Deníček uživatele peta.bu

28.03.2014

Tak dívky, jak jste to měly vy, které pomohl Hamilton? U mě byl ve středu (otevřená na prst) a včera a dnes mi odchází zátka. Občas tvrdnutí, špinění.
Komu Hamilton pomohl k porodu? Potřebuju uklidnit, už mám dost. UTZ termín jsem měla před 6ti dny.

02.03.2014

Čau holky, tak jsem si pohrála s porovnáním prvního a druhého těhotenství. Jinak už mě to moc neba, těším se až porodím. Na první monitor jdu ve středu, snad už bude i nějaký nález. Na kontrole před 10ti dny jsem měla CS2.

37.tt a porovnání

Ahoj já jsem dneska 35+5 je to třetí mimi a na poslední KO 6.2 jsem měla CS 4 a bříško mám ze všech těhu nejmenš. A u syna jsem přibrala 22kg a šel o 2dny před TP a měl 4260g a 52cm u dcerky jsem přibrala 16kg a je o 15dní dříve a měla 3065g a 48cm a teď jsem přibrala zatím necelích 10kg a TP je 1.4

02.01.2014

Holky, nechala jste se nektera předčasně předat do pece porodnice? Já nad tím celkem uvazuju, jelikož jezdím přes celou Prahu a už me to moc nebaví. A ještě dotaz, od kdy jste začaly chodit na monitor?

mně si převzala porodnice do péče ve 31+0,protože můj již ex gynekolog je lempl a ani se neuráčil mi udělat screening ve 3.trimestru,vzal si dovču a záskok vůbec neřešil,tak sem mazala do porodky,jestli mi ho udělají a už si mě vemou do péče a vzali...na 1.monitor sem šla ve 36+0...zeptejte se,určitě Vám vyhoví....

ja mam teda gynekologa pět minut autem od baráku,porodnici pul hodiny,ale nechám se tam přeložit od 36tt. v Prvním těhu (jiný gyn.) mě poslala do porodky až v den termínu, tam mi vynadali, že jsem tam měla být dřív, vzhledem k píchání clexanu a velkému mimču, takže vyvolávali hned druhý den ráno. Druhé těhu (opět jiná dr) mě chtěla poslat až týden před termínem, ale kvůli podezření na špatné jaterky mě poslala jen na testy ve 37tt a už si mě sami převzali, rovnou hospitalizace, protože zjistili sníženou funkci placenty (dr. nic nezjistila,že sprý se mimču daří) za dva dny se malý narodil bez vyvolávačky. Teď jsem potřetí těhu a nic nenechám náhodě :) měsíc před termínem se prostě domluvím v porodce sama, kdyby dr. nechtěl. mám zas jiného :) jinak monitor mi všude a vždy dělali od 36tt

In reply to by HanickaF15

Ahoj, řeším podobný problem. Můj gyn me taky neposlal do porodky, akorát chodím na monitor. Picham si zibor a navíc mam předpoklad, ze maly bude velky. Od 32.tydne mi nikdo nedělal ultrazvuk. Prej k tomu neni důvod. Jsem dnes přesně 39+0.
Bude stačit, kdyz do porodnice zavolam? A nejak se s nimi domluvím?

30.12.2013

Ženy, zajímalo by mě, jak jste na tom s délkou prvního a druhého těhotenství, zda byla obě délkou tak nějak stejná nebo se třeba o několik týdnů různila? A jak byla miminka velká?

18.12.2013

Dala jsem ty naše dvě ratolesti (současnou a budoucí) dohromady a nestačím se divit :s:

Kopíráci :)

taky máme děti jak přes kopírák :s: když jsem porovnávala 3D fotku dcerky s nynějším 3D v podobným tejdnu, nestačila jsem se divit :///: tak uvidíme, jak moc si nakonec nebudou děti podobný :s:

my čekáme druhou holčičku a taky jsem před týdnem porovnávala a jsou si taky velice podobné jako vaše miminka :dance: :///: Moc hezké :)

18.12.2013

Dnes jsme byli na 3D v Horovicich, ja to tam proste miluju :-) mame 30 videi, 10 fotek a stalo to 600Kc, coz me tedy prekvapilo.. prijemne. Byl to krasny zazitek!

Nas 3D ve 26.tt
Nas 3D ve 26.tt
Nas 3D ve 26.tt
Nas 3D ve 26.tt
12.12.2013

Holky, jak jste na tom, máte už většinu nakoupenou nebo jste ještě nezačaly? Já už v podstatě všechno mám, většinu ještě po dcerce a z těch větších věcí jsem kupovala kočárek a pustila se i do jeho renovace resp. přešití :)

Tak co březňátka, už máte výbavičku, postýlky a kočárky? :)

Sakriš já jsem asi nějaká pozadu:D nemám ještě ani vybraný kočárek, autosedačku vím přesně jakou ale taky ještě není koupená...Mám jen hadříky, plíny, nějakou kosmetiku, postýlka stále složená na půdě, nemám ani vaničku, zavinovačku, peřiny do postýlky:D Chtěla jsem to mít všechno do konce roku pořešené ale budu ráda když to stihnu do konce ledna:D:D:D

18.11.2013

Koukám jako puk, jak se tu množí inzeráty v "těhotenských deníčcích"... je snad málo inzertních serverů?

Co me nezajima,to nectu. Uprimne, myslim,ze 90% maminek na materske trochu valci s penezi, zvlast ted pres Vanocema. Bazarky jsou narvane k prasknuti a tak trochu asi dokazu pochopit,ze se vyzkousi vsechno, co kdyz se zrovna nahodou nekdo chyti tady? I kdyz to treba porusuje nejaka pravidla, jsme vsichni jenom lidi...pokud to tady nekdo nemele porad dokola, nehazela bych kameny...

In reply to by zvedavec

To je ono,na mmb prodávám už dlouho,věci mám pěkný. Ale je to strašně zahlcený a někdo si projde jen pár stránek. No a když tam denodenně přibejvá desítky nových věcí tak to moje se odsouvá až bůhvíkam. Tak sem to dneska jedinkrát skusila sem hodit odkaz a byl tady asi půl hodiny možná,hned mi ho smázli.

Mě osobně tedy příjde absurdní psát do TĚHOTENSKÉHO DENÍČKU inzeráty. Už z podstaty označení toho příspěvku ;)

07.11.2013

Děvčata, kdy vám dorazila první dávka od sociálky? Příklad: Já jsem na nemocenské od 3.9., zaměstnavatel mi zaplatil 20 dní a od 23.9. jsem pod sociálkou. Už jsem odeslala dva lístky na peníze přímo na sociálku - jeden na začátku října a druhý teď na začátku listopadu a zatím mi nedorazila ani koruna.

DÍVKY, TAK DO DNEŠKA MI NEDORAZILA JEŠTĚ ANI JEDNA PLATBA ZE SOCIÁLKY. V RYCHLOSTI SHRNU, NA NEMOCENSKÉ JSEM OD 3.ZÁŘÍ, OD 23.ZÁŘÍ MI VYPLÁCÍ SOCIÁLKA. POSÍLALA JSEM UŽ 2 LÍSTKY NA PENÍZE, TEN ZA ZÁŘÍ NEBYL PODEPSÁN LÉKAŘEM A ONI HO PO MĚSÍCI CO JIM TAM LEŽEL ZASLALI ZPÁTKY K DOKTOROVI, KTERÝ JIM HO K 8.11. POSLAL ZPÁTKY. NA SOCIÁLKU JSEM VOLALA 2X NAPOSLEDY PŘED TÝDNEM, KDE JSEM SE DOZVĚDĚLA, ŽE MAJÍ OPĚT MĚSÍC, ABY MI NEMOCENSKOU VYPLATILI (TAKŽE DO 8.12. DOUFÁM DORAZÍ). TUDÍŽ PRVNÍ NEMOCENSKOU DOSTANU 3 MĚSÍCE OD NÁSTUPU. K DNEŠKU MI MAJÍ VYPLATIT CCA 40 TISÍC.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka