Deníček uživatele ivkahof

07.03.2009

Ahojí holky, chtěla bych se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenost. Kamarádka má malýho kluka a narodil se s pindíkem, kterej je jakoby shrnutej - ta předkožka. Jestli mě chápete.

Tak přesně tohle měl sestry malej. Prodělal 2 operace ( ta první se nezdařila) a dnes už je vše v pohodě. Neřeknu ti, ale jak moc je to trápí, ale asi jako každá jiná operace u miminek není nic moc příjemnýho. Důležitý je, že je to sice problém, ale řešitelenej a malej bude zase v pořádku. Držim jim palece ať vše dobře dopadne

In reply to by Ivik77

A nevíš tak nějak přibližně co bylo? Jak to udělaly nebo já nevím :00: kamarádka je z toho celá vyděšená. Asi jak se to opečovávalo, jestli dobře, nebo byl s malým boj ho jen nechat vyčurat, asi jo, co, pálí to :r:

In reply to by ivkahof

Přesně už nevím jak to dělali, prodlužovali močovou trubici (malej ji měl zkrácenou). Operace je to pod uplnou narkozou. Kužičku, ale neměl schrnutou, ale ta mu chyběla uplně. Prostě má částečně obnaženýho žaluda. Jinak ho nic nebolelo a nepálilo. Jen se snad den dve nebude moc pohnout, aby si s tím nic neudělal a tak ho chudáčka na tu dobu přivážou k postýlce. Snad tvojí kamarádku uklidní to, že pro doktory je to uplně banální operace a malej bude ještě dělat parádu ;) Prosím tě jen ať se mu ji nepokoší přetahovat a nechá to na doktorech. Po operaci pokud si vzpomínám, tak nijak zvláštní péče nebyla potřeba. Držím palce ať vše dobře dopadne

In reply to by Ivik77

jojo, tak jak píšeš, tak to asi tak maji, no to se maji na co těšit teda :\/: nene, nepřetahuje, doktorka jí říkala, i že je to prý jen kosmetická vada, no ale ty 2 dny budou asi to nejhorší :00: on je teda klidnější oproti tomu mýmu - to si nedokážu představit, že by tam ten náš měl ležet, to by se asi zbláznil :00: Děkuji za info :a:

In reply to by ivkahof

Tak za kosmetickou vadu se považuje to co člověka vyloženě neohrožuje na životě, ve skutečnosti se jedná o roštěp (něco se nevyvinulo tak jak mělo, ale jinak to miminko nijak neohrožuje)Sestra byla v Motole a můžu ti teda říct, když mi říkala s čím vším tam ti malý chudáčci jsou, tak jsem až brečela. Opravdu to co má melej tvý kamarádky je jen kosmetická vada. Chápu, že má strach, ale co dnes už není neoperovatelný. Znám holčičku co se narodila s roštěpem patra a dnes bych to na ni vůbec nepoznala. Je to krásná holčička s nádhernou pusinkou. A jak už jsem psala, tak věřím, že jak synovec, tak chlapeček tvojí kamarádky budou ještě dělat parádu.

09.02.2009

Holky, je někde v jihlavě prodejna s autosedačkama? jako že jich tam mají na výběr, ne jako u nás, 3 typy a tím to hasne :00: dííííííík

03.02.2009

Opět je tu naše injekce :00: jen by mě zajímalo, jak je to s menstruací, injekci mám hned od 6ti nedělí a teď už je to 3tí co mi píchly, koncem února bych měla jít na další, ale už

já byla ted na čtvrtý injekci, celou dobu žádná MS, ale až ted co jsem přestala kojit, tak jsem měla asi pět dní slabí špinění. Ted už zase nic.

ahoj ja sem to svinstvo brala 3 roky a nemela sem ani jednou za tu dobu MS a pak mi uz bylo tak spatne ze sem sla za tou dr at mi napise prasky ze je mi po tom strasne zle a ona se mi jeste divila a div mi nevynadala prej naco budu zbytecne utracet za prasky a za vlozky :n: a rekla mi ze tam mam teda prijit az to dostanu jestli to prej jeste nekdy dostanu takhle presne me to rekla a kdyz sem za ni prisla za tri mesice s tim ze sem to jeste nedostala tak mi rekla ze proc sem prej neprisla driv ze sem ted urcite ve tretim mesici tak sem ji rekla co mi rekla pri minuly navsteve a ze tehotna nejsem !!!!!!!!!!! tak mi pichla tu vyvolavacku MS a ze to prej dostanu do par dnu ale to mi pak bylo jeste hur tak sem sla na pohotovost do nemocnice a tam mi napsali cipky tak sem si na noc jeden vzala motala se mi pak hlava ale rikala sem si ze to prejde a sla sem spat dalsi den odpoledne sem si vzala dalsi cipek a tchan se na me podival a rika mi jestli mi prej neco neni tak mu rikam ze je mi nak divne uz od vcera tak ze si jdu lehnout a kdyz sem dosla nahoru tak sem dostala sileny krece a dusila sem se tak sem jeste sesla dolu protoze sem si myslela ze budu zvracet no a tam sem se slozila a pritel me odvez rychle do nemocnice,mela sem alergickej zachvat a skoncila sem na kapackach takze sem pak brala jen prasky a vymenila sem gynekologa

In reply to by simipimi

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: teeeda, :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: no já jsem v šoku z tý tvý doktorky :jawdrop: no někde jsem četla, a myslím že mi idoktorka říkala, že se to nesmí brát dýl jak 2 roky, protože dochází k ubytku kostní tkáně, či co, no a že ona tě to nechala brát 3roky :? teda , hlavně že jsi už v pořádku :k:

In reply to by ivkahof

ahoj
ja sem se pak o ta dr dozvedela sami hezky veci nakonec mela par pruseru kvuli tomu ze naky holky kvuli jeji lecbe potratily tak sla raci do duchodu krava jedna,kamaradka si k ni sla pro antikoncepci a rekla ze by chtela tu co zlepsuje plet a ona ji rekla doslova ze na ten jeji xicht uz ji stejne nic nepomuze :n: pritom kamaradka je hezka a ty babe je snad 65 :w:

03.02.2009

tak tak, už mi skončilo leháro, už mu musím být pořád za prdelí :!k: :!k: :!k: Postavit se umí to jo, ale jak dolu že, takže ho chytám kde se dá :!k: :!k:

jen si to užij mamko..my už si taky pěkně užíváme..ale teď už začíná být klid..už si všechno obstará sama..:-)

In reply to by Borůvka

ahojky borůvečko, užívám užívám, hlavně večer když se má spát, tak ne a ne, pořád stoupnout, položit, stoupnout, položit, řev, stoupnout, řev, položit, pak to nevydržím a musím ho ukolíbat uffffff :00:

Ahoj Ivko,tak to bude chtít na prdýlku a hlavičku kvalitní polstrování :///: .Nám se děvenka zatím staví jen v ohrádce a postýlce,ale brzo mi to taky začne :s:

In reply to by Dalinka2

ahojííík, co na prdýlku, tam má plínku :one: občas i s dostatečným polstrováním(bobek) :!k: ale ta hlava nám dělá problém, stačí ťuknutí a řev jak blázen. :00: :///:
No neboj nám se malej začal stavit v postýlce a do týdne už to umí všude, a pořád ://: jen k něčemu doleze, šup a je nahoře, tak se taky připrav, udělej doma honem co potřebuješ, dozařiď potřebnosti, pak už to nestihneš :!k: :one: :c:

ahojky ivi neboj on na to během týdne přijde dýl nám to určitě netrvalo už si stoupnem kde nás napadne i si zpět slezem na čtyři a tak jsme pokročili dál otvíráme co se dá šuplíky skříňky prostě prima a nejlepší je že když chce tak se frajer nedrží vůbec to pak tedy já šílím protože si myslím že si zákonitě musí natlouct a ani ne vždy to tak nějak udělá že si buď gecne a nebo se zpět opře o to u čeho stojí jo jsou to }:) sisina a Matějíček

31.01.2009

Matka přijde do pokoje své dcery a najde jej prázdný, jen na posteli
leží dopis. Se špatnou předtuchou ho otevře a začne číst následující.
Milá maminko,

:one: :qu: :one: :qu: :one: :qu: Bejt na místě matky, tak se ani na konec nedostanu a skončim u chocholouška :!k:

:s: :one: ...a tohle mě za pár let čeká...už dneska si ze mě dělá to dítě prdel a to jsou jí teprve necelé 3 roky :s: :00:

31.01.2009

tak jsem si tak vesele říkala, že se tomu pokusím vyhnout, a ejhle, nezadařilo se.

24.01.2009

:§) :§) :§) :§) :§) :§) holkyy yy yy..... .

A bude hůř.My co jsme začaly stát,tak vždy když se vzbudí vyskočí jak čertík z krabičky a huláká na nás.A když usne a položím jí do postýlky hned je na nohou a řve.Ale jinak gratuluji,je to hezké a za chvilku bude chodit :!k: :!k: :!k:

noo holky děkujeme, ale já z toho dvakrát nadšená nejsem :n: :n: :!k: :!k: :!k: ale my se zatím stavíme jen v postýlce, když má spát, jinde mu to nejde, nebo spíš ještě na to nepřišel :? :c: takže budou u nás ted prořvané noci na usínání, to si zase budou sousedi myslet, že ho tu trápíme :00:

In reply to by ivkahof

neboj on na to přijde rychle,až objeví stůl a židle a zjistí že to taky jde postavit se tak bude chtít všude stát a bude padat a padat a padat a brečet a brečet, :§) :§) néééééé neboj :s: :n: :n: je to sranda.Bude to trvat chvilku a bude jistější a pak když spadne už nebude ani brečet :!k:

Ahoj Ivko. Gratulujem Zdeněčkovi. Je to paráda, vidět to takhle poprvý :qu: :qu: :qu: Neboj, on se toho nabaží a pak zas bude usínat normálně :s: My jsme Mikymu jak začal stát pořídili helmu, protože občas spadnul dozadu na hlavu, ale než došla, tak se to perfektně naučil. Už celkem dlouho chodí kolem nábytku, staví se všude a zkouší se pouštět. Chvíli stojí a jak zjistí, že se nedrží, tak spadne na zadek :s: :s: :s:

12.01.2009

ahojík, jaksi se mi ztratil obdélníček s vyhledáváním, tak se opět ptááááám :? :? :?

když to chutná.... tak co by to vadilo!!!! my byštíme většinou jogurt s piškotkem, kaši s banánem, chlebík se sýrem... taky je jí 8m.

Ahoj Ivko. My snídáme zase skoro každý ráno rýžovej chlebíček s jabkem a skořicí. Někdy dám i kousek vánočky nebo takovýho toho sladkýho rohlíku s mákem nebo chleba s máslem nebo banán. Ale ráno vždycky nakojím a pak už Miky tomu jídlu moc nedá. Spíš mu to dám, abych ho zabavila než se oblíknu, umyju a tak... :)

11.01.2009

už víte čím bude váš prcek? my jo! :!k:

Asi elektrikář....zrovna dneska se snažil dát větrát do zásuvky, kde samozřejmě byl chránič, ale vidí, že to tam strkám, tak se o to taky pokouší...jinak samozřejmě kabely to je jeho a taky hlavně počítač :s:

je zatím za šípkovou růženku,ovšem u Filípka fakt nevim,protože nejradši má obyčejné kaničky a šňůrky všeho druhu a furt mi někde něco obmovátává a zavazuje,nedávno jsem pročítala jeho deník a zábava v osmi měsících, šmejdění,vypínání pc a tv :!k: ,Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky