Deníček uživatele Lollipop1522

02.12.2011

Ahoj holky,tak to dopadlo zle,těhu test mi vyšel negativní a mám slabou MS, :( :( A břicho mě bolí šíleně,tak se mějte fajn a pohlad'te :§) :§) P.S. porad'te mi co už mám dělat abych otěhotněla?

Ahojik, mi se snazili 36 mesicu, 3x neuspesne IUI, spousta vysetreni, litani po dr., ja mam jen pravy vejcovod, manza kamionak, domu jezdi jen na tyden, ma spatny spermio, v Sanusu nam rekli, ze nemame sanci na IUI ani na prirozeny. V breznu/dubnu jsme meli jit na IVF. Ale ja si nasla novou praci a ucila jsem na zkousky, takze myslenky na mimi sli po 3 letech fakt z hlavy, manza byl doma a ja mela ovu napravo a minulou stredu jsem zjistila, ze jsem tehotna :€O: :h: opravdu to chce z hlavy vypustit a nemyslet na to. Ja myslela, ze uz na to nemyslim, ale bohuzel to v hlave furt bylo. Ted jsem se ucila na zkousky do prace a vyslo to. Vubec jsem v to nedoufala :) moje reakce na testik - no do pr...e :s: :s: :s: zkus se necim zamestnat a uvidis, ze to brzy vyjde :) mate uz za sebou nejaky vysetreni? Drzim pesticky, at to brzy vyjde! :€s€: :a:

Ahojky, tak my jsme se snažili o miminko cca 3/4 roku. Jeden měsíc jsem byla zklamaná, že jsem to dostala, pak jsem za to byla zase ráda... Prostě jsem nevěděla, co chci. Pak jsme ale začali jezdit se psem po veterině, kapačky, transfůze a tak a ejha, byla jsem v 6 tt. fakt to asi chce přestat na to myslet, soustředit se na něco jiného. :a:

ahojky my jsme se snažili 27 měsíců než se povedlo každý měsíc jsem čekala s testem zdali se zadařilo.No a když jsem ten poslední měsíc opět měla spoždění tak jsem si říkala,že mrcha určitě dorazí a kašlala na tetsty.No a nedorazila :s: Byla jsem těhotná :€O: NO A 15.12.2010 SE NÁM NARODIL HONZÍK :cc): za pár dní bude slavit svůj první rok.
Prostě jsem ti chtěla napsat,že u mě to dělala psychika,až když jsem vypustila tak jsem byla těhotná.Přeji hodně štěstí!!!!!!

Holky co si takle nejakyho malího štěňuldu :k: trochu vas to zamestna venceni a starani se o něj držím všem snažilkam palce at se brzo zadari

Kdybych takovou radu měla, tak ti jí dám ráda. :? Ale nevím, a asi proto taky nemůžu otěhotnět...

01.12.2011

Ahoj holky,tak už je to 3 den co jsem měla dostat MS,a pořád nic,zítra si dělám testík tak držte palce :a: A pohlad'te :€O:

27.11.2011

Ahoj holky,tak test mi vyšel negativní :( :( Už jsem zoufalá vůbec nevím co mám dělat :spid: Prosím porad'te,jinak všem bezstarostné těhulkování :€O:

Ahojky,a pořád špiníš?kdy máš mít ms?já jsem ted řešila něco podobného,v době ms jsem trochu špinila,testy negativní,ale těhotná nejsem,asi to byla jen slabá ms.Hodně štěští,držím palečky :dance:

24.11.2011

Ahoj holky,dnes jsem měla takový do žluta výtok,mohlo by z toho něco být? :?

ahojky,myslím,že by to mohla být ovulace,ale nenapsala si kdy má dorazit ms,tak jen tipuju,já to měla vždycky při ovulce :)

20.11.2011

Ahoj holky,jsem tu nová tak se chci trošku seznámit.Jsem Verča,a jsem snažilka,snažím se už půl roku a pořád nic :-( Naposledy 18.11 jsem měla ovu tak jsem to zkusila, a přítel mě vystříkal 2x,tak tře

Ahoj, tak mě v 1. těhu nebylo lautr nic a teď mi bylo blbě od žaludku hned v první noc po oplození... :a: Nevěřila jsem tomu, ale vypočítala jsem si přesný termín porodu, který vyšel i u dr., takže už to muselo být ono. V noci jsem se vzbudila a 2h jsem nemohla usnout, pže se mi chtělo zvracet :)

Ahojky -tak to jsme na tom stejne,my uz se taky snazime vic nez marneho pul roku :O Me u 1.tehu bylo nevolno jenom jednou,to jsem dokonce i v 13tt zvracela tak me dr.poslala si lehnout na par dni do nemocnice,kde nastesti mi dali jen par kapacek a pak uz mi spatne do konce tehu nebylo :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka