Deníček uživatele lufulie

25.05.2009

Holky, dáváte už miminkům ven do kočáru jen ponožtičky, nebo ještě tenké punčošky? Já tedy dávám stále punčochy, tak nevím, jestli malou netrápím.

Ahojky, tak ja davam uz asi mesic jen ponozky. Vcera byl venku dokonce uz i bez plinky a jak se mu krasne luftikovalo :s: Kdyz je chladnejs, tak ho prikreju dekou.. No ja vlastne od narozeni malyho ucim spis na zimu nez abych ho nabalovala oblecenim a dekama.. Jsou nam tri mesice

ale včera venku bylo takové horko, že v kočárku byl jen v tričku a kraťasích a přes něj přehozená plína. Doma ale někdy bývá chladno, tak mu dám punčošky, protože jsou pohodlnější než kalhoty a ponožky, které musím pořád spravovat. :///: (Budou nám 4 měs.) :a:

25.04.2009

Holky prosím, už druhý den má naše 7.měs. holčička horečku kol.38st. Občas se sice chytne za ouško, ale to dělala vždycky. Poradíte mi, jak poznám, jestli to není zánět stř.ucha?

jo jo přesně tak máčkni ji na ten hbolek mezi tváří a ouškem jak kdyby jsi ji ho chtěla ucpat a jestli je to zánět ucukne a začne plakat a taky když se na ni díváš jakoby se k bolavému uchu krčí sisina a Matějíček

In reply to by sisina

za podporu, už aby ty horečky přestaly a vykoukly zoubky, i když v puse se nic neděje. Nezbyde než zítra na pohotovost, na teploty nám ale stejně nic jiného než dáváme nedají,chjo.

24.04.2009

Holky prosím, můžete mi poradit. Moje holčička má od rána teplotu kol. 38st.

ahoj, pokud má teplotu a dala jsi jí čípek tak ven nechoďte. Mohla by dostat zápal plic..vydrž doma a zítra uvidíš :a:

22.04.2009

Maminky poraďte, taky vám šilhají miminka? Naší 7měsíční Dorotce občas uteče očičko směrem ke kořeni nosu, jen lehce, manžel to například nikdy nepostřehl.

malý taky ujíždí, jde spíš vidět na fotkách, dr říkala do roka počkat jenže rok má příští týden a je to pořád stejný tak se bojím, že budu muset jít s malou na oční :(

nevím teď přesně do kdy se to má upravit, ale je to tím, že ještě nemá pořádně dovyvinutou nervovou soustavu a někdy nezvládne tu koordinaci obou očiček. můj malý to taky měl ;)

Jj do roka se to neřeší!Nel taky takle ujíždělo očičko ale všechno se upravilo.Je nám 18m a po šilhání(už dlouho)ani známka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka