Deníček uživatele monisek87

15.11.2013

Bože to to uteklo :00: :00: a to naše malinkátý miminečko už oslavilo svůj 2 rok na světě :h: :h: :h: :h: :h: V Únoru Kubíkovi přibude :||): sestřička :girl: a to bude teprve rachot :s: :s: :s: za chvilku tu budu mít dva puboše :00: :00: :00: :00: :h: :h: :h: :h: :h: jo a plínku máme pouze na spaní :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

Kubíkovy 2 narozeniny
Kubíkovy 2 narozeniny
Kubíkovy 2 narozeniny

Ahoj, gratulujeme k druhym narozeninam :kiss: matysek je bude mit ve ctvrtek,a taky uz ma pliny jen na spani,je to super :one:

Krásnej chlapeček :€s€: !! Přejeme hodně zdravíčka :h: ! Ani mi nepovídej, jak to utíká, naší holčičce už budou konce dubna tři :00: a v taky v únoru očekáváme přírůstek. Snad se dr nepletou a ta pětkrát předpovězená cácorka bude cácorkou. Bez plínek je to šikula :one: , taky se nám to povedlo tak nějak okolo druhého roku. A rachot, to teda bude :s: :s: :s: !!!!

ani mi nemluv, malá bude mít zanedlouho taky 2ročky, je mi z toho až smutno, jak rychle vyrostla :( :h: Přejeme Kubíkovi všechno nejlepší a hodnou sestřičku! :k: :k: :k:

11.10.2013

Holky jsem dnes 23+4 a už přes dvě hodiny mě bolí bříško :r: ale docela dost.Od pupíku dolů.Malá docela chvílema docela kope :h: :h: ale já se bojím.Nevím jestli jet nebo nejet na pohotovost.Jsem po císaři a nevím :00: :00: :00: :00: :r: :r: :r: :n: :n: :n: :n: :n: poraďte abych nebyla v nemocnicy za hysterku :00: :00: :00: :00: :00: :00: :00:

Ahoj raději zajed do nemocnice. V neděli jsem taky skončila na pohotovosti. Byly na mě hrozně hodní, a sama doktorka mi říkala at příště tak dlouho nečekám a jedem hned.Tak raději jed.
At je všechno v pořádku. :a:

děkuju holky až přjede chlap tak tam asi sjedem.Máte pravdu radši jet než si to celý život vyčítat :? :? :? :?

27.09.2013

Velký UTZ ve 22tt dopadl skvěle :dance: vážíme 493g a sem skoro o týden větší :00: :00: :00: :00: a čekáme :h: :h: Holčičkuuuuuuuuuuu :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: je to naše malá akrobatka :s: :s: oblíčejíček otáčí, ale přez 3D byla taaaak nádherná :h: :h: :h: :h: :h: :€s€: :€s€: :€s€: a bude to Kristýnka :k: :k: :k: :k:

22tt velký UTZ a už víme co se nám v bříšku schovává :)
22tt velký UTZ a už víme co se nám v bříšku schovává :)

Gratuluju k holčičce :girl: !!!!! Bříško máš krásné a hlavně, že je vše v pořádku. My jdem na velkej utz 14.října, tak jsem zvědavá jestli nám holčičku potvrdí. Podle odhadů by to tak mělo být! Uvidíme. A Kristýnka je moc hezké jméno :€s€: !

In reply to by Zuzi K.

Děkuju no zatím nám to řekli jen na velém UTZ :///: , ale nožky měla od sebe řádně :s: :s: :s: :s: tak snad se nespletly :00: :00: :00: Já chtěla Kristýnku snad už od mých 17let tak když už se nám nejspíš povedla tak sem to nechtěla měnit :s: :s: :s: :h: :h: :h:

09.09.2013

19+0 a netroufám si tipovat co se nám v bříšku ukrývá :)čapulky jedna pro našeho raubíře :h: a ta druhá možná pro naší holčičku :h: nebo půjde do světa :s: :s: a uděláme jinou ;)

19+0 a co pak se nám to tam asi schovává :)
19+0 a co pak se nám to tam asi schovává :)
19+0 a co pak se nám to tam asi schovává :)
19+0 a co pak se nám to tam asi schovává :)

capulky nevidim :( jinak ja taky asi prasknu do pristi stredy nez se dozvim, teda doufam ze se dozvim, co mame v brisku za poklad :///:

15.08.2013

Nemáte někdo zkušenost s vakem Lodger Shelter?Moc se mi líbí nejen jako vak,ale i možností zavinovačky.Poradíte někdo :€s€: :€s€: :€s€: :?

Ahojky, já ho na malého měla a nemůžu si ho vynachválit. Je super, že si můžu z autosedačky spícího vyndat ve vaku a připnout si ho na sebe a jít, kam potřebuju. Vydržel mi v něm tak do 5 měsíců, pak už tam byl hodně namačkanej. Jestli bys měla zájem, měla bych na prodej, v béžovo-růžové barvě pro holčičku nebo modro-šedé pro chlapečka. Můžu poslat na mail foto

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak mi čekáme mimi tak leden,únor a další rok bych stejně potřebovala větší.Koukám po něm hlavně proto,že máme ještě prska, tomu budou v listopadu 2 a k tomu labradorku.A já si neumim představit tahat mimi v ruce, k tomu malýho a psa.A tohle je dobrá možnost jak zaplácnout dvě věci jednou ranou.Jako fusak do autosedačky,popřípadě i do korbičky a i jako nosítko.Právě na to venčení :00: :00: :00: ,ale děkuju za zkušenost :€s€:

11.08.2013

Už se konečně můžeme pochlubit.Kubík už nebude jedináček,ale v Únoru k nám přibyde další človíček.Jsme 16tt a zatím pohlaví nevíme.Maminka by si sestřičku,ale s bráškou bude stejná sranda :€s€: :€s€

Kubík bude mít sourozence :)

moc gratuluji, budeme na tom podobně také čekáme koncem února začátkem března a v dubnu budou 2 roky té naší malé princezničce co už je s námi doma, tak jsem na to taky moc zvědavá =))

Moc gratulujeme, mi jsme na tom podobně máme doma 3 letého synka Daniela a začátkem února se mu narodí sourozenec :dance: . Pohlaví se snad nejdříve dozvíme za 3 týdny na kontrole :one: . Vy to zvládnete :one: :one: :one: :a:

18.04.2013

Tak dneska to moje malinký 17 měsíční miminko spí poprvé sám v pokojíčku.Myslím si že to zvládá zatím líp než já.Mám hroznej strach že ho neuslyším,co když se odkope a bude mu zima :00: :00: :r: Je

1 spaní v pokojíčku :(
1 spaní v pokojíčku :(
1 spaní v pokojíčku :(
1 spaní v pokojíčku :(
1 spaní v pokojíčku :(

Jířa šel poprvé do svého pokojíčku také v 17 měsících. Myslela jsem, že Jinďa pak půjde za ním taky tak, ale po minulé zkušenosti, kdy v noci dostal z ničeho nic horečku a pak febrilní křeče, tak mám strach ho tam dát. Tak nevím, kdy najdu tu odvahu. Jinak Kubík je pěkný šídlo :-D U nás dnes bylo něco podobného, ale nebyla to mouka, ale takový prášek do koupele ;-)

In reply to by Jablotro

Ježiš to bych ho tam snad už nikdy nedala :s: :s: No mi to zatím zvládáme statečně.A opravdu se snad všichni vyspíme líp.Kuba už se v noci nebudí a já spim taky celou noc.Někdy se sama vzbudim a jdu ho zkontrolovat a přikrejt.No ještě neměl žádnou nemoc a ani horečky ze zubů.Ťuk ťuk.Tak sem na to zvědavá.A docela se toho obávám :00: :00:

Tak jsme to zvládly na jedničku.Kupodivu jsme asi všichni spali líp než spolu.Kuba se vzbudila v 7:15 :///: a i já jsem spala klidně. :€s€: :€s€:.Na uklízení je kuba taky expert.Hlavně tam kde jsou mouky a jiný sypací věci.Tuhle na mě koukal a měl v ruce pytlík se solamilem.A než sem k němu stihla doběhnout tak kubík se usmál a otočil ho dnem vzhůru :00: :00: :00: a celej vysyppal :s: .No jo hlavně že je sranda :one: :one:

No teda Kubík je šídlo. :s: Ty fotky jsou super. :one: Úplně vidím našeho Matese.Ten bude asi jednou popelář,protože neustále vyhazuje bordel z koše. :00: Nebo do něj nosí co tam nepatří.Třeba bačkorky,hračky,ovladač,ponožky atd....Když něco hledám jdu rovnou do koše. :///: Proto mi teď stojí koš na lince! :00: Rád taky zametá a kramaří v lince. :)
Spaní bude super,uvidíš. :a:

21.02.2013
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))
Pleteníčko z papíru :))))

tak.. už jsem se do toho vrhla :€s€: s tvýma výrobkáma to teda nemá nic moc společnýho ( možná tak ten papír :€s€: )
ale je to zábava :€s€: Prosím tě, neznáš nějaké stránky, kde jsou trošku popsané různé techniky a tak??? Díky

In reply to by Macinka Dobroška

Viď?zábava to je, já si u toho i vyčistím hlavu.Nepřemejšlim nad denníma věcma.S těma stránkama,já si najedu na seznam, zadám pletení z papíru a vyjede mi tam moooc odkazů.Třeba tyhle ,jsou moc dobrý.Problém je v tom že furt blbnou http://www.pletenizpapiru.cz/.Nebo tyhle http://www.mojepletenizpapiru.estranky.cz/.Tam toho opravdu dost.Jsou skvělí a má krásný várobky.Mnoho štěstí.Doufám že se pak taky pochlubíš. :€s€: :€s€: :k: :k: :one: :a:

19.02.2013

Ahoj, a co ty? Využiješ to ? :///: mám dojem,že dost holek z listopaďátek 2011 nějak pracuje na druhém (já teda nic)

In reply to by 3M

Já bych to využila ráda,ale bohužel se nám teďka nezadařilo.Tak si užijeme léto a pak na to šupnem.Takže to trochu nestíhám :s: :s: A proč pak nechceš teďka?Myslím že jsem četla ,že si měla špatný porod?Už si to všechno nepamatuju :00: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka