Deníček uživatele Gabrielka

19.12.2013

a je doma a ja nadsena :///: jeste si pockat na vypln a hura na prochajdy :€s€:

kocarek
kocarek
kocarek

Super kočár. Já mám po prvním synovi ještě schovaný. Pak budu spíš kupovat sporták novej. Taky mám béžovou.
Je moc pěkný. Princezna bude spokojená.

16.12.2013

jak tady v te praci sedim a kroutim se bolesti zad tak mam stejne super naladu :€s€: uz jenom 4 dny a mam materskou a stres z prace je tatam :dance: vsechny darecky na vanoce nakoupene :€s€: stres z narozenin me prvni dcerky za nami a ted uz jenom pohoda a klidek :€s€: dnes jsme v 33+1 mala si do me vesele kope a kolegyne v praci se me stridaji u pupiku, kazda chce citit kopanec :s: uz se tes

jéé tak to už máš pohodičku ;) já ještě nemám skoro žádný dárky :00: ale dneska se jdu po něčem podívat,a pak ještě v neděli s manželem..něco je objednaný přes net...ale to zvládnem jako každý rok :s: ..úklid už mám.. i napečeno :) a taky se už mooooc těším na Daníkovo reakce :h:
Hezké Vánoce a pohodu přeji :k:

09.12.2013

zeny ma zvedavost nezna mezi 8) a i kdyz se z toho nic moc vyvodit neda chci se vas, ktere mate dve a vice zazraku doma a prvni jste rodily po terminu, rodily jste i druhe po terminu? ja rodila pred 5ti lety moji prvni princeznu 12dni po terminu, pila jsem jenom malinik. spodek jsem mela jak z betonu :( ted se chystam od 36tydne zase pit malinik a dr.

ahoj. prvni se narodil vyvolavane 13. den po terminu. U druheho jsem se fakt snazila, aby se to opet nestalo a nic (snad vsechny zpusoby domaciho vyvolavani vyzkouseny...). Druhy syn se narodil 4. den po terminu po tom, co mi tyden zlehka unikala plodovka a ani v poradne po mem upozorneni na to neprisli. Takze po tydnu, kdy uz mi to prislo dost zvlastni na vytok jsem jela na pohotovost. tam museli udelat vnitrni test na plodovku a ten vysel pozitivne. Takze si mne tam nechali a 2. syn opet vyvolavane. Buhvi jak dlouho by se jinak drzel :///: Jinak prvni vyvolavany porod 26 hodin, druhy vyvolavany 14 hodin (ale na sale jsme to pak uz stihli docela rychle). :a:

Ahoj, já přenášela jen jednou..skončilo to vyvoláním ve 41+6. Podruhé jsem rodila 39+0 a potřetí 39+2 :a:

16.10.2013

tak a dalsi kontrola uspesne za nami :dance: ted se zase 4 tydny tesit na dalsi kontrolu kde uz budeme mit prvni ozvy srdicka :h: a snad se povede i 3D.

Ahoj gratuluji k holčičce. Na 3D utz pudu až ve 26tt a moc se těším. Taky vezmem tentokrát Danečka, aby se podíval do bříška.
Jinak mi čekáme druhého chlapečka. Chlap je nadšenej a mě to bylo upřímně jedno jestli chlapeček či holčička. Hlavně at je zdravé miminko.
:a:

20.09.2013

tak jsme se, uz je to tedy chvilku, ale jeli jsme se podivat na kocarek ktery se me na netu tak libil, byl to quinny mood a v krame jsem byla tak zklamana :( korbicka nic moc, sportak vachrlaty :00: tak kdyz uz jsme tam byli koukali jsme po jinem, plno kocarku je pro nas nizkych mam pocit ze dite mam nekde u kolen :00: az jsme nasli pro nas vyhovujici a nam oboum se libici :///: vybrali jsme r

a nakonec jiny
a nakonec jiny

Ahoj, moc doporučuju-v Německu jsme koupili kočárek TEUTONIA MISTRAL S, ale ne jinou řadu od Teutonie-jen ten nejvyšší a jsme moc spokojení!!

Ahoj kočárek má krásný kulatý tvar. Barva je moc pěkná.Mě se teda nelíbí ty přední malý kolečka.Jen mě napadlo když jste vysocí, tak mi příjde tenkle kočárek nízký a ta rukojeť se dá nějak vytáhnout?

A v Holandsku ho mají levnější? Tady bych ho teda nekupovala za ty peníze. To si radši pořídím další auto :s:

18.09.2013

:///: zdravime vsechny a delime se s vama o to ze jsme se dnes dockali a bylo nam zdeleno pohlavi naseho pokladu :h: tady je prislovi ze chlapy maji holcicky a kluci kluky :///: a jelikoz manzel je chlap :///: tak cekame nasi druhou princeznu :€s€: jak egoistich to zni, ale moc jsem si holcicku prala :€s€: a to nejhlavnejsi je zdravoucka vyviji se jak ma :h:

Jééé zní to pohádkově-tvoje sny se ti vyplnily, blahopřeju :s: :a: :€s€: :€s€: :€s€:

Moc gratuluji! :k: Taky máme dvě holčičky a jsme mooooc spokojení. Samozřejmě bychom byli úplně stejně spokojení, kdyby to byli dva kluci nebo kluk a holka :s: Jenom okolí má občas pocit, že to není "ono", když nemáme kluka :s: Jejich problém :dance:

12.09.2013

mile damy :///: i kdyz na zadne babske vedy a povery nijak neverim presto by me zajimalo jestli je nejake spojeni v tom ze podle toho na co mame v tehotenstvi chute se da urcit pohlavi :s: zu kdyz to pisu sama se smeju, ale co kdyby ;) tak bych vas poprosila napsat
1, jake chute jste mely, jestli vubec nejaky extrem u vas byl :) (sladke nebo spise vydatne chute)
2, holcicka nebo kluk?

já jsem v těhotenstvích žádné speciální chutě neměla, jen jsem byla strašlivě hladová, v obou případech, starší je kluk, mladší je holka :D

mám 3 dcery,u první jsem jedla zavináče-normálně je nemužu ani vidět :s: a začla jsem jíst salám který jsem doté doby jedla jen svátečně,u druhé a u třetí myslím žádný extra chutě nebyli,jen ovoce jsem mohla po kilech :one: Spíš mi přijde že na co jsem měla chut v těhu,to má moje dítě rádo :€s€:

Ahoj mám dvě dcery u první jsem měla tak do 5.měsíce neovladatelnou chut na česnekovo-sýrovou-pikantní pomazánku v druhé polovině jsem jí nemohla ani cítit ale zase jsem musela mít nektarinky.U druhé dcery to bylo celkem v klidu i když poslední asi 3.měsíce jsem furt pila kakao,několikrát denně :) a snad ke všemu :) tak nevím jestli se podle mých chutí dá určit pohlaví :)

18.07.2013

tak a mame vybrano.

a mame vybrano :-D
a mame vybrano :-D

In reply to by LucieS

pro nas je prakticky a jak jsem psala nize, meli jsme u male dost podobny a teda nikdy nam dr. nic nerekl a mala si nestezovala na nepoholdnost nebo na to ze je ji maly ;) ale koukam ze je tady expertu na kocarky :///: dekuji za nazor Lucinko jdem do nej stejne a rada dam vedet po dvou letech jak jsme s nim byli spokojeni ;)

In reply to by Gabrielka

Gabi, máme špatnou zkušenost ohledně naší dcerky, která začala chodit dost pozdě. Právě jsme tomu i trošku pomohli vajíčkem, občasné nákupy, procházky. A řádně toho lituji. Dětičky mají mít co nejdéle rovná záda, žádné kroucení, držení v ruce do klubíčka. Teď si budu opravdu budu dávat pozor na druhého mrňouska :€s€:

In reply to by LucieS

jo ja osobne nemam rada kdyz vidim ty male prdolky ve vajicku kliklym na kocarek 8) ale tady se to da dat do uplneho lehu a pred tim nez se prdolka samo neposadi do sportaku davat nebudu ;) a nase mala od dvou let uz kocarek nepouzivala, vsude tapala po svych a kdyz jo nemohla sla na konika :///:

Fakt to je pro mimčo pohodlný kočárek? Nějak si to neumím představit,hlavně jsou ty korby úúplně na nic,páč teď tyhle moderny jsou strašně malý... Koš je taky maličkej :-( A nevidím rozdíl mezi městem či vesnicí,co se týče sněhu. Na vesnicích se též prohrnuje a jezdí nám tu i silničáři,aby byla cesta udržovaná,navíc,ty chodníčky a místa před domem si vyhážeme sami a nemusíme se spoléhat na technický služby,který toho mají jak nas... :-)

01.07.2013

tak i my mame dovolenou za nami ;) pristi tyden jedeme do cech tak to taky bude pohodicka v hotelu "maminka" :///: jinak jak let tak dovolena bezproblemova i pres me male obavy skrz me ranne tehoten

dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
dovolena za nami :-D
29.05.2013

na kazdeho stesti dojde :h: a vam vsem ktere se snazite preji ten samy krasny pocit :///: a hlavne se nevzdavat ;) u nas to trvalo pres rok a prece // :€s€: a to jsme prvni princeznu meli hned pr

po 15 mesicich :-D

dekuji moc zeny :///: manzel se me kazde rano pta jestli jsem porad jeste tehotna :s: jaksi mu to nejde do hlavicky ze celou dobu nic a co jsem se vratila z nemocnice buch ho :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka