Deníček uživatele Jajusskaa

02.10.2012

Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat v červnu a v červenci jsem měla akutní zánět močových cest,brala jsem antibiotika a v nemocnici jsem dostavala nějaké antibiotika taky do kapaček.Před skoro dvěma týdny jsem měla chřipku a a zanět v krku tak mi doktorka předepsala další antibiotika.Myslite že týden po vysazení antibiotik bych mohla otěhnotnět?Mam tyden před menstruaci...Antikoncepci neberu už rok.Děkuji za odpoved

19.08.2012

Ahoj holčiny,
poradtě mi prosím jméno na holčičku.Jaké se Vám líbí an beo jaké jste dali vy a nebo jaké je pro vás prostě to nej.

Ehm, koukám, že tu je hodně návrhů na Šarlotku :D Já mám doma pětiletou a říkáme ji Loty, a kamarádky ji říkají Šarlot, mají z toho hroznou radost to říkat, úplně u toho ty holky září :s: a malá je na to jméno pyšná :h: :h: Jinak plánujeme miminko a holčičí jména máme tak nějak projitý a líbí se nám Lilly (loty a lilly se hodí :€s€: ) Amálka, Amanda, líbila se mi i Rozárka,ale tu muž zatrhl :00: , Samantha, Isabella,Bibiana, Julie.. ty jsou zatím na seznamu ,ale vedou Lilly a Amanda :€s€:

podobný problém... Doma máme holčičku Lucinku a teď čekáme zase holčičku a nějak se nemůžeme shodnout na jménu. Mě se strašně líbí jméno Nátálka, ale má svátek 21.12. a jám mám TP 27.12... tak nevím :( Lucinka má taky svátek 13.12. a narodila se na silvestra :s: Tak co byste poradily za jméno k příjmení Krásová?

23.07.2012

Holky mám otázku.Ve čtvrtek to bude 14 dní co jsem slaboulince krvácela-byla to spíš jen světlá krev,ne jasně červená.No a pak druhý den jsem šla k dr a ten zjsitil malinký hematom a tak už 10 den jse

Já měla hematomy dva u druhého těhu, nevím, jak byli velké, ale jednou jsem lehce zašpinila, a za dva dni mi dokor říkal, že jsou tam dva, zakázal mi sexík a klidový režim - což s 16 měsíční dcerou šlo fakt ztuha ;) ale hlídala jsem se a na kontrole ve 12tt hematom už nebyl :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moc děkuju,byl opravdu malinký a jdu ve středu na screaning a tak počkám do té středy.Já nci moc nedělám,jen tak relaxuju ale mám doma skoro 3 letou dceru a tak je to už na palici.
Jinak jsem četla co se ti stalo a dost mě to vzalo :( Je mi to strašně líto

25.06.2012

Holky potřebuju nutně radu.Koukám na dovolené-chceme bud řeck oa neb ochorvatsko.Raději by jsme ale to řecko.Koukám na invii,čedoku,brenna,alex a chci aby ta cena u toh ořecka byla do 10 000 a nejlíp

my jedeme s Alexandrií. Vyšli nám dobře děti a vhledem k tomu, že máme 3 a Mirkovi je skoro 18, tak to bylo uměmí.Jinak ten odkaz níž vypadal fakt dobře a za polopenzi dáš šílený peníze za pití. Soudím podle naší poslední dovolený. Já bych raději připlatila a měla All než levněji polop. Jedeme na 11 dnů a vyšlo to 14 na jednoho, včetně dětí. Levnější jsme nenašli z toho, co jsme chtěli. :a:

25.05.2012

Dobré ránko,

Ahoj Jájo. Snad si ještě pamatuješ, byli jsme spolu v říjňátkách a TP jsme měli stejný - 8. 10. :) Gratuluju k druhému miminku, ať je těhu bezproblémové :€O: :dance: :a:

Hezké dvě čárky, škoda že jsem test vyhodila :-( My mysleli že je falešně pozitivní u mimoděložního těhu protože jsem otěhotněla přes antikoncepci, teď je mi to líto :-( No ty prsa, to byl jasný signál i pro mě, jsem myslela že se mi rozletí :-D Hlavně hodně zdaru, co já počítala tak bychom taky měli termínek koncem ledna. Jinak na kontrolu jdu v 9. týdnu a to 21.6 :-) Posledně už bilo srdíčko, tak doktorka usoudila, že není kam spěchat s kontrolama :-)

02.05.2012

Prosím kde nakupujte oblečení pro děti na internetu?všude dodváka 10-14 dní a to sem i čekat nechce :(
Muže to být i jiné značky ale koukala jsem a toto sem itak nejvíc líbí

23.02.2012

Holky,chci si obejdnat tady tu roletku.jeidná mi vyhovuje i délkově dkyž se to stáhne dole.nechci mít záclonu do půlky okna(doufám,že je to ta stahovací teda).Chci ji do ložnice kde budem malovat na f

Tak to je krásná roletka teda nevím jakou chceš ale já bych volila bílou.My máme ložnici taky fialovou docela dost tmavou a máme šedou záclonu.Tak ať dobře pořídíte :a: :a: :a:

13.02.2012

Potřeboval bych poradit.Budem kupovat byt a potřebujem vyřídit hypo co nejrychleji.Jak to tak dlouho trvá?
A kterou banku zvolit? Líbí se nám hypo od české spořitelny ale zvažujeme i kb.

Ahoj my mame taky preklenovaci uver od lisky.Nic jinyho nedoporucuju.Jak pise pani nikdy ti to nezvednou a po case to jde dolu.My to mame uz asi 8 let a super.Ale musis narazit na skveliho lisaka ktery ti poradi.My meli jednu starsi pani a ta manzelovy radila at si najde jeste dalsi praci jinak nam to nedaji.Potom jsme narazili na mladika co se tomu poctive venoval a ten nam opravdu pomohl.

Ahojky, tak jestlimůžu poradit tak si vem překlenovák od Lišky i když by jsi tam nic neměla na spořené tak dobrý poradce Vám ve všem poradí, nevím odkuď jsi, ale když tak Ti i poradce můžu poradit, jinak 100% nedostaneš nikde, my jsme to řešili v květnu 2011. Výhoda překlenováku, že nikdy Ti to nestoupne ba dokonce Ti to klesne po pár letech. Jinak jsme to měli asi 4 týdny hotový. Přeji pevné nervy a hlavně si vše pročítat...

Určitě bych Ti taky poradila bankovního poradce. Můžu Ti dát na jednoho kontakt. Je to mladá paní, která nám taky moc pomohla. A v docela krátkém čase. Řešili jsme přechod z jedné hypotéky na druhou a měli jsme na to velmi málo času. Když budeš chtít pošlu Ti na ní do emailu kontakt.
Hodně zdaru. :a:

Ahoj, taky bych si zjistila víc nabídek ;) My si před 5 lety brali úvěr ze stavebního spoření a trvalo to víc jak 3 měsíce, protože jsme narazili jednak na neschopné lidi a jednak se vyskytly i nečekané komplikace. Raději počítejte se vším ;)

My už máme hypo skoro 3 roky, doporučuji zajít za nějakým poradcem, který dělá pro všechny banky smlouvy, nám ta paní skvěle poradila, vše vyběhala a my nemuseli hnout prstem... Celé nám to trvalo 27 dní do stěhování a to Jirka mezitím ležel ještě v nemocnici, tak se to podepisování smluv v realitce asi o 3 dny zpozdilo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka