Deníček uživatele lus11

28.07.2018

Zdravím všechny, kdo si na mě ještě po těch dlouhlých letech pamatuje.
Konečně se i na mě štěstí usmálo a mám svoji lásku Pepíčka.
Sice ten rozjezd byl trochu divočina, ale co bych pro něj neudělala.
Posílám aktuální foto našeho miláčka

Pepíček
31.08.2017

Dobrý den,
mám prosím dotaz.
Chci si koupit britax b-motion plus sporťák a hlubokou korbu affinity 2. Nemáte prosím s tím zkušenost?
Prej není crash test na tuto kombinaci.
Děkuji za odpovědi

28.05.2017

Ahoj, zdravím všechny kdo si na mě po těch letech snažení ještě pamatuje... Jak sem tak chodím nahlížet, tak již tu moc těch, se kterýma jsme se snažili společně už není. Vypadá to, že se konečně štěstí unavilo a přišlo i k nám a pokud bude vše v pořádku, tak ještě letos povineme náš poklad. Jsem teď ve 13.KT, už jsem byla i na nt+ testech a zatím je vše v pořádku, všechny vady na 98% vyloučeny. Čekala jsem až po těchto testech a včera jsem to oznámila svým sourozencům, chlap ještě zatím ani rodičům ani sourozencům.

Já si pamatuji a strašně moc gratuluji!!! Vyšlo to přirozeně nebo přes ivf? Nám druhé vyšlo až po 4,5 letech.

14.06.2016

Ahoj holky, 

nejedete náhodou některá v červenci do Františkovych Lázní?

Aby jsme měli partu již před odjezdem :a: :€s€: 

Já se moc těším s doufám že to konečně pomůže když už tak dlouho nic a vyšetření vše ok....

Pěkný den a :€O: :€O:  zdar 

07.11.2014

Ahoj mám dotaz. Doktorka mě poslala na hysteroskopii a pak ješě na něco (laparoskpicky) do ústavu pro matku a dítě do Podolí, podstoupil jste to někdo??? Prosím o zkušenosti... mám trochu strach, když si přečtu všechny věci co se můžou stát :00:
Pokud prý bude potřeba, tak si mám zaplatit v lékárně nějaký gel, který vstříknou do dělohy, aby se "neslepila" a stojí přes tři tisíce.

In reply to by Bejby85

ahojky, tak dnes mě pustili z nemocnce, byla jsem tam od stedy a jediny jidlo, který jsem za celou dobu dostala, byl dnes rano jogurt a piškoty. Jizva neboli,ale ten plyn docela bolí a to první jídlo ,který jsem dostala od středy ráno, tak si dělá cestu :00: Snad to k něčemu bude a ndělala jsem to zbyteně }:)

18.09.2013

Ahoj, prosím o radu, kdo s tím máte zkušenosti. Snažíme se o mimi již téměř 3 roky. Byli jsme teď na imunologii a tak já mám vše v pořádku, ale chlap jednu hodnotu štítné žlázy hroznou hodnotu a pak podezdření na celiakii. Mohl by to být ten problém? Co je potřeba - léky, změna stravy??? Díky moc za jakékoliv info }:)

ahojky pokud se mu céliakie potvrdí z biopsie žaludku,tak určitě do konce života držet bezlepkovou dietu. Já mám též céliakii, díky které jsem 3x potratila. no dieta se dá zvládnout,ale je drahá, sakra drahá :-( a štítná žláza se dožehe prášky,pak by mělo být vše ok

In reply to by lus11

Věřím tomu na 100% že to je ono. Ještě ať udělají mužíčkovi spermiogram. Hlavně ať před biopsií žaludku NEdrží bezlepkovou dietu.
Ale pak po výsledcíh a držení přísné bezlepkové dietky min 6 měsíců by se mělo zadařit. Je to boj....

In reply to by fucipe

Tak už máme výsledky z krve a potvrdili celiakii a prej není již potřeba dělat biopsii, že by se jen trápil tím. Takže budeme muse tnajet bezlepkovou dietu (péct si chleba...) neslyšela si o "chllorele" prej to na to pomáhá

In reply to by lus11

Já si teda chleba kupuji, směsi jsou stejně drahé, tak to levněji ani nevyjde,.. ani mi moc ty pečený nechutnají :-( já držím jen tu bezlepkovou dietu a nic víc do sebe nechci cpát, jsem teď pod hormony na ICSI, tak aby se to netlouklo. ze začátku je to těžké,ale dá se to :-)

22.07.2013

Ahoj holky, mám dotaz, kdy je možné nejdřív jít znovu na IVF?? Dnes mi řekli, že prej nejdřív za 3 měsíce :r: :r: Já nechci tak dlouho čekat.

Pro tělo je lepší po neúspěšném IVF počkat opravdu 3 měsíce. Vím, že mně to píše, když se nám IVF podařilo hned prvně a máme 2 letá dvojčata, ale je to bezpečnější. Když to urychlíš, budeš náchylnější daleko k hyperstimulačnímu syn. a pak bys stejně musela čekat než by Ti udělali KET. Teď IVF absolvujeme znovu, tak se dovedu trochu vžít do Tvé situace

Lus, ono hodně záleží na tom, jak rychle pojišťovna schválí žádost o další cyklus IVF. Např OZP schvaluje během 3 týdnů, tedy po neúspěšném pokusu jeden cyklus vynecháš (zkoušíš starý dobrý sex nebo IUI, nativ apod.) a pak můžeš hned na další. Některým pojišťovnám to ovšem trvá déle. Také záleží, jak se ti vstřebávají cystičky po stimulaci. Proto i při negativním těhu testu musíš do CARu na ultrazvuk na kontrolu. Pokud se cystičky vstřebávají a pojišťovna je super rychlá, není důvod vynechávat tak dlouhou dobu. Ono je podle mě pro tělo nepříjemnější, když se nadopuje, pak pauza, hladiny klesnou, pak zase doping... To dělá zmatek. Když se drží nadopované a zkouší se to co nejvíc za sebou, je šance vyšší.
Chodím do Iscare a tam tedy 3- měsíční pauzu nevyžadují.

In reply to by lus11

Tak to jsme na tom stejně, také nejsem nejmladší :(
Nativ je tzv. Nativní cyklus, kdy tě ničím nestimulují, odeberou jen přirozeně narostlé folikuly (zpravidla 1-2), oplodní mimo tělo a pak ET a Utrogestan jako u klasického IVF. Je to vhodné pro ženy, které jsou v pořádku - přirozeně ovulují, pěkně jim roste děložní sliznice. Pro ženy s endometriózou, PCO atd. to je dost k ničemu. Výhodou je, že to jde mimo pojišťovny a necpou do tebe hormony, takže se dá opakovat klidně každý měsíc, klidně i mezi stimulovanými cykly. Nevýhodou je, že pojišťovna nic nehradí (mě to vyšlo asi na 22 tisíc) a úspěšnost je díky malému počtu vajíček poměrně nízká. Některé CARy nabízejí ještě nějakou mírnou stimulaci, tedy přechod mezi nativem a klasickým stimulovaným IVF.
Třeba se ti v mezičase podaří otěhotnět přirozeně...

Já bych teda určitě počkala. Ono si to tělo alespoň trochu odpočine. Jasně, kdyby se to podařilo, tak těhotenství je taky zápřah, ale když tu možnost máš, tak počkej, tři měsíce čekání je dost, já vím, ale zase na druhou stranu to uteče jako voda, uvidíš. Dej tělu čas na regeneraci, budeš ho ještě pár desítek let potřebovat ;)
... a určitě šla do ICSI. My problémy se spermiemi nemáme a taky si tento luxus dopřáváme. Když už člověk podstupuje to všechno, tak ať to má nějaký výsledek...

25.06.2013

Ahoj, chci se zeptat kolik jste dopláceli na IVF? Děkuji :a:
Mě to čeká asi od 15.7. že začnu s injekcema.

04.05.2013

Je tu prosím nějaký klient Air Bank? A byl by mi ochoten ze svého internetového bankovnictví poslat pozvínku do Air Bank? prý získáme drobnou pozornost. Chci si tam založit účet. Díky

08.10.2012

Ahoj holky chci se zaptat, mám teď od čtvrtka píchnoutou injekci pregnylu a od včera mám hroznou zácpu.. Měl to taky někdo, nebo jakou máte s tím zkušenost?

Ahojky holky prosím vás kdo má zkušenosti s těhotenskou cukrovkou?Mě čeká zítra schromažďování moči za 24.hodin pak to musím zamíchat a ve čtvrtek to beru sebou na Lochotín na dia.Prosím čemu se mám vyhnout?Jsem z toho špatná protože nevím co mě čeká.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky