Deníček uživatele HelenD

26.11.2010

Ahoj maminky a těhulky, je tu nějaká z vás, která byla nebo je sama v těhotenství? Mám přítele, bohužel vztah je to spíš jak z psychothrileru. Mám věčně nervy.

přitel mne opustil ...teda ja ho vykopla jak mela mala 6 mesicu...už je to pulrok...a rikala jsem si ,že jsem to mela udelat už jak jsem byla tehotná...taky neco podobneho co popisuješ...nema cenu se s nim vice zahazovat...mne i dceri je bez něj lépe..o malou se nehlasi nemá zájem...neplati vyživne ani na Vánoce nic nedonesl a to s nama prvniho pul roku byl...:-) ted cekam na druhý soud kdy mu urči vyživné a ja konečně budu mít klid...nečekej ,že najdeš perfektniho chlapa ke svemu ditěti...žádny chlap nema rád ditě které není jeho vlastní... ani vlastní otec moji male ji nema rád ,tak jak ji muže mit rád cizi chlap...jen ti nabrnkne další dítě a na to první bude hnusný...věř mi vyrůstala jsem s nevlastním otcem...peklo hrůza...nejlepší je si najit partnera zvlášt a netahat jej hned k dítěti...

In reply to by divokyAndel

Hele, já si dovolím nesouhlasit - pracovala jsem jaku učitelka ve škole při nemocnici a na hemato-onkologii se střídali i otčímové, našli se i takoví, kteří s tam na jeden blok chemoterapie nechali s nevlastním dítětem zavřít na oddělení, aby maminku na chvilku vystřídali...
Kvůli špatné zkušenosti nesmíš hned házet všechny chlapy do jednoho pytle. Jsou mezi nimi hajzlové, o tom nepochybuj, ale najdou se i hodní chlapi. Já mám třeba výborného manžela, že ho denně velebím (ačkoli dokonalý taky není), ale to hledání dalo sakra moc práce! :-)
J.

Ahojky, tak já v tuto chvíli prožívám uplně to stejné. Od přítele jsem odešla v 7 měsíci těhotenství a můžu říct, že jsem přímo utekla. Přítel dítě strašně chtěl a spíš mě do něj naverboval on. Do začátku 5 měsíce bylo vše v pohodě, protože si myslel, že čekáme holku, ale od té doby, co nám lékař potvrdil, že je to kluk, tak se z partnera stal tyran, který se snažil veškerými způsoby a depkárnami, abych potratila. Každý den během těhotenství jsem probrečela a u partnera jsem kňukala, jak chudinka. Jediné, co mi dalo poslední kapku bylo, že jsem mu našla nevěru s o 8 let starší ženskou. Celou dobu jsem s ním žila v totální lži z jeho strany. Kdykoliv se mu zachtělo, tak po mě řval a deptal. Už jsem 2 týdny sama a žiju u rodičů a všichni se na miminko těšíme. Sice pořád semtam brečím, ale pořád jsem u rodičů klidnější než u něj. Vím, že vracet se k němu nechci, nebudu ho ani přiznávat, jako otce. Vím, že nastane doba, kdy začne hrát frajera a bude si hrát na strašného tátu, ale bojim se, že mi bude dítě schválně brát a kdo ví, jestli by mu ještě i neublížil.
Jsem velice ráda, že jsem našla tyto stránky a že zjišťuji, že ve stejných problémech nejsem sama. Ale nedokážu po zbytek chodit se sklopenou hlavou u jednoho grázla a trápit děťátko, které si to nezaslouží. Stále doufám, že někdy najdeme tátu, který nás oba bude mít upřímně rád.

Ahoj maminko, :k: a miminečko :q: já jsem se rozešla s přítelem asi 3měsíce před porodem,jasný mi bylo už od 1.měsíce,že se musím asi spolehnout na sebe a že vlastně o nás nestojí a to ještě měsíc před mým otěhotněním chtěl miminko..no a když jsem zjistila,že jsem těhotná,on začal být jiný,jakoby o nás ztrácel zájem..cítila jsem se hrozně,urážel se a já jsem v dešti čekala u jeho domu,abychom si pěkně popovídali a nic..a ke konci i zapomínal,že jednou za týden slíbil dojít,vše bylo na mě,on se jen nafukoval a kašlal na nás..ale od začátku ,i jsem cítila,jak je ta dušička pro mě blízká,že pro ni vše udělám,že už ted je to miminko milované a že ten chlap,i když jsem ho milovala,mi nemuže pokazit tu jistotu ve mně i a cenu,že se rozejdeme..těšila jsem se na dětátko a říkala mu,jak ho už ted miluji a jak se na něj těším a jak bude nejštastnější dětátko pod sluncem..rodila jsem sama,teda šla se mnou kámoška,otec miminka se vubec nehlásí a nic nám nedává a přesto jsem nejštastnější rodinka na světě..mám ještě 17letého syna..tak jen jsem Tě chtěla povzbudit,je lepší se s takovou karikaturou rozejít,než se s ním paK nervovat,neměla by jsi klid a energii na miminko,ted o tom často uvažuju,mít doma toho..tak bych už byla v háji a nervní na malého a takto mám svuj klid a i když to je náročné,jsme v pohodě,moc vám přeju to nejlepší a milujícího fajn tatínka..a neboj,pro jedno kvítí slunce nesvítí,už zítra mužeš potkat toho správného..porodu se neboj,je to nejkrásnější zážitek na světě a za odměnu dostaneš ten teplounký jenom Tvuj milovaný uzlíček-děťátko a nebudeš potřebovat nic jiného na světě..ucítíš tu mateřskou lásku a bezpečí,co z tebe pujde pro malého,moc pusinek posíláme :h: :°O°:

26.11.2010

Ahoj maminky a těhulky. Tak otázku poporodních vložek jsem snad zdárně vyřešila :-). To ovšem bylo nic oproti poporodním kalhotkám. Prosím poraďte jaké si koupit.

Nevím jaká je to značka,ale jsou to obyč ze zdravotních potřeb..takové síťované pratelné jakoby kraťásky :one:

já jsem si koupila ty síťované ve zdravotnických potřebách... jsou XL. Taky jsem nabrala jako :pig: . Prodávají je po kuse, nejdřív jsem si koupila jedny, doma vyzkoušela a pak jsem si šla dokoupit. Značku nevím a nakolik jsou opravdu pohodlné zjistím až porodím.

25.11.2010

Prosím poraďte. Snažila jsem se najít nějaké informace o poporodních vložkách...

mě se osvědčili z tesca poporodní kalhotky, jsou dlouhé a neprotekla jsem :) maximální spokojenost

Ahojky, já teda rodím v prosinci, ale mám koupený Hartman Samu mini-20ks v balení. Mám tři balíky a pak mám k tomu ty jednorázový kalhotky a taky ty pratelný fix.kalohtky. No, koukala jsem na ty vložky a mám pocit, že budu co 10 minut chodit měnit, protože mi přijde, že hned protečou. Leda že bych si dala pod sebe aspoň 3 a doufala, že budou držet :?

In reply to by HelenD

No ty kalhotky taky vyrábí firma Hartmann, mají víc velikostí a jsou 3 v balení - stály mě 63,-. Jinak prý nejde ani tak o délku té vložky, jako spíš o tloušťku, já jsem na to hleděla, že nemají vespod nic, co by zabránilo protečení?

In reply to by Awishek

Ty vložky budeš tak často měnit, že ti ani nestihnou protéct.. A když, tak do síťovaných kalhotek.
Já bych to tak neřešila, holky. Já jsem si koupila v lékárně nějaký balíček, kde byly dvoje kalhotky a dva balíky vložek a bylo to OK. Ani jsem nevěděla, že existují různé velikosti, různé druhy a různé kalhotky...
Přeju vám příjemný porod (ten můj takový opravdu byl, ač to zní neuvěřitelně :) )

21.11.2010

Prosím o radu maminky nebo těhulky, které na tom jsou nebo byly jako já. V únoru jsem dala v práci výpověď, co čert nechtěl, v dubnu jsem otěhotněla...

pokud jsem tě dobře pochopila, tak jsi byla na ÚP?? V tom případě bysi měla jít automaticky na 4letý rodičák..

In reply to by Lind_a

Ano, ale po vyčerpání podpory v nezaměstnanosti, což bylo v srpnu jsem od září až do narození dítěte bez koruny, což mi tedy přijde zvrácené, ale tak počítám, že vláda má pro nás horší a horší zprávy do budoucna...

In reply to by Lind_a

Mít děti začíná být jako mít vzdělání v zahraničí. Není to o tom, jestli k tomu máš vlohy, ale jestli na to máš peníze. Takže ať se pak nikdo nediví, že po světě běhá spoustu nešťastných dětí, protože jejich rodiče pracují a pracují, aby vydělaly peníze, ale ten čas, který jsou v práci jim zákonitě musí chybět někde jinde, tzn. čas pro děti.

In reply to by HelenD

Přesně tak,
tak ted jsem se dozvěděla že kdo má 4letý rodičák tak do 9 měsíce dítěte bude 7600,- a pak do 4 let 3800,- a pro ty co nepracovali po celé 4 roky 4500,-
Pěkně v prdeli :€\€: :€{€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka