Deníček uživatele Gabka

03.04.2008

Ahoj holky .Mám jen dotázek nevíte co mám koupit za vodičku??malému už čtyři dny teče z očka a nevím jak se toho zbavit,Po každé když se vzbudí tak má očko zalepené.Prosím o radu :

do lékárny pro kapičky Septonex, kapala jsem několikrát denně. Když jsem pak byla v poradně a řekla to doktorovi, tak říkal, že jsem to udělala dobře, že nic nepoznal a že jsou ty kapky fajn. Pry se používají i v porodnici.

Jak už psala eva.sm dole!!!!! :w:
Samoléčba u očí není dobrá!!!! :w: Někdo může mít slabý zánět,někdo může mít jen oko
ofouklé od průvanu..ale můžou to být právě ty slzné kanálky!!!! :w: :w: :w: A to pozná opravdu jen očař!!! :w:
Nikdo se nemůže léčit,podle druhého...myslím,tím oči!!! :w: A vím o čem mluvím!!! :a:

In reply to by mona80

Moni, pokud jde o oči můžu říct, že o tom vím taky hodně,jelikož od narození mám glaukom po 11operacích(během 1roku) jinak přsný počet už nedokážu ani říct, tudíž vím co je problém a co ne..to, že jsou očka slepený může být neseptický pouze mechanický problém..zkusila bych nejdřív ten Ophtal, pro dospělého bych poradila i něco jiného, ale mimísek potřebuje opravdu šetrné..a dva tři dny vyzkoušet to a pokud to nepomůže teprve potom bych šla k doktorovi, kterej stejně nejspíš napíše to samé..s malým chodíme kvůli dědičným dispozicím a porodu na preventivky, takže primář, ke kterému chodíme mi řekl, že máme postupovat takhle jak jsem napsala..

In reply to by osklive.kacatko2

Věřím Ti,ale po čtyřech dnech už bych neváhala...to už je pro mě dost
kdyby to byly ty kanálky,taky se můžou za noc ucpat a bylo by to hodně
nepříjemný!! :w: Moje doktorka-očařka říká s očima si nezahrávej nikdy...
přijď radši stokrát zbytečně'!!!Tak sem to myslela!!!! :a: :a: :a:

In reply to by mona80

já to taky nemyslela špatně..4dny je opravdu dost a co se týče těch slzných kanálků o tom mi povídej...Ony ty "umělý" slzy stojí pěkně za prd, sice na chvíli pomůžou, ale při delším používání spojivku pěkně vysuší... :jawdrop:

25.03.2008

jsme se trošku fotili tak vám sem dám pár foteček máme 12 dní a takhle jsme velicí a ještě vám pošlu své dvě starší dítka tak papa

11.03.2008

Ahoj Holky tak jsem dneska měla nastoupit do porodnice na vyvolání ale dali mi na vyběr že už se něco děje a děloha začíná pracovat tak mi řekla že mužu ještě jet do čtvrtku domů a

já bych taky jela...jela sem i když mi za půl hoďky praskla voda...nechtěla sem být v porodnici!! Držím pěstičky..:-) :h: :k: :c:

Gabko,já jsem 41+1 a jedu zase ve čt na kontrolu a pak už asi na vyvolání.Udělala bych to jako ty,hlídala mimčo a čekala.Hodně štěstíííííí

Udělala bych to stejně...sleduj hodně miminko, aby se pěkně hýbalo...a držím palečky, aby se to rozběhlo samo!pap

11.03.2008

Dnešní noc strašná pořád jsem se budila.Dneska nastupuji do porodnice tak jsem měla takový trhaný spánek.Chvilku si budu s Vámi ještě povídat a na dvanáctou nástup .Tak se tady mějte

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Gabči děkuji moc moc.ted vím že na mě někdo bude myslet :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo jo mě už to čeká podruhé ale vlastně nevím co protože se nrotvírám chtěla bych to mít už za sebou.Těším se moc a hlavně děti :cc): :cc): :cc):

ivka222

držím ti moc a moc palečky gabko,a co ti budou vyvolávat nebo císař??a proč???Iveta

juu, tak to drzim palecky at mas rychly porod a muzes mit mimisko u sebe.Zavidim, uz bych taky chtela vozit a mazlit se s mimiskem.Tak preji at mas porod hezkej a at jste oba zdravy

10.03.2008

:a: :a: :a: Přeji všem dobré ranko.dneska je u nás děsná mlha.Noc strašná šla jsem spát v jednu a celou noc jsem se převalovala.Zítra nastupuji do porodnice tak už mám myšlenky ://:

Dobré ránko Gabko.
U nás ráno krásně svítilo sluníčko a mlha byla jen nízká na polích.
Ale spát jsem šla taky pozdě, nemohla jsem usnout. Na bocích mně to dělalo zle a na zádech mi to nešlo usnout.... Takže bych ještě spala..bohužel práce volá.
Tak ať ti ten zítřek vyjde a jste i s mimískem v pořádku. Hodně štěstíčka...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:dance: o jo ale na to předtím se vůbec netěším. :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já jsem tak trošku panikář :? děti doma já v porodnice co bude??budu se snažitr myslet uplně jinak.Ale když si představím tu zítřejši infuzi :r:

09.03.2008

:§: dobré rano všem těhulkám a maminkám.Co dnes vaříte?? :hu:

Tak já nevím, co budeme vařit. Dneska rozhoduje tchýně. Něco tady ráno povídala o pohance. Tak to bude fakt super nedělní oběd. Ona váží 52 kg na 170 cm a pořád povídá o tom, jak chce přibrat, ale tímhle stylem ona přibírá....

In reply to by Gabka

Jo, jo. Já jsem sice taky na zdravou výživu. Žádný éčka, hodně zeleniny, celozrnná mouka, třtinovej cukr, bio výrobky, ale zas tak ulítlá jak ona nejsem. Ráda si dám na střídačku i "normální jídlo". Tak třeba v neděli bych si s chutí dala vepřo knedlo nebo to kuřátko... :one:

06.03.2008

Holky tak se pro dnešek loučím a zítra si napíčem .Mějte krásnou a ničím nerušenou noc a at jsou mimísci hodí a spinkají

06.03.2008

:) Borůvka má princeznu 3.75kg a 52cm :dance: :h: :dance: :cc): :cc): :cc): :cc):

Jé tak jsem jsem dorazila až dneska a koukám jestli už a ono jo. Tak super mocinky gratuluju a přeju jen samý štěstíčko zdravíčko a pohodu :a:

Mocinky Borůvce gratuluju :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka