Deníček uživatele dupka

29.11.2008

:cat: jsem ZDE dlouho nebyl, tak musím podati alepoň malé hlášení....Eliška už má konenčně své zlaté náušničky, takže je kočka :cat: ....na 8měsíční poradně měla 69cm, 6480g,

ahoj dupinko, to jste holky sikulky, ze tak pekne pribirate ;) :one: mas cagel? ten je fajn, taky potiram :-) mejte se krasne :a:

Ahoj Dupi,
posilam kratucky nocni pozdrav!!!!
Sem rada, ze Te tu zase vidim a ze se vam s Eeeeeeeeeeeeeeeeliskou dari dobre- to je priiiiiiiiima......... Gratulaskujem moc k vysledku - mame radost.
Muj nazor je ten, ze ty mimca, ktere nemely moc na vahu do 1/2 roku, tak v tom druhem pulroce zacinaji dohanet resty a naopak ty, ktere trhaly rekordy, tak uz jdou s vahou nahoru do rocku jen a jen pomalinku ...
Musim rict, ze i u nas tomu tak bylo - posl. mesic co sem jen kojila mi mala nabrala jen 350g a jak sem zacala davat prikrmy, tak 650g!!!!!! Takze je to jasny ...........
(no a aktualne od nas - v 7mes. mela Luciferka 7200g)
No uzivejte si spolecne vsech tech pokroku, o kterych pises - jste sikulky!!!!!!!!
A jak budes mit chvilku, tak se ozvi.
Packo Dupinky!!!!
SHARANE+LUCINKA

teda vy jste ale drobounký a šikovný :c: my máme už ted přes 7,5kg a byli nám včera 4 měsíce :!k: :!k: :!k: jerabina

No tak to už je holka velká a šikovná!! Určitě je s naušničkama kočka!! Ta naše když jsem jí je nechala dát tak už byla prostě slečna a né jen takové bezpohlavní miminko!!! Jinak my měli v půl roce skoro 70 cm a 7,5 kila, ale už se nám to zpomaluje! Zaleží jakej je start a myslím že v roce se to u švech srovná na podobné hodnoty!

nazdárek Dupko :-) ráda tě opět vidím :k: tak to s porovnáním s vámi je toník pěkný cvalík. v pěti měs. má 7,5 kila....ale to je asi tím, že je to lenoch, který čeká, až mu něko tu spadlou hračku podá, ev. si ho vezme na klín, aby měl lepší rozhled :s:

08.11.2008

:!k: čekám, až Eli hodí brkana po papu :!k: ...a ty vole na Nově ten dopravní spot, to mimčo, hnus :§)

30.10.2008

není to brzo, že Elišku dávám do chodítka od 7měsíců?

Tak ja nevim.Ja ho teda porizovat nebudu :n: ale myslim ze pokud ma zpevnene zada tak by v tom byt mohla.Ale zase ne cely den.Treba bych ji tam nechala pak 15min

ahojky my budeme zacinat8.mesic.a Natálku do doho nachvilku vzdy davam,kdyz si potrebuji dojit na Wc nebo tak atd....jezdi odrazi se do zadu

tak já do něj dávala malou, když si začla sama stoupat, okolo toho 6,5 měsíce, ale vydrželo ji to asi měsíc, pak v něm už být nechtěla, teď je v něm, maximálně když jí dávám piškot, aby tolik nedrobila po zemi

30.10.2008

ahoj ženy, hláísm, že žiju a Eliška taky....zdravím Katku77., janku82., žabku, Tesu, Dalinku, Natálku, no prostě všechny............jsem tady dlouho nebyla..neboť mám net přes wi-fi a ve

No nazdárek. byla už tu po tobě pořádná sháňka .-) hlavně, že jsi na světě a všichni jste OK. a těším se ne fotečky - tvoje i pozadulezoucího čísla :c:

Nazdááár ženská!No konečně jste na světě!Tak honem doval fotky svého účesu a nějakou atualitku Elišky ať jsem v obraze :a: :///:

Čau zlato, tak to jsi určo kočka s takovou barevnou dekou. :one: :!k: Sabinka už leze po čtyřech, ale to už ji moc nebaví a pořád se staví na zadní a chce chodit, potvora. Mám z ní nervy v kýblu, protože pořád leze za mnou, aby se po mě mohla vyšplhat do stoje.

27.09.2008

děvčátka, hoj, musím vám oznámit.....teda, že stále kojím, jak jsem vás tady pořád otravovala a chtěla skoncovat s kojením..tak teda nee, a stále kojím. Tak mě, prosím, pochvalte.

ahoj dupinko, to jste holky sikulky a je dobre, ze eliska ted tak hezky pribira. pozdravuj ji ode me :h: mejte se krasne :a:

gratulacéééééééééééééééééééé to já už nekojím :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

21.09.2008

prosím, od včera je to první den, co nekojím.

Ahoj Dupko, když přestáváš takhle naráz, tak si na noc stahuj prsa, mlíčko se nemá kam tvořit. Nebo si zajdi k dr, ať ti napíše prášky na zastavení laktace. Já ručně nikdy odstříkávat neuměla, měla jsem odsávačku, sice jen tu pístovou za 139kč, ale byla dobrá :one: . :k:

ahoj,já s tím tedy nemám zkušenost,kojím o stopéro,ale někdy minulý týden tu někdo radil proti tvorbě mléka prsa ledovat a na noc převázat a hodně ztáhnout (když budou smrsknutá,tak nebude dostatečný prostor pro tvorbu mléka). :a:

19.09.2008

:? tak milá děvčata, já jsem totálně grogy, doslova :( ....týden skoro vlbec nespím, taky tady ani nechodím, bo fakt nemám čas.

Ahoj Dupi,můžeš si gratulovat,do půl roku to bohatě stačí,stejně už je čas na příkrmy.já chci taky kojit půl roku.Naše primadona je taky nevrlá-sice zatím spí dobře(ťuk ťuk),ale usíná s řevem.S dávkováním sunaru ti moc neporadím,už jsem to zapomněla,ale koukám,že ti poradí zkušenější,tak zlom vaz matko! :a: :///:

In reply to by Dalinka

Ahoj Dalinko, s tím usínáním koukám, to máme odpravdu stejné..za řevu nehorázného a stejně nespí si hraje na dece, pak zas uspávat a řve a plíce má slušně vyvinuté, ale moje bubínky už to vážně nedávají :00: :a:

Ahoj Dupko, jak to tady tak čtu, ty naše děti se na nás domluvily a všude je to stejný.. já zatím plně kojím a doufám, že ještě hodně dlouho budu, ale naše drnda má poslední týden strašnej hlad.... teď na mě visela skoro dvě hodiny, furt sosala sosala a když u toho vytuhla a já se odtáhla, že se půjdu konečně najíst, tak řev a znova sosání... a tak dokolečka dokola... nakonec jsem jí už úplně vyšťavená rozmrazila 60ml odstříkanýho mlíčka, pochovala a už konečně spí... jsem pokousaná až hanba, tři dny jsem si teď hojila kousanec a ještě teď ho cítím :00: doufám, že je to jenom růstovej spurtík, ve středu jdeme na očkování, tak to proberu s paní doktorkou. S UM ti neporadím, namám zkušenosti :n: ale přeju ti pevný nervy a hodně síly, ať je to za vámi a máš zase klid

In reply to by Ricky

ahojky,taky doufám,že budu kojit co nejdéle to půjde.Vím,že se to vyplatí.Ale je jasný,že pokud už to Dupce nejde,tak se nedá nic dělat. Já taky kojím v noci snad po hodině,ale vím přesně,z jakého důvodu to je....zuby.Stejně jako u první holčičky na bolest u rostoucího zoubku pomohlo moje mlíko,vždycky jí uklidnilo ať se dělo,co se dělo.A musím říct,že zuby jí rostly tehdy od 6.měsíce snad do roku a čtvrt....celou tu dobu jsem prokojila celé noce,ale zvládla jsem to a jsem za to ráda.Vydržely jsme u kojení do dvou let a čtyř měsíců (přestaly jsme kvůli Marunce v bříšku :///: )Teď jsem taky pevně rozhodnutá tohle období vydržet a kojit tak dlouho,jak to bude malá vyžadovat.S UM tudíž taky neporadím,nemám s ní vůbec žádnou zkušenost.Ale držím ti,Dupko,palečky,ať se spinkání zlepší a konečně si odpočineš. :a:

11.09.2008

;) takže děvčátka moje, podávám hlášení:-...dneska jsme byly s Eli u paní dr. na poradnu,...takže její váha mě opět zklamala, nic nového.

ahojky dupko, nic si z te vahy nedelej, eliska je urcite v poradku a bude holt hubenour no. ;) nemuzou byt vsechny miminka cvalici, kazdy kousek je original :c: s tim curanim ti to nezavidim, sama nevim, jak bych to pochytala :00: tak drzim palce holky, at je vsechno c poradku :h:

No co na to říct, Eliška se rozhodla, že s ní bude modelka. Mamčo nedělej si z toho hlavu, Eli vypadá jako spokojené miminko a určitě jí nic nechybí.

Ahoj Dupko, budem drzet palecky, at je mala v poradku. A at poradne pribira.. Justynka je zase cvalik. Pozitri ji budou dva mesice a ve stredu me 5440g.. No jen se modlim, aby nemela zadek po me.. :-) Jinak az chytnes tu moc, tak dej vedet. Celkem me zajima, jak se to dela u miminek.. asi rano po probuzeni rychle rozbalit a cekat.. :-D No drzime palecky...

In reply to by katlen

s tou močí sama nevím :? , ale nejspíš to bude nejlepší po kojení, rozbalit, mám vzít talířek a čekat.... :!k: nabrat do talířku, přelít do skleničky třeba od přesnídávky a předat Dr. :!k: , no, to bude ale horor, to chcu vidět, jak budu v akci. kdysi prý stačila pomočená plína, ale dnes :? to jsou samé "lepší" :///: :a:

In reply to by dupka

Ahoj Dupko, já bych to s tou močí moc náročný neměla, Daníka vyloženě baví čůrat, když ho přebaluju a čůrá pěkným proudem (a piňdu má pěkně nastojato :s: :ooo: ), nevím, nevím jestli by to ten talířek pobral :s: My jsme byli včera na prohlídce ve 3 měsících - Daneček má 6320g a měří 61cm, není to žádný drobeček :n: Neboj, ta váha určitě půjde nahoru, je to holčička a chce být hubeňounká, musíš to prostě pochopit :s:

10.09.2008

takže zítra jdeme s Eli do poradny na 6měsíční prohlídku , tak jsem zvědavá na tu její "slavnou váhu", si přeji aspoň 5 a půl kila..doufám, že budu mile překvapena ;) a taky s ezeptá

Ahojky holky, tak to jsem na vás opravdu zvědavá, jestli Eli aspoň něco přibrala. Ale je tak akční, že co sní hned spálí, tak se nediv. Aspoň nebude mít problémy s obezitou :one:

ahojky. my jsme byli na 5mesicni kontrole a dr.mi rekl,ze muzu zacit prikrmovat zeleninovym prikrmem,kasickou.....a pekne bastime,a mooc nam chutna-bastime.jinak jsem si poridila vahu abych orientacne vedela kolik vazime.tak mam +-prehled.
tak at vam prohlidka dobre dopadne :papa:

Jejej tak ty máš doma takhle drobounkou slečnu?jakto?a já si myslela že mám fakt prcka :s: když vidim děti v jeho věku...malej má 4 měs. a 5400g a to dr. taky nebyla nadšená,ale říkala že to jde.Malej byl předcasně narozenej.

Zdar ženo, my jdeme taky zítra se podívat na paní doktorovou... tak ať máte pěknou váhu a dostanete pochvalu :one: Pět a půl kila, jo? Páni, to my budeme mít co nevidět, Kristýnka je kus ženský :!k: Jinak se mi k doktorce moc nechce, Kristýnka ještě pořád pokašlává a převážení snad dopadne dobře, minule se paní dr nezdál váhový přírůstek něco přes deset deka za týden :n: jenže jak zápasila s těma průduškama, tak hodně moc spala, každý den kadí minimálně třikrát, když jí do jídla nutím, tak blinká a je protivná. Jí kdy chce a kolik chce a hlady mi nebrečí, tak fakt nevim, kde je chyba.... Jinak provádím to, že tu sedím se spícím dítkem ve vaku, chce být mermomocí u mě :00: závislačka moje :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka