Deníček uživatele Pindulína

08.05.2011

:k: :k: :k: :girl: KRÁSNĚ PROŽITÝ DEN MAMINEK VŠEM HOLČINKY TADY..TĚHULKY I TY CO PORODILY, UŽIJTE SI TO, ODPOČÍVEJTE, HLAĎTE BŘÍŠKA A CPĚTE DO NICH DOBRŮTKY AŤ SI TO UŽIJOU I CV

trošku opožděně tobě také moc děkujeme, vůbec sem nestíhám teď nějak chodit. Tak hezky těhulkuj a pohlaď od nás mimíska v bříšku.

06.05.2011

:a: Ahojte těhulky, tak jak se těšíte??? Nepřipadá Vám to, že to pěkně utíká??? Ještě pár týdnů a je to tady...budeme držet ty naše vysněné kulíšky v náručí :^O^: .

ahojky :)
no mě to teda utíká sem si zrovna říkala už jen 10 týdnů a těch věcí co musim ještě stihnout udělat holčičkám pokojík nový vymalovat atd....věcičky ještě neperu stále čekám za 14 dní jdu na ultrazvuk tak snad už budeme konečně vědět co čekáme a když ne tak překvápko až dokonce :) jinak taky mi přijde že se začínám valit :)

Ahojky...me se to uz desne tahne...mozna je to tim ze uz se jen valim a nic me nebavi :D vse uz mam vyprane,vyzehlene a ulozene...jen cekam na vybavu do posteelky :) taky by jsme medli jeste malovat.. Lůca a Tobik....zdravime Oliverka

Musím říct, že mě se tohle období nějak táhne-do porodu daleko a já už fakt občas večer melu z posledního a říkám si, jak ještě těch cca 70 večerů přežiju: ale dobrý, držím se a nestěžuju si.
Já už vyprala prvním pár kousků, ale fakt asi jen 6-měla jsem místo v pračce.

Ahoj, tak musím říct, že na Sofinku v bříšku nějak pořád nedochází, min. týden jsem vběhla do Letňan do nákupáku a v Nextu a HM nakoupila "růžovou hromadu věcí" a ty leží ve skříni, kdy je operu nebo tak, to netuším. Začala jsem totiž Honzíka učit na nočník, tak mám hromady prádla po něm, a ty nepočkají:-) Ale ono je to jiné, když se čeká druhé do bytu, kde ještě spousta věcí pořád funguje - přebalovák, zásoby ubrousků, postýlka a tak. Ale abych nekecala, mám několik novýck letních kojících košilek, nové papuče a župan do porodky pro sebe, takže taky chystám. Už několikátý nákup zapomínám nakoupit vložky:-), dnes jsem vzala aspoň ty do podprsenek. Prostě teď se ještě nutně soustředím na Honzíka, je teď tak roztomilý a je s ním legrace, jen už začíná být náročné běhat za ním, když se řítí na odrážedle do cesty nebo když se ze smíchem rozhodne utéct při nákupu botů pro něj a pro mě a lítá po nákupáku:-) Takže když ho už chytnu celá udýcháná a táhnu těch jeho 14 kilo, tak občas vzpomínám, jak když jsem byla těhotná s ním, tak jsem se bála zvedat prací gel, co měl 4,5 kilo a chodila jsem tempem "želva". Přeju krásné těhulkování a všem, kdo mají čas si to užít, co nejkrásnější zážitky s bříšky!

Ahojky Radi,

moc krásný příspěvek, jojo už se to maličku blíží a já se nemůžu dočkat toho zatíčka až ho poprvé uvidím. Jinak já dá se říct ani pořádně nevím že jsem těhotná kdybych necítila pohyby a občas bříškem někde nenabourala ale nemám moc veliké. :) jinak jsem aktivní i když teď odpočívám spíš jen abych nebyla unavená, věcičky mám vyprané vyžehlené ale postýlky atd.. budu dělat taky v červnu :) Taky přeji krásné těhulkování a ať to rychle uteče. A jsou tu už fotky těch našich zlatíček já se na to tak těším. Tak pá Hela a Michaelek. :h:

24.04.2011

:a: ahojte ženy, mám na Vás takovou prosbu, nevíte někdo o profi fotografovi kde by se daly pořídit nějaké pěkné těhu fotky??

ahojky škoda že jsi z daleka mám kamaráda fotografa fotí mi dětičky a fotil mě i druhé těhu bříško :)))) ale jsi z durhého konce republiky :( jedině moje tetka že by něco nafotila ta je z Břeclavy :( to si samo dělám jen srandu :) a jak se vám vede?co klučík jak se mu daří?doufám že je vše ok .)

01.04.2011

Holky, co myslíte, koupili jsme tento kočárek do kterého jsem byla zamilovaná♥♥ ještě před těhu a doufali, že to bude holčička, ale je to 4 kluk, tak co teď myslíte?????

♥KOČÁREK PRO KLUKA♥
♥KOČÁREK PRO KLUKA♥
♥KOČÁREK PRO KLUKA♥

mně se teda nelíbí, ale pokud jsi do něj zamilovaná, tak je úplně jedno, jestli v něm budeš vozit holčičku nebo kluka, já jsem svého synka vozila pět měsíců v červeno-černým kočárku a žádný trauma z toho nemá ;)

jééééé ten je krásnej opravdu ten by s emi taky líbil.....je dobře že si ho necháš a pokud máš korbičky na střídání tak super ne??já budu mít tmavě šedý se zelenýma kruhama příští měsíc ho kupujem tak s etěším :)a co ty víš třeba ještě někdy bude holčička:)

24.03.2011

Náš miláček OLIVER ve 24tt, nechtěl se moc otočit tak ho máme jen z jedné strany, ale nám to vůbec nevadilo, jsme šťastní za každou příležitost vidět ho :h: naše

Fotečky♥ OLIVERA ♥
Fotečky♥ OLIVERA ♥
Fotečky♥ OLIVERA ♥
Fotečky♥ OLIVERA ♥

mooooooc krásný fakt :)máš štěstí nám neukázalo ani obličej jen čtvrt taky ruce u obličeje stehno a čau :)takže stále nevíme příští týden jdu na kontrolu tak snad se ukáže ale jinak už sem začala zase nakupovat nějaký oblečky neodolám prostě :) zítra na cukrovku fůůůůůůjjjjj :)

In reply to by kalina20

:a: děkujeme. Já byla na cukrovce před 2 týdny a nevím, donesla jsem si čaj do kterého mi sestřička nasypala nějaký prášek neznámého mně původu a čaj byl skvělýýýýý, úplná dobrota, jsem ho hltala neboť jsem měla hlad a byla jsem ráda, že aspoň něco můžu, nesla jsem si teda ovocný :€m: , myslím, že to není tak hrozné tak třeba budeš překvapená, držím pěsti at jsou výsledky v pohodě. Krásný zbytek těhu :€O:

Ten bude krásnej má moc hezké rysy ! Posílám pozdrav a pohlad maličkého a užívej si zbytek těhu

24.03.2011

:a: maminky, těhulky a všechny ostatní, dnes jedeme do BRNA na 3D a 4D uzv, strašně moc se těšíme. Doufám, že se Oliver nešprajcne a nebude po mně tvrdohlavý a pěkně se ukáže.

Ahojky tak přeji at se ti krásně ukáže v celé své kráse, a pěkně si oslad život i za nás všechny těhulky. Kam jezdíš do Brna?

ahojky tak už se těšíme moc a moc na Oliverkovi fotečky. Sna nebude jako ten náš a bude krásně pracovat. Jéé dej si něco dobrého i za nás :) tak příjemné buzení ratolestí a užij si krásný sluníčkový den ať to dneska výjde.

06.03.2011

Maminky, tak hlásím, že genetika vyšla dobře, nemáme ani Downa ani vadu neurální trubice a máme potvrzeného na 1000% chlapečka :cc): :00: ;) .

Wauuuu!! Tak to je skvela zprava!!!a my to stejne vsecky vedely!!! hec hec :s: :s: :one: gratuluji k chlapakovi :h: to je neskutecny, kolik tech rostacku letos bude :s: aby bylo dostatek nevest :s: ;)

Moc gratuluji, ještě že je všechno v pořádku, vím co je to za stres čekat na ty výsledky:( A Oliver je nádherný jméno, taky jsme ho měli v seznámku:)

03.03.2011

:a: ahojte maminky, spolutěhulky a všechny, tak jsem se rozhodla dát sem konečně pár foteček, dnes slavím narozeninky tak se tady trochu pochlubím jaké krásné jsem dostala kytičky :k: :

♥ 36. narozeninky ♥
♥ 36. narozeninky ♥
♥ 36. narozeninky ♥
♥ 36. narozeninky ♥

Sice pozde ale preci vse nej, krasny pupik mas no ja u holek nabrala 20kg a u syna 13 a ted v 19tt mam 3kg, navrchu a jsem spokojena pa pohlad mimiska

Taky se připojuji k přání k narozeninám! Hodně zdravíčka, ať pupík roste a mimi v bříšku moc neřádí :). Moc hezké kytičky :)

Ahojky přeji vše nejlepší k narozeninám :\x: :qu: a at je vše v pořádku, 6 kilo nic neni neboj, jinak moc ti to na sluší !!!

22.02.2011

Holky, tak amnio včera úplně na pohodu, necítila jsem nic krom malilinkého píchnutí, které tady ani nestojí za zmínku a potom už nic, jen po stoupnutí se mi trošku motala hlava...ale v po

Pindulínko snad jsi se už sžila s tím, že čekáš 4 chlapečka broučka, já mám sice holčičku :girl: moji vysněnou, krásnou, ale je nemocná a pravděpodobně ji čeká vážná operace ...čekáme na výsledky rentgenu, ale dle.dr.se to jen potvrdí...tak bud ráda hlavně, že jsou kluci zdraví, protože to je opravdu to nejdůležitější v životě.Ty nervy co ted zažívám já nikomu nepřeju

In reply to by Jamuna

teď jsem to četla!! Je mi to líto, pořád něco máte.... Moc vám přeju, ať všechno dobře dopadne a zjistí se, že žádná operace nebude třeba! Broučku, drž se!, já vím, je to těžký, když jde o naše lásky.... Elenka je šikulka, zaslouží si jen zdravíčko, žádný trápení!! Držím moc palečky :kiss: :k:

In reply to by Kajula

Kajulko děkuju moc...pořád brečim a jsem z toho v háji, doufám že se spletla a podezření se vyloučí...to čekání je strašný, mám pocit že se zbláznim strachem...

In reply to by Jamuna

Ahojky, je mi taky moc lito, co ted prozivate :-( :r: jsou to starosti :-( snad se to treba jeste srovna nebo proste ztrati a bude dobre..moc na vas tady vsechny myslime, tak se drzte a dejte vedet, jak to vypada!! :h: zdravi Macik s Adamkem :c: :a:

17.02.2011

:a: ahojky mamči, jdu s takovým dotazem..v pondělí jdu na amniocentézu a jelikož jsem na ni už kdysi před 7 lety byla a nenesu si žádný hrůzný zážitek tak jsem v klidu, měla jsem pocit, že to nebolí, jen takový malý tlak a píchnutí...prostě pohoda :) ....ALE, naše mladá....mého drahého dcera z prvního manželství, která je

já byla loni a pohoda,je to bezbolestné a vážně jen takový tlak a nic víc ;) klidový režim asi 3-4dny opravdu na lůžku a pak max.3.týdny netahat nic těžkého,ale myslím,že ti nabídnou neschopenku hned na místě,mě ji taky sestra chtěla dát,ale byla jsem na mateřské,tak nebyl důvod :)
Spíš horší bylo to čekání na výsledky,ale já naštěstí šla asi za týden na ultrazvuk a tam mi nejen mudr řekl,že je mimi naprosto v pořádku,ale taky že to bude podvou holkách :°~°: :one:
Takže neboj,vše dopadne dobře a nebolí to ;) dobré výsledky :metal:

Zažila jsem jí u dvou dětí a je to úplná pohoda. Maminky jsou někdy dost citlivky, když to řeknu úplně upřímně, promiňte mi! Dokonce při druhé, před rokem, jsem ani nemusela ležet. Po zákroku má být maminka v klidu, ale druhý den je v pohodě, žádná neschopenka... Možná jedině když má maminka nějaké problémy. A na amniocentéze navíc uvidíš své mrně, tak je to krásný!

In reply to by Gabriela Wehle

:a: ano ano ao, přesně to jsou má slova, mluvíš mi z duše, nejvíce se těším, že uvidím našeho mumínka a dozvíme se, co že se v bříšku ukrývá a ještě ke všemu testy NT+ byly O. K. takže opravdu věřím, že je mimi zdravé a toto je jen pro zichr :e): . Na den odběru mám dovču, jedeme 60 km a na druhý den se chystám do práce. Děkuji za odpověď

pamatuješ si to velice dobře. Nic to není, píchnutí jsem skoro necítila, jen když tahali tu vodu tak to byl takovej divnej tlak. Musela jsem 3-4 dni ležet jako v nemocnici, dojít jen na WC. Potom se 14 dní šetřit, já byla na neschopence, ale kamarádka jí kvůli odběru dostala na 14 dní, potom šla ještě do práce.

No já teda nemám žádné pěkné vzpomínky, bolelo mě to jak cyp, ale byla jsem hodně vystresovaná z dopisu z genetiky a navíc jsem tam byla v den svých narozenin, tak jsem bulela ještě snad 2 dny, že jsem smolař a něco se posere... Bála jsem se hodně o malého, ale bolest to fakt byla dost šílená!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky