Deníček uživatele Sandra L.

31.01.2013

Zdravím maminky všech miminek již narozených nebo ještě zabublaných :a:

4 měsíční narozky za námi :-)!
4 měsíční narozky za námi :-)!
4 měsíční narozky za námi :-)!
4 měsíční narozky za námi :-)!

To je smíšek :-) Ta první fotka je úžasná,jak se tam šibalsky usmívá :-)
A na starším je vidět,že bráchu miluje :-)
Super,že se cvičení daří,za chvilku bude Mišák v pořádku,taky jste si toho užili. Přejeme hodně úspěchů a zdravíme :a:

šikovné kluky máš:€s€: no přeji ať se to brzo spraví a nebudete muset už cvičit.a ohledně toho spaní je to u nás podobně tak jsem koupila dnes mlíčko s kaši od nestle a to mi moc nechtěl cosik málo vypil ale musela jsem ho dokrmit trochou mlíčka.tak uvidim jestli to v noci bude lepší.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji, jo nemoce jsou snad zažehnané a spaní se modlím aby se zlepšilo, začínám mít spánkový deficit :s: :a:

05.01.2013

Zdravím všechny :a:

Byli nám 3 měsíce...
Byli nám 3 měsíce...

ahojky

krásný děti máš s dovednostma jsme na tom podobně malá už se včera taky tak nějak překulila na bok tak sláva:) a staršímu přejem všechno nejlepší k narozeninkám :h:

28.11.2012

Ahoj maminky, tak nám včera byli 2 měsíce. Mišan je už tak velkej, že mi roste pod rukama a čas letí jak bláznivej! Nestíhám vše tak nějak vnímat...

Dva měsíce za námi...
09.11.2012

Ahoj maminky!!! :a:
Tak už i my jsme včera dosáhli na strop šestinedělí. :) Bez výmluv už budeme muset vpouštět veškeré návštěvy :s: :s: :s:

A je po šestinedělí...
A je po šestinedělí...
A je po šestinedělí...
A je po šestinedělí...

Gratulujeme k ukončení 6 nedělí, nám končí příští týden, a taky mi to podruhý nějak rychleji uteklo.

03.10.2012

Ahoj maminky a zbylé těhulky :a: .
Dnes je nám 7 dní, mě se konečně trochu ulevilo a tak zasedám do svého nafukovacího kruhu a jdu se vyzpovídat ze svého již druhého porodu.

Můj porod ...

No téééééda, vidím že sis to pořádně "užila".... Mě čeká teď druhý porod v lednu a jsem zvědavá jestli bude lepší či horší než ten předešlý... no horší snad už né, rodila jsem 38h a přes 24hodin ukrutných bolestí kdy jsem loupala omítku :-D :-D :-D Hlavně odpočívej, často sprchuj a bolístky se brzy zahojí, Mišánek určitě přebíjí veškerou bolest :-)

03.09.2012

Ahoj tehulky a uz i novopecene maminky :-). Po tydnu priprav a prijemneho stresu jsem si nasla cas, abych se tu mohla vypovidat :-).

Svatba 36+0 a KO 36+3 :-)
Svatba 36+0 a KO 36+3 :-)
18.06.2012

Zdravim Vas a omlouvam se, ze Vam takhle vstupuji do klubiku, ale potrebovala bych poradit s kocarkem pro dvojcata a myslim ze Vy mi poradite nejlepe:-).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, dekuju za zkusenost. Syn cvalik neni, spis sama ruka a noha :-). No a braska snad taky nebude, kazdopadne to mi pak starsi odroste a dvoji kocarek nebude treba. No a budou od sebe 20 mesicu, porad jsem dumsla jestli by to malej zvladnul treba jen se stupatkem nebo pridavnym sedatkem, ale nemame auto a veskere vylety ci velje nakupy delame pesky ci vlakem atd., spani v kocarku se mrnous obcas nevyhne, takze asi neni co resit a sourozenecky kocarky jsou vazne trochu ochuzeny a to starsi ditko je takovy cerny pasaer. Ne tedy vsechny, ale kocarek za x-tisic si nemuzeme dovolit :-).

In reply to by Sandra L.

no ono záleží jestli ti starší syn dobře chodí..a ujde ..náš starší je toorpédo.. jen na velké výlety -zoo bereme mu druhý kočárek.. a do zoo bych sama nešla.. bo máme děti o 21m ale druhý vrh-vím blbě napsáno- máme dvojčata.. a jde to..hold jsme trochu omezení..ale chodíme i 2km a v poho..i když nyní už máme 6m a 2roky a 2m

jinak já tvého favorita vyděla že jely sourozenci a šlo to a i to vypadalo pěkně..

jinak zkušenost nemám..my máme kočárek jane twin two pro dvojčata -řazení za sebou..vedle sebe by nám nevlezl do auta-máme seata cordobu.. a a měli bychom problémy se vejít domů..nevytočili bychom se ve dveřích

16.06.2012

Zdravim vsechny maminky, preevcirem me cekala klasicka poradna, ovsem sla jsem z ni lehce nervozni...

ahojky tak to mě mrzí ty tvoje komplikace, ale zároveň i já tě můžu uklidnit rodila sem první dcerku císařem v celkové narkoze, taky jsem se bála bolesti po operaci ale nic až tak hroznýho jak některý maminy říkají to není určitě se to dá vydržet jediný co tak jsem měla problémy s tvořením mlíka takže jsem musela ze začátku dokrmovat ale to se pak všechno srovnalo tak držím pěsti atť to dobře dopadne měj se a nenervuj se :one:

Ahojky, tak to mě opravdu mrzí, že máš takovéhle problémy :( , ale hlavně abyste Ty i mimčo byli v pořádku. To jak vyleze ven už není tak stěžejní ;) . Já rodila prvního normálně, ale měl 4,5kg a výsledek byl ten, že na JIPce jsem ležela 36 hodin, kvůli velké krevní ztrátě a vypadala jsem o dost hůř než maminky po císaři. Ono si moc nevybereš. Teď mi řekli, že když bude malá vypadat na víc než 4kg, tak půjdu taky pod kudlu. Na jednu stranu mě to mrzí, chtěla jsem si alespoň jeden porod zažít "normálně" - miminko dostat hned k sobě, rychle se rozkojit atd., ale co se dá dělat. Vím, že to hojení jizvy a další problémy po císaři nic moc, ale mě se moje jizvy a problémy s porodem obříka hojili taky hódně dlouho, takže v mém případě je to asi jedno jak mimíse dostanou ven :s: . A v Tvém případě - vykrvácená maminka je miminku rozhodně míň platná než maminka s jizvou. Věřím, že Tě (a vlastně i mě) tady holky uklidní, že císař není zas tak hrozná záležitost :a: a ať je brzy líp, Katka

Ahoj, já jsem rodila císařem minulý rok (malá byla KP), měla jsem spinální anestezii (byla jsem umrtvena jen od pasu dolů)a můžu říct, že to byla úplná pohoda..žádné bolesti, žádný stres, za půl hoďky bylo po všem, malou jsem viděla hned po vytažení z břicha, na Jipce jsem ležela 24h. Chodila jsem hned po odchodu z Jipky, ze začátku to sice bolelo při vstávání z postele, ale z porodnice už jsem si nesla sama malou v autosedačce, bez jakýchkoliv bolestí. Jsem asi možná jedna z mála, která byla s císařem spokojená, ale taky je to hodně o psychice. Já jsem neřešila a ani mě řešit nenapadlo to, že si nezažiju přirozený porod apod..pro mě bylo důležité to, že je malá v pořádku a pořád mě držela myšlenka, že se musím co nejdřív rozhýbat, že nemůžu ležet a sténat, že mě bolí břicho aj., protože jsem věděla, že na mě na novorozeneckém čeká moje miminko, které mě potřebuje, takže myšlenky na jakoukoliv bolest šly stranou a já po 3 dnech ani nevěděla, že mám někde nějakou jizvu, která by mě měla bolet..pokud jednou mé druhé dítě bude muset na svět opět císařským řezem, budu jedině ráda..toť má zkušenost a pokud ti můžu dát radu - neřeš druh porodu, řeš to, že zdraví máte jen jedno a to jak ty, jakožto máma, tak i nenarozený potomek, kterému díky císaři hrozí menší riziko, že bude mít u porodu nějakou komplikaci (přidušení, pupeční šňůra, vax, aj.) ;)

In reply to by Katerinaasofie

ano, souhlasím.
já osobně mám taky nejlepší zkušenosti s císařem, taky jsem byla v pohodě, ani jsem nepotřebovala léky proti bolesti, co mi furt nabízeli.
Kvůli nepostupujícímu porodu mě vzali na císaře a řekli mi to 2 hodiny před operací :s: , takže na nervy ani nebyl čas. A taky jsem měla jen spinální anestezii. Takže malou jsem viděla taky hned.
Samozřejmě každý to prožívá jinak, tak přeji, ať to máš bez bolesti - myslím po operaci. Protože před ji mít nebudeš :) , což já si bohužel zkusila i ty kontrakce a šílené bolesti křížů.
Teď se zdárně těším na další porod, ať už bude normální či sekcí. :a:

02.06.2012

Ahoj, dele jsem tu nebyla a koukam jak vsichni krasne prospivate a vetsina mate zatezovky na cukr za sebou, zavidim:-). Nicmene potrebovala bych poradit.

:€s€:
jak píšou zde http://sestanemoc.cz/
šestá nemoc do roku horečky osypky pátá bez teplot ale spíš ve školkovém či školním věku
Kajko měl asi šestou nemoc horečky 40 a pak krupice po celém těle včetně hlavičky ale ta zmizela tak jak se objevila a asi ještě dva či tři měsíce po jsem s ním chodila na odběry jestli teda jo ale s určitostí nám nic neřekli :n:

s pátou nemocí nemám zkušenosti ale šestou dcerka měla,měla pouze jeden den horečky a druhý den se ji udělali jakoby né vyrážky ale flíčky po celém těle.k doktorce jsme ani nešly třetí den to bylo fuč.jen jsem se doktorce zmínila a ona říkala že to byla ta šestá nemoc.já si myslím jestli jste byli s tím u doktorky tak ona by snad rozpoznala šestou nemoc od páté né?

tak synek měl šestou i pátou nemoc a při pátý teda osypanej nebyl, to měl akorát cosi červenýho v obličeji - červený ksichtík akorát kolem pusinky bílé...jako motýlí křídla to vypadalo (i tak to popisují u páté nemoci)., při šestý se určitě osypal, ale už si teda nepamatuju v jakým rozsahu, ale myslím, že to měl i v obličejíku

já mám zkušenost pouze se šestou nemocí.U nás ji měla dcerka v 10ti měsících.Měla k tomu i 40tky.A synek ji měl v necelých 6ti měsících.Oběma to začalo teplotami.Ty trvaly tak 3dny,pak se den nic nedělo a další den se osypali.Nejvíce byli osypáni na bříšku.Malému to vlezlo i do vlásků.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky