Deníček uživatele Lenoš

29.11.2011

Ahojky, tak jsem se teď vrátila z kontroly, vše je OK a viděli jsme konečně zase mimíska, "propašovala" jsem tam i manžela, tak měl zase rohlík na tváři :C]]:

Ahoj,já jdu na tripl testy 9.12.a taky doufám že dopadnou dobře,když screening byl ok.A na ten velký ultrazvuk ve 20.tt jdu na Veveří 11.1.,kdy ty??

16.11.2011

Včera jsme konečně i s manželem absolvovali screening, asi vám nemusím popisovat, jak jsem šťastná, že jsou výsledky ok :€s€: bitva sice ještě není vyhraná, ale člověku je hned l

screening za náma, to je ale úleva...

Ahoj,tak moc gratuluju,my jsme tam byli taky včera a nervy to byly teda pořádný :O
Mimi je v pořádku,termín máme taky 25.5.a fotku mám naprosto stejnou jako ty.V kolik jsi tam byla??My od půl 8 do 9 asi.
Jen pořád nevím jak dopadla krev,nejdou mi otevřít ty výsledky na netu. :(

In reply to by zlatovlaska

Ahoj, to je sranda - stejnej termín, stejná fotka :s:
My byli na 8hod a před půl 9 jsme už byli pryč...právě jsem si pochvalovala, jak jim to tam běží jak na drátkách...
Dr. ti včera nevolala? Jak to, že ti to nejde otevřít? Zadáváš to sem?: http://nt.cytogenetika.cz/ ve tvaru nt a tvoje RČ bez prvních 2 čísel? No technika někdy blbne, ale mě to fungovalo hned....
Tak ať jsou výsledky na jedničku :one: :a:

In reply to by Lenoš

Tak to jsme se třeba viděly!My jsme tam byli tak dlouho,jelikož mi nešla vzít krev-já s tím mám pokaždé problém.Domlouvala jsem se se sestrou,že mi zavolají do tří,protože potom jsem musela nutně odjet a byla jsem mimo signál.Asi to nestihli,když jsem přijela měla jsem na mobilu sms že výsledky najdu na netu.
Na našem počítači to nejde,nevím proč,tak mi to přítel vytiskl v práci a před chvílí dovezl.
Je tam úplně dole napsáno screening negativní a kombinované riziko T21 1/1400
Tak stejně nevím,jestli je to dobře nebo špatně. :?

In reply to by zlatovlaska

no mě zase Dr včera volala, zrovna když jsem si odskočila... tak jsem jim potom volala zpátky, na recepci mi řekli, že dr. volá obvykle ještě jednou, ale nezavolala, tak jsem tam dnes odpoledne cinkla a mluvila s ní... tak tam zkus taky brnknout, ať to máš vysvětlený v 1. ruky...
Já mám negativní a kombinované riziko 1/17000, sice podle věku matky 1/262, ale vyloučila syndrom na 95%, takže jsem moc spokojená...
tvůj vásledek je taky určitě dobrej, hlavně klídek :) ale zavolej jí, ať to slyšíš od dr. :)
papapap a pohlaď :a:

No tak to je super, tak to moc gratuluji :) Tak příjemné těhulkování, to nejhorší máš za sebou. Změnil se ti TP mě na 21.5. podle UZ.

31.10.2011

Tak nám dnes začíná 10. týden, zítra na kontrolu k Dr.. Doufám, že bude vše tak, jak má a i cytologie dopadne dobře :)

In reply to by Lenoš

Jj tak to jsme na tom úplně stejně. Když jsem si to dala do kalkulačky na internetu, tak mi taky vyšlo 28.5. a když jsem to počítala sama, tak taky, ale sestřička mi tvrdila, že je to jedno.... moje poslední MS byla 22.8. asi to máš stejně, že? Jinak i já jdu na screening příští týden ve čtvrtek. Ju manžel bude mít premiéru, to je hezký. Můj už jí měl v 8 tt, ale od té doby bohužel neměl čas a na screening jedu až do Prahy, tak to mu taky nevyjde, ale je zvědavej vždy na fotečky... Tak je domů nosí skoro pořád :))) Hezký den a příjemné těhulkování a posílám :€O:

In reply to by Lenoš

ahojky, tak vše je ok, a jak jste na tom vy? Nám změnili či přidali druhý termín porodu na 21.5.2011, ve čtvrtek jsme byli 12+3tt a měřili jsme 5,4 cm a dr.už chtěla hledat pohlaví, tak jsem jí zarazila, protože chceme mít překvapení :)))

19.10.2011

:a: Zdravím všechny těhulky! Jsme v 8tt+2, máme těhotenskou průkazku a za měsíc jsme objednaní na NT +. Dr.

Ahoj Lenos, gratuluju a vitam te :dance: At je ti jen a jen lepe. Ja jsem 9+5 a NT screening mame 8.11.
Opatrujte se :€O: :€O: :€O:

Ahojky tak to jsme na tom uplně stejně :) dnes máme taky po ult., jsme 8+2 a průkajdu jsme taky dostaly :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka