Deníček uživatele Ilumír

09.02.2010

Ahoj holky, dnes jsem byla v poradně.........vše docela o.k tlak ozvy malá bude opravdu malá, ale co mě dostalo je poloha.

až do 38tt se může miminko otočit a zvlášť když říkáš,že je malá.Souhlasím s tím kurzem taky bych je tam poslala.Někdy i dýl a to jsem slyšela,že i naplánovali císaře a pak nebylo proč ho dělat,protože prcek se otočil. :qu: Lelulka

Gynekologové - porodníci by měli povinně absolvovat nějakej kurz asertivity a pozitivního postoje!

Samo, že máš ještě hromadu času, děti tabulky neznají.. já teprve v pondělí jdu na utz a tam se dozvím, jak si stojíme (ležíme) my, ale i kdyby ne, tak se nehodlám bát.

Držím palce! :k:

neboj ještě máš čas, může se otočit kdykoliv a na netu si najdi různé techniky na motivaci miminka k otočení, četla jsem dokonce i něco se světlem a tak ... nevzdávej to

Ahojky, no nevím, co máš tedy za pana doktora, ale jak koukám jsi 31.týden a to je ještě dooost času :-) mojí kamarádce se malá otočila až v 39. :-) týden před porodem. Tak dřžím palečky. Pa pa a hlavu vzhůru

In reply to by bertulinek

Já vím že jsou dokonce i případy kdy se mimi otočilo 2.h před plánovaným císařem, ale mám docela malé bříško tak jestli to nezvládnem do pár dnů nevím neví..............teď jsem četla že miminko k tomu má své důvody proč není hlavičkou dolů. Tak uvidím.

22.10.2009

Ahojky těhulky,

ahojky, mám vojenskou a taky si nemůžu stěžovat. Když všechno slyším jaký jsou u VZP, tak jsem jen ráda.:)Peťule

My jsme 207 (oborová - bankovní) a nemůžeme si vůbec ztěžovat, nikdy jsme neměli problém, naopak jsme moc spokojení. S pojišťovnama je teď potíž všude, sna d se to v budoucnu zlepší.

07.10.2009

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s odbarvováním vlasů?? Známí mi tvrdí, že to není dobré si teď barvit vlasy respektive odbarvovat kořínky na blond je to vážně tak špatné?

tak to by mě taky moc zajímalo, já jsem teprve v šestém týdnu a bojím se teď obarvit.
a piercing v pupíku mám taky, moýná by se měl vyndat?

Myslím,že to v těhu vůbec nevadí. Jen já jsem byla z těch,kterým v těhu na hlavě nic nedrželo a ani barva mi nechytla. Ale jinak si myslím,že jsou opravdu horší věci k řešení v těhu než toto. Pa :a:

jsem kadernice a muzu ti rict ze to nicemu nevadi jen by se nemel perofid treba 12% dostat na pokozku nebo 9% bych taky nedoporucovala.Ten neni vhodny ale jinak barveni a odbarvovani vubec nevadi

30.09.2009

Ahoj holky,

To je zvláštní, protilátky atd se řeší pokud ty jsi Rh - a otec Rh +, pokud máš ty Rh+ tak nevadí když má mimi Rh po otci. To by byl asi jedině problém kdyby se ti něco stalo a během těhotenství ti museli dávat transfuzi.

Rh inkompatibilita není tak strašná věc, jak to může zprvu působit. Neboj se. Budou Ti jen hlídat protilátky proti odlišnému Rh faktoru v krvi. 3x ti vezmou po dobu těhotenství krev a po porodu Ti dají tabletku, aby se protilátky nerozjeli. Zvláště pokud si poprvé těhotená, není to nic vážného. Komplikace mohou spíše nastat až u dalších těhotenství. Dnes už jsme v tomto směru na tom hodně dobře. Dříve se to nehlídalo skoro vůbec. Já mám krevní skupinu B - a partner +, dítě bude tedy taky asi Rh pozitivní, což způsobuje tzv. inkompatibillitu. Ale nemusíš se děsit, není to opravdu nic tak vážného.

In reply to by Niky

Ahojky,
moc vám děkuji za uklidnění dneska jsem byla na genetice a malej je v pořádku a to co nám předváděl na obrazovce byla jak spartakiáda manžel nechápal. Jen když chtěl udělat foto tak si sedlo na zadeček a ukázalo nám zádička:-) , ale i tak je to nádherné vidět miminko jak řádí a je spokojené. Tak se mějte moc hezky a ještě jednou dííííky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka