Deníček uživatele reserved

18.05.2012

Krásný den všem,
velmi,velmi dlouho jsme o sobě nedali vědět.

Krásný den všem:-)
Krásný den všem:-)

To je bomba ty fotky- parádní švihák. to je škoda, že sem nechodíš, já si ráda počtu co dělají prckové kolem ročku, aji se dobře odreaguju např. v diskuzi hlášky vašich dětí.Aspoň vím na co se těšit. A malej je šikula když už tak brzičko capká, to u nás je to jak by šel z hospody a ještě jenom za ruku :s:

Já z něj nemůžu, on je tak neskutečně krásnej !!!!!! :h: :k: :h: . Také sem ráda chodím, prožívala jsem tady své těhotenství atd.,člověku to tady přirostlo k srdíčku, že ? :)

02.09.2011

Hezký večer přeji,

nam se uz tyden klube jednicka dole vlevo, uz zvoni lzicka, ale porad nevylejzá....jak dlouho to tak trva?? :-) díík B.

Míšánek maličkej, jéééé...tak ať ho to moc netrápí, mamko :). Nám roste jednička dole vlevo...jako malá je protivná¨, ale dá se to vydžet :)

22.08.2011

Hezký den všem,
založila jsem tento klub pro maminky s většími prcky.
Sama mám doma jednoho bumbrlíka a blíže vám ho představím:

ahoj děvčata :)
potřebuji poradit, Kajko má teprve čtyři měsíce ale už skoro osm kil a nějak se nám už nevleze do autosedačky pro nesedící miminka :00: Poraďte některá jak a v čem to svoje robátko přepravujete :///:
:€s€:

In reply to by MillyJ

vajíčko je přece do 13kg, tak asi nesmíš to svoje robátko cpát do sedačky tak nabalený :s: my jsme větší sedačku kupovali tak v 10-11 měsících a to měl synek tak těch 10-11 kg, ale my jsme jednak vajíčko půjčovali novorozeňátku a hlavně synek je taky z těch vyšších, takže by mu za pár týdnů začala vyčuhovat hlavička. Kupovali jsme sedačku z kategorie 9-36 kg

In reply to by MillyJ

A co máte za autosedačku? My jsme Gabču vozili ve vajíčku do 11 měsíců, to měla 10 kilo a kousek... do větší jsme šli jen proto, že byla moc dlouhá, ale to měla skoro rok a 86 cm, to ten váš určitě nemá... měla jsem autosedačku od kočárku Cortina...

Ahojte tak nevím zda se k Vám můžem přidat, jelikož protí nám jsou tady všichni prcci :C]]: Šimonek se narodil 1.1. císařem s mírami 5250g A 55cm tak nevím můžu k Vám :s: ?? a to jsme měli termín 11.11 ale jelikož byl tak velký tak jsem se rozhodla protrpět tu bolest a jít na císaře .. Po předechozích dvou porodech oba 4500g sem myslela že nic horšího snad ani nemůže být ale císař mě přesvědčil o opaku :( No to je jedno hlavně že je mrňe v pořádku přeji Vám i Vašim mrňouskům hodně zdravíčka a dobrého papání :$}: :a:

18.08.2011

Hezký den maminy :)
tak jelikož se nám teď roztrhnul pytel se srazíkama, tak se musíme taky nějak domluvit :C]]:

ja bych taky jela ale nejspem pojizdna autem protoze zadne´nemam a k tomu mam dve deti takze cestovani s nimi je obtizne a ted v nejblizsi dobe by to u nas neslo protoze deti mi opet marodi uz jsou zase nachlazeny

Ahojdík,
škoda, že jste od nás taaak daleko, my jsme východní čechy,
přeji Vám, aby srazík vyšel na jedničku,
objednám pro Vás počasíčko :a:

Holky, Denča psala na FB, že by jsme mohly příští týden. Já nemůžu v pondělí, čtvrtek a v sobotu. Denise je to asi jedno, jak se to hodí Vám? A doufám, že vyjde počasí, aby jsme mohly jít do parku piknikovat :D

14.04.2011

Krásný den holky,
cvrček mi usnul, :~!: tak jsem se rozhodla sem po dlouhé době zase přispět.

Holky moje březnový:-)
Holky moje březnový:-)
Holky moje březnový:-)
Holky moje březnový:-)

Gábinko a Ty jsi měla celkovou anestezii, že Ti malého nepřiložili hned ? Já totiž měla jen tu spinální anestezii a maličkou mi hned přiložili. Ale i přesto...jak píšeš, v porodnici jsem ji docela ráda dávala sestrám. Je to asi hnusné, ale nevěděla jsem co s ní a hlavně se mi 2. den po porodu spustilo šílený poporodní blues a celkově deprese, která se mě pustila teprve někdy minulý týden. Ten první týden doma byl s náma taťka, tak jsem byla ráda, že si ji třeba vzal, ale jakmile jsme zůstaly s Laurou samy, všechno se otočilo. Jak píšeš, teď už bych ji nedala vůbec nikomu, teď tady byla na návštěvě kamarádka a chtěla si ji pochovat, jsem to protahovala co to šlo :C]]: a když jsme šly ven, tak se mi vrhla ke kočárku, že ji poveze....no hele...no, půjčila jsem jí ho, ale nebylo mi moc dobře :C]]: . V posledních dnech jsem na tý holce nějak moc fixovaná, což asi taky není moc dobře....táta nám chodí z práce domů až když ji uspávám, takže jsem s ní furt sama, tak asi proto to tak mám....jéééé, to jsem se rozepsala :jawdrop: . Pardon !!! Jinak je ten váš chlapák kusák :qu: , je moc krásnej !!!

ahoj Gábinko,
tak taky jsem po dlouhé době jukla na "naše"stránky - nějak sem chodit nestíhám,Denísek mě zaměstnává a když ne on, tak dělám něco doma.
Jinak Míša je nádhernej chlapeček. držíme palečky,určitě bude v pořádku.
váhu máte pěknou, asi taky baští smetánku od maminky, jako ten náš :s:
příspěvek od nás sem dám až večer, spolu s fotkama.
nám bylo včera už 5 týdnů!!!je to strašný, jak to letí.
užívej si Míšánka a dej mu za nás pusinku a Denísek mu posílá kamarádský poplácání po zádíčkách :)

Ahoj Gabi,
předem chci Tobě i Míšovi popřát hodně moc zdraví, držím Vám pořádně pěsti, protože se sama léčím na neurologické potíže a beru antiepileptika.. Jsem po císaři nakonec neplánovaně taky a nemyslím si, že ta mateřská láska s tím nějak souvisí.. Mě malou ukázali v podstatě brzo, o dost dřív než Tobě, malá se narodila po půl páté a myslím, že tak za dvě hodinky, max za 3 mi ji přivezli na první přisátí.. a to byl ten nejhezčí zážitek.. nikdy nezapomenu, na ty její velký oči, jak koukala kolem po všech a vyplazovala jazýček a jak se poprvé přisála.. A ten pocit pýchy, když sestry říkaly, jak je to šikovná holčička, která už teď pozoruje okolí a otáčí hlavičku.. No dmula jsem se jako páv! :-) A možná jsi byla jen taková zmatená z těch hormonálních výkyvů, to bych připsala spíš tomu než císaři.. se mnou jednu chvíli taky pěkně cvičily.
Drž se a přeju ať je Míša zdravej, budeme mu se Sofi držet palečky!!

Ahoj, já se ti tu jen malinko vetřu :-)...máš krásného prcka!!
A ta láska...to si myslím není o císaři. Já rodila normálně, ale láska narůstala taky až s časem. HOlt někoho to praští mezi oči hned a někdo se musí trošku oklepat z prvotního šoku a bolístek a musí si na nového člena rodiny zvyknout. Já si přesně pamatuju, že jsem šla cca 3 den po porodu po chodbě a tam byly na vozíčku miminka, co spinkaly jinde než mamky a všechny řvaly...jen jeden klučík koukal tak nějak rozumně kolem sebe. A on to byl můj Zbyňďa...a to byl takový úplně první okamžik, kdy se mi sevřelo hrdlo a já si říkala, panebože ten je dokonalej! Do té doby...já nevím, byla jsem za něj ráda, ale byla jsem taková otupělá.
Dneska už má syn 2,5 roku a poctivě musím říct, že ho miluju den ode dne víc...co jsem si říkala ve dvou měsících, že víc už to nejde, to si říkám dneska. Ale ona ta vzrůstající tendence asi v pubertě skončí a začne zase mírně klesat :s:

Gábinko :-) Copak je Míšovi,že běháte po neurologii??Doufá,že né nic vážného :-(
Jinak jste samozřejmě veliký šikulové,že tak hezky prospíváte :one:
Posíláme Míškovi pusinku :kiss:

05.04.2011

Holky co plně nebo alespoň částečně jako já kojíte, jak se stravujete?

Ahoj Gábi,
tak koukám, že všichni máme stejný problém :€Ss€: Já taky nestíhám... Ráno do sebe narvu jogurt, oběd mám připravený od manžela :$$: a večeři máme často studenou... Hodně piju jogurtový nápoje, jím banány, občas jablka a ujíždím na sladkým }:) (je to tím, že mě Dr. v těhotenství vystrašila cukrovkou, kterou jsem nakonec neměla a od tý doby doháním ten měsíc, kdy jsem sladký nejedla :(). Nejdřív jsem řešila co smím jíst a co ne, aby Leontinka tak nebrečela kvůli prdíkům :#o: Mluvila jsem o tom s dětskou Dr. a ta říkala, ať jím stejně jako v těhotenství, mám se vyhnout vyloženě nadýmavým potravinám a kořeněným jídlům. Zjistila jsem, že bych nemohla stejně skoro nic jíst, kdybych se řídila radama na netu :( Koupili jsme probiotický kapky, pár dní to bylo v pohodě, ale teď už se zase kroutí a :^O^: . Přitom jím pořád stejně :€\€:
Taky jsem si myslela, že budu jist zdravě, ale není čas :€{€: Jsem ráda, když malá usne a já si vyčistím zuby, vysprchnu se, namaluju a stihnu poklidit byt :00: Doufám, že se to brzy srovná a já budu zase zvládat vše...
Jinak jsem 19 dní po porodu a nahoře mám 2 kila :C]]: V porodnici jsem nechala 9 z celkových 13 a zbytek jde dolů sám každým dnem :€p€:.
Včera už jsem konečně naběhla do obchodu a koupila si normální džíny a bundičku :\x: Konečně můžu zase nakupovat věci a nečekat, až se zbavím bříška, však to bylo dlouhých 9 měsíců nic nekupování :€): :a:

na to,že jsem např.dneska snídala v 11:00,před půl hodinkou jsem teprve obědvala a večeřet budu tak ve 20-21.00 :-)

tak koukám, že všechny všechno stíháme skvěle a ještě se k tomu parádně a zdravě stravujeme :€):
Jsem na tom podobně jako vy :one: Nesnídám, nesvačím, nestihnu to, nestačíííím :s:
Kil mam nahoře ještě osm :€[€: , kalhoty dopnu jedny takový, který mi byly vždycky větší :s: a do ostatních jsem neměla odvahu víckrát vlézt, páč po nedávným zkoušení mi všechny zůstaly v půli stehen :€z€: :€[€:
Vaření mě taky nebaví, ale vařím - zrovinka teď jsem dodělala omáčku s bramborovým knedlíkem, takže je i na zítra, ale už abych přemýšlela, co se bude vařit ve čtvrtek :00: . NO takže vařím, ale nejím :€\€: - nemám chuť. Jediný, na co mám chuť je sladký :a\|: a přiznám se bez mučení, že teď jsem sežrala půlku čočkošky Milka a zapila jsem to Carem :one: - toť můj dnešní oběd :00: Takže není divu, že mam pořád 8 kilo navíc, že nedopnu kalhoty a tak dál.....
A ještě jsem chtěla dodat - Maxíka šíleně trápí prdíky, takže už se bojím cokoliv sníst i napít se. Po litrech piju fenyklovej čaj, že jestli budu prdět, kudy budu chodit, není se čemu divit :€}€: :///: Nejím nic, co by ho mohlo nadýmat a dráždit, snad jedině to sladký??? :#o: NO když ho vypustím, na čem budu živa? :///: Ale snažím se!, už třetí den si říkam, že se sladkým končím!!! Takže dneska a přímo teď!! opravdu končím :€{€: ..... a už odpoledne budu lovit ve špajsce, co si dam asi dobrýho sladkýho....
Jsem ráda, že v tom nejsem sama :qu:
:a:

:a: ahoj,
tak malej měl včera 4 týdny od porodu. Také nestíhám. Navíc starší syn onemocněl chřipkou a já to pak taky chytla, takže jsme do sebe cpali vitamíny, bylinkové čaje, paralen atd. Malej to naštěstí díky plnému kojení nechytl.
Jinak: K snídani si dám 2 celozrnné rohlíky, k obědu se většinou odbydu či doohřeju něco z víkendu /občas mi něco ukuchtí mamka/ a večer tak zas převážně pečivo a něco na to, výjimečně něco jiného. Občas banán, jablko, jahody /na těch teď ujíždím/, rajče či okurku. Mám stále z 20 kg ještě 7 kg nahoře. No, bylo to druhé těhotenství a je mi také 37, tak co bych asi chtěla. I když bříško je celkem pryč, tak kalhoty dopnu sotva ty, co jsem nosila ve 4.-5. měsíci. Zkusila jsem cvičit, vydržela jsem to jen 2 dny, radši si jdu lehnout, jak jsem utahaná. Doufám, že se to po šestinedělí srovná, nyní pořád jen kojíme, přebalujeme, houpeme a to ostatní se bohužel odsouvá... :(
:ooo:

přeně tak, jím to, co stihnu. A když náhodou zlatenko usne, tak sedím u compu, místo abych vařila. Manžel má ze včera gulášovku a já piju kefír a rajče-beru železo a nějak se nemůžu vy... }:) . Z ovoce jím jablka a banány, zeleninu rajče, okurky a salát a zatím malý žádné pupence nemá, jen ty bílé miminské beďáry kolem nosíku :€Ss€: . Jo a sladké mlíčko mám teda dost, takové čokoládové sušenky :hu: :a:

24.03.2011

Krásný den maminky a zbytek březnových těhulinek :)

Náš život s Míšánkem:-)
Náš život s Míšánkem:-)

Gábi :-) Taky si vzpomenu na bříško,ale zpátky bych ho už nechtěla.Hlavně rodit bych zatím určitě nechtěla :-) Taky se snažím zavést trochu režim a taky to lehce sabotujeme :-) Nebo já jsem asi měkká :-) Vaneska je jinak hrozně hodná,jen někdy má zuřící náladu a chce se chovat.Ale to nejde,abych jí nosila pořád na rukách,tak se snažím vytrvat a nechat třeba chvilku plakat.Většinou to zabere,i když mě to trhá srdce :-( Jinak je to naše zlatíčko.Včera jsme u pí.doktorky navážili o 400g víc než před 14 dny,takže rosteme jako z vody :one:.Kojím s kloboučkem,zkouším ho odbourávat.Mám mlíčka snad dost,kojím 5 minut.
Jsem ráda,že i vy se máte dobře a hezky prospíváte :one:Posíláme Miškovi s Vaneskou pusinku

16.03.2011

Hezký den holky,
tak se mi konečně podařilo napsat.Včera nás pustili z porodnice.Doufám že se mi podaří něco málo napsat, vedle mě se totiž pekelně vzteká můj poklad.

Porod a náš Míšánek

Ahoj Gabi, vítejte zpět doma! :) Gratuluju k narození Míšánka! Přeju mu moc zdravíčka a Tobě brzké zotavení po císaři!

Koukám, že sis to chuděrko opravdu užila, to je fakt síla. Ale hlavně, že to dobře dopadlo a že jste oba vpořádku. Mišáne je krásnej kluk jako buk :one:

:one: :one: :one: :one: vydržte...máme to stejně...:-) ale opačně....pes noc spinkáme a přes den řveme...ikdyž jak píšeš je všechno v pořádku.... :s: :s: :s: miŠánek je nádhernej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

07.03.2011

Hezký den holky :€s€:
Nejdříve chci moc,moc pogratulovat všem novopečným maminkám.Nádherně se nám to rozrodilo, ani to nějak nestíhám všechno registrovat :00:

Holky moc vám všem děkuju :\/|:
Doufám že mi zítra neřeknou že mi budou vyvolávat až ve středu, protože mají nějaké náhlé komplikované porody :€{€: ....to by mě asi odvezli. Jsem psychicky připravená že jdu rodit zítra.
Koukám že jsem Romče parádně zkomolila přezdívku..promiň :D
No, nic tak já se jdu pokusit usnout, i když to půjde asi těžko.
Dobrou noc :a:

Tak to já zas nebudu spát už od sedmi a budu na Tebe myslet a rengenovat mobil,.,.,
Pěkně se na zítřek vyspinkej, pak se nevyspíš nejmíň rok,.,
Držím ti palce všechny co mám, ať je to rychle za tebou a ty máš bobátko u sebe,.,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka