Deníček uživatele Eileen86

03.06.2011

Holky taky Vám bývá zle v noci tak jako mě...???

Nejsi v tom sama :D noci jsou nejhorší a ještě k tomu vydatné chrápání mého protějšku...

Ahojky:-)já to mám tak zase celý den,ani něco zakousnout nepomáhá,takže jsem už -3kg:-(.Jako ty doufám že 2trim.bude lepší a že si naše těhulkování budeme užívat:-)))

In reply to by Dendýsek

Dendýsku, jak tak koukám do seznámku Ty jsi Napajedel.....:D Já jsem tam dlouho bydlela.....:) A mám tam máti a sourozence, možná se známe ani o tom nevíme....i když jestli taky asi jen od vidění.... :) No já bych potřebovala tak 10 kilo dole :!k: , tož kdyby to měla takový pozitivní efekt, tak neřeknu ani píp, ale zatím se to pořád nějak drží a ani nehubnu a nepřibírám.....je vlastně taky svým způsobem dobře :€s€:

22.01.2011

Maminky potřebuji raduuuu, prosím. Máme doma PP GT3 a já ze bezmezně zamilovala do fusiona a tak nevím jestli ho mám vyměnit???

Ahoj, důležité je, jestli řešíte třea i sklandnost a váhu kočárku. GT3 je větší a težší, ale zase lépe zvládne terén, kdežto Fusion je více o designu, ale také moc pohodlný kočárek, který se skvělé skládá a je hodně pohodlný pro mimi se spoustou místa. Plastová kola jsou určitě něco jiného, než nafukovací trojkolka, ale Fusion určitě zvládne i menší terén, když se nebude jezdit vyloženě přes kořeny apod. ;) Navíc se dají dokoupit zadní nafukovací kola na Fusion, pro komfortnější jízdu :)

29.05.2010

Ahoj maminky moc prosím o radu, chystáme se malé koupit jídelní židličku :hu: , poraďte mi prosím jakou vybrat líbí se mi tyto: http://www.aaahracky.cz/jidelnizidlickaprimapappadinernaifmi

Jakou jídelní židličku???

Ahoji, máme Graco a jsem nadmíru spokojená :one: ( ale dávala jsem za ni za novou teda míň !!) Jestli chceš, dám Ti sem fotečky...

In reply to by zzuzík

Jééé tak to by jsi byla moc hodná kdybys mi sem nějaké to foto hodila:) Mě se právě hrozně líbí tahle barevná kombinace, taková nevšední mi přijde, ale i ta peg perego je krásná...tak babo raď...právě, že tu značku Graco vůbec neznám....našla jsem ji někde na netu ještě za 2700 a pár drobných....

In reply to by zzuzík

Jééé děkuji mooc, no ta Vaše je taky krásná.....asi půjdu taky do toho graca, tak teď už jen barvičku:) Ještě se tě zeptám jak je to s potahem? netrhá se?...a můj mi teď říká, jestli se nerozjíždí?...když nemá z boku mezi nohama ty vzpěry. Ale tak když si ji pochvaluješ tak bude asi v poho. Nakonec jsem ji našla nejlevněji za 2390,- :)

In reply to by Eileen86

Potah se netrhá, teda nám stále super drží..a nožky se nerozlejzaj- ty chlapi jsou všude stejní, ten můj se ptal na to samé, když jsem jí postavila- ale v pohodě, drží jak přibitá :))) Jediné co mi vadí, že jsou kolečka jen na jedné straně a to ještě jednosměrná, ale máme v kuch. dlažbu- tak tam klouže a kolečka jsou zbytečná, ale na koberci by mě to štvalo, ju a košík tam taky není, ale to je detail...Jinak desidnově je moc pěkná, sndno polohovatlná a já ji mám prostě ráda, neměnila bych !!!

17.05.2010

Hezké dopoledne maminky :) , moc Vás prosím o radu: malé je 6 měsíců a pár dní, příkrmy dáváme asi 14 dní zeleninku a navečer dostává buď kaši nebo mlíčko s kaší nebo UM.

Ahoj holky!!!Dáváte už Beba 2,my jsme taky měly tento problémek a malá se chytla na Beba 2 asi týden před ukončeným 6měsícem,jedničku začala úplně odmítat,ale pokud ji již dáváte tak Vám neporadím a zavolala bych Dr. na radu.Pááá Ivča a Amálka

In reply to by timinka těhulinka

Ahojky Ivi, no vidíš to mě nenapadlo, jsme pořád na 1, tak tu 2 musíme zkusit. Dr. mi právě říkala, že na tu dvojku zatím spěchat nemáme, až bude mít malá více příkrmu tak pak ji dát, ale co zkusím jí to dát teď, tím nic nepokazím,ne. Tak děkuju moc, mimochodem Amálka je moooc roztomilá holčinka ;) paa :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já do ní vždycky něco málo dostanu, ale co u toho dělá, to je hrůza, vzteká se, plače, vyráží mi flašku z ruky, prostě to nechce, ale úplně bez tekutin není, i do příkrmu dávám malinko vody, aby to měla řidší. Jinak mi normálně pila 180ml UM a teď mi vypije necelou 100ml a to když se zadaří jinak ani to ne. A vše ostatní mi plive :( Ale zkusím přejít na tu Bebu 2 jak říkala Ivča, třeba se chytne.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojík, večer bývá hladová, protože před večerním krmením jí naposledy tak těch 16,30 a pak až o těch půl osmé a už se jídla dožaduje a když jí dám cokoli jiného než UM tak to sní. Asi jí to prostě už nechutná, když vyzkoušela i jiné chutě příkrmů, nebo fakt nevím. Jinak šťávy a vodu mi plive a čajík si párkrát cucne a to samé. Ještě jsem nezkoušela ten granulovaný...ale nevím nemám v něj důvěru, nezkoušela jsem...jen když nevidím ty rozsekané bylinky v pytlíku....tak se mi to nezdá:) Ale zkusím i to...uvidím, tak děkuju moc za radu...pa pa :k:

15.05.2010

Maminky, které kojíte, nechcete některá antikoncepci pro kojící maminky AZALII? Nechala jsem si ji předepsat, ale pár dní na to jsem přestala kojit, ani jsem ji nestihla začít brát.

AZALIA
21.04.2010

Maminky nechcete někdo moc pěknou háčkovanou čepičku?

Nechcete někdo čepičku?

je nádherná! Má se mi každým dnem narodit holčička a chtěla jsem pro ni háčkovanou čepičku, ale myslíš, že je vhodná i pro úplné mimi? A nebude dost teplá na léto? Hned bych si ji koupila, ale nejsem si jistá na to léto!

09.04.2010

Holky asi budu brzo plešatá :§) :§) :§) Jsem bez mála 5 měsíců po porodu a už asi měsíc a půl mi šíleným způsobem padají vlasy :§) Vím, že je to v důsledku hormonálních změn

Jsme na tom úplně stejně, musela jsem si nechat o 15 cm skrátit vlasy a teď bych řekla že je to lepší. Zkus se nechat ostříhat, je to hrozný, ale pomůže ti to. Ale prý je to normální a časem to přestane.

In reply to by Macca

No já nekojím od druhého měsíce:( jsem z toho fakt nešťastná, nejdřív jsem vypelichala v prvním trimestru, ale to bylo nic oproti tomu, jak pelichám teď:( já bych to sem jinak ani nepsala, ale už si fakt nevím rady. Nikdy jsem neměla bujnou hřívu, a ještě když mi z toho mála tolik vypadá.....no doufám že už to teda brzo přejde, všude mě to lechtá, malou vemu do náruče a hned je taky plná chlupů....:(

In reply to by Eileen86

jojo to znám, vlasy v postýlce, na oblečení ... pořád vlastně kontroluju, jestli je nemá v ruce. Taky jsem to chtěla řešit, ale zlepšuje se to. Mě akorát děsí geny. Mamce když padají vlasy, tak ne celoplošně, ale vždy na jednom místě, dělají se jí tak lisinky. Toho se bojím, když najdu na hřebenu chuchvalec.

Ahojky, podobný článek jsem tu psala nedávno :-) Ten samý problém a už se to začalo lepšit.....No, nechala jsem vlasy trochu zkrátit , aby se ozdravily a nebylo to pro ně tak náročné, beru vitamíny a dr. mi předepsala nějakou vodičku do vlasů, připravovali ji v lékárně. Prý se to stává opravdu skoro každé mamince a nebo taky padají zuby , no a teď si vyber :00: co je lepší ............... :a:

01.04.2010

Ahojte maminky :k:
Možná teda nejsíš určitě už to tu několikrát bylo, ale i přesto se Vás zeptám: KOLIK VÁŽÍ/ VÁŽILA VAŠE MIMČA VE 4 MĚSÍCÍCH?

Tak to vám váhu můžeme závidět. Porodní váha 3,5 kg a ve 4 měsících máme 64 cm a 7,1 kg. Prostě jsme nějaký rozpapaný a to jsme byli jen na kojení. Doktorka nic neříká jen, že je malá taková ,,pěkná" a máme začít dávat k obědu mrkvičku a večer rýžovou kašičku. Tak snad nás ta zeleninka trochu zaplácne, abychom neměli v létě 15 kg :a:

Naše porodní váha-3 900g a ve 4 měsících-8 120g!!!taky se to dr moc nelíbilo,ale co můžem dělat,že??O hladu ty naše drobečky nenecháme!!! :s: :a:

Holky moc Vám všem děkuju za odpovědi a uklidnění:) Já si také myslím, že je to normální váha, ale ta dr je prostě divná, jednou nám řekne tak a podruhé mak.....už to neřeším a budu si dělat podle svého tak, jak to budu cítit. Mějte se všechny moc krásně a pohlazení mimískům.....:) :k:

Ahoj holčičky, tak my máme čerstvě za sebou 4. měsíční kontrolu. Nar. 3810 gr a 52 cm a ve 4měs. 67 cm a 7700gr. Byli jsme pochváleni, že vybočujeme z grafů a že by si pan Dr přál více takto prospívajících miminek, ale je pravda, že já plně kojím, tak nevím, zda to není jinak u dětí na UM :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak malá mi teda zdaleka tolik nevypije, a posledních pár dnů jí strašně málo....pila mi 150ml 6x denně, což je 900 ml za den, takže by to mělo být ok....no a ted mi pije kolem 800ml někdy víc a někdy míň a to jí teda musím vyloženě vnutit....:( Už to neřeším...a děkuju..:)

16.03.2010

Ahojte maminky! Obracím se na Vás s prosbou, hlavně na ty, které jsou z okolí Olomouce. Potřebovala bych poradit, kde se dají v Olomouci nechat nastřelit náušničky??? Naše Dr.

05.10.2009

Ahoj prosím moc o připsání do seznámku:)
TP 10.11.2009/Eileen86/1./Olomouc/+13kg/vše ok/ :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka