Deníček uživatele PeNes92

06.03.2015

Ahoj holky, potřebuju se zeptat. Jsem u pojišťovny VoZP a někde jsem četla ze nektere pojišťovny 1 . screening proplácí. Nemůžu ale najít zda ta moje ano nebo ne. Nevíte to některá? Mě se dr.ani nezeptal zda to vyšetření chci. Proste ho udělal ale pak si řekl o 950,- a ja chvíli nepostřehla za co. Pote jsem samozřejmě pochopila. Nikde ale nemůžu najít jestli ho zpetne proplatí....?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...já za screening platila 1200,- ... a slyšela jsem, že spousta holek platí i mnohem víc! ...tak asi jsi měla kliku na dr...nebo sleva podle "ksichtu" :)... pardon, tak se to u nás říká... :)

08.02.2015

Ahoj, tak se přidávám i ja. Termín někdy v pulce srpna a ted 12+3 s manželem jsem 7 let z toho tento rok už 5 let v manželství a máme jednu dceru Kačenku, které v březnu bude 5 let- paní to leti. Byla jsem tu registrována i tenkrát ale heslo jsem zapomněla. ted 11. jdu na kontrolu a už dostanu snad i průkazku a dozvím se jak mi dopadly krevní testy. Mam z nich strach.

Pokud mate narok na materskou,tak na tu nastupujete 6tydnu pred terminem a cerpa se pak 28 tydnu. Cca 2 mesice pred koncem materske si muzete na uradu prace zazadat o rodicak. K dispozici mate 220.000,- a vy si urcite kolik chcete mesicne dostavat a z toho vyplyne jak dlouho budete cerpat. Ja mam syna narozeneho v kvetnu a tak mam cerpani nastavene tak,ze budu doma jeste v zari,abych se synem zvladla ten prvni mesic ve skolce a s dcerkou ve skole. Maximalni castka je 11.500,- ale zalezi i na vysi platu,ktery jste mela. Davka nemuze byt vyssi nez vas plat. Muzete zkusit zazadat i o porodne. Pred nastupem na materskou vam gynekolog vystavi papir,ktery odnesete zamestnavateli a ten jej potvrdi a odesle na OSSZ. A az vam bude materska koncit,zajdete si na pracak pro papir,do ktereho vam na OSSZ potvrdi od kdy jste materskou cerpala a jaky jste mela denni vymerovaci zaklad a vy si pak s timto papirem zajdete na pracak,kde si zazadate o rodicovsky prispevek.

ahojda :-) jsme na tom úplně stejně termín máme 20.8. :-)
taky by mne to zajímalo co je vše potřeba zařídit :-)
já nastoupila hned na nemocenskou po první návštěvě doktora, dělám na tři směny a chápu proč ta nemocenská - jak jsem mohla tak jsemk spala :-)

26.12.2014

Ahoj holky, cca jsem 4 týden tehu je mi teda hrozne zle(pálení žáhy, nevolnosti....) ale stále se snažím do prace chodit. Ale vždy me hrozne boli podbřišek. Jako u silnější MS. K dr jdu az v lednu ale proc me to boli? Má někdo zkušenosti? U první dcery jsem neměla náznak (krom rostoucího briska) těhotenství zato ted mi to miminko dává sežrat pořádně.

Ahojky :a: taky jsme cca 4tt těhu a mám to samé :( bolest dost veliká a stále nutkání na WC chodím teď snad 30x denně :s: Jinak mě spíš bolí žaludek vyloženě mám ho na vodě i když se najím mám pocit že ho mám prázdný a je mi šoufl :00: do práce taky chodím, zatím to jde ale kolikrát mám co dělat abych neusnula :~!: jsme šileně spavá .....

In reply to by Sabinečka moje

Ahoj. Tak já už jsem momentalne 21tyden tj 5 měsíc. nevolnosti přestali až ve čtvrtém měsíci ale bolest podbřišku mivam dodnes i když už ne tak pravidelne. Tak snad te to brzy přejde. Jinak dodnes mam slaví tlak a občas padám k zemi. Do prace už nechodím, opravdu jsem ted ráda. Nezvladala bych to.mozna kdybych mela nějakou kancelářskou práci. Jinak na wc chodim snad furt a nejhorší je když me malý kopne do mocaku. A zítra me ceka druhý velký ultrazvuk tak snad vše dopadne jam má. Držím ti palečky ať je u tebe vše ok

In reply to by PeNes92

jéé já jsem ://: :s: :s: nevsimla jsem si datumu a píšu jako by jsi byla taky na začátku přitom už jsi za půlkou těhu. :one: To věřím jelikož já jsem na tom podobně, zrovna včera mě bylo tak slabo až jsem musela ve městě sednout na lavičku a čekala jsem co bude :00: :r: šilený stavy.... Dneska se mě prozměnu horzně motá hlava takže mám volno a uvidím zítra, kdyžtak se domluvím s Dr. na neschopence neboť to se nedá v práci :00: taky nemám sedavé zaměstnání takže je to náročné.. Tak ať topadne UTZ dobře a co vlastně čekáš ?? :) Děkuji a snad tam už přístě u Dr. bude vidět malá fazolka :h: :D

In reply to by Sabinečka moje

:///: stane se :one: ;) urcite se s lékařem domluv, ja jsem se taky domluvila a pochopil že s mojí práci se to moc zkloubit nedá. I když jsem si při plánování těhotenství řekla že vydržím aspoň do 6 měsíce. No plány se mění a jsem ted ráda že aspoň doma vše stíhám. Únava je už znát. Hlavně abys nikde nepadla. Já piju ted už na to kafe. Jedno slabý malý kafe. A docela to zabírá. Tak to je takový tip. Doma mám 5 ti letou dceru Kateřinu a před měsícem mi řekl kluka no a dnes aby me ujistil jsem na doktora vyplivla větu "má tam porad toho pindika" :s: :s: a dr jo má ho tam. Jak jsem ráda že pindík neutekl :s: ale největší radost je ze je naprosto v pořádku. Má 420g a 25cm :-) vše jak má byt. A co bys ráda aby to bylo? Mě to poprvé bylo úplně jedno a ted když jedno doma mám tak jsem si o trochu vic přála to druhe. A co rodina? Už to vedi?

16.12.2014

Holky, nejde mi sem z telefonu nahrát fotka ale vázně jsou tam // :s: bojim se ted aby vše bylo ok :r: nevím.... mám smiseny pocity. A protože se mi to zobrazilo dnes je to opravdu cerstve a musím mlčet. Nechci a nesmím to nikomu zatím říct tak to zatím víte jen vy holky a manžel samosebou. Potřebovala jsem to napsat :00: jsem tehuleeee :€O: :h: mam ohromnou radost.

In reply to by Keltka

Ahoj Keltko :a: dekuju jen ted doufám že se nic nezkazí. Hrozne sem se bala zda je to pravda tak jsem si udělala 3 testy a je tam krasna dálnice na všech. Snad bude vše ok. A co vůbec ty??? Ty ses přece taky snažila o druhe... jak na tom jsi?

In reply to by Jajulinkaa

Ahoj moc moc dekuju :) taky jsem záviděla tady holkám a pak sem se tady přestala objevovat. Bylo mi to moc lito. Ani nevíš jak ti rozumim. Ale věřím ze se to podaří. Je fakt že se zadařilo ted až když sem na miminko na chvíli "zapomněla" a věnovala se sve dceři, manželovi a práci. Nepodléhej panice :one:

03.10.2014

:a: ahoj holky,
jsem tu zas! Dneska se mi něco stalo a nevím co si mám o tom myslet,ale je mi to trapné.

Ahoj holky :a: tak konecne! Včera se mi na testech objevila krásne viditelna dálnice. Natekly prsa, lehka bolest podbřišku a asi budu i zvracet. :s: to je tak krásný!!! :s: :€O: ted už jen doufam ze se nic špatného nestane

:\\: test / a už mi dorazila i ms....nechápu-hlava mi to nebere, ale začíná mi být líp, asi moje tělo bylo rozhozený z mireny :00: ted jsem doma s dcerou protože je nemocná, tak snad na to nebudu tak myslet... :( prozatím se mi to trochu daří-snažím se furt něco dělat.... :€\€:

holky,nevydržela jsem a udělala si test :\\: byla jen / (nebyl na testu ani duch)ale pořád je naděje furt ms nedorazila-vlastně ani nevím-jen tuším kdy by mohla dorazit.měla jsem cca 4roky mirenu(tělísko) a 5.9.mi ji :*8*: vyndal a 7.9. jsem měla ms.takže jsem odhadovala že bych to už mohla zkusit-ale nic :\\: prsa stále bolí a velikost už vnímám i já a bolest podbřišku mám skoro celý den.já už nevím kdy... K tomu všemu to bylo v práci šílené. teď půjdu 3 týdny vkuse a mezitím jen 2dny volna.Manžel má odpolední a mě je strašně moc smutno a ještě víc když vidím tu svou holčičku si hrát.snažím se být silná a optimista ale nějak mi to teď nejde :\\: :\\: :\\:

Přesně takhle jsem poznala své druhé těhotenství :s: Nikdy jindy mi to nedělalo a jednou si takhle sedím u pc a najednou cítím, jak mě začaly brnět prsa. Hned mě napadlo, že jsem asi těhotná. Připodobnila bych to jako když se při kojení spustí mlíko, takové to brnění. Snažili jsme se sotva měsíc. Test jsem dělala až v době ms a bylo to tam. Teď mi spí v postýlce pětiměsíční Šimonek :h:

26.09.2014

:a: ahoj,

Ahoj, taky jsem na tom úplně stejně, jen s tím rozdílem, že se o druhé dítě snažíme už skoro rok :r: Jsem doma a docela často myslím na druhé mimčo, je to šílené ale snažím se ty myšlenky, hodit za hlavu a užívat si naši úžasné dcerky :) Přeji ať se brzy miminko povede :a:

Ahoj nejsi v tom sama mám úplně to samé jenže my už čekáme 14 měsíců :r: . tak držim palce ať to vyjde co nejdřív Lenka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:a: ahoj Pájo,
moc ti děkuju za tvoje slova!moc mě to mrzí co se ti stalo :( je to hrozný a člověk s tím nic neudělá-snad jen si můžem říct, že všechno špatné je pro něco dobré a když bylo to špatné, musí pak být i to dobré :) člověk(jako třeba já) i asi hysterčí předem, kvůli tomu všemu co už ví od známých a z internetu-někdy je to k dobru a někdy naopak... Taky se bojím že bych mohla potratit v práci totiž zvedám těžký věci- no hrozný, ale myslet na to pořád-to by jsme pak nemohli nic!Moc doufám že by jsme mohli být obě v červeňátkách :) musíme pevně věřit :one: a důsledně :sex: :s: a když ne tam, tak u Chocholouška se sejdem určitě :///: P.S. Hlavně že ty princezny máme a že jsou zdravé a šikovné... :°°//:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:a: děkuju moc, za tvůj komentář a hlavně žes to celý dočetla :D jo to tak bývá,člověk si něco naplánuje a pak je to úplně jinak :D já mám už naplánováno jak to oznámím manželovi :D -ale kdoví jak to bude.... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka