Deníček uživatele Janinka07

18.01.2013

ahojte holky :) Tak jak se máte? Mě poslední týden přepadá zase taková únava jako na začátku těhotenství. Si připadám jako ve snu, stačí když si sednu a už mám zavřený oči :00: Končím 21 týden, tak bych měla být plná energie, a ono je to úplně naopak :///:
Příští týden jdeme na velký UTZ, tak snad nám potvrdí tu naši holčičku :) Testy nám zatím dopadly všechny na jedničku, i screening, i tripletesty jsou negativní :)

Ach zase ta únava

Ahoj! No takové pidi bříško a už čekáš druhé? Já mám tak trojnásobný pupek, taky druhé (čekáme opět kluka), a po prvním porodu jsem měla břicho docela ploché... to asi musíš chodit někam cvičit, ne? Tak ať je vše v pořádku ;-) Pa

Tééda, já byla pořád nervózní, že mi neroste bříško, ale když vidím to tvé, tak se musím profackovat :s: , jsi krásně štíhlá a to už máš jednu slečnu doma, no, trošičku ti i závidím :dance:, ale samozřejmě v dobrém. Hezké těhulkování :a:

08.11.2012

Ahoj holky, v pondělí jsme byly na kontrole :) Jsme pořád o týden mladší, dnes to vychází 9+4.. Miminko bylo krásně vidět, bilo mu srdíčko, no prostě nádhera :h:

Kontrola :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

díky :) taky patříš do červňátek 2013? :) u toho druhého to bude asi fofr :00: :00: sice se vlezu do všeho, ale příjde mi, že už se tam fakt něco rýsuje :)

Krása, už je to veliký miminko :).. a jak má hezky vidět tu hlavičku :).. Ať je vše nadále tak jak má :)..

15.10.2012

Ahojík holky :) tak jsme dnes byly u doktora a všechno dopadlo dobře :) termín nám pan doktor zatím vypočítal na 9.6., miminko je o týden mladší než by mělo být, ale nádherně mu bilo srdíčko a pěkně t

Červňátko 2013 :)
02.09.2010

Po dlouhé době jdu něco napsat o Lucíkovi.. :girl:

Lucinečka roste jako z vody
Lucinečka roste jako z vody
Lucinečka roste jako z vody
Lucinečka roste jako z vody
Lucinečka roste jako z vody

Ahojky malá je teda šikulka. Chtěla bych se zeptat co je to ta vojtova metoda? Jak se cvičí? Náš Davídek se ještě nepřetočí a dr. nám teď říkala ať s ním hodně cvičíme, ale tedy neřekla jak, jen ho hodně dávám na bříško- pase krásně, ale sám se nepřetočí.

Ahojky, ctu same dobre zpravicky a to je supeeer :s: .Nas maly ma taky 4,5 mesice,ale zatim mu mrkev, teda zadny jinej prikrm nedavam/ plne ho kojim i kdyz pomalu to vypada, ze moje mlicko mu vyzivne uz tolik nestaci, stoji mesic na vahe, ma velky energeticky vydaj Maly mas asi na umele,co?U nas nastesti probiha ockovani bez reakce, nema teploty, je to sikulka velika :) .Ty i nam bude maly kocarek, na zimu bude na 100 %ve sportaku. Mam Casualplay, maly ma 64,5 cm a pres 6 kg, nedovedu si predstavit jak budu balit do fusaku do sportaku, tak uvidim... predse bude o neco vetsii a mozna uz bude sedet.. vse tomu nasvedcuje uz :dance: .Tak Vam drzime palce.. at hezky mala roste a hlavne at VAm dela spoustu radosti.Katka a Šimon

21.07.2010

Milý deníčku,

3. měsíce

Ahoj Jani. Tak vy už máte naušničky, se máte :) Naše doktorka je nastřeluje až po 2. hexe :r: Takže nás to čeká 12.8. Ale na něco je to dobré, Klárinka má ten den svátek. Vaše Lucinka je šikulka, už Klárku předrostla. Byly jsme u doktorky ve 3 měsících a 2 týdnech a měla 5860 g a 61 cm. Já teda pořád kojím. Mějte se hezky... Janča

01.07.2010

Achojky holky,

toto ale s miminky ubíhá, že? :°O°:
My jsme docela pořád hodní, někdy teda malá má své dny, ale to je asi tím, že je to ženská :qu: :qu:

toto ale utíká :))
toto ale utíká :))
toto ale utíká :))
toto ale utíká :))
toto ale utíká :))
toto ale utíká :))

Ahojky, gratuluji ke krásné princezně. Moje malá je taky narozená 20.dubna, tak jsou holky stejně starý:D nebo spíš mladý :///: Vanesska taky dost spinká, jinak koníky pase taky krásně, občas už i něco povídá, krásně se směje, kouká na hračky, ale ještě po nich moc nesahá, spíš tak bouchá do kolotoče nad postýlkou. Většinou nevydrží být vzhůru déle jak 2hodiny. Posílám princezně pusinku :\x:

In reply to by Masticka

děkujeme :c: :k:
teď jsem se dívala na vaše vítání, taky krásné :) akorát jste už o dost větší, že? Malá je roztomiloučká, a jaký má pěkný velký očička :c:

Ahoj Jani. Lucinka je nádherná a moc vám to spolu sluší. Naše Klárka roste jako z vody a je moc hodná. Janča

21.06.2010

Dneska máme své 2 mininarozeniny :c: ... Lucinka má 60 cm, 5040 g.. :°O°:

2 měsíce
2 měsíce
2 měsíce

Lucinka je moc krasna holcicka a k tomu jeste uuuzasne hodnoucka a vidim,ze ma suprovou maminku,ktera ji miluje vic nez cokoliv na svete :h: :) :a:

Ahoj Janinko,
Lucinka je veliká šikulka, že už tak hezky pase a směje se na maminku :one: . Je super, že Ti tak hezky přibírá a roste, tak jen tak dál :-).
Náš Tomášek má dnes už 6 týdnů :-). Na kontrolu k doktorce jdeme zítra, tak jsem zvědavá, kolik bude vážit a měřit. Na posledním vážení před 2 týdny měl 3530 g a 50 cm (při propuštění z porodnice měl 2640 g a 47 cm), tak tipuju, že kolem těch 4 kg by teď mohl mít. Sice ho teď poslední týden dost trápí ublinkávání po kojení i v době mezi kojením, ale snad nám něco přibral.
Bohužel se na mě ještě vědomě nesměje a na bříšku se mu taky vůbec nelíbí. Hlavičku trošku zvedá jen když leží mně na hrudníku, jinak na rovné podložce ji akorát přetočí z jedné strany na druhou a nahoru mu zvednout ještě moc nejde. Možná je to tím, že se narodil o 3 týdny dřív a normálně by teď měl teprve 3 týdny, nevím. Snad bude tedy na té zítřejší prohlídce vše v pořádku.
Zítra mě pak čeká ještě kontrola po šestinedělí na gyndě a ve středu jdeme s Tomáškem na ortopedii s nožičkami. Zatím mu musím dávat široké balení, tak uvidíme, co nám doktor teď řekne. Vzhledem k tomu, že byl Tomášek při narození dost maličký, tak si myslím, že tu plínu navíc budeme muset dávat dál. V těch vedrech, co byla, to pro ty dětičky muselo být ale pěkně nepříjemné.
Tak se mějte pěkně a ať je Lucinka pořád tak hodná a zdravá :-)
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

In reply to by alenkas

ahojky Alenko.. Váš Tomášek roste taky jako z vody :) je to krásnej chlapeček :).. my se narodili o 2 týdny dřív.. ale byli jsme docela velcí :D , ale pak jsme zhubli a vlastně v měsíci jsme vážili stejně jako vy akorát jsme měli o 7 cm víc :)..on to všechno Tomášek dožene, a to ublinkávání bude asi že se přepíjí, ne? vím že to miminka dělají .. :( neví kdy mají dost.. ale je fakt že malá se mi taky usmívá až teď posledních 14 dní :D je to úžasný, taky se za chvilku dočkáš,.. a s tím pasením koníků, co tady čtu, tak spoustě miminkům se nelíbí na bříšku, naší malé právě jo a řve když je na zádech :qu:
A chtěla jsem se zeptat, řekli ti, důvod proč si měla zkaženou plodovku? Víš, já v porodce ležela na pokoji s paní , ta rodila taky o 3 týdny dřív a měla taky zelenou vodu a malá jí málem umřela, je dobře, že jí praskla voda a malá měla jen 2,15 kilo, řekli jí že malá přestala růst už v 7 měsíci a její dr. to vůbec nepoznal.. :( to je hrozný.. :r:
Ještě že už máme mimísky u sebe.. :)

In reply to by Janinka07

Dnes jsem právě byla na kontrole po šestinedělí na gyndě a ptala jsem se na to doktora. On si to nejdřív vyčetl ze zprávy, že jsem měla zelenou zakalenou plodovou vodu a nutnost nepřetržitého monitorování srdíčka miminka, protože mu při kontrakcích dost klesaly ozvy. Ptala jsem se ho, jestli jsem si ten porod nezpůsobila sama, když jsem mu neřekla v poradnách o mém výtoku, který jsem měla ke konci silnější a jestli ten výtok nemohl způsobit to zakalení plodovky. Doktor mě ale uklidnil, že pokud ten výtok nezapáchal nebo nesvědil, takže to byl pravděpodobně nejspíš jen běžný těhotenský výtok, a že to zakalení plodové vody může způsobit i třeba horší funkce placenty, která přestává to miminko vyživovat. A že většinou naštěstí příroda sama pozná, že už tam miminku v bříšku není dobře a spustí porod radši dřív, než aby se něco stalo. Tomášek naštěstí byl na světě dřív, než se té zkalené plodovky stihl nalokat, takže nechytil ani infekci, tak to jsem fakt ráda.
Dopoledne jsem byla ještě s Tomáškem u doktorky na převážení a váží už 3990 g a měří 52 cm - za 2 týdny tedy přibral 460 g a vyrostl o 2 cm :-).
Tak to pomalu dohání :-).
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Jéé, to je krásné, jak ti naši bobíšci dělají pokroky, že? :qu: Pavlínce byl včera měsíc a myslím si, že se na mě taky usmívá... ve 10 ti dnech se usmívala třeba ze spaní, prý se tomu říká "psotníčky" protože si to neuvědomuje, ale když na ni teď mluvím nebo když se probouzí a vidí mě nad postýlkou, tak se směje :€): , to si myslím, že už se směje vědomě. Hlavičku byla schopna zvednout v 6 ti dnech - ne že by pásla koničky,ale když ležela na bříšku, na chvilinku ji zvedla a dokázala ji otočit na druhou stranu!!! Říkala jsem si, jestli je to vůbec možné. Tak ať se Lucince daří a dělá mamce radost :-)

11.06.2010

holky, tak takhle jsem dopadla s prsama já :s: , doufám, že jak přestanu kojit, se to vrátí do normálu na mé krásné 3 co jsem měla :!k: no a když ne, tak neva, už jsem se s tím smíř

7. týden po porodu :) pro žabičkux i ostatní :D
7. týden po porodu :) pro žabičkux i ostatní :D
7. týden po porodu :) pro žabičkux i ostatní :D
7. týden po porodu :) pro žabičkux i ostatní :D
7. týden po porodu :) pro žabičkux i ostatní :D
7. týden po porodu :) pro žabičkux i ostatní :D

Ahoj, já mám asi skoro to samý :-( Jsem z toho neštastná. Měla jsem C a ted mám E a to jen těsně.Když jsou před kojením, tak bych klidně snesla ještě větší podprsenku.Taqky doufám, že se to zmenší. Nezbývá nám než doufat :-)

hihi, to jsem měla u prvního taky.....držím palce, ať máš pak zpátky pěkný trojky....já je zpátky neměla, zůstaly z nich ošklivý sotva trojky....teď jsem se těšila, že teda budu mít aspoň to, co má na fotce ty (furt lepší než ošklivý skorotrojky) a i když kojim mako ďas, tak nic moc

vypadas super :one: ale ty prsa ti fakt nezavidim,se divim ze se takova zizala pod nimi nezlomi :///:
(mam neco takoveho ale jsem tak 3x vetsi :( )
mala je kouzelna :a:

Ahojky vypadáš teda skvěle po porodu :one: nemůžu si pomoct ale tatínek je mi děsně známý od vidění, nejstte z okolí Zlína?

21.05.2010

Tak je nám dnes celý měsíc :).. Už vážíme 4,07kilo a měříme 57 cm.. takže jsme za 14 dní přibraly 707 gramů a vyrostly o 6 cm :qu: :qu: ..

1. měsíc...

mas krasnou a sikovnou princeznu..nam bude v nedeli taky mesic...ale stravili jsme ted taky poslednich 14 dni v nemocnici --nejdrive mel bobek zanet ledvin a jeste k tomu v nemocnici chytnul rotavir..reknu ti, docela zahul na psychiku..trosku mi bojkotuje jedeni, moc mu nechutna, ale to je nejspise jeste zpusobene tou nemoci..bohuzel se mi zacina vytracet tim stresem mlicko, tak musime dokrmovat...vahu jsem si musela pujcit domu, musim hlidat, kolik toho sni, aby nebyl dehydratovany, tak mam o vaze prehled, ale o delce nemam vubec tucha..ale myslim si, ze moc nevyrostl..uvidime v pondeli u doktorky..jinak princezna ma krasnou vahu i miru..tak at jste hlavne zdravoucky, papa

In reply to by slunicko..

děkujeme :)... ono ta nemocnice není nic moc.. i to dělá miminku zle mě malá taky nechtěla v nemocnici papat a teď v pohodě... a já teda nekojím ale odstříkávám do flašky, taky mi nechtěla přibírat, tak jsem musela hlídat kolik vypije tak snad to u vás bude taky tak, že krásně budete přibívat :)... vím že se to lehce říká ale nestresuj se, lepší je vždy mlíčko od maminky než UM snad jak se dostaneš do klidu, tak se mlíčko vrátí, :)...je fakt že já 3 dny taky taky přikrmovala, protože jsem měla zánět v prsu a tím pádem se mi mlíko tolik nespouštělo.. ale už se to snad upravilo páč on ten sunar fakt stojí moc penízků..
Malou si můžeš změřit i sama pokud máš doma metr..:) ale pokud jdete v pondělí k doktorovi,tak to možná nemá ani cenu když ti to řeknou :) .. ještě jednou děkujeme a přejeme taky zdravíčko a hlavně pohodičku ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka