Deníček uživatele funF1

27.01.2011

Ahoj tetky, včera jsme byli v poradně. Vážíme 4350g a měříme 57cm, za dvacet dní přibral malej 800g... pěkně nám přibírá macík :)

5 týdnů za námi :)
5 týdnů za námi :)
5 týdnů za námi :)

je nádherný, si pamatuju jak jsmě byli netrpělivé a už je máme :-) je krásný! Jinak holky já chci taky 50kg, ale mám pořád 60kg, mě to nějak nejde dolů a prý že se kojením hubne hahaha :-( Z těhu mám navrch stále 5kg na 50kg chci už dlouho...takže mít takové bříško jako fun tak si pískám.

Malej je pěkňoučkej a na té 1 fotce jak kulí očka :00: :) a to bříško se mi moc líbí,taky už mám totiž takové :///: .A z 18 kg co jsem přibrala mám jen 3 kg nahoře,takže mám 54 kg :c: :€p€: .

19.01.2011

nový fotečky jak rosteme :)

jůůů to je krásnej frajer !!! A koukám, že už máte tmavá očička hnědé nebo to zkreslují fotečky?

13.01.2011

Ahoj mamky a prosinčátka, zdravíme vás :) Hlásíme se po 4 týdnech po narození a s pár fotkama.

dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D
dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D
dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D
dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D
dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D
dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D
dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D
dnes přesně 4 týdny po porodu - mamka si hrála s foťákem :D

Bezva ksichtíky, se s ním nenudíte, že? :s: My jsme taky v loterii vyhráli hodné miminko, tedy musím to zaťukat :c: S tou mateřskou bohužel neporadím :€\€: tak se hezky opatrujte!

26.12.2010

Ahoj holky naše prosincový... Malej teď spinká tak se pokusim popsat narození toho našeho drobečka.

Náš porod :)
Náš porod :)
Náš porod :)

Ten je krásnej! :c: a kolik jste měřili a vážili? Nebo to blbě čtu? Moc gratuluju, je to věc to mateřství, viď? Mějte se krásně :a:

Moc a moc gratuluju, mě to čeká v květnu, tak hltám každé slovo o porodu a hrozně se těším :one: Jinak hormony pracují, takže jsem u videa bulela jako malá :C]]: Malej je krásnej :€p€:

22.12.2010

Tak tady posíláme fotečky toho našeho drobečka, až bude víc času tak popíšu porod atd.
Jinak gratulace ke všem nově narozeným (ještě( prosinčátkům :)

Tak konečně doma!!
Tak konečně doma!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju moc, je to opravdu drobeček, míry jsme měli: 49cm a 2830g

11.12.2010

holky, je to foceny dva dny od sebe... jsem slepá nebo opravdu padá?

padá? je tam rozdíl?
padá? je tam rozdíl?
padá? je tam rozdíl?
padá? je tam rozdíl?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kéž by to už něco znamenalo, už bych nejradši rodila :(

In reply to by Ei.lin

aha, tak to jo :s: . Máš můj obdiv. Já bych se do druhého asi tak rychle nehnala. Malá má rok a je to strašné číslo. Snad se zklidní :s: :s: :s: . Určitě chci ještě jedno, ale až budou malé 3ročky.

27.11.2010

Ahoj holčiny prosincový... tak taky posílám fotky "bejváku" :D zatim celkově přibráno 10 kg, tak snad už to moc nahoru nepoleze :bulva:

domeček 38. týden (37+5)
domeček 38. týden (37+5)

Krásný malinký bříško...a ty se ho chceš zbavit, když ti tak sluší? :-D Jestli klesá to fakt nepoznam, pozoruju i sebe a nic...

Juuu takový malý pupíček....a mě budete tvrdit, že jsem jak převázaná špejle od jitrnice jo??? :s: sluší Ti.

22.11.2010

Zdravim ženy...

Mě bylo v prvním těhu tvrděno, tchýní co dělá u novorozenců i PA, že jak klesne břicho,t ak obvykle do dvou týdnů se rodí, což mi tedy tehdy přesně vyšlo, tak to te´d tak sleduju, a občas mi připadá, že už klesá....ale mně ještě nesmí, já sem teprv 34+5 :00:

Mě bříško kleslo minulý týdne. Termín mám 10 a 16.
Četla jsme v jedné moudré knize, že u prvnorodiček může klesnout 3-4týdny před porodem...

21.11.2010

Pěkný ráno všem, jak se prosinčátka máte??

No, podle popisu to nejspíš zátka byla...Aspoň doktorka mi jí přesně takhle popisovala - ale podle mých zkušeností vypadá občas i jinak - kamarádka si jí dokonce spletla s plodovou vodou - připadala si při druhým dítěti v porodnici jako blbec, že tam jela se zátkou (byla dokonce bez krve), ale když jí chtěli natočit monitory pro jistotu, tak hned po napojení jí praskla i ta voda, takže nakonec nemusela domů a už má doma malou cipísandu :-)

Ale zátka nic neznamená...u některých holek do druhýho dne následoval porod, některým odešla zátka a ještě pěkných pár týdnů museli miminko nosit :-)

In reply to by Teruuu

ahoj, děkuju... no ve středu mám poradnu tak se na to rovnou doktora zeptám. No nevim, myslim si, že já budu ještě pár týdnů nosit :) Poslíčci sice o sobě dávaj vědět čím dál častějc a intezivněji ale na porod to asi fakt nevypadá. Ale co já vim, já jsem ta poslední kdo o tom rozhodne :D to si Viky rozhodne sám :)

ahoj, první ti chci říct že ti to bříško strašně závidím, ale taky chápu jak se cítíš, že už by si chtěla mít pcka u sebe a né v bříšku. No a k té hlenové zátce, taky jsem si myslela že mi odešla když jsem byla někdy v tom 37.týdnu. A doktor mi řekl že to možná byla jen část a nebo jen hlen. že ke konci těhotenství jak se všechno připravuje na porod je i větší tvorba toho hlenu, takže to ani nemusela být hlenová zátka. No a jak jsem šla do porodnice (porod mi vyvolávali) tak pár hodin po tabletce ze mě zátka vyšla a bylo to uplně něco jiného. Začla jsem šílet že mi praskla voda, bylo toho tolik že jsem si to spletla :-D :-D No ale když je ženská prvo rodička(tak jako to byl můj případ) tak ji všechno děsí, nic nezná , a už ze me musel doktor asi šílet- pořád jsem mu volala, nebo tam chodila, protože jak se tvořil ten hlen tak jsem si myslela že me unika plodova voda, pak az byl prcek veliky a uz nemel moc prostoru tak mi prislo ze necitim pohyby tak jsem tam zase letela v panice :-D . Když se nato dívám zpětně tak si připadám jak trubka, ale z druhé strany prostě jsem jen měla strach o pracka aby se něco nezanedbalo a taaak no a navic do toho ty hormony :-D ... Ale urcite jsem nebyla jedina, a tady i holky vzdycky ze vsim poradili a rekli svoje nazory tak me to taky hodne uklidnovalo... a uz se tesim az sem zase napisu jako tehulka :-)
Drzim palecky at vse dopadne dobre a hlavne rychly porod ;-)

In reply to by RaUuUš

ahojky, děkuju... no vidíš to, teď se budu děsit abych vůbec poznala až mi rupne plodovka :D jsem teď v tom 37.tt tak už by to na porod mohlo bejt ne? cítím se teď že bych mohla skály lámat, akorát ta pohyblivost a mršnost není to co bývala :D

In reply to by funF1

Jo to určite poznáš, je té vody opravdu hodne, me vytekla voda asi na trikrat a pokazde toho bylo snat 5 litru (ale to asi nebylo, ale je toho fakt hodne)... no taky jsem se od 37 citila na porod, uz jsem nechtela byt koule, snazila jsem se Domču nějak vyštvat z bříška na svět a nic nepomohlo nakonec jsem jeste prenasela a porod mimuseli vyvolat. takze ja jsem zrovna ten pripad u ktereho nezabralo nic az tabletka, dve kapacky oxitocinu a jakesi injekce do zadku , cipky na otvirani a za dva dny jsem porodila :-D

17.11.2010

Ahoj holčiny, jak se máme při svátečním ránu a dopoledni? My jsme v pohodě a v pořádku. Zítra nás čeká poradna v 36.týdnu.

Ahojky, taky jsu zítra na kontrolu. Ke svému dr. budu chodit do ukončeného 38. tt, pak do porodky. Jinak, taky jsem si všila, že mám pupík víc dole, víc mi tlačí na stehna, když sedím a lépe se mi dýchá, zvládnu vyšlapat celej kopec :s: . Tak ať Ti to dobře dopadne :a:

nás čeká poradna zítra tak pak taky podám info,jinak s tím bříškem to se ti nezdá to opravdu padá dolů.vždyt ještě pár týdnů a máme je u sebe :cc): :|P: HUrá!!!!!!!!!Tak pohlad taky :€O: :a:

In reply to by Mimčo

Už se nám to krátí čím dál tím víc. Ale povim ti, že mi ten pocit mít drobečka v bříšku bude chybět. Takhle ráno s přítelem začínáme tak že máme ruce na bříšku a vnímáme jeho pohyby. No a za pár týdnů nás bude maličkej budit pláčem že má hladík :) ale co, už aby to bylo.
Tak vy taky zítra? Budem s Vikýskem na vás myslet

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka