Deníček uživatele Leniz

04.11.2012

těhotenské oblečení, hlavně kalhoty, převážně z CA a další těhotenské věci jako krémy, vitamíny, knížky atd. Kdybyste měla nějaká zájem, určo napište, pošlu vám odkaz na fotky. Hezký těhulkování

04.11.2012

těhotenské oblečení, hlavně kalhoty, převážně z CA a další těhotenské věci jako krémy, vitamíny, knížky atd. Kdybyste měla nějaká zájem, určo napište, pošlu vám odkaz na fotky. Hezký těhulkování

02.11.2012

a proto bych vám chtěla nabídnou těhu oblečení, hlavně kalhoty a další těhu potřeby. Kdybyste náhodou některá měli zájem, napište mi. Hezký den Lenka

In reply to by andilek22

Lucko poslala jsem ti osobku, snad ti dojde. Ještě mám na prodej kníhy, Těhotenství a péče o dítě a Velká kniha o matce a dítěti, obojí velké ilustrované knížky, můžu nafotit a zaslat. Lenka

11.05.2012

Ahoj holky, včera jsme začali 14. týden a byli jsme i na NT screeningu a vše je ok. Populační riziko trizomie 21 mi vyšlo 1:491, upravené pak 1:6063.

Ahojda to je super ,že je screening ok :s: A gratuluji k chlapečkovi :) se máš,že už to víš :s: Také jdu na poradnu v uterý,ale Dr. nemá v ordinaci ultrazvuk tak jsem zvědavá kdy mě pošle.... :s:

18.04.2012

Ahoj holky, podávám hlášení ze včerejší kontroly. Vše proběhlo v pořádku, nejdříve se tedy nedařilo DR mimi změřit, protože ji nějak zlobil ultrazvuk, takže jsem ho viděla hnedle třikrát.

21.03.2012

Ahoj holky, tak jsem byla včera odpolko u Dr., potvrdila mi těhotenství, tak jsem moc ráda. Zatím vše ok, byla jsem 5+5 a srdíčko ještě nebylo, tak jdu znovu přístí týden a to prý i rovnou na odběry.

25.01.2012

Ahoj holky,

dejdanka1

proc by to tak nemohlo byt?? pokud znas svoje telo tak to poznas i klidne par dni po soulozi ja sem to takhle mela kazde tehotenstvi celi tyden po :sex: jsem nemohla rano stat s postele do vseho sem se musela nutit a bolest v podbrisku jako pri ocekavani ms jenom jsem cekala 10 dni od souloze a vzdycky byli na testu // tak ti drzim palce :k:
http://www.tehotenstvi.cz/10-priznaku-jak-poznat-tehotenstvi

ahojky no já to poznala hned druhý den po styku že je něco jinak hlavně se mi udělalo strašně zle celé tři dny jak tělo bez duše a přítel hned věděl že jsem těhu hned mi řekl tak se nám to povedlo já to prostě vým já jsem si klepala na čelo jak to zrovna on může vědět a myslela si že je to je nějaká viroza a nebo mi nesedla paella co jsem měla k večeři ale bylo mi fakt hrozně zle a všechno mě bolelo a byla jsem náladová no spíš pěkně protivná no a takhle krásně špatně mi ted už pořád jeden den je mi líp a druhej umírám a do toho zlobí ten náš synáček takže fakt super...takže myslím že se to poznat dá ikdyž je fakt že u syna sem nic takovýho neměla to že jsem byla těhu jsem poznala když MS měla 14 dní spoždění a už to bylo divné...takdržím palečky at se ti brzy ukážou dvě krásný //

ahoj ja zacala tusit,ze jsem tehotna druhy den po styku,udelalo se mi opravdu hodne spatne z toho,ze manzel dovezl pizzu kterou miluju a me to smrdelo a zvedl se mi zaludek,rozdychavala jsem to u okna.Jinak tak 7den od poceti jsem se citila proste jinak,tezko to popsat,u prvniho prcka to same..tak drzim palecky!

Ahoj, zrejme to spis podvedome tusis ;-). Ja to taky tusila, ale bolest podbrisku prisla tak za deset dni a test mi to ukazal za 14 dni po styku, coz bylo 5 den absence MS, takze drzim palecky:-)

14.01.2012

Ahoj holky,

Ahoj holky,
moc vám všem děkuji za příspěvky, no zkusim dávat, a uvidím. Zatím mu to nevadí, nebrečí, sedí a hraje si u toho, někdy se vyčůrá, někdy ne. No uvidíme. A s tím chozením, nedávat mu ruce vůbec?

Ahojky, super téma, který teď řešíme taky. Je zajímavé si číst ty zkušenosti maminek.
Manžel začal dávat párkrát denně teď o víkendu, já nemůžu, protože jsem po plodovce, ale zkusím to tak za 14 dní. Uvidíme, co to udělá :s:
Zatím se to malé líbí.

Ahoj malá začala chodit v 17 měsících a na nočník začala chodit ve dvou letech. K ničemu jsem ji nenutila, času dost :-)

ahoj, za ruce při začátcích chození zásadně nevodit
později samozřejmě ano
na nočník dle většiny lékařů, psychologů, ale i rodičů je nejlepší začít učit zhruba v osmnácti měsících
já jsem se tím řídila a během jediného víkendu to dvojčata pobrala a zvládla. Od té doby byla přes den bez plen a po pár dnech i v noci. Nechtěla jsme to řešit mnoho měsíců od roka, takhle to bylo rychlé a efektivní

23.03.2011

Ahoj holky, začíná na mě padat depka a tak vás prosím o radu. Nevím proč, ale poslední 2 měsíce mi jde váha nahoru.

Od té doby se to ale moc nehýbe. Asi to teď bude prostě chtít víc chodit chodit chodit, což při pěkném počasí není až takový problém. No ale co chci říct, někde jsem jednou četla, že jsou dva typy kojících žen. U jedněch se spotřebovává energie na mléko a váha jde rychle dolů, u jiných si zase tělo naopak začne dělat zásoby, aby mělo miminko dostatek mlíčka. Třeba může dojít k oběma variantám, prostě tělo se dostane na určitou váhu a pak už to může brát tak, že má málo zásob na tvorbu mléka. No, možná to tak není, nevím. Každopádně já měla v poslední době neustále chuť na sladké.

Zrovna nedavno, jsem koukala na "Jste to, co jíte" a tam byla pani po autonehode se stejným problémem jako máš ty. Jedla málo, ale problém byl to, že na jídlo neměla čas a jedla polotovary...což je špatně. Zkus jíst častěji, ovoce, zeleninu, tu vodu pij dál, chod na procházky s kočárkem...Kdyžtak zkus na netu najít ten díl myslím, že to dávali dva, tři dny zpátky, myslím, že by ti to mohlo pomoct :-) . Držíme palečky!!

a nemáš víc aktivit?? Já jsem se taky totiž vrhla do omezování a rozhodla jsem se že budu mít i víc pohybu a taky mi šla váha nahoru, protože je známo že svaly jsou daleko těžší než tuky a vidím to na sobě že se mi postava zpevnuje a přitom vážím víc:)) Ale ono se to zlomí a pak to půjde dolů, svaly nemůžu nabírat věčně:) Jinak taky kojím, takže tedka tady právě jím hořkou čokoládu snědla jsem ji půlku a popíjím caro a za chvilku mi příjdou náš taťka s Natálkou z nákupu s čerstvýma rohlíčkama a dám si s medíkem:)) Takže taky se extra neomezuju, ale vím že jím mín nez jsem jedla predtím:)

Ahoj,možná je to právě proto že se tak omezuješ!!Pokud máš malí příjem a velký výdej(kojení) tak tělo si ukládá aby nestrádalo.Jak píšeš předtím ji jedla vše a hubla a ted naopak přibíráš.Možná to není pravda ale je to první co mě napadlo.Já mám zase takový problém že od te doby co jsem přišla z porodnice tak mám pořád stejně:(....no abych nekecala tak 1,5kg dole za 5měsiců!!!!!Ale je pravda že se neomezuji o občas si dávám i sladky,ale moje tělo si to prostě žádá.Zkoušela jsem i nejíst sladky a omezit tuky atd.....ale žádný výsledek tak jsem si řekla že na to prdím a počkám až dokojím a pak se na to vrhnu :)...už si můžu dovolit 3kg navíc když mám dvě děti :))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka