Deníček uživatele Danča28

14.05.2013

tak sem davam mamatest kde na me vycuhuje duch,vidite to taky? Dnes neocekavam,teplota vyskocila,spinim uz od 7.5. po dilataci hrdla.

Vidite neco holky?

Ahojky,
jj slaboulinkej dušík tam je a jsem strašně ráda, že jsi sem to foto dala. Dnes jsem si také dělala test, vzhledem k okolnostem a vypadal uplně stejně, jen jsem si nebyla jistá, že ten proužek chci tak moc vidět, že ho tam vidím.
Mám nalité prsa, spala bych kde se hnu. Snažíme se od srpna 2012 a nějak už jsem ani nedoufala.

V pondělí mám dostat ms, když nedorazí, zkusím testík znovu.

Mooooooooc gratuluji :q: :a:

08.08.2012

Ahojky holky,myslíte,že už se blíží ovule? :s: dnes jsem 13 DC ;) http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Danca28/grafy

Tolik se v tom nevyznám,ale řekla bych že se blíží;) ale dej radši na rady zkušenějších:) já neměřila ani nic jiného nepraktikovala,protože sem byla na mrtvici,že to nejde pořád a když jsem na to přestala myslet tak nějak,tak byly hnedle dvě silné dálnice:) tak se hezky snažte a ať to vyjde:)

03.08.2012

Ahoj vsem,tak se musim pochlubit se svou ratolesti..nejen ze ho napadlo pozdravit dr ale nebojkotoval vysetreni,nechal se zvazit 18kg a zmerit 99.5cm pak nastala od dr pochvala,ze umi 12barev,srozumit

tak mi spadla brada jak je ten tvuj chlapeček šikovný :one: ,ale tak nám budou 3 až v květnu tak se snad taky pohnem,zatím teprve spojujeme slova :s: s pindíkem naporadím,mám holčičky a s bulkou bohužel taky ne ale kámošky chlapeček má bulku u obočí,taky řekli že je to normální a že to zmizí ale vzhledem k tomu že se to nehne tak chodí po nějakých vyšetřeních,pro jistotu jestli to není něco jiného,ale jemu je pul roku tak má asi spoustu času aby to zmizelo

In reply to by Zdenda3

Holciny dekuji za info,asi je to u malych deti fakt normalni,ze se jim nekde udela boulicka a pak to zmizne,tak dam na dr a budu to hlidat,aby se to nezvetsilo.Jinak tehulko32 kazdy ditko ma neco v cem vynika a pak co nechce nebo mu nejde.Radecek je sikula na barvy,pisnicky,pozna typy aut ma proste pamatovaka.Ale zas ve 3 letech nezvlada oblekat veci pres hlavu,boty to ma vzdy kozi nohy :-D a jeste pred mesicem nechtel chodit na zachod,jen mel nocnik a plenu na noc,takze tak :-D az kdyz jsem tady cetla rady,ze proste uz nesmim dat plenu ani nocnik tak pak to slo ze dne na den,ted uz pohodicka,na zachod chodi,nepocura se v noci ale bobek,ten bude snad jeste v 10 l. delat vsude mozne.Jak kdyby se toho bal nebo nevim,schova se a vykadi,uz nevim jak na nej.

ahoj, no nás čeká tříletka až v září. A teda od dcerky takové výkony očekávat nemůžu. Začala mluvit teprve před 2 měsíci, takže tak :s: :s:
Co se týče té bulky, tak dcerka měla takovou maličkou, ale sama zmizela :? Teď už se jí dělají jen takové ty malinké do 1mm. Takže bohužel nevím, co se s tím dá dělat. :a:

02.08.2012

Ahojky holciny,mam k vam dotaz,jelikoz se nevyznam v baz.teplote.Ms skoncila v ut a ve st teplota 36.7 a dnes 36.9 jak to,nemela by byt nizsi?

30.07.2012

Ahojky spolubojovnice a tehulky..predem chci vsem co maji krasne dalnice poblahoprat,moc vam to preji ;-) no a jak u me,samozrejme se mi mrcha rozjela,takze bylo zklamani,ale uz jsem v pohodicce a ten

To je mi moc líto, ale je dobře že to takhle bereš a nebudeš se stresovat.Moooc držím :one: :one: :one: do příštího snaženíčka :h: :h: :h:

27.07.2012

Ja se z toho meho tela zblaznim,cele dopoledne jsem spinila,tak jsem si rekla,ze se mrcha behem dne rozjede,ale prd,naopak prestalo i to slabe spineni.Tak mi to vrtalo hlavou a mela jsem koupeny mamat

26.07.2012

Ahojky vsem,tak jsem pred chvili vstala a ze pujdu testit,ale zacala jsem spinit takze je to zbytecne,to se mrcha rozjizdi a o 2 dny drive..No,nevadi byl to prvni pokus a nemuzu chtit prece vse hned

zlato vydrž a uvidíš ja taky špinila před zjištením tehu..ale v den kdy mela dorazit to ustalo a nic a uz sem dneska 20+0

25.07.2012

Ahoj holciny,posilam pozdrav z Divaku kousek od Brna.Delala jsem si dnes test,mam 3dny do ms,vidite tam neco?

Vidite neco holky?

Kdy neočekáváš MS? :a:
Stín tam je - - ale takových stínů tu je v poslední době hodně a pak mizí bídáci 8) . Rozhodně přeju, aby zítra (nebo 2 dny) byla čárka vidět líp :a: a bylo vše tak jak chceš :€O: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky