Deníček uživatele Lálinka

15.10.2014

Njn i na mě už došlo. Holky, potřebovala bych radu co vám pomáhalo proti striím. Vím, že všem nezabere to samé, ale vůbec netuším co si mám koupit. Už delší dobu mažu preventivně hydratačním krémem, ale už to nestačí, protože se mi začínají dělat na prsech :( Moc vás prosím o vaše cenné rady :a:

06.10.2014

Holky, chtěla bych se Vás optat, jaké máte zkušenosti s kočárky s třemi a čtyřmi koly (4kola a ve předu otočná). Jde mi o to, jaké by jste pro příště volily a proč. V létě mě to zas tak moc netíží, ale v zimě (to nám bude půl roku) to bude horší. Tak bych chtěla vědět i jak se Vám s tím určitým typem jezdilo ve sněhu. A taky jak se Vám najíždí na chodníky :) Budu ráda za každou radu :)

já mám jané slalom trojkolku a spokojenost maximální.denně najíždím na chodníky,do MHD,nic nearetuju,je stabilní,velká kola,na naše "nechodníky" bezvadná :one: :one: Jediný trošku problém mám se sjížděním schodů po těch nájezdech,to chce trošku cviku,abys to zvládla po těch zadních kolech,ale jde to.Taky jsem měla z trojkolky strach,ale jsem max. spokojená ;) jezdíme hodně i lesem a taky úplně v pohodě ;) předtím jsem měla čtyřkolku,ale malinká přední kolečka a byl to děs :00: hlavně ve sněhu,kde prostě nešlo projet,o nějakém terénu v lese ani nemluvím :( dle mě ale jde spíš o kvalitu kočáru samotného,než o to,zda má tři neb čtyři kola :///:

Ahojky, ja na nas Acoustic nedam dopustit, vsechna 4"kolecka"pevna, houpak jako za nas, sice trochu tezsi, ale treba v lese je bezkonkurencni. Najizdeni na chodnik-zadnej problem. U nas byva v zime hoooodne snehu a tak kdyz jsem videla ty maminky jak bojuji s tema malyma i kdyz zaaretovanyma, byla tohle pro me jasna volba :-)
Kazdopadn preji at dobre poridis ;-)
Myslim, ze se setkas se spoustou rozdilnych nazoru, protoze jak se rika: 100 lidi, 100nazoru :-)

trojkolku jsem vozila kámošce denně a to najíždění na chodník fakt děs :00: ,však ona ho taky brzy vyměnila za jiný kočár se 4 kolama,rok na to jsem potřebovala kočár já a šla jsem do 4kolky s otočnýma kolečkama

Ahoj, tak ono asi záleží i na kočárku a jeho kvalitě, já jich vyzkoušela víc, měli jsme trojkolku i 4 kolové a problém ve sněhu nebyl ani u jednoho, ale zase tady tolik sněhu nemáme ;) Při najíždení na chodník taky žádný problém a ani ve stabilitě. Teď máme měsíční miminko, máme 4 kola, i když přední jsou malá a volila jsem 4 proto, že se mi víc líbí a u třech mi trochu vadilo, že když jsem chtěla táhnout kočárek za sebou, tak u trojkolky to moc nešlo ;)

25.02.2014

Ahoj všici,

Já brala Utroš na udržení těhu po 4 potratech,pak znovu při dalším těhotensví,jelikož jsem se začala od 16tt otvírat.SDavídkem jsem ho zobala do 16 týdne a se Šárkou dloho,zhruba do 26 tt.

Já ho měla na prodloužení cyklu.díky němu se mě cyklus prodloužil z 18 dní na 26.třetí měsíc braní jsem otěhotněla. Před tím se kvůli krátké luteální fázi nedařilo otěhotnět. Pak jsem ho brala ještě první měsíc těhotenství-jen pro jistotu :a:

Ahoj já jsem před těhotenstvím ultrogestan nebrala ale Clostalbegit.Jsem po druhé těhotná a u obou těhotenství mám 1ráno a jeden večer do konce prvního trimestu.

10.10.2013

Ahoj dámy,

to špinění mohlo být k zahnízdění,pak trvá 2-3 dny než se začne vylučovat hcg do moči,takže bych testila ještě zas pozítří,na gynekologii až po 14 dnech vynechání

zpoždení také může být způsobeno tím jak si natešená ... proste jak si nervozní ... pockej treba dva tri dny a zkus dalsi testik :-)

Na gyndu je ještě moc brzy, buď trpělivá. POčkej s testem ještě aspoň dva nebo 3 dny. Já jako těhu jsem neměla taky žádné příznaky a poznala to až podle testu. Příznaky se dají úplně lehce vsugerovat-beru to podle sebe. Ale pokud nejsi nachlazená nebo nemáš vyloženě nějaký velký stres, tak by to mohlo vypadat nadějně na těhu :s: Udělej si test zítra nebo pozítří z ranní moči. :a:

In reply to by Clarra

Ve stresu nejsem, teda ne ve velkým-kdo dnes žije bez stresu,že :///: Nachlazená taky nejsem, takže holt čekat a doufat, že se to už konečně nějak rozuzlí. Nejhorší je ta nejistota :00:

30.01.2013

Milé ženy,

ahoj,já ji vysadila už v listopadu,ale měla jsem injekce Sayana a pořád čekám,Dr říkal,že injekci na rozjetí mi zatím nedá,prý by měla dorazit do roka sama,naštěstí na ni nespěchám,mimi zatím neplánujem,zatím nám stačí ten náš rošťák :s: tak ať se zadaří co nejdřív :a:

25.01.2013

:a:

Hoj ženy,
chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s otěhotněním po náplastech Evra. Za jak dlouho jste otěhotněli??? Dostavila se první menzes po vysazení v termínu jako při používání náplasti nebo opožděně??? :00: :00: :00:

Já po vysazení dostala MS po 21 dnech, tedy ještě dříve, než obvykle. Hned další měsíc jsem otěhotněla - v podstatě ihned po 1. snažení....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka