Deníček uživatele Savings

25.07.2014

Tak jsem zase tady a hlásím, že dne 20.7. ve 22:26 se nám narodila naše princeznička Lucinka. Míry... 3360g a 51cm. Včera nás pustili z porodnice domů :€s€:

Lucinka už je na světě :-)

Jů, další červenčátko. :€s€: Moc gratuluji. :k: Přeji oběma zdravíčko a malé do života fůru lásky a štěstí. :k: :one: :a:

15.04.2014

Ahojky holky, tak jsem tu po trochu delší době s hlášením. Dnes jsem ukončila 25.týden. Máme dvakrát potvrzenou holčičku a je zdravá jako řípa :-). Takže budeme mít Lucinku, tatínkovu vysněnou holčičku :h: :€s€: .

Naše holčička

jupííí,jupííí,juííí,staršně gratuluju,opožděně já tu jsem po 100letech,ale přece.. jupííííííííííííííííííííí... :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Tak ty sázky mne pobavily:-) Gratuluji k holčičce. my se snad odpověď na otázku pohlaví dozvíme za 14 dní. Tipuju holčičku, tak budu hodně překvapená, když to bude kluk :s:

In reply to by KaterinkaMa

Děkuju :€s€: . No já taky měla tucha, že to bude holčička a vyšlo to :///: . Asi dva dny po tom, co jsem zjistila, že jsem těhotná, jsem koupila krásné šatičky, prostě jsem je v tom obchodě nemohla nechat, tak už vidím, jak té naší princezně budou slušet :€s€: . Jsem tedy zvědavá, copak se klube u tebe v bříšku, ale hlavně ať je to zdravé miminko :€s€: :)

In reply to by KaterinkaMa

U nás to zase bylo tak, že u prvního jsem to chtěla vědět a přítel ne. Ale nakonec se sám na velkém UTZ zeptal na pohlaví :///: A teď jsem myslela, že si to nenecháme říct a budeme napínací až do konce, ale nevydrželi jsme to ani jeden a stejně jsme si to nechali říct :///: :s: :s: No aspoň jsem vytřídila věci po Dominičkovi a vyloženě klučičí oblečky jsem dala na bazárek :)

10.01.2014
10.01.2014

Ahojky :-), včera jsme byli na další kontrole+odběry. Mám dvě kila dole :00: . Mimčo si krásně lebedilo s ručičkami za hlavičkou pak si je dalo před obličejík a nakonec vyšpulilo pusinku tak, že jsem měla sto chutí políbit ten monitor :h: :h: :h: 17.1. jdeme na screening v 1.trimestru, tak doufám, že bude vše ok :€s€: :a: .

Kontrola 11+2tt
Kontrola 11+2tt

To je krásná fotečka. Já jsem měla největší radost z ultrazvuku ve 12. týdnu, krásně byl vidět a pak ukázal co si myslí :s: otočil na nás zadek a tak zůstal! :s: :s: :s: A když jsem byla v 15.týdnu tak nám ukázal pindíka a to bylo úžasný. Teď jdeme na první screening ve 20.týdnu a jsem strašně zvědavá jak tam bude vidět. :€s€: Kilča za chvilku nabereš, nám jdou pomalu nahoru, ještě mi chybí asi 4 do původní váhy. Ono si to mimčo stejně veme co potřebuje. Budu držet palce, drž se ahoj :one: :a:

In reply to by Ajinka181

Děkuju moc :€s€: :€s€: ,no já jsem při prvním přibrala 17kg a v porodnici jsem nechala 14kg, takže super ;) . Teď jsem zhodila, protože mi bylo hodně špatně, ale už se to pomalu zlepšuje :). \Screnning ve 20.týdnu je nádhera, krásně nám ukázali obličejíček, vykrojené rtíky do srdíčka, zavřená očička a roztomilá bradička :h: :h: :h: pak muž s doktorem počítal prstíky na ručičkách a nožičkách, byl z toho pořádně dojatý :) . Tak si to krásně vychutnejte a nezapomeňte si říct o obrázek :€s€: Krásné a pohodové těhu přeju :€O: :) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mišulko děkuju mooooooc :kiss: :kiss: :k: :k: Jo mimísek si hezky lebedí a na UTZ se předvádí krásně :h: :h: :h: V pátek dám vědět co a jak :-). A co Ty Miško? Jak se Ti daří? Za chvíli budeš mít Sárinečku u sebe, Ty se máááááš :€s€: . Já už se taky nemůžu dočkat až bude ten náš druhý kuliferda na světě :€s€: :k: :h: :h: :h: :h: :h: :kiss: :kiss: Moc na Tebe myslím a chodím sem jukat jestli jste ještě 2v1. Hodně štěstíčka ať je vše v pořádku a jste obě zdravé :h: :h: :h: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :€s€:

In reply to by Savings

TO JE FAKT NÁDHERA... :h: Nám se takhle brzko moc nechtěla ukázat stydlinka a předvádět už vubec ne..=) eď je to ještě tková napul fazolenka,přiště už bude nááádherné miminko vidět,já v tom 14tt byla uplně překvapená jaký je to člobrda.. :h: :h: :h: No my se máme jentak všelijak,zítra začínáme 39tt a já už bych fakticky rodila,ale hlavinka nenalíhá c3 zatím,monitor kontrakce 0-10...prostě na bodu mrazu a rodit se chystám asi příší rok.. :k: :k: :k: :k: neboj hnedka sem dám vědět,zatím nic nepíšu protože není nic moc co a z toho už začínám být krapet vzteklááá.. tak užívejte s bobíškem a je dobře že už Vám je i líp.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

In reply to by gramiska

Mišulko neboj, to už uteče. Mně doktor řekl, že to na porod nevypadá a druhý den se to rozjelo :s: Prcek si prostě řekl "já ti ukážu že to nevypadá" :-D :h: :h: :h: Už se mooooc těším na fotečky Sárinky :€s€: :h: :h: :h: :k: Moc se opatrujte holky myslíme na Vás :h: :h: :kiss: :kiss: :k: :k: :€s€: :€s€: :€s€:

10.12.2013

Dnes jsem byla na první UTZ a vše je v pořádku :€s€: Dnes jsem 7+0tt, miminko má 9mm a krásně tlouklo :h: . Mimi přesně odpovídá 7+0tt i podle PM. Je to naše druhé štěstíčko :h: :h: :h: :h: :€s€: . Termín máme 29.7.2014 :k:

První UTZ

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mne to jeste nesdelili, ale myslim, ze o par dni driv to bude. dekuju, uz se tesim !:)

In reply to by Paradis

Mně to taky ještě neřekli, ale je to napsáno na té fotce z UTZ, takže termín mám podle UTZ. Ale miminko velikostně odpovídalo i podle PM, tak si myslím, že to bude toho 29.7. i podle PM :) Opatruj se a informuj, jak pokračujete :€s€: :a:

Gratuluji moc, to je krásná fazolka :-) :€s€: To jsem si nadělili pod stromeček krásné dárky :-) Měj se krásně :a:

24.11.2013

Holky koupila si některá z Vás k porodu tento gel? Je opravdu tak dobrý a pomůže? Přemýšlím, že bych ho u druhého porodu vyzkoušela. Děkuji za info :a:

Měla jsem ho doma, ale na základě komentářů na internetu jsem se rozhodla si ho do porodnice nevzít (nesnadná aplikace před porodem, atd.), tak jsem ho prodala na internetu. Trochu toho možná lituji, protože by s ním možná byl porod snazší, ale kdo ví...to už se nedozvím. U porodu jsme nestihli použít ani nějaké olejíčky, které jsem měla v tašce a manžel ji zapomněl v autě-kvůli tomu...takže asi tak.

Mne teda moje doktorka taky rikala, ze to nema smysl. Ale ptas se na zkusenosti. Ja ho nakonec dostala v porodnici na posledni poradne zdarma. Byl to nejaky vzorek. Doktorka se nade mnou slitovala, kdyz na prohlidce v terminu porodu zadny pokrok a ja byla uplne hotova, ze nechci rodit dalsi 4 kilovy dite (prvni byl 4kg 13 dni po terminu). Vzala jsem si to na sal a hned na zacatku nahlasila PA. Dava se ve 2 fazich. Nevim jestli bylo tlaceni rychlejsi, rekla bych ze ani ne. Kazdopadne druhe 4 kilove dite slo ven bez nastrihu. Mela jsem 3 kosmeticke stehy.

In reply to by evinka01

No já to právě měla u prvního taky tak, malý se narodil den po termínu a měl 3960g a navíc měl větší hlavičku, takže jsem ho nemohla vytlačit, protože se pořád vracela zpátky. PA nakonec do mě musela vrazit ruce a branku roztahovat. Sice to nebolelo,protože jsem tlačila jak o život ale byla jsem pak hodně potrhaná, tři týdny jsem se normálně neposadila. No ještě to zvážím,.... :00: díky moc :)

23.11.2013

Včera dělaný testík (30DC). Krásně zase zesílil :€s€: . Miminečko naše, pohodlně se zabydli ať se ti hezky roste :h: :h: :h: :h: . Budu Ti do bříška posílat samé dobrůtky :) . Moc Tě milujeme a těšíme se na Tebe :h: :h: :h: :h: máma, táta a bráška :€s€: :h: :€s€: :h: :€s€: :h: :€s€:

Už máme dálnice :-)
19.11.2013

Dnes jsem si udělala další test a MS už tedy opravdu nedorazí :dance: . Za dva týdny jsem objednaná na kontrolu u Mudr. :€s€:

Myslím, že už není pochyb :-)

In reply to by gramiska

Děkuju Míšo :h: :k: Koukala jsem na nové fotečky u Tebe a fakt paráda, jsem šťastná i za Tebe, že se obě držíte holky. Já to tu obrečím až sem dáš fotky z porodnice, mooooc držím pěsti pro štěstí, aby bylo u Vás vše OK :h: :h: :h: :€s€: :€s€: :€s€: :k:

Gratuluju :k: já jsem také objednaná za dva týdny k doktorovi na potvrzení, to bych měla být už 7+0. Tak se moc těším, a doufám, že bude vše ok :€s€: Tak ti přeji ať je vše v pořádku :dance:

In reply to by Peta62

Děkuju moc :€s€: . Já už se taky moc těším a doufám, že už bude vidět i :h: a že bude vše v pořádku. Taky Ti gratuluju a přeju ať je vše v pořádku a aby jsi si mohla užívat klidné :€O: :a:

16.11.2013

Ahojky holky, po osmi měsících snažení se o druhé miminko, se nám dnes na testíku ukázaly // :C]]: . Poslední MS byla 22.10. takže by další měla být 19.11. ale ta už nedorazí :) . Druhá čárka je světlejší, ale žádný duch. Už čtyři dny mě pobolívá v podbřišku a kolem ledvin a tak jsem si udělala test a vyšlo to :).

Povedlo se :)

In reply to by mirkaberkys@se…

Děkuju moc :) , taky jsme se divili, ale já jsem poslední MS dostala o týden dřív, tak je možné že ovulka byla hned po MS, tak asi proto už je test pozitivní. Je to Lady Max. U prvního jsem to zjistila když jsem měla spoždění 4dny, a to už byly krásné dálnice :one: . Za týden udělám další ;) .

03.02.2013

16.1.2011 dopoledne jsme odjeli do porodnice k Apolináři.Na příjmu mě přivítala usměvavá sestřička.Vyšetřila mě,pak napojila na monitor..Pan doktor sepsal se mnou veškeré papíry a šla jsem na přípravu

Ahoj, super, že to tak proběhlo, to se snažíte o druhé mimčo brzy, .... :s: Nechtěla jsi si trošku odpočinout? Gratuluji k narození malého. Ze sester si nic nedělej, je dobře, že jsi tam malého bránila, ony jsou někdy třeba nezkušené nebo nevědí, co dělají :(, já se nemohla dívat na to, jak malému stříhají pup. šňůru pak ten zbytek, to jsem šla raději k oknu :), i když to prý nebolí, tak jsem nemohla. :a:

In reply to by Keltka

nám na tyhle zákroky miminko vždycky odvezli,takže jsem u toho nebyla,ale asi by mi to taky nedělalo dobře,hlavně ten odběr z patičky....když mi malého potom přivezli,vypadal,jako by se nic nedělo,ale když mu odpadla z patičky náplast a já uviděla ty tři díry v tak malinké patičce.....uffff :O :? ale je to třeba no,tak jsme aspoň věděli,že je malý OK :one:

Nejprve ti moc gratuluji k chlapečkovi a také děkuji za tvůj příspěvek. :one: :€s€: :q: Zase jsem si malinko udělala o Apolináři představu, a opět negativní. Bohužel možná tam rodit budu muset, tak se na to tak trochu připravuji ;)
Ráda bych ale rodila ve FN v Plzni (ač to mám 120km),jednak tam jsou vybavení na pomoc mému miminku (máme extrémně vysoké protilátky, nejspíš bude potřeba transfúze po porodu), ale jednak, porodní sály luxus, to samé i odd. šestinedělí. Až na 1-2 sestry jsem měla dobré zkušenosti! Takže pro mě jasná volba.

In reply to by wewebebe

Ahojky :€s€: ,děkuju za gratulaci :k: .
Já si myslím,že rodit se tam nemusíš bát,já mám na porod u Apolináře vážně dobrou vzpomínku,na porodním sále 1 byli všichni úžasní.Jenom ta péče potom byla jaksi....no jak jsem psala...dětská i ženská doktorka super,ale sestry pro děti fakt síla no....Ale jak jsem pochopila,tak budeš mít druhé mimi,takže by jsi na šestinedělí měla být taky v klidu.
Moc Ti přeju aby jsi nakonec porodila tam,kde to bude pro Tebe a Tvé miminko nejlepší a hlavně ať vše dobře dopadne a jste oba zdraví :$}: :qu: :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka