Deníček uživatele Lenca.C1

07.04.2010

Ahoj holky. Chtela jsme se zeptat.Kdy se vam dostavila menstruace?

Upřímně řečeno mně nenapadlo že by přišla táák brzy ! Mám teprve necelé 4 týdny po porodu ještě krapet špiním.No a uprvního jsem ji dostala až osm měsíců po porodu a to sem kojila 4m plnně a do 6m částečně.Pa !

ahoj leni,při obou dětech jsem krámy dostala ještě v šestinedělí...pokaždé jsem plně kojila....a bylo to opravdu dooost silné ( hlavně po prvním porodu)..myslím,že máš "první" menstruaci úspěšně za sebou...upřímnou soustrast,každoměsícční otrava zas začíná.aspoň víš,že jsi ok :) teď uiž hlavně bacha na druhé mimčo :)

Ja jsem po porodu 5 tydnu a jeden den, spinit jsem prestala po 3 tydnech, plne kojim a taky jsem jeste MS nedostala a popravde holky me to ani nenapadlo ze by mohla takhle brzo prijit :-(

06.04.2010

Ahoj holky, dost dlouho jsem tu nebyla ale obcas sem zajdu kuknout co je noveho ,ale zatim nestiham psat. Mam toho ted az az.

Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny
Nicol- dnes jsou nam 3tydny

Ahoj.Tak moc gratuluju k holčičce,je krásná :) :h: :girl: .Užila sis svoje,ale hlavně,že už je to za vámi a teď už bude jen líp.Mějte se krásně pa,pa a ještě jednou gratuluju :a:

Lenčo, malá je krásná mocinky moc, i když sis teda u porodu zkusila svý :k: moc k princezně gratulujeme :k:

Lenčo no to jsi si taky pěkně zkusila...Jak píšeš o těch bolestech do zad, tak to přesně vím, o čem mluvíš. Jsi statečná..Já jsem si myslela, že jim na sále umřu jak to bolelo..takykřížové bolesti..Malá je krásná a mooc gratuluju :girl:

09.03.2010

Ahoj holky ,hlavne breznandy :-) :\x: V prvni rade chci poprat vsem narozenym miminkum hodne zdravicka a at se jim dari na svete :-) :qu: maminkam zase hodne trpelivosti ;) :one:

zitra termin porodu a kontrola v nemocnici...
zitra termin porodu a kontrola v nemocnici...

Teda neskutečně Ti to sluší!!:one: Opravdu..:) Tak už máme zítra termín a stále nic.. To tedy nechápu..:) No máš štěstí, že se nesnažíš předbíhat..:s: Hezky na nás počkejte, my jsme totiž nějaké zpomalené..:s: A držím palečky, ať dobře dopadne poradna..;) Pac..:k:
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

In reply to by Pawla7777

i kdyby si nekecala pavli :s: ,nedivala ses na nejakou jinou slecnu s briskem? :? me nepripada ze by mi to teda sluselo..ale dik :///:
Snazim se nepredbihat ale tak uvidime :dance: Jinak dekuji,snad nam dopadne vse dobre ;) pa :a: :k:

Ahojky, bříško máš teda obr, myslím že mimi bude mít klidně něco přes 3 kg :one:
my měli ve 33.tt 2 kg. a že sis uanula laty? co to je? to asi neznám :€\€: :)
at tě v porodcepotěší dobrými zprávami :k:

Ahoj. Já mám taky zítra termín, bohužel asi bude jen další z mnoha. :) Na kontrolu zas za týden.. :) dřív to asi nebude, i když si teda dneska při kontrole dala záležet. Řekla jsem jí, jestli by to nemohla udělat pořádně a trošku prckovi pomoct, tak mi říkala, že se fakt snaží, ale asi to nebude nic platný. :) Tak přeju, ať jste na tom líp než my a ať se vaše prďolka chce na ten svět už podívat i z venku. :)

24.02.2010

Ahoj holky,jak se mate? Ja byla v utery na ozvách a konecne se tam zacina neco dit,konecne tam byly kopecky kolem 30 :-) coz me potesilo a dr.

Ahoj, zrovna včera jsem byla na přednášce jedné porodní asistentky a mluvila tam tom.. a říkala teda, že do sanitky kromě tebe teda nikoho nevezmou... samozřejmě to může být někde jinak, ale radši bych s tím nepočítala...

dekuji holky za odpovedi :-) ,me slo o hodinu hlavne asi pres noc a k ranu....tak uvidime no,bude zalezet na tom jak bude ochotny sanitak...doufam ze jo :-), pak urcite pisnu jestli nas vzali nebo ne teda....:-) a jestli me teda poveze rozvozka :-) no uvidime,treba nakonec porodim pres den :-) Jinak jsem kraj jihomoravsky.... tak pa :a: :a:

Leni,co já si pamatuju,tak rychlá ho nevezme,alespoň u nás to tak bývalo.Ale v každém kraji je to jiné a taky záleží na koho narazíte.A třeba nějaký soused nebo kamarád by se nenašel,je to přece výjmečná a pochopitelná situace.Nebo pak jedině taxíka :a:

17.02.2010

Ahojky holky :k: ,dnes jsme byli v poradne a vse je v naprostem poradku :-) CS 2 tlak jako vzdy nizsi...ozvycky super,jako vzdy sama sipka a kontrakce zadna.

Ahoj, tak to jsi neměla špatnou poradnu, třeba to byla jen cévka...a dnes se ti nezdál žádný krásný sen o mimískovi?
mě začínají poslední dobou také otékat ruce, sice zatnu v pěst, ale bolí mě klouby, možná to bude horší ještě.
tak se taky mějte hezky a užívejte posledních pár dnů 2v1 :k: :)

In reply to by marcy

ahoj :-) ,dnes se mi zdali sny ale ne tak hezke jak vcera... ale zase se mi spinkalo nadherne..vzbudila jsem se teprve v 10h a to chodim spat s mojim v 9 protoze vstavavdo prace v 3:15. a aspon v posteli si spolu pokecame nez zabere :-) ikdyz posledni dobou je chudak tak unaveny ze si ani nevykladame...usne hned jak si lehne ,taky bych to tak chtela mit :-)
jj je to mozne ze to byla jen cevka.Taky si uzivej jeste chvili 2v 1 :one:

dik holky za rady ale ja myslim ze je to fakt tim jak me prohrabla...ted uz nekrvacim...tak uvidime kdyz se rozjede porod tak to poznam ale nebudu plasit v porodce :-) a myslim ze to zatka jeste nebyla :-)

Jako Leni neblazni a mazej do porodky,ja byt na tvym miste tak uz jsem tam nikdo se na tebe zlobit nemuze jistota je jistota!!!Myslime na tebe pa

08.02.2010

Ahoj holky,v cem vezete miminka z porodnice a co mate pro ne pripravene??Ja se porad rozhoduji v cem to nase zlaticko povezeme a porad nevim :-) jedine co mi je jasne je nanonik a autosedacka ...dekuj

Ahojky, ja mam pro drobka nachystane bodycko, dupacky, ponozticky na dupajdy, svetrik (je dost teply tak uvidime jake bude pocasi), pak takovou moc peknou zateplenou kombinezku, cepicku a rukavicky...no a podle toho jaka bude zima ho zabalime do autozavinovacky, a v sedacce ho zakryjen dekou a nanoznikem...uvidime...budu to mit vsecko sebou a kdyz tak neco nevyuzijem...zatim papa :a:

Ahoj tak my pojedem domů v autosedačce s nánožníkem a stříškou. Mám nachystanou deku použiji podle počasí teplou růžovou kombinézku bílou bavlněnou čepičku na tu máme růžovou s kytičkama a bílou sametovou mikynku ještě chci koupit soupravičku bodýčko a dupačky at máme na tu první cestu vše nové :-)

Ahojky.Tak já mám pro Matýska nachystané bodíčko,punčošky,flísovou mikinku,vyteplené rifličky,ponožky,capinky,vyteplený svetřík a čepičku.Do autosedačky fusáček a deku-tu použiju dle počasí :a:

Ahoj tak já mám nachystaný toto : http://www.mojetehotenstvi.cz/neco-z-na-i-vybavicky-0 ..je to někde ke konci ..čítám s tím, že auto budu mít vyhřátý a s malým zajedeme přímo do garáže kterou máme v domečku , takže nánožník brát nebudu , dám mu jen zateplený kompletek..ale však jukni :-) ...termín máme ve čtvrtek , ale na dnešní poradně řekla, že se uvidíme ještě příští týden ...tak nevím ...

05.02.2010

Ahoj holky. Tak jak se mame?

Holka,já ti nevím,já se taky řídím tím,co tu píšou holky,piju ho od minulého pátku,to jsem končila 34.tt a taky víc poslíčkuju.Ve čtvrtek v noci mě vzbudily takové bolesti břicha,že jsem klečela na čtyřech a musela to prodýchávat.Trvalo to cca půl hodiny a těch bolestí bylo asi 6,no už jsem myslela,že budu budit manžela,že jedeme.Naštěstí to přešlo.Tak nevím,jestli to může být po tom maliníku,babo raď :?

Ahoj Lenko,

byla jsem ve středu u bylináře Pavla Váni a ten mi řekl, že maliník
by se měl pít 14 dní před očekávaným porodem. Dřív to určitě nedoporučoval. A lněné semínko doporučoval 1měsíc dopředu.
Myslím si, že by ten maliník mohl u někoho způsobit předčasný porod.
Asi bych jej v tvém případě vysadila.

In reply to by Radka D

premyslela jsem ze ho na chvilku vysadim...ono jak kde vsude na netu ctu od 34 tydne ze se ma pit a vetsina holek ho tak pije.tak se pak vyznej kdy se ma teda pit kdyz jedne rekne to a druhy to...

Ahojky vim o cem mlucvis ja posledni tyden vstavam taky tak 4-5krat za noc a to je des to je spanek nespanek a ke vsemu pres den mam strach si jit lehnout abych v noci spala,ale stejne nespim a vstavam porad na wc a nebo se prevaluju jak u blbych.Minule sem si dala na noc kakao abych lip pinkala a nic jen me palela zaha jak blazen a uplne mi litaji stavy do krku a to prosim jim naposledy v 18h a nic tezkeho jen tak zlehka a stejne!!!Ufff nemame to snadne jen vydrzet jeste ale s tema poslama bych info doktora,ale jestli bude jak ten muj tak ti rekne ze to je normalka. :#o:

In reply to by Nikkys

jj taky mam pekne paleni zahy naprosto vim o cem mluvis,kdyz ti to vylitava az do krku a mas co delat aby si to udrzela v sobe...a taky mi nic nepomaha uz ani mandle a ani renie mi nezabira :-( a to driv vzdy hned zabralo..no uz to buem muset nejak dokopat,nic jineho nam nezbyva hobuzel:-) jinak urcite pak vse reknu dr. s tema poslickama a zkusim asi vysadit malinik :-)

29.01.2010

Holky neprodáváte některá monitor dechu?Nechci kupovat nějaký drahý nový :-)Dekuji

ahojky, já mám zrovna v úmyslu prodat ten náš.......Prodávám ho za 900 Kč, poštovné platím já. Je po dvou dětech.
Má ale jednu vadu, nebliká ta zelená kontrolka, ale je funkční, to je vyzkoušené !! Normálně alarm spustí když nemonitoruje dech. Je to zn.Nanny.

27.01.2010

Ahoj holky,vím že to sem nepatří .Do školy nám zadali vytvořit nějaký podnikatelský záměr jenže neřekli jak a proto se chci zeptat nemáte s tím některé zkušenosti?

...NEZARUČUJI, DEJ MI ČAS DO VÍKENDU, DĚLALA JSEM DVA, DO ŠKOLY, DALKII A ÚŘAD A BANKU...DĚLALA JSEM DVĚ NOVÉ PROVOZOVNY. JSEM V OBORU KADEŘNICE A MOŽNÁ TO MÁM JEŠTĚ NA ZÁLOŽNÍM DISKU..ALE NESLIBUJI, O VÍKENDU POHLEDÁM A KDYŽTAK POŠLU!! A ODKUD JSI?? PA MOŇASEK :-)

26.01.2010

Ahoj holky,kukám že se mi nějak špatně chodí..vydělám nohy z papučí a hledím.Normálně mám šíleně napuchlé nohy.Už se mi stalo že mi napuchly ruky a musela sem si proto zdělat vše

ano,ano,nohy nahoru,já jsem si je začala podkládat i na noc,sice zprvu nezvyk,nic pohodlnýho,ale někdy to pomáhá a já mažu chladivou Koňskou mastí,prodává se teď i od Elati-Q nějaký speciální gel pro těhotný nohy :///: asi za 150,- . Tak přeju úspěšnou pátračku po kotnících :a:

ahojky, no nechci strašit, ale možná bude hůře.. taky mi začly děsně natékat nohy. Dneska mám termín porodu a musím říct, že se to poslední dva dny krapet zlepšilo. Pomáhá mi si je dát do studené vody a pak taky hodně pít. Poslední dva dny jsem více pila a ty otoky nejsou tak hrozné, aspoň byla vidět ta kůstka na kotníku, což byl úspěch :-) přeji ať brzko splasknou ;-) Lucka

tak já bohužel na otoky trpim od nějakého 20tt, ne nějak moc,ale prstýnky jsem sundala dávno a nohy mám nateklé pořád a když jdu na procházku, tak pak ještě víc. Doktor mi na to na kontrole řekl, že s tím se bohužel nedá nic dělat. Jedině si dát nohy nahoru,ale že se to prostě stává, takže já radu žádnou nemám :00: A co vím, tak z maliníku to určitě nebude. Tu mast podle mě můžeš skusit a pak dej vědět, jestli ti to pomohlo.

Ahojky,taky mi natékají nohy.Pomáhá je dát nahoru .Někdy přemýšlím,v čem dojdu k doktorovi,když si ani boty neobuju :$$:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky