Deníček uživatele Peacess

20.07.2011

Tak tady nás máte aktuálně:)

Tak tady je něco aktuálního tedy:)
Tak tady je něco aktuálního tedy:)
Tak tady je něco aktuálního tedy:)

mamko,ju tobe to tak slusiiiii,jsi moc sympaticka,a deti rostou jak z vody.
mala je jak princezna,preju vam at se vam dari a novej tatine at je na vas hodnej!!! :h: :h: :h:

Jejda ty jsi moooc krásná mladá maminka :one: :w: Dětičky máš nadherné,obdivuji jak je zvládáš tak brzo po sobe.My chceme taky sourozence k malemu,ale zatim to nejde.Urcite je to super mit dve deticky :cc):

In reply to by Peacess

No tak to je super ze ses odhodlala od toho byvaleho odejit,i kdyz to chtelo asi spoustu odvahy s dvemi malymi detmi,ze?My taky mame hooodne psychicke obdobi.od rana do vecera je protivny,odmlouva,pisti kdyz neco nedostane.Asi mu rostou zuby,protoze kdyz jsme mu namazali dasne,tak se uklidnil.Tak snad mu to vydrzi aspon do rana byt klidny }:)

17.04.2011

Jenda při koupání:-D omlouvám se,ale nemám žádnou fotku s dětma bohužel ani děti nemají společnou fotku ...

Honzíček:)

Honzíček je skutečně roztomilý :-))
Nicméně, teď se na mě nezlob....já bych přecejen Kryštůfka na netu nahého nevystavila. Nemyslím to zle. :k:

12.04.2011

pár aktuálních fotek nikolky ještě dodám ty s naušničkama:)

nikolka:)
nikolka:)
nikolka:)
nikolka:)

macíček,myslím,že má řasy delší než vlasy,co? :j) bobek,no my jsme na tom stejně.A kolik váží?vypadá dost spokojeně. :a:

:one: juuu to je ale krasna panenka a co braska???hod sem sebe i brasku,prosim,rada bych vas videla,nemuzu se na malou vynadivat.... :kiss:

24.06.2010

Pár novějších foteček:)

Náš miláček :)
Náš miláček :)
Náš miláček :)
Náš miláček :)
Náš miláček :)
Náš miláček :)

teeeda mamko vy uz jste velci,a co brisko uz je videt???budes to zvladat??a Tomas je rad???preji ti holku!!!!!jukni ke me na nove fotecky..............

In reply to by Tehulka4

Ahojí holky moje ... bříško už jde vidět ... a budu to muset zvládat:-D a Tom se nějak změnil je víc s Jendou než dřív a koupe ho ... malá je úžasná chtěla bych Vás někdy vidět ... možná by jsme zvládli menší výlet:)

In reply to by Peacess

ahojky jee tak ho vyfot,rada se na brisko juknu,tak to je super,teda,asi se v nem neco hnulo a na mimi uz se tesi,a kdy se dozvis co cekas??? to by bylo fajn,klidne se na srazik a navstevu muzeme domluvit................

11.02.2010

Dneska osm měsíců ... je to miláček a krásnej:)

Nějaké to foto Honzíka:)
Nějaké to foto Honzíka:)
Nějaké to foto Honzíka:)
Nějaké to foto Honzíka:)
Nějaké to foto Honzíka:)
21.01.2010

Ahojí ...

ahojky mamko,jak je??to mne mrzi,ze je to takto s tema financema,a co ty jsi teda tehotna???nebo jsi byla na tom preruseni????pusinku malemu...

In reply to by Tehulka4

Ahojte zlatíčka:) Bylo to na dlouhé psaní a já neměla moc času takže jsem ještě neměla čas nic napsat ... na ultrazvuku nic nebylo a podle krve taky ne a další těhu testy byli negativní takže to nakonec bylo super ... a japak se máte vy holky? Copak už umíte?

Ahojky, tak snad se z toho brzo zvetite, jinak u nas probehla 1. hexa, jsme bez zoubku:) , lezeme, teda spis skacem, no je to neposeda :) , musim valit, divam se ted na vsechny nove prispevky, tak at holkam taky pisnu
pa
__________________________
Muf a Niky

16.12.2009

Tak jsme byli včera na půl roční prohlídce:) Malej má 8 650g a obvod hlavičky má 43cm ... doktorka mu říká sameťáček protože má úplně jemnoučky a krásný vlásky ...

super mamko,je fajn ze jste ok,uz jsem si rikala co s vami je???moc sem nejdes,co???my uz prikrmujeme Sunarem,malo jsme pribirali........mejte se!!!

In reply to by Tehulka4

Ahojí zlatííí ... jsem tu jen když Tomáš není doma ... jelikož si před 5 týdny málem usekl prst tak marodí a doma se šíleně nudí tak lítá po kamarádech a je to na palici ... malej večer usne a jsem ráda,že sedím kolikrát si jdu i hnedka xco usne lehnout abych se vyspala ... přikrmujete? A jak rostete? Honzík je fakt mimčo za všechny prachy je moc hodný ... dneska jsme byli v Chomutově v globusu no blázinec největší ...strašný ty lidi tam :( Honzík byl hodnej koukal a povídal si ... bohužel jsme také viděli dost hnusnou bouračku:( A jak se připravujete na Vánoce? U nás teda nic ... malej z toho ještě nic nemá takže na to ještě letos kašlem ... tak se mějte zlatíčka a písněte:)

In reply to by Peacess

ahojky ,hele to je supeeer ze malej je hodnej,nase mala je taky zatim hodnoucka,budim ji jednou v noci na sunar....jinak pohodicka,jj mam darecky a cukrovi vyrizene a napecene,prikrmujeme sunarem a vazime 6550g,a merime uz 64cm................par fotecek jsem hodila vcera i predevcirem,tak jukni,neumim sem dat odkaz.....jinak se mame fajn,ted cela rodina do jednoho marodime,ale snad se do Vanoc uzdravime........jeee co delal ze si malem uriznul prst???ale uz je hodnejsi,uz nechodi tolik do lokalu,ne???v pohode???budte zdravi a chodte sem castejiíííí!!!!sííím...

In reply to by Tehulka4

Ahojky ... mno malej tedkons začasl taky kýchat a kašlat a my s Tomášem taky:( Hrozný:( Štípal dříví s kamarádem kalačem ještě si ten kalač trubka nabrousil mno a kamarád sekal a Tomáše dával špalky a nechal tam ruku:( Mno právě že se doma nudí takže je furt v tahu:( ale koupil mi pod stromeček mobila prej se už nemohl koukat na tů moji šlupku co se furt vypíná:-D nečekala jsem že mi něco koupí :) potěšil mě:) taky sem jdu hodit nějaké novější fotky:)

Ahoj prosimtě ty mě strašíš, na jaké jdete vyšetření ? Kvůli tomu že se zvedá na čtyři? Malá to dělá od čtyř měsíců a na bříško se otáčí od 7 týdnů a měsíc se už plazíme. Myslíš že to mám začít řešit s doktorem? Když jsem mu říkala na dvouměsíční že se otáčí tak nic neříkal, akorát že má na to dost času :? Je děsně aktivní na místě nevydrží

29.10.2009

Ahojte holky ... zažila jsem tu nejhorší noc v mém životě :( 3la jsem kolem deváté spát,protože malej vstává brzy ráno tak at jsem vyspinkaná ...

no tak to je narez jak se tam dostal????nejak prez strechu,nejste blizko u nejaky strechy,nebo tam jen tak vysplhal????je mi te lito.....nemas to fakt jednoduchy,zavolala bych asi policajty......hruza....bych mu tu hubu taky rozbila..... }:)

Ahoj, teda to je něco, ty fetky jsou tak drzý a všeho schopný. Hlavně že to dobře dopadlo a máte takovou čtyřnohou bodygárdku :-) nikdy totiž nevíš, co takovýho drzýho feťáka, kterej má stejně místo mozku chemickou laboratoř napadne. Jak to dopadlo, zavolali jste na něho policajty, nebo jste ho jen vyhodili z bytu? Počkej až se Ti manžílek vrátí z práce, nebo nemůžeš aspoň na hoďku někomu svěřit mimi a že by sis lehla a zdřímla? potřebuješ to jako sůl :-) přejeme už jen klidný zážitky s miminkem :-)

Ahoj, teda to je něco, ty fetky jsou tak drzý a všeho schopný. Hlavně že to dobře dopadlo a máte takovou čtyřnohou bodygárdku :-) nikdy totiž nevíš, co takovýho drzýho feťáka, kterej má stejně místo mozku chemickou laboratoř napadne. Jak to dopadlo, zavolali jste na něho policajty, nebo jste ho jen vyhodili z bytu?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Víš když máš doma dítě a v noci ti vleze někdo na balkon tak je ti úplně jedno jak ten člověk dopadne ... a to dopadl ještě dobře kdybych tu byla sama tak by asi umřel strachy bych ho umlátila tyčema co se tu válí u balkonu a Larču bych neodovolala co my má co nějakej feták líst na balkon sakra ... může bejt rád jestli to přežil!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky