Deníček uživatele Martik86

16.09.2014

Čau děvčata,

tak bych se k vám ráda přidala, podle MS sem 9+5, už bije i srdíčko, příští středu dostanu průkazku a budou odběry, tak snad bude vše OK..
Doma už mám dvouletou princeznu..teď mi všichni říkají, že to bude kluk, protože je mi furt blbě, tak uvidíme, co na tom bude :D
Je nějaký seznámek nebo bude se tvořit?
Mějte se všechny krásně!! :a:

Ahojky, vítáme tě tady :a: já bych měla jít do první poradny zítra,ale dr je nemocný, tak snad tam bude. Měla bych jít na první screening. No tak se necháme překvapit. Ale chtěla bych tak mooooc vidět prcka :s: Dnes bych měla být 12+1tt

Ahojki, vítej a gratuluji :-) My jsme taky podle UZ 9+5, průkazku už máme od pátku a zle nám zatím není, tak snad to vydrží ještě nějaký čas :-) :a:

gratuluji :one: :one: jinak já mám kluky dva a blbě mi nebylo ani u jednoho :///: u nás se zase traduje,že problité jsou holky :s: ale spíš bych řekla,že na to pohlaví nemá vliv ;)

Ahoj, vítej mezi námi. Já jsem dnes 9+6,takže jsme na tom téměř stejně. No s těmi nevolnostmi bych na pohlaví nespoléhala. Máme doma páreček a teď čekáme třetí a v každém těhu mi bylo špatně, jen se to bohužel stupňuje. Seznámek zatím žádný není.

03.04.2014

Holky prosím poraďte,
poslední MS 23.2...27.3. sem si dělala těhu test, slabě pozitivní..od té doby žádná MS, příznaky jako bych byla těhu..v podbřišku se mi něco dělo už od ovulace..citlivá prsa, čich jak cvičený pes :) no a dneska je to dvanáctý den zpoždění a najednou krev a bolest jak když to dostanu, tak si jdu hned dělat test a negativní..tož co to je? Asi sem potratila, že? :-(

Díky holky za názory,
nakonec sem volala doktorce a ta mě poslala do nemocnice, nechali si mě tam, protože to vypadalo, že ještě není nic ztraceno, ale nakonec se opravdu ten potrat rozjel..aspoň mi nedělali revizi, takže se budeme moct snad snažit co nejdřív..uvidíme..ve středu jdu k dr. a uvidím co mi řekne..už je to podruhé, takže prý asi udělá nějaké testy..nevím..takže tak...ale máme doma princeznu 19měsíců a ta nám dělá velkou radost, takže už je fajn :) Tak páčko :a:

In reply to by Martik86

Já bych to brala po svých zkušenostech už "jen" jako zpoždění. Jako potrat bych to ani nebrala (některým ženám se tohle stává skoro pravidelně - nenapadlo mě lepší slovní spojení). Nejlepší je testovat až 2 týdny po zpoždění. To už je to pak přeci jen jistější a teoreticky by i na ultrazvuku mohlo jít něco vidět (našemu už v 7.týdnu tlouklo srdíčko, dceři se roztlouklo až někdy v 9. týdnu - to bylo hrozné čekání). Ale hlavně se tím ušetříš případnému zklamání z případného nezdaru. Pokud nemáš nějaké zdrav. komplikace, které by měly vliv na těhotenství, tak není s testováním kam spěchat :-). Příští měsíc to klapne na výbornou, neboj.

26.09.2012

Ahoj holky, tak se konečně taky dostávám k tomu, abych vám napsala :///:

Jak Eliška na svět přišla :-*
Jak Eliška na svět přišla :-*
Jak Eliška na svět přišla :-*
Jak Eliška na svět přišla :-*
Jak Eliška na svět přišla :-*

Děkuju holky :€s€:
Je to poklad, jen ji teď trápí bříško, trochu se přežírá pucek jeden :s:
Tak snad to bude brzo dobré.. :dance:

22.08.2012

Ahoooooj holky,

Tak já vím, že tohle ještě nic neznamená, neberu to už jako začátek porodu...ale do teď jsem pořádně ani nevěděla, že jsem těhotná, tak je to taková zajímavá změna a už se začínám pořádně těšit :s:
Tak úklid jsme už zvládli, teď ještě vydržet do soboty na tu zkoušku..aspoň, že nemusím celý týden do školy, to jsem si domluvila, takže jupí, jinak bych od rána do večera tvrdla na přednáškách :00:
Tak se holky držte a pohlaďte :€O:

ahojky,ja si taky bohuzel myslim,ze to je jenom plany poplach :? Na drazdivou delohu beru 8 magnezek denne uz hoodne dlouho,bricho mam tvrde i 30x denne treba,a otevrena jsem taky.Jen teda doufam,ze jeste aspon 6,7 tydnu vydrzim pohromade,i s timto nalezem.ale vzhledem k tomu ze to uz mam dlouho,tak snad ja jo,i kdyz ty uz si prejes co nejdrive porodit,vid :s: Tak treba uz se fakt uvidis se sestrou od dr.az na prohlidce po sestinedeli,drzim palecky :one:

Marti co bych dala za takovýto nález a aby malý vylezl klidně zítra :-D Mám tedy druhý termín až 14. září, ale malý už má teď přes 3 kg, tak bych si ho ráda porodila dřív :s:
Tak držím palce, ať se maličká na svět prodere až bude ten nejvhodnější čas :-)

Tak dělohu dráždivou mám už min. měsíc, břicho mi tvrdne pořád i když jen ležím a na špičku prstu jsem byla otevřená už před týdnem.Ale že bych se dočkala něčeho dál to nee.Ale zítra jdu poprvé na ozvy,tak uvidíme co mi řekne sestřička :-)
taky mi přijde, že mě až moc kope a mele se...Někdy se to až nedá vydržet... :-)

25.07.2012

:cc): ......... :girl: ......... :cc): ......... :girl: ......... :cc): ......... :girl: ......... :cc): ......... :girl: ......... :cc):

17.07.2012

Ahoj holky,

Tak možná mě čeká císař :/

Ahoooooj holkyyyy...tak po včerejší kontrole máme jistotu, že jsme hlavičkou dolů, jupííííííí...takže pokud malá bude rozumná, už tak zůstane :///:
Už tam moc prostoru na kotrmelce nemá, ale stejně se pokouší, tak snad se jí to nepovede :s:
Díky všem za komenty a za podporu :a:

In reply to by Martik86

no vidíš, tak nakonec poslechla. U mě je to stále v nedohlednu, jsem zatím 31tt, ale prďol se přesunul zase hlavou nahoru, no tak uvidíme, ale bohužel u mě už tam je moooc věcí, které směřují k císaři.... ale co už, s císařem jsem byla spokojená, takže nakonec vlastně o nic nejde.
:a:

Ahojky holky, tak mám dobré zprávy, byla sem u očního a ten můj tlak v očích není momentálně tak vysoký, takže můžu rodit normálně...teď už to záleží na naší slečně, ale poslední dny mě nedělá boule hlavičkou nahoře a kopká mě do boku bříška, tak to vypadá nadějně, každopádně v pondělí na utz uvidíme..ale mám velkou radost, zatím to vypadá na normální porod, jupíííí :///:

02.07.2012

Ahoj holky!!
Tak dneska jsme byli na kontrole, tak podám info.
Jsme dnes 30+3tt a vážíme krásných 1436g :qu:

Tak jak jsme na tom v 31tt :)
Tak jak jsme na tom v 31tt :)

In reply to by Martik86

Právě náš malý už je hlavičkou dolů od 28.tt a vpodstatě od té doby má už stejnou polohu (teď 33tt) - což znamená neustálé kopance do žeber na pravé straně :-). Takže taky nožky bezpečně poznám :s: ...kotrmelce už ale nezvládá a doufám, že se o ně ani nebude pokoušet :) .

In reply to by DablKetrin

Tak to je pěkné :one:
No já nevím, jestli tam má ještě tolik prostoru, ale furt se mi tam točí holčička jedna naše :s:
A když tě kope na pravé straně do žeber, tak to je asi otočený zádíčkama nalevo, že? Já se právě bojím ,páč malá je furt napravo, že mě bude kopat do žaludku a ten mám poslední dobou nějaký podrážděný, tak bych byla nejradši, kdyby ho vynechala :s:

31.05.2012

:hu: .......... :a\|: .......... :hu: .......... :a\|: .......... :hu: .......... :a\|: .......... :hu: .......... :a\|: .......... :hu:

22.05.2012

Ahoj holky!!
Tak konečně sem přidávám fotku mého pupíčku..

Jak se máme a jak rosteme :D

Holky díky moc :c:
No ale s tím malým bříškem, je pravda, že už se mi několikrát stalo, když se mě někdo zeptá v kolikátém jsem a já, že v šestém, tak se začnou smát a divit se, že prej KDE??
Ale mi to doženem :///:
A na cukrovku jdu v úterý, tak uvidíme.. :00:

Ahoj Marti,krásný pupendo máš:-) taky mám kapku větší pupík,jsem jak vorvaň,ale tobě to moc sluší :a: test na cukrovku je hnus, ale oproti jinejm věcem je to fakt jen nepříjemnost, to zmákneš

ahoj

moc gratuluju k dobrým zprávám a krásnýmu bříšku, jinak koukám že jsme na to se jménem stejně taky budeme mít elišku :€s€:

05.04.2012

Takže holkyyy...máme novinky :///:
Zatím to vypadá a já moc doufám, že to tak i zůstane, že čekáme holčičku :°*°:

Tak nejspíš to bude princezna :))))

Taky gratuluji ke krásným zprávám a k holčičce :€s€: Já bych to taky s tím cvičením neriskovala... přecejenom klidový režim je klidový režim ... :) raději vydrž do příští kontroly a pak se Dr přeptej :€s€: Tak jen tak dál a pohlaď :€O:

moc gratuluji k holčičce a dobrým zprávám.s tím cvičením nevím já bych to radši neriskovala :a: :€O:

ahojky tak prvně k tomu klidovému režimu- mě nakázali ležet s nohama nahoře,netahat těžké věci a nesexovat,ale tak dr ti měl říct co můžeš nemužeš :? s rýmou teď zápasím taky a malé se evidentně moc nelíbí,jak kýchám nebo kuckám tak kope jak ďas :D:D jméno máte vybrané ? :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka