Deníček uživatele katerina.matatkova

Dneska mi opet prisel dopis od soudu  byvaly manzel opet pozadal o svereni dcerky do pece pred rokem a pul neuspel a ted to skousi znovu vymyslel si na me dalsi a jeste horsi lzi nez tenkrat a ja se moc bojim ze o no prijdu uplne uz ted mala mluvi jen o tom ze chce bydlet s tatou a ze me nema rada uz nevim co mam nebo nemam delat 

Nevzdávej se, soudy svěřují děti otcům výjimečně, to by musel být na straně matky hodně zavrženihodný důvod, proč by ti ji sebrali. Tátové to teď zkouší spíš přes střídavou péči, bydlíte ve stejném městě? Babičky a tatínkové dokážou dětem za jednu návštěvu krásně zamotat hlavu, navíc dětem jsou návštěvy u nich vzácné, ber to tak, že s tebou je pořád, nic novýho ji nemůžeš nabídnout, žijete stereotypně, jako každá druhá rodina. U táty je na návštěvě chvíli, určitě se ji každou minutu věnují, kupují ji co chce, berou ji na výlety, slibují jí kde co, její reakce je naprosto přirozená, k němu ji to láká víc, ona si teď nedokáže uvědomit, že kdyby bydlela s ním, tak to stejně ihned zabředne do naprosto stejného stereotypu jako u tebe. Dělala jsem 8 let na soudě, vím, že děti se tatínkům moc nesvěřují, to by maminka musela být fakt vyvrhel, zanedbávala by péči, sociálka by to prokázala, děti by zaostávaly apod. Můj syn (8 let) taky chodí na návštěvu k tátovi, taky je z něj za těch 6-7 hodin takovej nadšenej, ale je už větší a od dvou let fixovaný na mě, takže se rád vrací domů, ale to víš, táta mu dovolí kde co, dívat se na filmy, který já striktně zakazuju, tak bodejť by se mu tam nelíbilo. Hlavu vzhůru, nenervuj se, pak budeš přenášet stres i na ní a bude mezi Vámi ještě větší bariéra. Ono to všechno dobře dopadne, neboj. 

Konecne na sebe muzu byt pysna dneska sem se byla prihlasitk darovani vajicek abych pomohla parum krerym neni souzenomit vlastni mimco . mam za sebou prvni vysetreni a v pondeli vyrazim jeste na nabery pak jen pockam mesic nez budou vysledky na genetice a pak hura na stimulaci :) jen se bojim narkozy potom pri odberu ale to zatim myslimmoc dopredu :)

Terezko dneska je to presne rok co sem te poprve uvidela , poprve pochovala , ano bylo to dost narocne ale i pres to te zboznuju celym svym srdcem a nikdy neprestanu. Si strasne sikovna a statecna mala slecna jen skoda ze si te nepochova tvoje babicka ktera se na tebe kouka z nebe a dava na tebe pozor . Preju ti vsechno nejlepsi do tveho zivota miluju te zlaticko moje

Terezko za par dni uz ti budou 4 mesice a jsem do tebe vic a vic blazen . Krasne nam tu povidas si moc hodna alee umis se i rozcilit dopoledne krasne usnes a spis i 2 hodiny v kuse jen prez den ti to moc nejde a vecer uz si protivna jak si ospala ale spinkat nebudes e segrou si hrajete a povidate ;)

moje cervnatko
moje cervnatko
moje cervnatko
moje cervnatko
moje cervnatko
moje cervnatko
moje cervnatko

ahojky holky chtely by sme Vendulce poridit sourozence tak sem se chtela zeptat jakej vekovej rozdil je idealni ja se segrou sme od sebe rok a 10 mesicu a s brachou o osm let a se segrou sem si dlouho

Moji dobří kamarádi,sourozenci,kluk a holka jsou od sebe rok.Výborně so rozumí,jsou jako jedna ruka :///: Já s bráchou jsme o tři roky.Když jsme byli malí,tak jsme se měli moc rádi.Pak v pubertě jsme se sotva pozdravili a teď :///: Máme se moc rádi.Každou sobotu chodí k nám na oběd.Krásně si hraje s Terezkou.Minimálně jednou týdně se staví i večer a mastíme karty :) Fakt super.Takže jsme si s přítelem řekli,že delší věkový odstup mezi dětmi jak tři roky :n: Možná bych chtěla,aby byli od sebe roky dva...uvidíme jak to půjde :h:

co můžu říct já.. není to o věku, ale o povaze dětí a to neovlivníš.. mám o 3 roky mladšího bráchu a nejraději jsem, když ho nevidím a nic o něm nevím, je to blb a ani o něm nechci moc mluvit, nazlobil se celé rodiny až běda.. sestřenky jsou o 8 let a vycházely spolu VŽDYCKY, takže to opravdu není o věku :-) nám pokud se povede, tak by měl adámek sourozence ve 3 letech :-) hodně štěstí

tak aspoň nejsem sama,kdo chce pořídit sourozence...my chceme našemu synovi taky pořídit sourozence...ale nedaří se nám.už 10měs.malému už budou příští měsíc 6.2. ---3roky!takže to strašně letí :-(krásný den :-)

ahojky. my s brachou jsme od sebe 3 roky ja jsem starsi a vzdycky jsme drzeli pri sobe. mam ho moc rada je to ten nej bracha:)

tak sem se konecne odhodlala popsat svuj porod. termin sem mela 15 zari ale kvuli vysokemu tlaku sem byla v porodnici uz od 11.

moc moc moc gratuluju k mimískovi a ať vám děla jen samou radost!A s tím že museli po tobe uklízet bych si rozhodně hlavu nedělala!Známá měla akutní porod a taky po ní uklízeli,ale nejsi první ani poslední a oni sou na to zvyklí a neřeší to!Sem zdr sestra a mám pár kamarádek které dělají na por. sále tak vím že tohle vůbec neřeší!!!!! :a: Hl že jste obě v pořádku :one: :dance: P.S. a náhodou jste to zvládli na jedničku!!!

Ahojky, tak jsem teda dočetla to o tvým porodu. Mě porod sice čeká až za dlouho, ale tohle byla teda opravdová katastrofa. Fakticky tě moc lituju, ale hlavně že malá byla v pořádku. To je nejdůležitější. Hrozně velkou oporu jsi měla v Honzovi. Je určitě parádní tatínek. :-) Tak ať se všichni máte parádně. :-)

ahojky tehulky maminky od kdy ste vedeli nebo zacali tusit mimiska v brisku ja mam tuseni ze by mimisek v brisku mohl byt vse tomu naznacuje ms mi jeste nedorazila a ted mi byva po ranu i vecer trosku

my, co bysme mimíska do bříška chtěly, si moooc dobře dokážeme vsugerovat pocit, že tam určitě je, takže jestli chceš mít jistotu, tak to bude chtít testík :s:

Ahojky Katko, řešení je jednoduchý:-)) Kup si testík ať víš na čem jsi anebo zajdi ke svýmu gynekologovi:-) Držím palečky, aby bylo v bříšku mimi:-) Hezký den Emili

jsem tri mesice po porodu a stale me dost boli jizva po nastrizeni obcas si nemuzu poradne ani sednout poradil by mi nekdo co mam delat aby to prestalo bolet co nejdriv jinak budu mit pekny parohy

sem 11 tydnu po porodu a porad se mi nedari schodit zbylych 6 kg naopak jeste sem pribrala dalsi 3 a to litam okolo mali jak stekla freka ani se diky tomu obcas nestacim najist a kdyz uz mam cas tak n

já myslím, že to chce čas ... no a taky by určitě pomohlo míň fretkovat a víc si dávat bacha na pravidelnost stravování ... i když s prckem se to asi moc nedá ;)

já jsem sedm týdnů po a z 18 už mám 14 dole, ale ten zbyteček se tam pořád drží a nechce, připadá mi že tělo si řeklo jakou mám mít správnou váhu a níž mne už nepustí,ikdyž já bych byla radši jako lunt, no už to nebude jako v osmnácti no, holt jsem mamina, tak pro mimčo je lepší aspon se nebude bouchat o moje kosti:-)...Jinak Maminky, pěkná makačka s prťouskama co, já myslela že to bude maličko lehčejší, je to pěkná šichta, ale za nic na světě bych neměnila!

Ahoj,
od mého porodu uplynulo sice už přes 7 měsíců, ale to jediné, co mi pomohlo po porodu zbunout, bylo časté kojení.
V těhotenství jsem naštěstí nabrala jen 11 kg, z toho jsem 5 kg nechala v porodnici a zbylých 6 kg jsem zhubla jenom díky kojení během prvních dvou měsíců. Nedržela jsem žádné diety, jedla jsem možná víc než v těhotenství, ale můj syn mě poctivě vysával - zatímco já hubla, on vesele přibíral. Za první 3 měsíce přibral 3,9 kg a já měla ještě o 2 kg méně než před otěhotněním. Teď po půl roce kojení už mám ještě o další 2 kg méně a syn už váží skoro 10 kg. Jinak chodím každý den na dlouhé procházky s kočárkem, to je tak moje jediné cvičené. Rozhodně není dobré se nijak stresovat, pokud ta kila nepůjdou tak rychle dolů jako mně, já jsem spíš měla náhodou štěstí. Důležité je být v pohodě, v šestinedělí hodně odpočívat a pokud to půjde tak kojit, kojit a kojit a půjde to samo.

Ahoj,11 týdnů je moc brzy a pokud kojíš tak to třeba půjde hůř.Každý to má jinak.Někdo kojením hubne,já ani deko.Vydrž!Říká se,že jak dlouho trvá těhotenství,tak dlouho se upravuje postava.A 6 kg nic není.To půjde dolů jako nic.Já jsem 6 měsíců po porodu a stále mám 10 kg.Ale už jsem 6 shodila,tak tohle taky zvládnu.Buď v klidu. :a:

nerap se kilama navíc 11 týdnů po porodu ;) chvíli to trvá, než se tělo dostane zpátky do formy......a kojíš? někdo při kojení hubne, někdo tloustne, třeba se to srovná, až přestaneš kojit.......ale co bych ti poradila, zkus si najít čas a baštit pravidelně, aspoň 4x denně a nejlépe ve stejný čas a hned se ti bude líp hubnout

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka