Deníček uživatele Jablotro

26.06.2014

Jiři, před třemi dny ti byly čtyři roky a dva měsíce. Ještě tě musím zvážit a změřit, ale vím, že nohu máš velikosti 27 :) Jsi docela čára, tak jsem zvědavá :) Hned zítra to snad prubnem :)

:s: :s: :s: celej náš Jinďa, teda až na tu nohu, naše letošní sandálky mají číslo 33. S barvama taky měl období "mamko, to je sluníčková", velmi rychle ho ale přešlo a doteď dotazy na barvy ze všech sil ignoruje. Doktorce na tříletý prohlídce, na dotaz jakou barvu má moje pero, odpověděl mamko, je stejný, jako tahle židle, víc jsme z něj nedostali :00:

26.06.2014

Jinďulko, včera ti byly 2 roky a půl a jeden měsíc :) Tvé míry jsou 93 cm a 14,5 kg, velikost nohy 25 :) Co se týče tvých dovedností, tak se to od minule asi moc neposunulo, ale i tak jsi šikulka :) Tento týden v úterý jsme byli s bráchou na logopedii. Ty jsi neměl žádné hlídání, tak jsem tě vzala s sebou. No brácha se jakž takž snažil, ale paní logopedka říkala, že je celkem v normě.

31 měsíců

Tak koukám,že jsou kluci asi tak stejně velký. :s:
No Jindříšek je šikula.Povídá krásně. :one:
Snad se těm našim chlapákům bude ve školce líbit.Budou tam kluci spolu? ;)
Náš Mates se asi s Terezkou sejdou ve stejné třídě.Aspoň teda doufám,protože jinak by byl řev. :00:

In reply to by Evik

Jo, jo, taky jsem koukala, že jsou stejně velcí, protože jsem myslela, že má Máťa 98 cm, tak jsem si říkala, že je Jinďa malý pivo :-) A ano, ve školce budou kluci spolu, máme tu jen jednu smíšenou školku. A jako bonus tam budou mít i mě, vracím se po rodičáku :-D

In reply to by Evik

:-D Myslela sis to? A to jsem si myslela, jak nejsem inkognito :-D Pajdák nebyl moc složitý, já ho dělala dálkově při zaměstnání, maturu jsem měla z obchodní akademie, takže ještě není všem dnům konec a můžeš do toho jít ;-) A s těma slzičkama nevím nevím, je docela žárlivka, tak aby neřval, že je kolem mě najednou tolik jiných dětí :-D

29.04.2014

Jinďulko, tak 25. dubna ti bylo 29 měsíců. Už trochu zahálím, tak to trochu musím dohnat a napsat ti, co je nového a co se přihodilo ;)

No to jsou krásný romány od vás. :€s€:
Já to říkám furt,že je Jindříšek nejšikovnější. :one: Náš Mates mluví taky celkem pěkně,ale toto,to tedy nee! ;)
A jak se umí vztekat. :€\€: Když mu hned neodpovím,či něco nepodám,tak na mně začne hulákat.,,Mamkóóó ty si hluchááááá´´
On ví,že dostane potom na zadek,ale stejně je neskutečně drzej! :€z€: :€z€: :€z€: Taky se naučil házet s autama a jinýma hračkama.No už pěkně vystrkuje růžky a zkouší co vydržím! }:)
Nebo za mnou přiběhne a říká.,,Mamkóóó ty mně dáš na zadek.když mám kolečko???´´(myslí na slipech)
On má totiž hrozně práce a nestíhá jít včas čurat. :(
A co plínku máte ještě na spaní?Mates se teda pravidelně počurá.A když ho v noci vzbudím,tak se akorát vzteká a nic. :00:
Tak se mějte krásně a přeju vám hlavně to zdravíčko. :h: :a:

In reply to by Evik

Ahoj, Evi, no Matýsek se taky pěkně rozkecal, šikulka :one: A co se týče těch plínek, tak na spaní Jinďa ještě plínu má a já to vůbec neřeším. Jířa se ji zbavil na Nový rok a tomu bylo téměř 3 a 3/4. Ale nebudím ho na čůrání nic. Prostě jak měl skoro týden suchou plínu po ránu, tak jsem mu ji vzala a bylo po plíně. Vydrží celou noc. V březnu se mu staly tři nehody, ale jinak nic, to byl asi nachlazený. Takže až bude mít Jinďa pár dní suchou plínu, tak mu ji vezmu, ale zatím to vůbec nehodlám řešit :) On musí mít plínu i na odpolední spánek, ale to už se občas probudí i se suchou plínou. :)

Ahojky, Jinďilka je šikulka a když jsem to tak četla, tak by s naší Nelkou byli skvělí parťáci. Nelce bylo včera 29 měsíců a bojujeme stejně. Říkám si, že ta její šikovnost a neskutečná výřečnost je vykoupená její tvrdohlavostí. }:) Písmenka jí moc neříkají, ale už se jí povede napočítat do 12 (nedám dopustit na školku a mickeyho klubík je taky docela poučnej, furt tam něco počítají), a stejně jako Jinďulka říkala, že jí jsou 3 nebo 5. :€s€: Stále nám opakuje, jak je už velká holka, ale nikdy jsem netušila, že s dvouleťákem budu tak diskutovat, jako co si vezme na sebe a že mi bude opravdu neskutečně odmlouvat. Je vyčůraná a dělá to natruc, ví, že když je nejhůř, tak je za to bita, ale nenechá toho. :00: No a to kňourání. :€{€: Pokud je možnost, tak se u toho ještě na sebe dívá do zrcadla a mě to neskutečně vytáčí. Moje máma říká, že umíněnější dítě nezná, ona má fakt neskutečnou vůli, ale já ne trpělivost. :€\€: Ale pokaždé, když nekňourá nebo neodmlouvá je vše zapomenuto a samou láskou bych jí sežrala. :c: :c: :c:
Takže i Vám přeju hlavně zdraví a pevné nervy s takovým roztomilým rozumbradou. :h:

In reply to by Pajina83

Teda, to jsou fakt jak dvojčata, včetně toho fňukání :) Jinďušák je děsná fňukna, kráká kvůli každé kravině, což mě tedy neskutečně vytáčí. Přijde, že chce nalít čaj, já mu řeknu, ať chviličku počká, třeba mám špinavé ruce, tak než si je umyju a on hned začne krákat. No hrůza, tohle mě vytáčí víc, než když zlobí :)

Jinďulka je veliká šikulka ;) S těmi písmenky, to je teda mazec. (Mimochodem náš menší nemluví vůbec, ani máma, ani táta, ani auto, prostě nic, pár zvuků, které přípomínají nějaká zvířátka a tak, ale žalostně málo a to mu za dva měsíce budou dva :( Snad jednou začne... ) Mějte se krásně! :a:

29.04.2014

Jiři, leč se zpožděním, ale i tak ti tu hlásím, že už máš čtyři roky. Čtyři roky ti teda byly už 23. dubna, ale oslava proběhla teprve teď v sobotu, tak to snad není až taková doba :) A co je u tebe nového? No ono toho moc není a nebo už se mi to jaksi vykouřilo z hlavy. No tak začneme třeba Velikonocema a třeba mi něco dalšího přijde na mysl :)

4 roky
4 roky
4 roky
4 roky
4 roky
4 roky
4 roky
4 roky
4 roky
4 roky

Hani, máš dva úžasné chlapáky!!!!!!!!! A hlavně z Tvého příspěvku na mě dýchla obrovská pohoda a hromada lásky :h: Oběma klukům pohlazení a pusu :a:

In reply to by Majae

Máji, děkuji mooc :) No, občas, skoro se bojím napsat většinou :D , to u nás až tak na pohodu není :D Kluci jsou děsní raubíři a věčně v sobě :00: I když musím uznat, že už je to lepší a kolikrát si už pěkně vyhrají i spolu :)

25.02.2014

Jinďulko, dnes je ti 27 měsíců. Posledně když jsem ti psala deníček, tak jsi měl teploty a já nevěděla co tě trápí, protože na tobě nebylo nic vidět. Pak jsme jeli k doktorce a ta na tobě něco viděla a co taky jiného než ty tvoje uši. Takže téměř po 3/4 roce jsme byli píchat levé ouško.

27 měsíců
27 měsíců
27 měsíců
27 měsíců

Tak sem zase koukala s hubou otevřenou :jawdrop: (že to tak musím napsat) :s: jak je Jindříšek šikovnej. :one: Jako fakt zvládá písmena jo?To naše Terezka (4,5)teda neumí asi ani jedno.Mates pozná pár barviček.Bílou,červenou,černou,žlutou.Modrá a zelená se mu plete. ;)
Na ouška bude chudák trpět. :( S tím nic nenaděláte,ale věkem se to bude zlepšovat.Mně je jako díděti píchali taky hodněkrát,naposled co si pamatuji,tak to bylo ve škole(7-8let).Pak už ne.Ale sousedce píchali ucho loni.A to je jí 29,tak to jsem byla překvapená.To máte chudáku vyhlídky viď, :devil: ale nemusí to tak být. ;)
Tak přeji hodně toho zdravíčka.A zase se ukažte už nás tu zustalo pár,je to škoda. :( Pá pá :a: :a:

In reply to by Evik

Jo, jo, pozná každé písmeno. Vždycky přijde s tabulkou a chce, abych mu "malovala" písmenka a on je pak "čte" :-) Jen má trochu "problémy" s B, to říká, že je babička, T je tatínek a P je teta Peťa, v jeho podání teda teta Pepa :-D Je zajímavé, že M jako maminka přestal říkat brzy a už je to jen EM :-D Ale Máťa je taky šikula, protože Jinďa barvy moc nedává a počítání mu taky moc nejde :-) Snad se dočkáme jednou klidu od uší. Už jsem si myslela, že už to bude dobrý, ale jaksi to nevyšlo. A máš pravdu, už nás tu moc není, škoda :-(

25.01.2014

Jinďulko, dnes je ti 26 měsíců. Nevím, jak je to možné, ale dneska ti opět vyskočila teplota. Měl jsi ji i minulý měsíc pomalu touto dobou, když jsem ti psala deníček. Zatím na tobě není nic vidět, tak uvidíme, co se z toho vyklube. Ve čtvrtek máme jít konečně na druhou dávku Prevenaru, téměř po roce, tak uvidíme, jestli to klapne.

26 měsíců
26 měsíců
26 měsíců

Ahoj,teda Jindula byl vzdycky moc sikovnej kluk...a ze sam cura do zachodu,to je skvele:-) to matysek by si nejspis pocural gate,ruce,vsechno....ale dulezite je,ze na nicnik hlasi a dokonce uz se krasne rozmlouva,konecne:-)
Tatku at mate brzy zdraveho a taky Jindulva teplta at nic neznamena!

In reply to by 3M

Děkujeme a děkujeme i za tatínka :) No jo, nakonec se rozmluví všichni a pak rádi vzpomínáme na doby, kdy byl klid a ticho :) Jinďa pořád něco komentuje :D No a teplota vypadá, že je od ucha :( Dneska jsem byli u doktorky a skončili jsem na ušním. Doktorovi se to zatím nechtělo píchat, tak mu tam něco nakapal a máme přijet zítra. 3/4 roku jsme od uší měli klid, ach jo. Tak se držte ;)

23.01.2014

Jiři, tak dneska ti je 3 a 3/4 roku a už je z tebe opravdu regulérní velký kluk :D Do nového roku jsi totiž vstoupil bez plíny na spaní :) Já jsem to nějak nehrotila, že jsi měl ještě plínu na spaní, připadlo mi, že až přijde ta správná chvíle, tak to snad poznám :) A asi jsem to fakt poznala.

3 a 3/4 roku
3 a 3/4 roku
3 a 3/4 roku
29.12.2013

Jinďulko, tak na první svátek vánoční ti bylo přesně 25 měsíců. A co se za uplynulý měsíc událo?

25 měsíců
25 měsíců
25 měsíců
25 měsíců

Ahoj Hani. ;)
Už když sem viděla ty první dvě fotečky,tak mi hned došlo,že jste opět navštívili nemocnici. :( No hlavně,že jste tam nemuseli být moc dlouho. :h: Tak snad jste zvládli v pohodě i tuto horečku.Už aby trochu přituhlo,toto počasí nemocem akorát nahrává. :(
Jinak je Jindříšek nejšikovnější mluvící listopaďátko. :€s€: :h:

In reply to by Evik

Evi, vůbec nevím co to bylo za "nemoc", ale proběhla docela zajímavě. Jeden den měl Jinďa horečky do 38,2, druhý den měl ráno 37,1, dopoledne 37,5, odpoledne, než šel spát měl 38,8 a když se vzbudil, tak byl celý zpocený, ale teplotu pak už měl 36,5 a od té doby klid. On za to asi mohl předchozí den. Stěhovali jsme tchánovce a Jinďa to celý prořval, jakmile jsem se vzdálila už hned kňučel: Kde je maminta a šílel. Moc nespal a navíc byla zima, takže to asi chudáček takhle potom odnesl. Já bolavým celým tělem a on horečkama :) Ony ty horečky nebyly nic tak závratného, ale u něj jsou právě nebezpečné ty, které najednou vyskočí, kvůli těm jeho febrilním křečem. A co se týče toho mluvení, on to zase takový zázrak není, některá slova docela komolí, protože neumí některá písmena vyslovovat (r, některá s háčky a k) To K je docela sranda, místo něj říká T Takže to pak je: maminto, tatíntu, a když zpívá tu písničku tak čelte, čelte čeltítu :D No a některá písmena s háčkama mu jdou až moc dobře, teď má oblíbenou větu a tu vypálí třeba jen tak mezi řečí nebo když telefonuje s babičkou, tak najednou z něj vypadne: ty seš čuně :D

Ahoj Hani. Tvoje příspěvky čtu, zatím jsem nereagovala, ale teď mi to nedalo. Máme hodně společného. Máš moc šikovné kluky :s: My máme Klárinku duben 2010 a Ondráška prosinec 2011. Náš Ondra je jako Jindříšek velký povídálek a taky je bohužel pořád nemocný a už jsme byli několikrát v nemocnici. Takže celé vaší rodince přeju do toho příštího roku hlavně zdraví a už konečně žádné pobyty v nemocnici :a: Janča

24.12.2013

Krásné vánoční svátky prejí Hanka, Jiříček a Jindříšek :-)

Krásné vánoční svátky

Děkuji, holky :) Jířa se tam teda tváří jak jelito, ale na té druhé fotce co máme se zase Jinďa tváří jak kdyby byl naštvaný na celý svět :D

25.11.2013

Jinďulko, dnes jsou ti dva roky, wow. Kde je to naše malý miminko, které ze mě vylítlo ani pomalu nevím jak (obrazně řečeno :-D)

2 roky
2 roky
2 roky
2 roky
2 roky
2 roky
2 roky
2 roky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky