Deníček uživatele Lenuška90

11.03.2015

Tak jsem dneska po další kontrole. Vše v pořádku, mimísek krásně prospívá, srdíčko jako zvon, odpovídá 9+2tt a má 2,5 cm. Prý obřík :///: Už se tam krásně mrskal :dance: a prý se předvádí. No vtipný pan doktor. Jinak mám nového gyndaře ve staré ordinaci :) byla jsem z toho paf. Hlavně protože jsem byla u ženský. Ale super příjemný doktor, vše vysvětlil, objasnil, tak že spokojenost.

Dnešní kontrola

Krásná fotečka, super zprávy... tedy až na ten tlak, ale snad to nebude tak hrozný, když budeš pod kontrolou :-) Tak přeji příjemné těhulení :-) pokud možno s dobrým tlakem :-D

In reply to by Macinka Dobroška

Fotečka je krásná :kiss: :kiss: na to jak se tam prcek vrtěl, byl snad až zázrak, že ho dr.takto odlapil :D Už jsem objednaná na internu, tak jsem zvědavá. No ale včera u mé obvodní lékařky tlak v normálu. Tak uvidíme. Ale jak říkám, měla jsem problém už u prvního, a dokonce podezření na preeklampsii, tak jsem ráda, že je to sledováno brzy :) tím se nemůže nic pokazit.

18.02.2015

Ahoj :a: tak se Vám představuji. TP mi vychází dle UTZ na 15.10.2015, doufám že jsem :girl: Terezka. Zatím jsem veliká 3mm, ale srdíčko mi už bije :h: zdravím kamarádi a kamarádky

Říjňátko 2015

Gratuluji k cervickovi v brisku :a: a kdyz to bude Terezka, bude mit nahradni termin svatku? :s: mam kamaradku Terezku s narozkama ve svatek, tak slavi svatek se svou sestrou. Teda aspon jako mala, aby ji nebylo lito :dance:

In reply to by bacilka

No nejdříve jsem měli vymyšlené jméno Terezka ( už z prvního těhu, kdy to byl nakonec Honzík ) a až teď se červíček uchytil, a zrovna vyšlo takto :D jelikož toto jméno chceme oba s manželem, nebudeme to řešit :D jestli to bude jako u prvního, bude mít stejně dárků více než je kalendářních měsíců :D třeba je to znamení že t vyšlo přesně takto na den :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky