Deníček uživatele Nufik

15.01.2014

Přeji všem krásné odpoledne :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuji a opět gratuluji :k: ;) No mě to pořád láká, tak jsem zvědavá, zda to vydržím :s:

takže já zapomněla úplně všechno,spíš jsem se musela učit vše znovu.U prvního dítka byly košilky,teď jsou bodýčka a hlavně jsem nevěděla,jak se určuje velikost :s: ,naštěstí moje kolegyně,o 3 roky starší,byla asi 3 měsíce babičkou,tak jsem informace čerpala od ní

In reply to by lena

To přece nevadí, alespoň se netahají o hračky ;) Má starší sestra měla mou neteř v devatenácti a pak se rozvedla a další děti již bohužel nechtěla. Teď se raduje z vnučky a táhne jí na padesát, takže si to prý vynahrazuje :) A taky ji pěkně rozmazluje. Kdybych nepotkala toho správného partnera, taky bych teď ještě nebyla těhotná a smířila bych se s jedním klučinou. Ale to je právě krásné na životě, že nikdy nevíme, jaká překvapení nám nachystá :)

21.06.2008

Ahojky děvčata :-)

ahojky ja zadnej typ nemam pac mam jenom hrazdicku..malyho deka vubec nezajima zkousela jsem to u kamosky...tak jsem ji ani nekuupovala a koupila jen hrazdicku a z te je uplne vyrizenej .. hraje a jsou tam chrastitka ruzna..no bez ni ani ranu..takze az pojedu kamkoli hrazda musi snama :)

In reply to by Nufik

nevim jak se jmenuje ale kupovala jsem ji v tesku nez pojedu koupit nejakou jinou do detskyho obchodu..ale malej byl z ni tak hotovej ze jsem jinou uz nekupovala..ale tahle je moc pekna :) az vylovim krabici tak ti pisnu co je zac..

22.05.2008

Ahojky děvčata, tak se chci pochlubit tím naším raubířkem :-) Konečně se mi podařilo ho uspat ... Uvidíme, na jak dlouho :00:

15.05.2008

Přeji krásné ráno ... Maminky, poraďte prosím, jaký čajík mohu dávat na žízeň svému špuntovi, který má teprve 6 týdnů. A jak dlouho ho mám louhovat. Děkuji moc :-)

já mám od Hippu a jmenuje se Spokené bříško, a je granulovaný takže se neluhuje, ale je jich hodně druhů, fenyklový atd.

In reply to by Marcelka83

Ještě kojím, ale už mám málo mléka, tak musím i přikrmovat Nutrilonem. Doktorka mi říkala, že mu mám dávat jak je teplo na žízeň čajík, ale v obchodě jsem nic pro takového malého prcka právěže nenašla ... Mám strach, abych mu tím nějak neublížila ... Asi jsem moc opatrná

14.04.2008

Ahojky děvčata, tak už jsme z porodnice doma :-) Huraaaaaaaaaaaaa :-) Náš pobyt se tam trošku prodloužil, holt maminka zlobila, ale už nás tam nikdo nedostane :-) Malý Lukášek se narodil 4.4.2008 v 12:30 hod, vážil 4300g a měřil 53cm :e): Mamince dal pořádně zabrat, ale o tom až později ... Nyní zkoukněte našeho malého modela :-) Mějte se moc hezky ...

On už se normálně směje :c: no to bude veselá kopa, s ním si užiješ srandy, mamino :one: Je moc krásňoučkej, gratuluju :k: :h: :a:

28.03.2008

Ahojky děvčata, tak jsem konečně doma :-) Mám po vyšetřeních a dostala jsem na výběr ... Buď zůstanu přes víkend v nemocnici a pondělí je náš den, anebo pojedu domů a do nemocnice budu teď o víkendu docházet na sledování. Samozřejmě zvítězil domov :-) Zkusíme toho našeho raubíře porodit přirozeně, v nejhorším případě by se to ukončilo císařem. Holky, jak jsem tam byla, tak se zrovinka jeden mimísek narodil :-) Ten tak krásně plakal, až mi to vehnalo slzy do očí. Už aby bylo pondělí :-) A jakpak se máte při pátku? Těšíte se na víkend?

Ahojky,já bych jela taky domů....Ale toho císaře si fakt nepřej,je to hnus.My jsme byly u doktorky a o víkendu poprvé ven

Ahojky Nufiku,tak to je fajn,ze jsi doma.Se ti nedim,ze uz se tesisi...ja taky.Ja se mam fajn,ale vubec nevim co o vikendu.Me ty dny nejak prijdou vsechy stejne.

In reply to by terinka

Mě poslední dobou taky :-) Sice vím, že o víkendu mám toho svého chlapáka doma, ale jinak mi to nějak splývá ... Ale pracující se určitě každého volna již nemůžou dočkat :-) Sama jsem nebyla jiná :-)

27.03.2008

Tak Vás všechny ještě jednou zdravím ... Pročítám si ostatní blogy a jen kroutím hlavinkou ... Nechápu, proč řešíte někoho, kdo tu není, jojo, to se příspěvky jen hrnou ... Nepatřím mezi lidičky, které někde píchne a hned fňukají, ale Vaše nereakce mě opravdu dostala ... Myslela jsem si, že když si sem dám blog, že zítra nastupuji do nemocnice, že mi pomůžete, aby mi ten dnešní den rychleji uběhl, a já přišla na jiné myšlenky ... Že si prostě pokecáme a dnešní den hezky zpříjemníme i přes mé obavy a starosti okolo zítřejšího dne ...

No jo řekla bych že to tady tak chodí,někdo má problém a nikdo si ho nevšimne a nadruhou stranu někdo napíše ahoj a má tam hned několik přízpěvků... :00: je to tady tak trochu rozdělený,ti co jsou tady dýl a pak jen ti jednotlivci!!! Tak držím pěstičky :a:

Nufiku,já bych se ti ozvala a popřála,aby bylo vše v pořádku,ale jsem teď kojila,tak promiň.samo,že to zvládnete,jste šikovní!!!!!

27.03.2008

Ahojky :-) Tak mám za sebou poslední návštěvu u zubaře, než se ten náš klučík narodí :e): Má doktorka mě posílá zítra do nemocnice, tak snad si nás tam nechají a my budeme za chvilku o jednoho více }:) Až se vrátíme, budu mít pro vás připraveny fotečky :) Už se nemohu dočkat :P A jakpak se dneska máte vy? Taky u vás svítí sluníčko?

Jé ahojky, ty jsi ještě celá? Jo jo pěkně svítí sluníčko a my vyrazíme asi na procházku :-) Tak ať ti to teda zítra dobře dopadne a budete mít klučíka brzy u sebe. :||):

In reply to by LucindaZ

Ahojky, jojo, ještě stále 2v1 :-) Díky moc :-) Už se nemůžu dočkat. Jsem strašně zvědavá, jak bude vypadat :-) Zda bude po tatínkovi anebo po mamince anebo bude mít z každého kousíček :-) Užij si krásnou procházku

19.03.2008

Přeji krásný den :-) Právě jsem se vrátila z poradny a pokud si to náš prcek nerozmyslí a nevykoukne na nás do středy, půjdeme do nemocnice na vyvolání }:) A jakpak se daří Vám děvčata? Copak je u Vás nového?? :)

Ahojky Nufíku, jsi ještě tady? Chtěla jsem ti jenom říct, že jsem taky byla na vyvolání a jestli jdeš teda rodit do Ká, tak já jsem byla velice spokojena s personálem jak na sále tak i na pak na porodním. Přeji ti teda aby vše dobře dopadlo a prcek si to rozmyslel sám, je už to teda pěknej cvalík.

In reply to by LucindaZ

Ahojky LucindoZ :-) Jsi moc hodná, děkuji. Ano, budu rodit v Karviné, tak snad si ten náš lumpík dá říct a už brzy ho budeme mít doma :-) Teď si nejsem jistá, jestli jsem ti už gratulovala k tvé princezně, tak kdyby ne, gratuluji dodatečně :-) Ať jste obě zdravé a užíváte si jen krásných společných chvil :-)

In reply to by Nufik

Teda to bude uličník, no ona byla hodná i u maminky v bříšku, ale nechci do zakřiknout, určitě se ještě vybarví :-) Jinak když se koukneš do mých blogů tak jsou tam fotky hned první den po porodu a pak první den doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka