Deníček uživatele Lilo

29.12.2009

Takže přidávám taky pro přehlednost svůj skromný o jídelníček ochuzený blog..Jídelníček přidám v případě, že budu osvícena a začnu nenásilně jíst zdravě :evil:

In reply to by Kytiii

Ahoj,
no já vím..se omlouvám a jsem pečlivě schovala metr a skleroza mi v mém věku slouží nevídaně a pak jsem se asi nějak natáhla záda, protože jsem mě děsně boleli.Jak jsem se ráno zvedla z postele tak po chvilce sezení či chození bolest jak blázen a to začalo těsně po vánocích..teď lítám po doktorech a hrabou se ve mě...už si připadám jak hypochondr, když mi je sděleno, že vše je v pořádku :shocked: Jinak nějak splaskávám :tanec: A to jsem se skoro vůbec nehýbala kvůli těm zádům..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ono víš co ty míry jsou měřeny odpoledne po jídle, takže myslím že by tam mohlo být i míň..jde o to jak jsem pířšerně zavodněná...normálně jdu ven a cpu se kalhot, které tak tak zapnu..vracím se zpět a ony jsou normálně o trochu volnější..podotýkám, že nikde nesedám neohýbám se nic..prostě se mi asi odpařuje voda či co :puzzled:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vyhoď váhu a máš to..já myslím, že jde o osobní pocit a né o číslo z váhy..to je sice větší s přibývajícími centimetry, ale ..Věčně sedím u pc..nohy mám úplně odkrvené a zmrzlé, ale zároveň se mi potí..obvykle je strkám do teplé vody..no vyzkouším dát kopejtka hore :smile:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A co tanec? Pěkně nahlas music třeba i do sluchátek..Můžeš se vrtět i s mrňouskem :wink: Jak máš staré dítě a holčičku nebo chlapečka?

16.12.2009

Ahojte děvčátka, prosím Vás mívate některé v období mezi ovu a ms zvětšené Montgomeryho žlázy?

Montgomeryho žlázy

Ahoj,
neboj myslím, že když nejsou zvětšeny nijak extrémně, že to nevadí. Mě se spíš stane, že jsou hodně citlivé.
Jestli si nejsi jistá, tak se zeptej u Dr.

In reply to by langkat

hehe ..představa, že o tom říkám doktorovy je vcelku komická..posledně když jsem mu popisovala, že mám zvětšená prsa... asi by si myslel, že mu je chi mermomocně ukázat :smich: :smich: ale jinak díky za tip :wink:

10.12.2009

Ahojte děvčátka!!

posílám co jsem našla já , snad ti to pomůže!! Daisii
:$$:
Děložní hlen nahmatáte ve spodní části hrdla dělohy. Uprostřed hrdla zaregistrujete malý důlek.

Děložní hlen se mění podle cyklu. Po menstruačním krvácení nejspíše pozorujete, že výtok je velice slabý, že máte pocit suché vagíny. Poté se začíná zvyšovat hladina estrogenu a s ní se i zvyšuje tvorba potenciálně plodného hlenu.

Při pravidelném cyklu (tzn. 28 dní) hlen zpozorujete ve druhém týdnu, přibližně osmý až desátý den od počátku měsíčků. Samozřejmě, máte-li cyklus delší, hlen se objeví déle. Některé z vás se mohou trošku leknout při zjištění, že na spodním prádle objeví ?cosi lepivého?. Žádný strach, toto je zcela normální jev.

S blížící se ovulací, vlhne vagína a hlen začíná nabírat na množství. Můžeme ho přirovnat svojí konzistencí i barvou k bílku. Odborníky je označován za tzv. plodný hlen. Po ovulaci se díky estrogenu pomalu vytrácí. Hlen napomáhá vytvořit ve vagíně výživné zásadité prostředí a přispívá k rychlejšímu průchodu spermie k vajíčku.

V období (cca dva až tři dny), kdy je hlen elastický a čistý ? čirý, je nyní nejvhodnější doba z hlediska plodnosti. Jakmile ovulace skončí, začne být zase vagína sušší.

Ahojky, já měla vždy hlen po ovulaci průsvitný ale zároveň i hustý, takový gel táhnoucí jakoby, ted jsem čerstvá těhulka a taky nevím, jak to ted bude, jestli jsou nějaké hleny i v době těhotenství...

09.12.2009

Ahojte děvčátka, mě to nedá a musím se zeptat..Bolí z Vás některou podbřišek i po ovulaci?

Ahoj.Tak me po porodu ted boli bricho dosti často,řekla bych,ze i pri ovulce,i po ni,pri MS,takove křeče i jakoby vzdadu neco do zad a pak mi to vystreluje i do zadku,ja vim je to takove neprijemne.A delalo ti to i predtim takhle?Jakoze k dr. si urcite zajit muzes,to preci neni nic spatneho,od toho tam je aby ti poradila.
Nikdy nevis co te muze bolet,jaka je pričina,takhle te vyšetří a budes mit klidek i sama pro sebe,ze je vse vporadku.
Ale to co popisujes,mame podobne,ale jistota je jistota.
NIkdy nikdo nemuze popsat nebo proste citit to co citis ty,bolesti muzou byt odlisne,tak to radsi nepodcen.

09.12.2009

Ahojte děvčátka, mě to nedá a musím se zeptat..Bolí z Vás některou podbřišek i po ovulaci?

no to je zajimave ja mela vzdycky honde bolestivou menzes...ovu jsem nikdy necitila..az ted po operaci...pri operaci mi zjistili endometriozu...typicke jsou pro ni silne menstruacni bolesti...miva to udajne vic jak 50 % zen..Lůca

In reply to by Lula

Tak ještě endometrioza...sakra já příjdu k doktorovy a stanovím si diagnozu sama :smich: Já ms mívám až teď tak bolestivou..jindy to není zas tak strašné a někdy dokonce skoro nic..Jinak podotýkám, že ovu cítím až po předešlém těhu, které skončilo císařským řezem..

In reply to by Lilo

ja ji zase citim po operaci...A ted to mam zase jakesi pojasene...jo jak jednou zacnou do tebe hrabat doktori... TAK DRZIM PESTI AT JE VSE OK,... a at se kazda zena přejici si miminko brzy dockaLůca

In reply to by Lula

to je zvláštní...ti doktoři snad dělaj něco špatně.. si pamatuju, že tak 2měsíce po porodu jsem měla takové bolesti v podbřišku, že jsem nemohla skoro 3 dny chodit..no paty jsem z domu nevytáhla..ani k tomu dotktorovy bych nedošla :sad: postupem času se to zmírnilo, ale teď zas.. :evil: PS: Jsi moc milá! :kytka:

Ahojky Lilo, já mám úplně ten samý problém jako Ty. Taky jsem si myslela, že se mnou něco je, jelikož dříve jsem to neměla, až ted, když se snažíme o mimi. Dr mi udělal všechny vyšetření a řekl, že jsem v pořádku, akorát at začnu měřit BT, tak jsem měřila a přinesla mu to a on na to, že jsem neměla ovulaci, podle mě tedy možná byla, ale dala jsem na Dr. Napsal mi od příštího cyklu clostík. Já sama také úplně nevím, co ty bolesti mohou být, ale někde jsem tady četla, že to může nasvědčovat anovolačním cyklům....

30.11.2009

Ahojte holky, se omlouvám, že se ptám na takovou nejspíš koninu, ale může chřipka ovlivnit jakkoliv ms? :puzzled:

Ahojky, ano chřipka, stejně jako jakakoliv jina nemoc ti muze zpusobit zpozdeni menstruace o par dni. Neni to sice pravidlo, ale stat se to urcite muze.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

něco podobnýho jsem měla při cystě...ted to bylo spíš naopak jen 2 dny(taky slabé) To je děs..ted nevím jestli jakože chřipka nebo třeba cysta nebo co já vím..jak se půjdu objednat k doktorovy a žádnou cystu nenajde tak vyskočí z okna nebo si vyrve vlasy bo mě psychicky nezvládne :janic:

23.11.2009

Podle grafu asi neovuluju :jawdrop: Je to moje první měření takže příště to může vypadat jinak..každopádně takhle jsem si to nepředstavovala :sad: Asi mám absolvovat minimálně ješt

Ahoj,myslím, že ovu mohla být ten 13 den cyklu-chybí ti tam nějaké hodnoty ty další dny , tak je dopiš aspon ve stejné úrovni na těch 36,9 a uvidíš jestli to něco udělá

ovulka může být klidně i pozdějic, může se ti to vše opozdit díky mnoha faktorům, zkus další měsíc a pokud nic tak bych to řešila s lékařem

18.11.2009

Je to moje historicky první měření a řeknu Vám domluvit se s webem wunschkinder je docela zážitek díky neznalostem jazyka..No ale jde o to, že já mám cyklus pravidelný a to 27dnů dokonce

Ahoj, Wunsch automaticky vyznaci MS 14 dni po ovulaci a nejde s tim hnout, takze se na nej nezlob a pokud vis, kdy ma MS dorazit, tak ji tak cekej/necekej a uvidis. Wunsch slouzi spis pro kontrolu, zda opravdu probiha ovulace a lutealni fazi uz mame holt kazda jinou. Mne se bohuzel nechce tvuj graf otevrit, tak se nemuzu kouknout. Tak drzim palecky :one:

In reply to by eemily

Aha..tak díky...já jsem tady z toho na nervy :evil: Takže podle toho je délka luteální fáze 10dnů..což je jakási hranice, protože jsem četla že by neměla být kratší jak 10dnů..no kdybys viděla ten graf tak jsme se zrovna dvakrát nesnažili :smich: Vím, že jednou to výjde, ale tento cyklus si zrovna nemyslím..Každopádně dík za radu :kytka: Jsem myslela, že je to inteligentnější :oci:

In reply to by Lilo

Ahoj, mne se to pak nakonec ukazalo a myslim, ze zrovna 2 dny kolem ovu jsi nemerila? Pokud jsi nemerila, tak ta ovu mohla byt klidne i o ty dva dny driv, nez ti to wunsch ukazal a pak bys to hned vypadalo lip, tak moc drzim palecky :one: Spis bych i tipovala, ze byla ten 13. DC - odpovidalo by to i tve delce cyklu. Takze uvidis, jaky pak bude vysledek :/;x:

10.11.2009

Tak jsem se asi zbláznila..Je to pár dnů co jsem začala měřit bt a už se mi zdálo, že mi teploměr ukázal eror a já ho zlostí rozkousala..V nákupním středisku okukuji všechny mamky s k

Je zvláštní jak se člověk mění, před 13 lety jsem se vdala , po 4 letech se začala snažit o mimi. Zadařilo se hned po vysazení HA, ale bohužel to zkončilo ve 12 tém týdnu jako zamlklé těhu. Poté byla nucená pauza 6 měsíců a pak hurá na snaženíčko , a zase to hned vyšlo a já mám už dnes 9 letou slečnu. Navíc jsem prožívala stěhování , novou práci a vůbec jsem to tak rychle nečekala. Ani snad neokukovala bříška , hračky oblečky a pod. Chci tím říci , že tenkrát jsem vůbec nic neřešila, nesledovala, neměřila a vycházelo to!
Manželství se po dalším roce rozpadlo a tak jsem zůstala sama s pevným přesvědčením, že už se nikdy nevdám. Ale nikdy neříkete nikdy :$$: , letos 6.6.2009 jsem se vdala podruhé ( po 5 .-ti letém bydlení s přítelem) . Snažíme se o mimíska teprve od srpna , ale jsem jako praštěná :#~: Měřím, testuji, sleduji každý příznak . I když je mi jasný, že dnes v 33 letech už nebude vše tak snadné jako dřív.Každé bříško u těhulek hladím očima ( a že jich kolem nás teď všude je). v obchoďákách , v tržnicích a na veltrhu hraček jsem jako zhypnotizovaná. Moje 3 nejbližší kamarádky čekají také miminka a tak to mám všude. Tento týden přišla i má kolegyně v práci , že je v 18 týdnu ( ani jsem to na ni nepoznala). Manžel mi říká, že jsem plašan :dance: , ale všímám si , že v mnoha věcech které řešíme mluví také o miminku . Tento měsíc jsem si zakázala na to myslet, nic neměřím, nepočítám a zakázala jsem si i testit před MS, tak uvidíme!! Přiznám se, že jsem už parkrát neodolala a pár krásných věciček pro mimi nakoupila se slovy , že to bude pro kamarádky až porodí ,ale ve skrytu srdíčka doufám, že si to nechám pro sebe a naše :°O°: .
Nějak jsem se potřebovala vypsat, tak :+^*: pokud jste to dočetly až sem. Jsem ráda , že Vás mám :a:

In reply to by Daisii

Ahojky, :usmev:Tak tě to taky přepadlo.. Držím všechny palečky aby se brzy :mimis: zadařilo, abys ty oblečky nemusela darovat :wink:

Klídek,tady ti nikdo neřekne,že jsi blázen,protože tady jme do :cc): blázni všichni :!k: :one:

In reply to by kesja

Můj mi včera v tescu řekl, že jsem ztracenej případ a to po tom co jsem mu vysvětlovala jak mě všechno deptá a když jsem zahlédla stojan s oblečky pro miminka tak jsem se k němu rozběhla jak malé děcko k hračce z reklamy.A v tu chvíli nebylo nic špatného na světě:no: A kyž jsme šli kolem Benetonu a ve výloze stála těhotná figurína tak jsem oznámila že to břicho by mi slušelo taky tak se už jen usmál a podíval se do stropu..no nemá to hold chlapec se mnou lehké :usmev:

děti jsou hodně důležité, určitě je strašně fajn je mít, ale není to jediný smysl života.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka