Deníček uživatele Ivik77

22.09.2014

Ahoj, chtěla jsem poprosit o radu ohledně dovolené, kterou jsem si nestihla vyčerpat. Ve čtvrtek jsem nastoupila na mateřskou a mam ještě dost dovolené, kterou jsem nestihla dobrat a tak se ptám zda je zaměstnavatel povinen mi ji proplatit (pokud ano, tak kdy? Jestli po mateřské, nebo začátkem nového roku, nebo už teď)

Ahoj Ivi, krásně ti to utíká :) Přesně jak píše Lucinka, nejlépe vybrat dovolenou po mateřské a čerpat zároveň s RD...
A něco málo o nás, 12.září jsme měli 2 měsíce, princezna má 60 cm a cca 5,6 kg :) Už se to pěkně pronese :s: To nejhorší - koliky, atd. máme za sebou. Teď máme doma pořád vysmáte miminko... a brášku, který by chtěl se vším pomáhat :) Tak at se ti daří a už se těším na fotky miminka :)

In reply to by Iwule

Ahoj Ivčo, no utíká to opravdu dost rychle a rodit dřív, tak nevím v čem tu naší princeznu vozit:) Už měsíc čekám na kočárek a vypadá to, že se to dalších pár dnů opět zdrží :00: Si umím vybrat.
Jinak děkuju a taky přeju ať je u vás vše v pohodě. A taky prosím o nějaké fotečky ;) . Ti do zprávy písnu email

ahoj,dovolenou vyčerpej po mateřské,souběžně s rodičákem ;) nemůžeš čerpat zároveň mateřskou a dovolenou,s rodičákem souběžně už to lze ;) určitě to nenechávej až po rodičáku,to už ti čerpání nemusí zaměstnavatel povolit-a pravděpodobně nepovolí :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka