Deníček uživatele Rebelka

01.07.2012

Jdu si pro radu, protože mě už nenapadá, proč náš mrňousek stále pláče a rozčiluje se. Dá se říct, že pokud zrovna nespí, brečí.
A to i když je najezený, přebalený atd.

ahoj, ani se mu nedivim - je strašný vedro. asi bych mu zkoušela častěji nabízet prso, aby se napil, osvěžovala ho mokrou plínou a pod. vzpomínám si, že když byl synek taky takový miminko a venku byly stejný vedra, tak to bylo příšerný a jediný co jakž takž fungovalo bylo ležet v ložnici v posteli (bez lůžkovin), dítě jenom v pleně, každou chvilku jsem kojila a neustále ho (i sebe) otírala a ovívala mokrou plínou

ahojky
asi tě nepotěším ale my to měli loni taky :00: maličký se narodil na konci července a celý srpen a září prořval a nelepší to bylo u babičky ta má doma i přes vedra luxusních 19 či 20 stupňů :€s€:
a pomáhal nám balón, taťulda proskákal dny i noci a Kajko spokojeně spinkal :///:
takže buď to vydržet nabo někam do chladna, můžeš vyzkoušet průvan či větrák, ale tak, aby v něm neležel, nebo větrat přes noc a přes den mít zabedněno :///:
přeju pevné nervy a spokojené miminko :h: :h: :€s€:
:a: :a: :a:

Ahoj v téhle chvíli to opravdu může být těma vedrama :00: můj malý má 2 ročky a je šíleně protivný..pořád jen poknourává a tulí se..v noci pláče jak je mu horko..to se pak nedivím tak malému miminku :one:

Ahoj některé děti jsou prostě plakací a nepomáhá nic.Taky to může být těma vedrama, je to děs.Mladší syn má 6. měsíců a taky pláče protože je mu vedro.Každopádně přeju pevné nervy a ať brzo miminko přestane plakat.Ještě mě napadá co zkusit kolotoč nad postýlku?

01.07.2012

Jdu si pro radu, protože mě už nenapadá, proč náš mrňousek stále pláče a rozčiluje se. Dá se říct, že pokud zrovna nespí, brečí.
A to i když je najezený, přebalený atd.

24.06.2012

Ahoj holky, chci se zeptat ohledně frekvence podávání Nutrilonu.
Malému jsou 3 týdny, vypije +- stovku na jednu dávku.
Hlad má po třech hodinách, jak byl zvyklý z kojení a z porodnice.

Já dávala Nutrilon tak, jak si děti řekly. Bylo to po třech hodinách a když spinkali a neprobudili se, tak jsem je nechala spinkat. A když zas měli období, že chtěli jíst každé tři hodiny, tak jsem jim dávala. Hlavně v období, kdy dítě roste, je třeba více hladovější.

16.06.2012

Ahoj, tak i já se podělím se svým druhým porodem.

Všem mockrát děkuji za gratulace!! :-)
Nikkys - nevím jak jinde, ale do Motola se registruješ osobně ve 14+0.
Tím bys měla mít zajištěnou postel pro sebe i mimi. Dostaneš razítko do těhu průkazky a pak tam ke konci těhu chodíš i na kontroly.
Jenže asi zrovna porodilo moc mamin najednou a nebylo místo - díky registraci tě ale vyhodit nemůžou. Takže jeden den byl sice provizorní, ale pak už jsme se stěhovali na pokoj spolu s mimčem:-)

Teda uplne jsem tvuj clanek shltla :///: parada kezbychom kazda takhle fofrove rodila :h: :h: :h: :h: .Jen teda uz jak Marci psala s tou registraci v porodnicui jak to je to musim pres net nebo jak to chodi?Nerada bych jela do porodky mam ji kousik od baraku a tam by mi rekli,ze je plno to bych fakticky moc nerada

Moc gratuluji a ráda bych tu četla samé takové příspěvky od vás všech!! Úžasně jste to zvládla. Je to naprosto perfektní i to, že vám nestihli dělat žádné zákroky/zásahy, které by byly třeba i zbytečné! (určitě) :) Přeji si také takový druhý porod! Mějte se krásně a pohlaďte miminko... :k: :h:

25.05.2012

Tak jelikož dnes "slavíme" den "D", je namístě udělat zápisek:-) Minule jsem se dohrabala "jen" k 39+5, takže teď trhám rekord s tím, že to nevypadá, že by se mělo něco dít:-))

In reply to by hipouseksousek

Tak já zatím jen červené víno, dnes velká procházka, od 37tt piju maliníkový čaj. No a v plánu je sexík, ale stejně tomu moc nevěřím, myslím, že jsou to pověry, mimčo si "řekne" samo.
Naštěstí nemám žádné problémy, krom mírně oteklých kotníků, takže mi to nijak zvlášť nevadí:-)

In reply to by hipouseksousek

No tak předně sex-nechráněný samozdřejmně, že ... horká vana (již několikrát), 2 dcl červenýho se doporučuje - já si včera v horké vaně dopřála frisco, pak doktorka říkala pupálkový olej - užívám, gruntuju skoro každý den, lítám s malým po venku (dlouhé procházky)... tak co ještě mám boha jeho dělat??? podle utz jsem dnes 41+0 a dle MS 40+2... první dítě se mi narodilo dle utz (měla jsem jediný termín) samovolně 41+1 --- ach jo...

Ahoj, já jsem dnes 40+2 a vyzkoušela jsem všechny babské rady a nic se nehlo - ty jsi aspon otevřená,tak máš lepší nález než já :-) tak přeji brzký a rychlý porod!

20.05.2012

Jsem asi coby druhorodička se svým dotazem poněkud mimo, ale přece mi to nedá, jelikož mám rodit za pár dní..

Ahoj, já je neměla pravidelné. V podstatě začaly hned cca po 10 minutách, pak se zrkracovaly, pak zase prodlužovaly... za dvě hodiny (po teplé sprše) byly jednou po 4 min, podruhé po 10. Ale protože první porod byl fofr, raději jsem chtěla jet zbytečně než porodit doma.
V porodnici mi skoro nevěřily (asistentky), že rodím. Otevřená na prst nebo dva, kontrakce podle monitoru slabé, ale byla neděle dopoledne, nikoho tam neměly, my přijeli s 1,5letou dcerou, tak se asi slitovaly a nechaly mě tam. Porodila jsem dřív, než mě přišla vyšetřit doktorka :///:
Takže když budeš mít podezření, že je to ono, raději jeď zbytečně ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

souhlasím s Bárou ;) radši při nepravidelných a brzo, než pak pozdě a rodit doma nebo někde po cestě ;)
Můj deníček je na zdi ;) Taky jsem si nebyla jistá a jela radši po domluvě s PA po telefonu hned - protože by se později blbě projíždělo prahou a malej byl za chvíli po příjmu do špitálu venku ;) od první kontrakce (což bylo mírné bolení břicha) do konce 4h 58minut a na monitoru jim to kreslilo akorát vlnky na klidným moři - rodila jsem při bolestech na monitoru 40 a já myslela, že zdechnu :D

17.05.2012

Tak se pochlubte:-) Vím, že je to u každýho jiný, jen si chci udělat nějaký průměr, často někde lítám, tak abych jako stihla dojít domů pro tašku a tak :-D

den pred mi tvrdlo pravidelne bricho ale bez bolesti... zhusena ze zase nic jsem sla ve 3 hodiny rano spat... v 7 jsme vstavali ja si zasla na WC a hned po prvni kontrakci (max 7:10) hlasila ze at se vysprsi nasnida a pak frcime... ;o))) v 8 jsme vyjizdeli a v 10:47 byl venku.. kdyby mi pry praskli vodu hned nazacatku ze bude venku drive... ;o)

17.05.2012

Dorazil včera a dokonce tam je vše co mělo být, takže už žádné zdržování :-) sna se s ním bude drandit hezky, je lehoučký, sice to není úplně barva co jsme chtěli, ale aspoň podobná no :-)) A tady odk

jůůů je moc hezkej, taky jsme na něj s manželem koukali. Můžu se zeptat jak daleko jsou od sebe kolečka? Nechceme s manželem moc u sebe. Díky moc a pohlad :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka