Deníček uživatele Fallschirmerjäger

Tak nějak jsem si tuhle nad fotkami říkala, že to těhotenství nebylo tak zlé. Fotky jsou bohužel různě prohazené, ale i tak vystihují průběh. Jsme dva blázni, dost lidí mělo super rady o potratech a poruchách, ale nic se nekoná. Můj názor je prostě takový, že těhotenství není nemoc. A co vy na to?

Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech
Těhotenství v obrazech

Super,zase jedna odvážná těhule :one: Když se na to ženská cítí,tak proč by ne :-) Těhotenství není nemoc,tak proč sedět doma,hlavně,když jsi před těhu byla taky akční. Pro mě to teda není,já jdu radši na tu prochajdu nebo plavat,ale obdivuji a oceňuji :-) Jinak s první dcerou jsem chodila všudemožně dokud to šlo,pracovala na zahradě,jezdila se sekačkou,lítala s hráběma nebo se sekyrkou po lese a odvětvovala :-D S druhou dcerkou jsem v těhu zase chodila plavat s tou první,na prochajdy s kočárkem,prostě zase jako dřív,ono to nejde jen sedět doma a bát se,že potratím. Pokud se něco má stát,tak se to stane a je jedno,jestli při tom budu sedět doma a houpat nohama,nebo se projíždět tankem :-) A ten stres je pro miminko mnohem horší než akčnost ;-)Co se kouření týče,tak někdo hold přestat nemůže,nejde to,ale stačí omezit a alkohol?? V prvním těhu jsem každý pátek chodila na malý pivko a tlačenku s cibulí,malá je zdravá a převelice chytrá. Když se nepije litr tvrdého denně,tak alkohol neublíží.
Ženský,nesmíte to brát tak vážně,je potřeba si to trochu užívat a hlavně tolik nečíst :-)

Vzhledem k tomu ze se mi zde nečekaně namnozily odpovědi, reaguji jedním příspěvkem naráz :). Názorů zde je vic, takze co se alkoholu týče, doktor říkal ze občas malé pivo neuškodí- omezila jsem se na oslavy. Ohledně cigaret-byla jsem zvykla na svých 15, po domluvě s doktorem jsem se dokázala s tim ze pritel ma oči všude omezit na pět. A dle doktora a ultrazvuku je vse naprosto v pohodě, vývoj, velikost, vse odpovídá. Také jsem to vse schválně vyváží válka zdravou stravou, ovoce a zelenina namísto balených potravin. Jediné co jsem si neodpustila byla kofola, protoze co jinak pit v hospodě kdyz pivo nejde. A ohledně našich sportu, padáky a pod byly na zacatku, poté jsme to postupně přizpůsobovali tak, kam jsem se s tim břichem jeste vesla :D. A hlavně co neškodí- tlakové přetížení neni od určitě doby dobre. Problem je v tom ze ja jsem s armadou vyrostla, a pritel lital dříve stíhačky pro německou armádu. No a k tomu působíme oba v dobrovolných hasicich. A kdyz si dva takoví lide sednou ke stolu, co budeme dnes dělat, většinou z toho nebývá nápad jit do kina :D. A kam jsem se později začala do kopce zadychavat, tam mne odnesl. Hlavně abych nemusela trpět doma.

Ahojky,můj manža je výsadkář z Chrudimi a kdyby mě takhle viděl tak by mě asi zabil :s: :a: jinak těhotenství není samozřejmě nemoc ale dle mého názoru není třeba (štěstí) takto pokoušet ,proto obdivuju tuto kuráž já bych byla si opatrnější.Zdravím hodně štěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka