Deníček uživatele mabis

20.05.2012

Tak slíbenej román ;) a přidávám se k holkám, že druhej porod je rychlejší, ale díky tomu teda asi bolí víc - ale u každýho to může být jinak ;)

Budu mít brášku - už je to tady!!!

No to je nádhernej klučina! Moc a moc gratuluju! Ať malej krásně prospívá a dělá Ti se svou sestřičkou samou radost! :k:
Jo a mě druhý porod taky o něco víc bolel. Ale zas bylo za 2h po všem :o))

Gratujuji :h: krasne jsi to zvladla :€s€: drzim pesti s nozickou , at se to rychle da dokupy ... preji vam cele rodince hodne zdravi a lasky :h: :a:

Velká gratulace a moc zdravíčka. Nožička se určitě srovná a brzy bude v pořádku :).. Taky jsem se zasmála, když tatínek odepsal,jestli má Emička mít mikinu a doktore prďte na to, já rodim :s: super :s:

To byl hezký porod :) První ti trval jednou tolik? Tak všechno nejlepší prckovi a ať prcka nožka dlouho nezlobí. A manžel je fakt vtipný, kde je mikina! :s:

09.05.2012

Ahojky tety,
už jsem dlouho nic nenapsala, ale mám teď moooc práce tak to musím dohánět ;)

Budu mít brášku - už brzy!!!
Budu mít brášku - už brzy!!!
Budu mít brášku - už brzy!!!

Toto uteklo, pamatuju si jako kdyby to bylo včera,když jsi se odhlašovala z klubu snažilek a vy už se chýlíte do finiše :) Moc krásně napsaný, tak se ještě opatrujte! :€s€:

teda Emí, krásně jsi to napsala :€s€: jsi šikulka!!! A jak to domlouvání? ;)
přejeme vám ať je bratříček brzy s vámi a maminka vše zvládne na :one: a Ty s taťkou taky ;) :D

Tak to je super, že se Vám už daří dobře. Já jsem si říkala, že jsem vás dlouho neviděla, ale ono to bude i tím, že se v Počerkách moc nezdržujeme :D U nás to bylo naopak, tatínhek byl týden v tahu a Filda hlídal maminku :)tak se budu těšit, až si zde přečtu zprávičky, že už máte brášku doma...každopádně, mamko, když to tady tak čtu, jaké máš problémy s otoky, tak to jsi asi ráda, že nerodíš až podzim/zima, že...

Ahoj :) To mi připomíná, jak jsem ve 36.tt šla 15km túru terénem :///: . A Dáda se držel do 40+3, ze zoufalství jsem nachodila týdně třeba 40 km, ale asi chtěl ještě poporůst, což se mu teda podařilo :s: .
Opatrujte se a přeju pohodový porod a až budete mít cestu na Moravu, ozvi se! ;)

22.01.2012

Já vím, že jsem vás teď poslední dobou zanedbávala, ale na Vánoce jsme byli s mamkou u babičky a u dědy a hnedka druhýho ledna mě šoupli do jesliček a mamka začala chodit do práce...

Budu mít brášku 3. - aneb co to asi bude
Budu mít brášku 3. - aneb co to asi bude

Ahoj Marti, jsem ještě z té staré sorty LPček. Nevím, zda si mě pamatuješ, ale já Tebe jo, takže ti chci moc pogratulovat k druhému prckovi a přeju, ať je vše jak má být a ať ste hlavně zdraví! Třeba malej bude línější a nebude na svět tak spěchat, jako jeho steřička ;o). Ještě teď si to vybavuju...
U nás k Monulce přibyl v srpnu Filípek, takže máme též "páreček" :-D.
Tak se měj moc krásně a opatruj se!

In reply to by Petík

To víš, že pamatuju ;)

Popravdě, vzhledem k tomu, že Hyneček měl v 34+0 2700g pevně doufám, že bude předbíhat, protože já podle odhadů 4500g odmítám porodit :D

Ahojky, tak to moooc a moc gratluji, ze vam to vyslo krasne tak jak jste si prali, to je uzasne :h: :a:

jee super,velka gratululace,moooc hezke veci se mala uci :)
ve kterem si byla tydnu an tom ultr? my ve 20t meli 334g a ve 24t melo 670g a to sme byli taky vetsi ;)
kazdopadne je super ze rostete a hynecek je zdrav :one: uzivej si tehu :)

In reply to by martina2105

Marti byla jsem 20+4... takže měl tak o 100g víc než průměr ;) a navíc ležel fakt dobře - méně pohodlně pro mě (napříč :s: ) takže Dr. prohlásil, že je ten údaj hodně přesný ;) ale ona je to obluda velká o ten týden víc už od 10tt - což nechápu jak to dělá, když víme kdy byla OVU :s:

14.10.2011

Ahoj tety, ten měsíc utekl jako voda… Tedy mně, máma si z nervozity úplně okousala nehty, ale včera jsme se dočkaly a máma v poledne vyrazila k Dr. na kontrolu.

Budu mít brášku 2.
Budu mít brášku 2.

Ahoj Eminko a Martinko, moc vám gratuluju k miminečku, to je nádhera :) Emi, ty jsi pořád tak krásně usměvavé sluníčko. Opatruj maminku a sourozenečka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:one: já už si říkala, jestli nepřijdu moc pozdě :///: všechny maminky, které to zjistily dýl než já, už u doktora totiž byly.. :h: :+^*: :a:

20.09.2011

Kluci :°~°:
:cc):

Holky :°*°:

Lajla (Jana) :h: TP 1.5.2012 2. dítko (1. dítko Adámek 14.8.2009)

Květňátka 2012 - seznámek

ahoj holky, je tu někdo, kdo ještě kojí? rozmýšlím, že bych už chtěla přestat, malej se pořád dožaduje prsa a já už to nějak nezvládám :r: sem hrozně vyčerpaná, v noci skoro nespíme, pořád by chtěl dudat :r: ale bojím se, jak to bude snášet. v noci řve, dokud mu nedám dudnout, nic jinýho nechce, ani čaj, ani pochovat :r: prosím, poraďte :h:

In reply to by lolka

ahoj, moc se omlouvám, že jsem se neozvala, měli jsme úmrtí v rodině :\\: takže stále kojím.. mamka mi malého měla tu první noc pohlídat, ale pak to prostě nešlo a teď už na to nějak nemá sílu. a manžel už má po dovolené a víkendy bývá pryč, takže mi ho taky nepohlídá.. takže je to všechno na pytel.. díky za odpovědi :h: :h: :h:

In reply to by lolka

Ahoj já teda do Květinek nepatřím, ale odstavovala jsem minulý měsíc když měl David 10 měsíců. Rozkousl mi bradavku a né poprvé tak jsem si řekla a dost. V noci jsme to měli podobně jako vy. Začala jsem mu nejdřív dávat MM ve flašce abych zjistila z který je ochotný mi to pít. Nazačátku jen večer a ráno a v noci kojila a pak jsem mu do té flašky dala UM a když ho vypil tak mu ho v tom dala i v noci. Teď už pije jen UM a v noci spí s 1 pauzou na mléko celou noc. Je to obrovská úleva to ti ani nemusím říkat že

Ahoj holky ....chodí tady ještě někdo ?
Přeji všem naším květnátkům vše nej k 1 ročku ...... :h: :k:

20.09.2011

Loli, mrkej na to... a u mě to fakt ovulace není
ta tmavší modré jsou mamatesty 10
ty světlejší nějaký no name 25 )tam je teprve slabounká

pro Lolku ;)
18.09.2011

a nebo sestřičku ;)

Budu mít brášku ;)
Budu mít brášku ;)
09.09.2011

Holky tak tady vidíte, a myslím, že i ty které netestovaly, kdy je nejpozitivnější test ;) a od něho do 48 hodin má proběhnout OVU, tož uvidíme, zda jsme to chytli ;)

pro snažilky, pokus s OVUtesty ;)

No to je krása :-) Já taky testuju. Koupila jsem nějaké, kde jich je 6 ks + 2 těhotenské tesky zdarma. Stáli asi 130,- Kč. Testuju testuju, ale 2 čárky nikde :-( Mám strach, jestli vůec nějakou ovulku mám...No uvidíme...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já jsem z prahy, takže si je jezdím vyzvednout přímo do toho eshopu ale třeba ti je objednají ;)

29.08.2011

Tak holky kdo co čeká a nečeká v září ;.... šup šup s grafíkama sem (zkopčím je do článku ať to nemusíme dohledávat v textu)

Tak mě mrcha dorazila o dva dyny dřív,takže pokračujeme dál do říjnového snažení.Ale tento měsíc má dcerka narozeninky,tak to třeba ani nebudu mít řčas na to mysleta mohlo by se to povést a dala bych ji krásný dáreček:)A nebo sobě v listopadu:)

Ahojte snazilky,tak uz jsme zpatky z dovci,bylo to skvele
http://www.mojetehotenstvi.cz/dovolena-v-mnichove a ted zase muzeme pokracovat dal.Teploty jsem si vubec nemerila,uplne jsem na ne zapomnela skrz ty nove zazitky :s: tak uz asi ani merit nebudu,uz by to asi moc vypovedni hodnotu nemelo a zacnu az pristi mesic.A i kdyz jsme se zarekli,ze se snazenim si dame pauzicku,tak uz probehl i 1. :|-|: tak uvidime,co z toho bude nebo nebude,protoze za par dni zase odjizdim pryc bez mojeho tak to musime pojistit vsechno ted do uterka }:)
Koukam,ze jste tady s :cc): pekne hly,jen tak dal :one:

Tak to vypadá, že MS dorazila, takže se přidávám k říjnovému ne-očekávání. :\\: :\\: :( Ach jo, už 13. měsíc snažení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka