Deníček uživatele eliiiiseeeek

04.09.2012

Vendulka se nám narodila 12.8.2012 v 16:48 3200g a 46cm

Fotečka Vendulky
Fotečka Vendulky
Fotečka Vendulky
02.09.2012

Můj první porod byl vyvolanej trval 72hod. a k tomu ještě komplikace u porodu...

Moc gratuluju! A obdivuju, co jsi musela vytrpět. Tomu říkám porod... :/ A kde jsi prosím tě rodila?? Ten porodní personál mi z tvého vyprávění přijde trochu amatérský... Za prvé, jestli ti v poledne píchli vodu, tak by měl být porod snad do 24hodin, né? (No jak čtu tak asi né, ale to už je potom tedy kruté, co musí rodička zažít, a skoro neohleduplné, že PA a Dr nepomůžou...) A za druhé, když je rodička otevřená na víc jak 5cm, tak se prý otevírá potom už rychleji. To mi říkal dr. a měl pravdu. Tak co ti tví doktoři čekali?? Že jako odejdeš domů s píchlou plodovkou?? :?
Ještě jednou gratuluju, obdivuju a lituju ;) Hlavně že je to za tebou a teď už jen přeji zdraví oběma ;)

In reply to by Luci80.1

Můj první porod trval 72hod...
Tenhle druhý zhruba 4 a půl hodiny s bolestmi asi hodinu a půl.
Na příjmu jsem byla otevřená na 2cm a to sám doktor řekl že jestli to půjde hladce tak do půl noci je malá na světě.Ale vážně nikdo nečekal že po páté hodině budu na 6cm a v 16:48 byla malá na světě.Vážně to byl frkot jako blázen.A šílený tlak. (to jsem u prvního porodu neměla ) .

Nádhera a velká gratulace dvojnásobná maminko:-)to bych taky brala;-)i když já si po porodu říkala-že bych šla klidně rodit taky znovu i když jsem na sále byla od 13hod a malej se narodil až v 17.18 a to jsem už od 15hod tlačila-si vždycky říkám jak někdo řekne na 3zatlačení-já tlačila snad 50krát

15.05.2012

:a: :a: :a: :a:

Tak jsme 27tt a zas jsme větší ...
Tak jsme 27tt a zas jsme větší ...
Tak jsme 27tt a zas jsme větší ...

tak to je teda domeček ;) taky mám jiný tvar břicha,ale obě to budou holčičky :) já se musím vyblejsknout sama,ale nevím kdy to spáchám

In reply to by lena

Myslela jsem si to od začátku že to bude holčička.... ale ve 13tt nam řekl chlapeček :D nevěřila jsem tomu a taky jsme začli Kačence říkat Davídku.Ale bum ve 23tt a ve 25tt nám potvrdily holčičku :-) dokonce to krásně ukázala :-) Moc se na malou těšíme i bráška :-))))

10.05.2012

Tak a dnes jsme 26+1 :-) strašně to utíká ..

Ahojky, už tak brzy? Tý jo, já jsem taky 27.tt. To tak rychle už uteče..Dávej na sebe pozor, ještě je brzy :-)

utíká to ani se nenadějem a začnem se tu střídat v porodech...U první dcery jsem měla poslíčky od 30tt a máš pravdu šetři se!!!!Já mám doma skoro 3,5letou slečnu,ale rozčiluju se denně..teď je nemocná,tak se doma nudí,ještě týden a šupajdí do školky

08.05.2012

Tak včerejší kontrola dopadla super :-) Zaplatila jsem si ultrazvuk aby nám pan doktor rozsekl co vubec čekáme. ve 13tt chlapeček ve 22tt holčička ..

25+6
25+6
25+6

gratuluju,nám od začátku říkají holčičku(jen pak dr. že by to tak být nemuselo na 16tt,ale pak uznala,že pan dr. měl pravdu)růžová mánie u nás nehrozí(to jen co dostaneme)já jsem na smetanovou a hnědou ;)

Ahojky,
moc gratuluju k holčičce, ale růžovou mánii bych ještě držela trochu zpět - kamarádce jsme do sedmého měsíce hladili bříško "Eliško, Eliško" a má Tondu :-D
A co Ty? Nemáš pocit, co by to mohlo být? Asi je to blbost ,ale mně během těhotenství ani nepřišlo na mysl, že bych mohla mít syna, a mám krásnou zdravou dívenku (už skoro dvouletou). ;-)

J.

18.04.2012

Ahojíček holčiny ..
Tak dneska proběhl u nás poslední screening :-) broučka prohlídl má 460g Vše nám krásně ukázal :-) srdíčko,žaludek,ledviny.

Nase miminko :-)

Ahojky, moc gratuluji k holčičce :girl: a samozřejmě i k výborným výsledkům :one: . To muselo být opravdu milé překvapení :€s€: . Také strašně toužím po holčičce, doma máme kloučka. Jsem 22. týden a zatím bohužel nevím :( . Kolikátý týden jsi ty, mohu-li se zeptat? :a:

25.03.2012

:a: :a: Zdravím,
Takže dnes jsme 20+3 podle menstruace .. a jinak se držíme podle UZ a to jsme 19+4

Takhle krásně rosteme .... :-)))
Takhle krásně rosteme .... :-)))
20.03.2012

Malému za chvilkou budou 2 roky.. A je to vetší vetší zlobidlo,řeknu mu nedělej to udělá to natruc.Vubec neposlouchá,jen tatku..

Už toho je na hlavu....

naše malá , taky dubínek je to samé, chvilkama mi připadá že po ní jen řvu, ale dokola jsem to zkoušela po dobrém vysvětlovala a marně, když jí postavím do kouta za minutu je u mě a řve nechcu, nebudu. Tak jsem jí zkoušla dát na zadek, ale tím že má plenky jí to nebolí a za minutu dělá binec znovu. Dnes už teda dostala pořádně, protože jsme byly venku chtěla odrážedlo, ale aby počkala, když na ni zavolám, tak to ani omylem, ještě naschvál zrychlí at jí nemůžu chytnout, tak sem jí vypleskala, ikdyž na fyzické tresty moc nejsem pobrečela si a začala znovu. Taky už nevím co sním, pokud jí něco nařídí přítel tak poslechne ale já můžu řvát dokola. Uvažovala sem o druhém prckovi, ale přijde mi že bych na to ted opravdu neměla nervy.

20.03.2012

:a: :a: :a:
Tak a už se v té nové mateřské nevyznam :-)
Jak to vlastně je ?? u malého jsem to měla tak že do 9 měsícu věku dítěte jsem brala 7600,- a pak 3800,-

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka