Deníček uživatele Masticka

28.02.2012

Tak, konečně chvilička volného času a jdu sesmolit deníček. Rozárinka oslavila druhé narozeniny, trošku opožděně, ale byla to překrásná oslava.

Rozárka vstupuje do třetího roku a vypadá to na pěkně divoký rok :D
Rozárka vstupuje do třetího roku a vypadá to na pěkně divoký rok :D
Rozárka vstupuje do třetího roku a vypadá to na pěkně divoký rok :D
Rozárka vstupuje do třetího roku a vypadá to na pěkně divoký rok :D

Masti, mala je uzasna!!!!! :h: Sikovna je moc, to Petulin ma porad plinu na spani, ikdyz pres den uz to zvlada bravurne, ale kdyz nekam jedeme, tak jedine s plenou, nechci aby nastydnul, kdyby to pustil :) Jinak jsou vsecky stejny, kazde dite zkousi, co vydrzime :s:
Dort je suprovej, uplne bych se zakousla, jsem nenazrana :s: Jinak Ti rozumim, ja si decka taky uzivam, ikdyz ted jsem urvana z kazde hry :s: Opatrujte se!!! :a:

04.07.2011

Ahoj tety a všichni moji kamarádi....přidávám pár nových foteček. Mám zítra 17 měsíců.
Co je nového? Bumbám z hrníčku, jako dospělá ;) , papám sama lžičkou nebo vidličkou.

17 měsíců.....
17 měsíců.....
17 měsíců.....

Ahoj, teda malá je vážně šikulka. To my pořád bojujeme s nočníkem. Krásně na něm sedí ale nic neudělá. Máte krásnou bundičku, kdepak jste ji sehnali? Naši mi prosím, od koho kupuješ ty čepičky (ID na mmb) Díky Péťa a Adrianka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

né já spíš posekat doma dřevo, sklidit uhlí, vymalovat barák... :///: Max. si něco opravím na šicím stroji - jako zalátuju, sešiju...nic víc. Na tohle jsem fakt levoš :metal:

07.05.2011

Milý deníčku, kamarádi.......tak i já mám už 15 měsíců. Konečně nemám rýmu, horečky a můžeme s maminkou chodit ven. Miluju procházky po venku.

15 měsíců
15 měsíců
15 měsíců
15 měsíců

Rozarko preji hodne zdravicka a pekne pocasicko, at muzes venku radit jak to nase perpetum mobile.
Jidlo zavidim- u nas rano mleko 200ml, svacina pul bananu, obed- jak kdy, nekdy 3 lzicky a konec- max. 100g, svacina pul krajce chleba s maslem+1 kerickove rajce, vecere 200ml mleka...nekdy ani tohle nesni.Fakt tragedie...

27.03.2011

Milý deníčku, poslední dobou máme trošku málo času. Máti jezdí po lékařích se slepákem a jinýma srandama a já trénuju u babiček, prej na prázdniny. ;)

Co nového u nás?
Co nového u nás?
Co nového u nás?
Co nového u nás?

Marti,

Rozárka je taková šikula, jsem to četla s otevřenou pusou!!! :-) ťapká si krásně, bobinka jedna... posíláme s Miškou pusenku ;-) L.

je fakt hrozně šikovná, my teda s nočníkem ani nehnem a odrážedlo zatím taky ne, dneska jsme to venku zkoušeli a zatím se odráží jen dozadu...ale je fakt, že vy jste byli napřed, takže to taky čekám co chvíli :-) slzičku za kojením chápu, u mě taky ukápla, ale zvládly jste to skvěle, navíc malá krásně papká :-) tak se mějte krásně a na prázdniny trénujte, my taky trénujeme s bábi a s tetou :-)

teda moooc krásné :a: jak capká venku sama to je hezký :qu: já ještě přidržuju za packu venku....a máš šikovnou holčičku :kiss:

11.02.2011

Tak jsem se konečně dostala k napsání deníčku. Naše sluníčko oslavilo rok.

Rozárinka už má rok!!!
Rozárinka už má rok!!!
Rozárinka už má rok!!!
Rozárinka už má rok!!!
Rozárinka už má rok!!!
Rozárinka už má rok!!!

Vse nej k rocku Rozarce, hlavne zdravicko!!!!!! :k: Mala je krasna kocicka, moc sikovna!!!! Uplne Ti rozumim, kdyz mluvis o lasce k male!!! :h: :k:

Napsalas to moc krásně maminko :h: :) Rozárce přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka, je nádherná okatá :) a dort vypadá fakt úžasně, skvělý nápad! :one: :a:

dortik k sežrani,rozarka nadherna a šikovna holčička-moc ji to sluší v šatičkach....Přejeme všechno nej!

10.01.2011

To jsou nejnovější fotečky Rozárky. Už měla prďolka 11 měsíců a chystáme se pomalu na roční oslavu. Dort máme objednaný, tak pak hodíme fotečky z bujareho mejdanu.

Rozárka
Rozárka
Rozárka

Ach jo, kolik já jsem těch deníčku zmeškala :( Máš pravdu, utíká to, ale čekají nás ještě krásné věci s těma našima koblížkama, Rozárka je krásná, sluníčko, hrozně vážná :c: Posíláme obřího hubana!!! :h:

Masti, Rozarka je nadherna okata ovecka :h: :girl: Fakt to leti, dnes jsem se zrovna rozjimala nad svymi detmi, kdyz si hraly, pozorovala je, a uvedomila jsem si, ze Petula bude mit zanedlouho rok :°°//: :metal: a pritom ho mam furt za miminecko :cc): za chvili nam vyrostou z postylek, a pomazou do skoly :call: :help: :s: Tesime se na fotku s dortem!!! :qu: MEjte se krasne!!! :k:

Takove krasne tmave kukadla...
Si sikulka, ze chystas uz oslavu 1.rocku, ja nemam jeste ani poneti, kde je budeme slavit.

25.12.2010

Ahoj holky a malé včelušky. Štědrý večer byl bezvadný. S jídlem jsme to nijak s malou nehrotili. Klasika - mlaskala krupičku.

Vánoce u nás......
Vánoce u nás......
Vánoce u nás......
Vánoce u nás......
Vánoce u nás......
Vánoce u nás......
09.12.2010

Ahoj maminky, jedná se mi o první botičky. Malá má 10 měsíců, tak jsem si říkala, že pořídíme něco na capkání po domě. Už mi chodí.

Sice většinou oběhnu co se dá,botky koupím stejně v Senimu :one: Jen nevím,jak popsat kde to je :oci: Když jedeš od nádraží směr Pavlovičky...

Ahoj, já sice nejsem z Olomouce, ale mám taky holčičku skoro 10 měsíců, ale ještě zdaleka nechodíme, nicméně jsem se už na botičky dívala, ať mám představu co, kde a za kolik. Tak jsem objevila u nás v Globusu v Ostravě v oddělení obuvi mají dětské botičky všelijaké, dokonce jsou to certifikovené "s žirafkou", jakože doporučené pro malé děti, nebo jak bych to řekla. A nejsou zas až tak drahé... tak se zkus podívat k vám do Globusu v Olomouci. Jinak si ale myslím, že na doma jsou botičky zbytečné. Nejlepší je, když dítě chodí naboso, ať si tvoří klenbu... Všeobecně je lepší pro všechny chodit naboso. Takže tak.

07.12.2010

Ahoj všichni moji kamarádi a jejich maminky. Od neděle už jsem 10měsíční miminko. Včera jsem byla s maminkou u paní doktorky a ta nás pochválila, že hezky prospíváme.

Rozárko, ty jsi tak šikovná :one: , jen tak dál :c: dávej pozor na maminku a hlavně na sebe ať se tak neboucháš :k: těšíme se na fotečky :k: ahooj

Rozárko Ty jsi moc šikovná a hodná, že si umíš sama hrát nebo si schrupnout s maminkou, ale dávej na ni pozor ju? Ona totiž moc zlobí a místo klidu a aspoň malilinkatého odpočinku lítá jak hadr na koštěti... do toho snížek co padá a padá :spid: a maminka pak taky udělá bác! :°O°: Aspoň, že papá ten hořčík, páč to by byl průšvih, kdyby na to kašlala :n: Tak na ni dávej bacha a na sebe taky, ať už se do hlavičky neboucháš :kiss:

In reply to by Andělína

Budu teto, dávat pozor. Pozdravuj Matyho.
Anděli já jsem chtěla jen napsat, že ač se snažím odpočívat, někdy jsou situace, kdy prostě nemůžu, vždyť to znáš.
Určitě jsem ubrala, ale když je ženská na dítko sama, není zbytí. Jako fakt klobouk před maminama, které jsou na všechno samotné, bez chlapa, rodiny. to musí být masakr. Ještě když se dostaví nějaký zdravotní problém, fuj. :€}€:

Rozárinko, no teda, blahopřejeme... Už jsi veliká holčina... a hrozně moc šikovná... :qu: I maminka, že to vše tak zvládá... Zdravíme :a:
Sima+Kubík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky