Deníček uživatele Missy_X

14.04.2012

Ahojte holky :a:

Sebastiankovi 3.měsíce. :) ♥
Sebastiankovi 3.měsíce. :) ♥
Sebastiankovi 3.měsíce. :) ♥
Sebastiankovi 3.měsíce. :) ♥

Krásný kluk! A je to šikula :) Naší Aničce budou tři měsíce 23., taky jsem zvědavá jaké budou míry. Není to žádný prcek a šikovná je také. To jsou ti ledňáčkové :s:
Ať se daří :a: Kristina

Ahojky,teda Sebik je kus chlapíka :one: .Asi takový vysmátý rarášek.Je pravda že to utíká a hošani nám rostou před očima.My taky budeme mít v pondělí 3 měsíce tak sem zvědavá na váhu a délku.Vy teda jste dlouzí,tak hodně lásky Sebíkovi papa :a: :€s€:

08.03.2012

Ahoj holky :a:

Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
Sebastianek 1-2 měsíc
21.12.2011

Ahoj holky :a:

Dnes 36+4tt :) menší ukázka ateliérových fotek z minulého týdne. :)
Dnes 36+4tt :) menší ukázka ateliérových fotek z minulého týdne. :)

Moc pěkné fotky:))...já touhle dobou očekávala synka, termín byl na 1.1.2011, ale nějak moc se mu tam líbilo :D Tak hodně štěstí!:)

moooooc vám to sluší :) :€s€: snad toho svojeho taky dokopu k pěknému focení :) krásné bříško,než já se dočkám.. jsem teprve na začátku :) hezké Vánoce i tobě, ať se daří papap

18.11.2011

Krásný večer :a:

Domeček našeho Sebastiana - 33.týden + klesání bříška? :)

Ahojky,Ty budeš mít Sebastianka,hezké jméno-já Sebastienka :€s€:,líbí se nám to i zkráceně-Bastien,jako v Nekonečném příběhu :) .Kdy máš termínek?

In reply to by Missy_X

Ono taky záleží na přijmení,viď.My máme E v příjmení,tak se nám více líbilo Sebastien Hofer.Já mám termín 3.1.,ale malej je "velkej" :) ,o 10 dnů prý napřed,tak si myslím,že to bude kolem Vánoc,mám takové tušení a mám to v horoskopu.No abych se nedivila :€s€: Držím Ti pěstičky.

16.11.2011

Zdravím :a:

Díky moc za jakékoliv odpovědi. No k doktorovi jsem nakonec nejela, místo toho jsem to zase "zaspala" dvě hodiny jsem chrněla a je mi o něco lépe-bříško momentálně vůbec nebolí. Přítel musel do práce, ale je na mobilu a v pohotovosti řekl mi že jedno jediné sebemenší bolení hned mám psát, volat a jede za náma a rovnou do nemocnice. Z práce to má naštěstí 10.minut domů. Zatím mě nic nebolí, malej sebou mele. Uvidíme co bude, nerada jezdím do nemocnice když nehoří. Volala jsem i na soukromý telefon mého doktora a ten říkal že z popisu toho moc nevyřešíme, že se podle něj může jednat o přípravné kontrakce dělohy, ale že kdyby to bylo k nevydržení nebo se to stupňovalo tak mám okamžitě jet. Budu se modlit že je vše v pořádku a malý se u mě ještě pěkně dlouho bude ohřívat. Jsem z toho akorát ve stresu, takže dám teplou sprchu a zalehnu pěkně s notebookem do teplé postele. :)

In reply to by Missy_X

jsem ve stejném týdnu těhu jako ty a mám to také tak. Většinou mi to začne k večeru a než jdu spát tak je to o.k. Jsem podruhé těhotná, prvně jsem tohle vůbec nezažila, žádné poslíčky nic a rodila jsem ve 38.týdnu. Přesně jak píšeš, mám bolesti jako na MS a mě tedy i bříško tvrdne. Jelikož to vždycky přestane, tak to zatím nechávám být, protože všude píšou, že poslíčky od toho 30.týdne jsou normální. Za týden jdu k dr., tak se ho radši zeptám, aby třeba kouknul, zda se neotvírám, ale snad je to opravdu jen přípravná práce dělohy. Držím palce. ;)

In reply to by Missy_X

:) Ahojky, ja resim neco hone podobneho brisko mi tvrdne snad uz od 20tt, mebu magnesko prasky a obcas i rozpustne . doktor u dvou poslednich vysetreni citil kontrakce :00: a poslednich 14 dni vetsinou vecer mam bolesti jako pri MS :? drzim palecky at vse dobre dopadne a at ty mimisky obe udrzime co nejdele v :€O:

13.11.2011

Ahoj holky :a:

ahojka, já jsem taky.. a taky mám brát železo. Doktorka mi předepsala Aktiferrin.
baštím pořát to samý, snad jen o trošičku víc saláty... a kvalitnější masa..

ale to jsem baštila už předtím..
Buď v klidu, tělo si řekne, na mě se toprojevovalo šílenou a stálou únavou, ale taky fakt, že neodpočívám..

Ahojky, ja jsem taky v tehu chudokrevna. Zkus co nejvice bastit zeleniny, salaty, proste vsechno, vcem je zelezo. O mimi se vubec bat nemusis.

Neboj,doktor ti dá,co je potřeba,abyste toho měli s mimčem oba dost.bašti normálně co jsi zvyklá a kdyby tě to pořád hlodalo,tak se doktora zeptej,co z bašty by bylo na příjem železa nejlepší,nebo se zkus mrknout na netu,určo toho najdeš dost ;) Taky jsem s tím měla u prvního mimča problémy a stačilo to,co doktor předepsal.

bud v klidu :) ja sem chudokrevne jak v tehu tak pred tehu a malej je ok,jen papej to co ti napsali a bude ok
z potravin sem nic extra nikdy nejedla :)
neboj bude to v pohode a nestresuj se

09.11.2011

Ahoj holky :a:

Naše kontrola v 31tt - stěry?? :)

ahoj, ty stěry se dělají ve 36tt na streptokoka, a jak je už níže psáno, tak i kdyby si ho měla, není to nic vážného, de jen o to aby si dostala u porodu antibiotika kvůli malému :-)

Ahojky, to je krásná míra a váha :°: , chci se zeptat, na ty stěry tě Dr. upozornil dopředu, nebo prostě při běžné kontrole Ti jen oznámil, že provede stěry? Já jdu teď v pátek na kontrolu a to budu přesně 30+0tt

Jinak hezký večer všem těhulkám :€O: :a:

In reply to by Missy_X

Ahoj, :) tak uvidíme co se bude dít, každopádně s blížícím se koncem si tam připadam už pomalu jako doma :s: krev, UZ, EKG, kontroly ...ještě, že to mám tak blízko. Každopádně díky za info.
markéta

Ahoj tak malej má pěkné míry :-) a užívej si pupíku fakt to uteče :-)a jinak ty stěry se dělaj mám dojem že na streptokoka ale nemusíš se bát pokud budou pozitivní tak ti jen u porodu daj na to antibiotika.Samozdřejmně přeju at jsou negativní :-) Tak doufám že jsem to napsala správně

02.11.2011

Ahoj holky, :€s€:

Náš domeček ve 30. týdnu co si o něm myslíte u prvorodičky? Čemu by jste mé problémy připisovali?

Ahojky,já jsem mokrá skoro pořád :-).Někdy to je výtok,byla jsem i na výtěru a vše ok,jindy to je tlakem unikající moč.Bříško máš moc pěkné,já jsem v 32.týdnu a mám podobné,opatruj se,moc se nepřepínej.

ahojky, mo ti to slusi a rekla bych ze mas velky bricho na 30tt,ale fotky taky zkresluji a beru to podle sebe, pac sem mela malinky.

¨Máš moc pěkné bříško :) Já měla pupík, o něco větší než ty (2 týdny jsem přenášela ) :)
S poslíčky neporadím, ty jsem před porodem neměla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka