Deníček uživatele Ja.Zandysek

26.02.2014

Ahoj holky.Tak já taky malinko přispěju :-)
julinka roste jako z vody.Stále nejvíc miluje prso :-)ale papání ji taky moooc chutná.Mno,je to i vidět ;) Jinak zuby máme 2,válíme sudy,lezeme pospátku.paci,paci,tak sem veliká,čertík,kovej kovej nám taky jde.Mluvit a sedět to ovšem ne... .-) ale máme čas :-) snad se podaří vložit nějaká ta fotka! :a:

julince už bylo 8.měsíců .-)
julince už bylo 8.měsíců .-)
julince už bylo 8.měsíců .-)
13.01.2014

ahoj holky.

7.měsíc

Krásné dětičky. Jak drží brácha krásně sestřičku za ruku :h: . A červňátka to opravdu hrozně flákají. Tak buď dají ty děti tolik zabrat, nebo...... :€s€: . Je dobře že se vám daří a s příkrmy se to snad časem srovná. U nás je to někdy dobré a někdy na zabití. Holt jak se vyspí, tak podle toho jí :). Jinak se taky otáčí na bříško a je to dva dny, co se začal plazit, ale na kolínka si nestoupá, díky bohu. Už teď s ním nestíhám nic dělat. Tak ať se vám daří a zase za půl roku :) papa

Krásný dětičky,taky mam přesně takovou fotku :s: To lezení dozadu je pěkně naprd,Nikča se vždycky někde zasekne a nemůže z toho ven a dopředu jí to prostě nejde

22.06.2013

Ahojte maminky.Tak kluci jsou u babičky,malá spí,tak písnu o tom mém porodu.Nejdřív,byl rozhodně lepší,než ten první,ale asii to taky bude tím,že Jůlinka měla 3700g a Honzík 4300g :s:

Žanetko moc gratuluji k Jůlince :k: ,ani jsem nevěděla že už je na světě ,přeju hlavně to zdravíčko :h: a hodně mlíčka at hezky roste :-) porod ted super :one:

Super porod. Velikosti mimca to neni. Proste mas to stesti ze se dlouho netrapis. U nas v rodine jsou zenske proklete dlouhyma porodama "

16.06.2013

Ahojky holky.Jsem tu jen na skok.Chtěla sem se teda pochlubit,že Jůlinku už máme na světě a doma :-) Narodila se ve středu v 9:21 a měla 3700g a 51cm.Je moc hodná a šikovná.Jak bude víc časupísnu i o

Jůlinka

Velika gratulace k nadherne Jůlince :k: . Same krasne slunickove spolecne dny prji :€s€:

03.06.2013

:€s€:
Krásný den holky

To jsem na tebe zvědavá, kdy se Julča rozhodne :). Já byla dnes na pásech prvně a za hoďku jdu zas. Nějak se dr. Nelíbila křivka. Tak jsem na to zvědavá. Taky mě prohlížel ale správu dostanu až pak. Pěkný den přeji :)

Ahoj,taky už bych nejraději šla rodit. Tohle čekání kdy to přijde, jak to přijde je hrozný.Taky jdu ve středu na kontrolu,to budu 38+0 tak jsem zvědavá. Držím palce ať ti dr nějak pomůže,ten muj určitě ještě nepomůže :n:

Ahoj, to máš dobrý. Můj přítel má zrovna noční tak jdu ze strachem spát,aby mě to nechytlo :00: Potřebuju vydržet do příštího týdne :s: Tak pak dej vědět jestli ti Dr. pomohl :///: A budu držet pěsti,aby to bylo podle tvých plánů :D (babské rady -uklízet,umýt schody, dlouhá procházka, svařák ve vařicí vaně a zakončit to :sex: :s: ) :a:

29.05.2013

Ahojky holky

Ahojda, mě čeká kontrola zítra u mého doktora Jsem 36+2 a na pásech jsem ještě nebyla a půjdu nejdřív příští týden, protože pochybuji, že mě někam bude posílát v pátek a on mi pásy určitě dělat nebude :(
A je dobře, že se ti to vše připravuje jak má, jen tak dál, ať je Julča brzy venku a nemusíš tlačit tolik kg, i když jak jsi psala, že už má 3300g, tak to bude stejně mazec :O .

Tak já byla taky dnes,ozvy v pořádku,hrdlo měkké,ale jinak zatím nic připraveno.Tlak opět vysoký.Kontrola za týden.To se máš že už se pomalu otvíráš,já nic.I když je fakt že u prvního jsem se ani neotvírala,čípek se nezkracoval a rupla mi voda a jelo se :s:

Holky, skvělé zprávy :-) jen pro upřesnění, maliník nepomáhá k otevírání porodních cest ani k vyvolání porodu. Připravuje dělohu a čistí :-) Také teď piji maliník a od té doby chodím každý den na velkou, takže super :-) Budu pěkně vyčištěná :s:

In reply to by Ja.Zandysek

Psychika dělá hodně, když tomu budeme věřit, tak nám to určitě pomůže :) .. Já třeba od té doby co piju maliník cítim poslíčky, nevim jeslti to má souvislost ale vzhledem k tomu, že se mi zkrátilo podle dr. hrdlo by to mohlo být, protože předtim jsem prý byla doslova zabetonovaná :D

28.05.2013

Ahojky holky

In reply to by Miška

Já jsem byla na kontrole včera a také se vůbec nic nezměnilo :( Dnes jsem 37+5. Další kontrola za týden a to bych měla jít už i na krátké 10.minutové monitory. Ráda bych to už měla za sebou, ale je fakt, že bych ráda vydržela do června. Květňátko už doma máme, tak tohle by mohlo být červnové :-)

22.05.2013

Ahojky maminky.

Tak drzim palce at nemate 4 kg pri porodu. Ja taky doufam, ze se mamly umoudri a narodi se drive nez v predpokladany termin... kazde deko tlacit navic je urcite zahul... :a: :a: :a:

Bezva zprávy. Já už taky piju čaj z maliníku a jim k tomu lněný semínko. Dneska začínám 37 týden. Ještě malou vyhnat nechci, ale připravit porodní cesty. V prvním těhu jsem to taky pila a jedla a malej se narodil o týden dřív a řekla bych, že porod, ač byl dlouhý (od prdnutí vody 22 hodin) nebyl až tak krutě bolestivý. Uvidíme, jak to bude teď. Hodně štěstí s vyháněním :-)

10.05.2013

Ahojky maminky :€s€:

Ahoj,to mi pověz odkud jsi,tady je od rána zima a pršet přestalo v 16:00 :). Ale jinak to horko mi taky nedělá dobře. Sice neotékám,ale dýchám jako 4 a potím se jak v sauně :). A na porod se připravuji těžko, začínám mít trochu obavy,což jsem nečekala a pořád se nemůžu dokopat ke sbalení tašky :(.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka