Deníček uživatele Doakie

26.03.2011

Tetičky, připojuji se s rekapitulací k polo-narozeninkám. :-)

Tomeš 18 měsíců :-)
Tomeš 18 měsíců :-)
Tomeš 18 měsíců :-)
Tomeš 18 měsíců :-)

Ahoj Kristi, to je roztomilé jak se ty děti opičí jako opice co :///: Takhle jsme byli nedávno venku na zahradě, a manžel pracoval něco se dřevem, samozřejmě se u toho spotil tak vzal ruku a utřel si pot do rukávu a ta naše opička to po něm hned začala opakovat a ikdyž neměla co tak se pořád utírala do rukávu :€): Takže letíte zase k moři, jůůůů to se máte :D Maté to ale pech s tím očkováním co? člověk by to už chtěl asi mít všechno za sebou (teda aspon já) a vy to pořád musít odkládat... Papa :a:

In reply to by Kamči

Kami, to je úžasný, já jí úplně vidím, berušku. Zrovna jsem si na vás včera vzpomněla - byli jsme s Tomísem na hřišti a on si tam začal hrát s holčičkou, co jako by Klárce z oka vypadla. :00: :girl: Neuvěřitelná podoba, na chvíli jsem myslela, že jste dojeli na výlet do Prahy. Ano, na dva týdny, oběma nám ohromně pomáhá na ekzémy i alergie. :€s€: A samozřejmě nejenom proto, co si budeme říkat. Itálii oba s Ivem milujeme, tak na to učíme i Tomíse. :-) Jj, já už jsem si zvykla, sama se v těch odkladech a zákazech docela ztrácím. Krásný večer! :a:

No rostete jak z vody,to jen mi jsme prťavoučký :///:
Teda Tomis je šikula,už se na vás tešíme:-)

Teda tak kdyz jsem to cetla v hodne vecech se Vam podobame jako vse ukazat oblikat rozumime ale taky nemluvime mocc...drzime pesticky s tim ekzemem at se nevrati a udelejte mu pro jendou uz papapa ..jinak Tomik je kluk sikovnej a spolu Vam to moc slusankuje v bazenku...Tak at roste jako z hody dela Vam jen a jen radost a je mooc zdravej...

26.03.2011

Tetičky zářijky, ahojky! :k: Dnes jsme náhodou zavítali do nově otevřeného OC Galerie Harfa.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No počkejte na Markétu,ta už se taky pere :metal: :help: :s: Lukyna

Tetky, takže zítra nějak po desáté v Harfě! :-) Telefon na mě je 604 123 616, písněte, kdyby něco. :? Moc se na vás a dětičky s Tomísem těšíme!!! :a:

04.02.2011

Tetičky, vkládám pár foteček z té povedené párty, jak jsem slíbila. :-) Fotka s Gábinou Partyšovou a Darinou nevyšla. K.

Slíbené fotky pro Zářijky 09
Slíbené fotky pro Zářijky 09
Slíbené fotky pro Zářijky 09
Slíbené fotky pro Zářijky 09

Kristy super fotecky, moc ti to slusi :one: To mas moc fajn, ze si uzivas takovych vecirku a poznas tolik znamych lidi :one: :qu:

ty si tedy užíváš :one: :one: sluší ti to jsi kočka :cat: Nevim,jestli se ted neurazíš :///: ale připomínáš mi Jitku Asterovou za mlada ;)

27.12.2010

Tetičky zářijky ahoky po Vánocích! Připojuji pár foteček.

Tomíkovy Vánoce 2010 :-)
Tomíkovy Vánoce 2010 :-)
Tomíkovy Vánoce 2010 :-)
Tomíkovy Vánoce 2010 :-)
Tomíkovy Vánoce 2010 :-)
Tomíkovy Vánoce 2010 :-)
Tomíkovy Vánoce 2010 :-)

moc hezoučký fotky máte :one: ,krásný stromeček :one: ,ty krásnou francii na rukou :€p€: ,Tomík obrovkou radost z panáčka :°~°: -parádička :qu:
A co Tobě přinesl Ježíšek? :? ;)

In reply to by radaxxl

ahojky radu, děkujeme, děkujeme moc! :-) na nehtech jsem byla před 14 dny, abych byla na vánoce kóča. :///: z mimi měl opravdu radost, má celkově dětičky moc rád, nejradši by si určitě pohrál s 3-týdenním mimískem, za kterým jdeme zítra - to by dopadlo... :00: mě přinesl od přítele prádlo od Victorky, dva oblíbené parfémy a kašmírovou šálu od mé oblíbené značky. od mamky rukavice, čapku a šálu, od nely lahev moetu. pak už jen samé drobnosti. :///: a tobě? :a:

In reply to by Doakie

tu kabelku jak jsem už psala,sněhule móóc pěkný,naušničky od Swarovski,pak od Míši moc hezký košíček na svíčku-miluji svíčky :h: dneska jsem zapálila v bytě asi 9čajových-Mirek šílel,že jednou vyhoříme :00: ..od Nikči-ta si ze mně udělala tentokrát srandu a koupila mi cestářskou vestu :€}€: -jako dítě jsem chtěla pracovat u cestářů,tak prý mi chtěla splnit můj sen-potvora :///: a pak takový maličkosti,ale ještě mi zbyla od babičky 500,tak si mám něco koupit,tak dumám co ;) ...ty jsi dostala teda hoodně dárečků-to si musela být moc hodná :metal:

In reply to by radaxxl

já jsem hodná vždycky, teta! :metal: ale tys také musela nezlobit, když ti bylo tak hodně naježíno. :s: cestářská vesta je suprová věc, možná bys jí mohla mít v autě jako součást povinné výbavy místo té reflexní??? :s: :s: :s: 500? svetřík by se určo neztratil... }:) :a:

Krásné fotky,tak už máte doma motorkáře :s: To je super,Markéta taky pořád drandí na odrážedle :) Kristý dostala jsem LG,je opravdu dobrej,ale přebalovat Markétu opravdu nechce :s: Tak třeba to bude dělat ten noťas :qu: Lukyna

21.09.2010

Tetičky, dlouho předlouho jsem nic pořádného nenapsala. V neděli jsme v předstihu oslavili Tomíkovy narozeninky, bylo to moc fajn.

Novinky a fotky z oslavy :-)
Novinky a fotky z oslavy :-)
Novinky a fotky z oslavy :-)
Novinky a fotky z oslavy :-)
Novinky a fotky z oslavy :-)

Moc hezke fotecky Kristi, moooc vam to slusi. Tak to je super, ze dortik smakoval :hu: Dortik vypada suprove :one: Je 12 kg to uz je silak :€): to se s nim pekne natahas :€): Sikulka...neboj za chvili zacne tapkat sam, my taky jeste nechodime, kolem nabytku, ale sami jeste vubec :n: Tak na to prebalovacim stole to je u nas uplne to same :€): Ale se vztekanim nastesti nemame problemy, zatim :D

moc hezké fotky máte. :one: .všem to moc sluší :c: ...tak to je dobře,že Tomík dortík patlal-tak to má být. :///: . :s:
S tím vztekáním-já taky ignoruji-teda snažím se občas plácnu,když třeba chce kousnout,tak i přes pusinku :( ...nebo jí vezmu a posadím kus od sebe,když se začne vztekat a ona chvilku řádí a pak přestane...tak pevné nervíky nám oběma :s: :a:

12.08.2010

Tetičky, i já připojuji pár foteček z dnešního srazíku v dětském koutu /koutek to teda fakt není :-) /. Bylo to moc fajn, dětičky si vyhrály, my se potom odměnily dobrým obídkem.

Srazík v Palládku :-)
Srazík v Palládku :-)
Srazík v Palládku :-)
Srazík v Palládku :-)
Srazík v Palládku :-)
26.06.2010

Dobré ráno tetky zářijky,

Pozdrav z Caorle :-)
Pozdrav z Caorle :-)
Pozdrav z Caorle :-)
Pozdrav z Caorle :-)

Teeeda vy se mate :€s€: :one: :€s€: Tak to je parada, ze mate uzasnou dovolenku a naplno si ji uzivate. Tak to bude s maleho Tomik namornik jak se nam vratite :€): Uz je to skoro 7 let co jsme byli taky v Caorle a mas pravdu, je tam naadherne :one: To verim, ze se Tomikovi v mori libi, to doma urcite nemate :€): :€m: Tak prejeme hezky zbytek dovolenky a uz se tesime na dalsi fotecky :a: :c:

Ahojky, tééda parádička :ww: :qu: to je super, že si tak krásně užíváte a že se malému tak v moři líbí :one: jak too, že vám tatínek odjede?? Mějte se krásně a užívejte, užívejte a nakupte si nějaké hezké věcičky :ww: moc hezké fotečky :a:

In reply to by emmily6

on je z toho moře fakt vyřízenej. když do něj vlezeme, hnedka se mi začne odstrkovat z náruče, nejradši by skočil šipku. :-) musí do práce, nějakej důležitej projekt. nakoupíme, už se těším, mám v plánu budget na jídlo utratit za doplňky - zrovna dneska jsem si koupila úúúžasný raybany jackie ohh collection, velká radost. a mám vyhlídnuto spoustu dalších "nutností". :s: :girl:

:one: JEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO TI TEDY MOC ZAVIDIM,A MORE JE SPINAVOUCKE,NEBO SE MI TO ZDA,JA KDYZ TAM BYLA BYLO TAKY TAKOVE,JSTE KOUSEK OD BIBIONE ZE??VY SE TAK MATEEEE :§)

16.06.2010

Ahojky tetičky. Před chvílí jsem úplnou náhodou při blbnutí našla třetí zubisko. :€Ss€: Je to dvojka vpravo nahoře, takže máme pizizubku.

Třetí zubisko

to je úžasné :c: gratulujeme k třetímu zoubečku a taky bych řekla,že ta druhá 2 na sebe nenechá dlouho čekat ;)

gratulujeme k dalšímu zubisku... :qu: :qu:
Tý jo tak další šatičky,ty se máš tetičko :one: :one: ...Já ani u jednoho dítka nenašla zoubek :n:

Ähojky,tak to budete upírci jako jsme byli my :s: Počkej,až ty dvojky povyrosotou,je to směšné :€Ss€: z nás měl každý srandu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka