Deníček uživatele Kubí

26.09.2008

Ahoj holky,dlouho už jsem tady nebyla,tak už si me možná ani nepamatujete,ale sami urco vite,ze uz neni moc casek sem chodit.:) Ale ted mam takovy problem a nevim kdo jiny by mi mohl poradit nez V

mensez jsem měla ještě před otěhotněním. Silnou, že jsem vypotřebovala hrozně moc tamponů a měnila asi po hodině, aby to neproteklo. Připadala jsem si jako prase při zabijačce :pig: Tak jsem zvědavá, až přijde MS znovu, jak bude vypadat. Teď stejně krvácím skoro v kuse od doby, co jsem začla brát antikoncepci, takže už se na to připravuju :sick:

In reply to by terinka

:) Moc děkuji. No tak to jsem rada,ze je to v norme,jen doufam,ze to takhle nebude kazdy menzes,protoze to bych nikam nemohla. :? Bych se vsude hlidala jak v tej reklame pripitomele. :///: jestli mi to nekde neproteklo.

30.07.2008

ahojky holky,tak co jak se mate,a jak zvladate horko?Mam na vas takovy malinkaty dotazecek,uz jsem se teda jednou ptala,ale moc odpovedi jsem teda nedostala.Jsem po porodu uz 3 mesice a kousek 2 mesic

Jak na ně, já smrtelník mám znát odpověď?
Dělám si legraci. Co si pamatuju, tak jsem menses dostala asi za půl roku, co jsem přestala kojit. Ale trika jsem měla od mlíka špinavý mnohem dýl.. :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja bohuzel nee.:( a nekdo rika,ze to neni normalni a nekdo rika,ze to je normalni tak nevim.

22.07.2008

Boze holky toto leti,jeste nedavno jsem tu hltala prispevky,která měla jaký porod a ted uz jsou i tomu memu prckovi 3 mesice,je mozne,ze to tak leti?

Teda Kubí,to je šikulka :one: ,moc vám to sluší.Určitě nejste zase tak velcí :n: náš kluk byl daleko větší,vlastně pořád je,zůstalo mu to,předrostl i školáky :!k: U kluka to vůbec nevadí,hlavně že mu chutná :hu:

16.07.2008

Holky,mam dotaz,vy co uz nekojite,kdy jste dostali menzes?Ja jenom,ze uz nekojim dva mesice a porad nic.Tak jestli je to v poradku nebo nene.Zatim my to teda vyhovuje, ;) ale nevim jestli je to v pora

Mně dala gynekoložka po 2,5 měsících po porodu vyvolávačku, prý by se první měsíčky měly dostat do 5 týdnů od posledního kojení nebo odstříkání.

Ahoj neboj je to normální malímu jsou 4 měsíce :c: a já to mám ted podruhé :00: takže se neboj ono to brzo přijde ;) taky nekojím a doktorka říkala že to může trvat i půl roku

03.07.2008

Ahojky holky,tak co jak se máte?Dlouho jsem tu nebyla a zase mazu pryc,malej se vzbudil.:Dale dam sem jeste fotecku toho mojeho broucka.

15.06.2008

Hollky jaky mate nazor na kočárek a kolečkové brusle?

U nás je udělaná cyklostezka a každou chvilku tam vidím maminku s kočárkem a bruslema :-)... Moc se mi to líbí, sportovní mamina... :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja taky neumim moc brzdit,ale prave ta brzda to jisti.:D

No bavili jsme se o tom, prej je to nezodpovědné s normálním kočárkem, měla by jsi na to mít nějaký k tomu vhodný (asi k vůli kolečkám a taky by to mělo mít tu ruční brzdu) a pak můžeš drandit. A je to dobrý sport na shazování váhy.

15.06.2008

Ahojky holky,tak co jak jste preckali vikend.:) ja jsem uz normos totalne kaput.Co se malej narodil,(2 mesice)tak se u nas s navstevama dvere netrhnou,Tyden ma 7 dni a jestli z toho dva dny,je klid ta

tak to tě chápu u nás to bylo to samé. Jenom jsme přijeli z poorodnice tak jsem u nás měla nakvartýrovanou celou rodinu a ještě známé. Byla jsem hotová a nikdo nebral ohledy na to že jsme měli dost těžký porod a malá naspí a já jsem vyřízená. No lidi jsou bezohlední co? Tak hodně síly ať to zvládneš!Vendula

Kubí,já bych je hnala...Malá má 3 měsíce a nikoho (skoro) nesnesu,beztak ti jen narušují režim.Vyprdni se na ně.Jinak malá už dopolko také nespí! :00:

11.06.2008

To jsem rambik co?:D Tak která mě berete :one: :!k:

02.06.2008

Tak holky,takhle máme na háku koupání.:D a jedna fotečka jak se culíme.:)

Jéje, ten vypadá na SUPER pohodáře - jen tak dál :qu: :one: :one: :one: :qu: Je to krásné miminko :cc): :q:

02.06.2008

Ahojky holky,tak co jak se tu máte.A jak jste na tom s kojením?Já teda hodně bídně teď jak jsou ty vedra,tak jsem prisla o mleko úplně.

ahojky, vůbec nic? Piješ hodně? V tom horku hodně vypotíš, tak hodně pij, já mam taky málo a ještě prej špatný. Dnes jdeme na kontrolu, tak se bojim, co mi dr. řekne.

In reply to by terčula

To je právě taky ten problém.Pít se snažim,ale proste to vydrzim jeden den a pak zase ne.Ja pila hrozne malo i driv.TAk me sama doktorka nakazala prikrm,jelikoz se malej ztracel,ted je teda krasne spickovatej,ale ja nic.:(

In reply to by Kubí

Já taky pila dřív málo. I v těhu. Muj urolog šílel a to jsem si přidávala. Dr. mi taky dala příkrmy, ale já se s tim ještě nesmířila a tak se snažim pořádně pít a jíst. (Už jsem přibrala 1,5kg) Dělam si čaj pro kojicí do konvičky. Tu mam pořád u sebe. Znam se. Kdybych si měla chodit dělat pití do skleničky, na to jsem líná a taky bych nepila. Takhle pořád ucucávam.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka