Deníček uživatele Jana z galerie

Jsem v nemocnici něco přes týden. Začalo to svěděním. Na "slabých" místech, včetně dlaní a plosek nohou. Slabých jako prokrvenějších.. Byla neděle, když to začalo.

Zacli jsme stejne,32.tyden, bez dalsich problemu. Jen to svedeni dlani,otekle prsty a vyssi tlak . Za tri dny byl prcek venku,protoze po prvnich kortikoidech se rozjel porod a kapacky uz to nezastavily...prcek je uplne zdravej,po 30.tydnu uz jsou ty deti fakt v pohode,kor kdyz je vetsi :) preeklampsie je svinstvo,ale asi ma svuj duvod a radsi at je prcek venku a zdravy,nez at se drzi uvnitr silou,kdyz uz ho tam telo z nejakeho duvodu nechce...drzim palce at je to takhle v pohode co to pujde;)

Budoucí maminko, držím palce.
Je to už víc jak 4 roky, co se malá narodila v 37.týdnu. Dál jsme to nedotáhly... To co píšeš, mi hodně připomnělo všechny moje problémy v těhotenství. Měla jsem to všechno v kombinaci s vysokým tlakem, takže do mně tlačili ještě injekce magnézka, ale neboj, vše dobře dopadlo. Odrodila jsem přirozeně, sice byl porod narychlo vyvolávaný, ale bez komplikací. Dcera měla 2,5kg, ale byla a je zdravá. Tak se drž a neboj, dobře to dopadne

In reply to by zuzallica

Ahoj Zuzallica,

tys měla v třetím trimestru kombinaci hepatopatie (po léčbě kapačkama v nemocnici beru transmetil a ursosan v tabletách) a vysokého tlaku (beru dopegyt a apo-metoprolol)? Jsem teď 34+0 a konečně mě pustili na pár dní z nemocnice s tím, že játra jsou již v normálních hodnotách, tlak se drží v normě díky lékům, ale stále se mi zvyšuje kyselina močová v krvi. Byl tento příznak u tebe taky? Holčička má ve 34+0 odhadem podle UTZ 2100g.
Díky za info.

Radka

Jani, napsala si to moc krásně. Já sem měla problémy s tlakem v prvním těhu, taky sem chodila do Podolí na kontroly každé dva týdny, po práškách to srovnali, otoky sem měla taky festové ale tlak byl v pořádku, takže malá se narodila týden po termínu (musela sem teda na vyvolání). Ale v Podolí reagovali a starali se výborně. Tak držím palečky ať to vydržíte s malým co nejdýl!!!

Moc ti držím ve všem palečky.....A já věřím,že zase vše bude v pořádku :one: :one: :one: Moc hezky jsi ukončila závěr tvého článku......Hlavně,že je mimi v pořádku a neboj už bude určitě jenom dobře.Potom všem si to rozhodně zasloužíš.Jsi opravdu statečná....Já jsem teprve ve 24tt,ale určitě se budu snažit nic nepodcenit....Už se moc těším na naší malou holčičku co nosím pod srdíčkem :h: Tak se měj moc krásně a moc vám oboum přeji hlavně zdravíčko a aby už jste oba byli co nejdříve to půjde doma. :a: :a: :a:

:€h: Ahoj holky a deníčku..
Tak jsem se právě vzbudila ze 4 hodinového spánku. Jsme přišli v 11 z poradny, udělala jsem oběd, chlap šel pracovat a já usla.. Co budu dělat v noci nevím :D..

Obrázek ultrazvuku a pohlaví (15+1)

moc moc gratuluju k chlapečkovi...nicméně na utz v 12 a 16tt to byl kluk jak buk, dle dr :-D no a v 20tt se z něj stala 100% holka :-D

Gratuluji k chlapečkovi!!!:) také teď jednoho nosím :dance:
Mimochodem ta váha je v pohodě! Já jsem měla z kraje problémy, ze jsem hodně zvracela a hubla, tudíž dnes, když jsem 21tt mám o 0,45kg více.

Jsme zdraví. Žádné vzrůšo :D.. díky Bohu!!! Možná bych na tom screeningu mohla chtít vědět, co to je, ale já to chci vědět na jistotu.. abych tak všechno nakoupila vše modré a pak prd :D..

Jsme napřed - pomalu o týden.. :)

Již nyní se uzavírají sázky, co to bude.. vono je to ve finále fuk, mě tedy jo, ale všichni (přítel, syn, kamarád..) říkají, že holka.. (tomu by nasvědčoval můj obličej :s: ) Já myslím, že protože jsme splodili prcka v den ovu, tak že to bude kluk. Špatně mi není. Ale to podle toho nepoznám, páč jsem nezvracela ani u jednoho a blbě mi vždy bylo až po 6.tt..

Skutečná příhoda u gynekologa: Byla jsem objednaná ke gynekologovi na prohlidku. Nečekaně sestřička volala, ze jsem byla přesunuta na ten den ráno na 9.30 hod.

Na Vánoce, prej dlouhý noce.
Co při nich se tak dělá?
Dělejte vše, jak o život,
ať :spid: při nich zbělá..

Krásná práce, radost samá,
při tvorbě prcka, celá nahá..

TOHLE JE LEPŠÍ!!!

Jaké výhody mají těhotné ženy? Když šlápnou na hrábě, nebouchnou se do hlavy.

16leté dívenky do redakce prestižního časopisu: "Milá redakce. Již půl roku udržujeme se svým přítelem intimní vztah. Posledně mi nastříkal semeno do pusy. Můžu z toho otěhotnět?" Odpověď: "Milá čtenářko, pokud jsi pi.a, tak ano."

Dvě těhotné ženy pletou svetříky. První povídá: "Doufám, že to bude holčička. Už mám jen růžovou vlničku."
Druhá povída: "Doufám, že to bude kripl. Zkazila jsem rukáv..."

Gynekolog přijímá těhotnou pacientku do ordinace. Kromě běžných otázek se jí najednou zeptá: "Kolik jste měla sexuálních partnerů?"
Pacientka se zamyslí: Pět a nebo šest?"
"No, to není příliš mnoho," říká lékař.
"Máte pravdu, pane doktore, byl to takový nudný víkend."

Dcera se baví s matkou:
“Mamí, jsem těhotná.”
“Proboha s kým?!”
“Neboj, je to osobnost, kterou každý zná a každý si ji váží.”
“Ó, to se mi ulevilo a kdo to je?”
“Neznámý vojín.”

Stres je, když je manželka těhotná.
Napětí je, když je milenka těhotná.
A panika je, když jsou těhotné obě.

Jak se pozná těhotná somálská žena? Stačí se podívat proti světlu.
Matka vyslýchá dceru:
"Co ti tatínek řekl, když jsi mu řekla, že jsi těhotná?"
"Mám vynechat sprostá slova?"
"Samozřejmě!"
"Nic."

Čest těhulím, sláva deníčku,

moje gynekoložka (dej jí Pán Bůh lehké případy) je pohodová, ale nemůžu se jí dovolat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka