Deníček uživatele Dandina

10.07.2014

Holky je možné abych měla po 6 dnech od ovulace opět ovulaci? Dnes jsem 6 dni po ovulaci a opět mě boli břicho jak při ovulaci a i ovulační test síli.

21.05.2014

Holky mám dotaz kamaradka byla na krvy že ji je pořad špatně a motá se ji hlava a doktorka ji brala i hcg a je možné aby ji týden před menzesem řekla že je těhotná? Nebo kecá?

30.04.2012

Už druhý den mě trápí křížové bolesti, včera to bylo sem tam dnes je to tak po hodině po dvou. Myslite si že by to mohli být posličci?

urcite muzoz, ja je mam uz od 30tt, zrovna vcera jsem je mela od 9 do 3 a muzu ti rict ze jsem se pripravovala uz na cestu do porodnice, nastesti se mi pak podarilo usnou a bolesti presl , delalo mi problem vstat, chodit, bolest jak pri ms , bederni bolesti a normalne jsem i prodejchavala, tyhle byly zati nejsilnejsi , ja jsem 34+1 .

05.11.2011

Holky chtěla jsem se zeptat jestli se vám to taky někdy nestalo cejtim jak kdyby ze mě něco teklo ale netušim co. Jsem na začatku 10tt a už druhej den pozoruju že něco teče?

Já taky myslim, že to bude výtok. Já musim mít taky každý den intimku. U minulého těhu mě to dokonce trochu pálilo při sexu a Dr. mi řekl, že žádný zánět nemám, že se jen mění prostředí v pochvě, sliznice...Takže v těhu je to všecho tak nějak normální :-) Jinak si myslim, že v těhu se může většina těch různých čípků a výplachů pro přirozené prostředí v pochvě, takže pokud máš pochybnosti Dr. nebo v lékarně ti určitě poradí.

Ahoj, potvrzuju, taky to mám, furt ze mě něco "vytejká" a je to nepříjemný, ale co naděláme, že... Za ty zázraky to stojí a vydržíme vše. A neboj se, kdyby bylo něco v nepořádku, vypadalo by to jinak. Buď v klidu.
Opatruj se :-)

Holky díky tak jsem se o tom bavila i s mamkou a naznala že je to fakt výtok ale chtěla jsem se poradit díky všem

:) pokud ti nic jineho neni,nesvedi nepali nezapacha,nemas krece ci velke bolesti
tak to bude jen tehu vytok,ja bez intimky ani krok a ke konci uz teny

plodovka to určitě nebude, tej máš v tomhle týdnu opravdu málo :) přikláním se nejspíš k výtoku, mě totiž taky zaskočil až kolem 9tt, neměla jsem ho od začátku těhu, jak holky často píšou... a na inkontinenci mi přijde docela brzo, ta se rozjíždí až s větším pupíkem, když ti mimi tlačí na močák a pánevní dno je povolené.. Jestli tě to trápí, nejlepší bude zajít si k lékaři, třeba ti najde nějaký zánět, pak by bylo dobré ho určitě přeléčit :one:

24.10.2011

Tak kontrola za náma :-) srdíčko nám krásně bije :h: jsem šťastná bála jsem se aby tam bylo pani Dr.

moooc gratulujeme k :h: Taky se už moc těším! Tak se mějte s pupíčkem krásně a dávejte na sebe pozor :€s€:

16.10.2011

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak to budu mít s mateřskou když momentálně jsem na mateřské malému je 20 měsicu a rodit bych měla začátkem června 2011.

10.10.2011

Holky přišla vám už za tento měsic mateřská? Normálně ji mám na učtu 7. a zatim pořád nic :(

Ahojky, mně chodí na účet 5. a taky ji nemám. Ale včera jsem se dozvěděla, že to převzalo Brno (jsem z Hodonína), takže se vůbec neví, kdy bude :( Jedna verze je že prý kolem 20. a druhá, že přijde až příští měsíc obě najednou. Tak kdoví, jestli to u vás není nějak podobně. Zkus si tam zavolat.

04.10.2011

Holky prosim nevite co se muže na kašel těhu?

Ahoj, já mám tušení, že jsem v lékárně dostala taky jednou sirup přímo pro těhotný, ale je to dlouho a nejsem si jistá, ale možná ten jitrocelový to byl...

já si myslím, že taky přímo nic není...co zkusit jitrocelový sirup?Já ho taky brala, sice jsem byla těhotná už déle, ale je na něm napsáno, že se v těhu užívat může, tak by neměl být problém.

In reply to by Barunka8

Holky díky, vlékarně jsem se ptala a právě ten jitrocelovej mi nedoporučili že do třetího měsice má nějaké látky které by mohly uškodit tak skusim tu vincentku. No a když by se to shoršovalo tam si prý mam dát stodal ale jen velmi opatrně protože obsahuje alkohol :(

26.09.2011

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat v sobotu jsem si dělala test a měla jsem tam dvě čárky ale ta druhá byla jen slabá a dnes ráno jsem test opakovala a zase dvě čárky ale druhá světle ruž

Ahoj maminky a snažilky,

dnes nebo zitra mam dostat M,ale vcera jsem si delala behem dne 2 teh testy a byly tam dve carky i kdyz ta druha byla slaba ale byla,mam bolesti zad,a divny pocit v brise...myslite si ze by se mohlo zadarit?moc s manzelem chceme mimi.Mame uz 3roky starou holcicku.dekuji za odpovedi :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky díky vyfotit ho boužel nejde foťák stávkuje tak budu doufat a čekat že se v utery menzes nedostavi a pak skusim další test a pisnu novinky.

In reply to by Dandina

Tak menzes mešká čárka sílý tak se asi zadařilo :-) a to jen tak čirou náhodou a neplanovaně tak jsem zvědava jak to budu zvládat protože mám doma 20měsičniho roštáka ;) no snad to zvládnem :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka