Deníček uživatele Daisii

31.03.2011

Ahojky maminy,

Poraďte jakou jídelní židličku??
Poraďte jakou jídelní židličku??

tak já mám stejnou jako je ta modrá dole jen v jiné barvě (Alexis želva 2011). Už jsme ji sestavili a podle mě je parádní!

Pa Lucka a Andrejka

já mám tu první a jsem s ní maximálně spokojená, neměnila bych, strašně jednoduše se ovládá, k našim jsem koupla Zopa Space a teda ovládání tuhé, když zapínám pásy, tak jsem se už párkrát přiskřípla... prostě se to nedá srovnat...zkoušela jsem i tu Fabulu, ale taky se mi zdála trošku hůř ovladatelná, ale jinak funkce stejný, v tom si myslím rozdíl není

já mám od loňska tu židličku,která je na druhém obrázku a zatím jsme max.spokojeni-sice v létě se v ní prcek dost potil,ale to by se potil v každé polstované židli :00: . Dá se lehce přesouvat, má 2 odnímatelné pultíky,je snadno složitelná,dobře se udržuje a hlavně nepatří k těm příliš drahým židličkám ;) :a:

27.03.2011

Milé maminky ( únorčátka 2011),

Seznámek miminek - únorčátka 2011- aktualizace 27.3.2011

Ahojky,hlásíme se s Haničkou :-) 14. týden - 5700g. 62 cm .. jsme na Nutrilonu AR + čajík.spinkáme celou noc od 19:00 hod do 6,7 hod. :one: ... Ko kyčlí ve 3. měsících - ještě nemá jádra,musíme za 6. týdnů znova :? pokroky - chytne si hračku , dtrká vše do pusinky,otáčí se zatím jen na bok :!k: zdravíme všechny páá

Ahoj tak sem trošku pozapoměla =) Rostík v 15 týdnech měl 6810g a 62 cm, dáváme vigantol, prdíky jen málokd ytrápí, ale ublinkává po obyč. mlíku takže dáváme Nutradefens nevím jak se to přesně píše a je to hypoalergení. Snaží se pást koníčky, žvatlá, xgytá za hračky, směje se,

tak Nikolka měla v 16 týdnech 6060g a 60 cm, dáváme už jen Vigantol a prdíky nás už téměž netrápí,takže už spíš jen vyjímečně dávám Sab simplex. Ted nás začalo zlobit očíčko, máme v něm prý nějaký zánět, tak jsme dostali antibiotické kapičky Kanamycin, užíváme je už téměř týden a už se nám to zlepšuju. Jinak se všemu smějeme,líbí se nám kolotoč nad postýlkou,snažíme se přetáčet,ale ještě nám to moc nejde, překáží nám ručička,aby jsme se úplně otočili. Už musíme přidávat umělé mlíčko, protože to odemě už nestáčí,tak je jen částečně kojená. Nožičky máme vpořádku a už na ně nemusíme. Máme už dvě dávky hexavakcíny a dvě dávky synflorixu, třetí dávku máme dostat 30.6., zase obě najednou. Další kontrola nás pak čeká v půl roce. V noci papáme většinou už jen jednou

16.03.2011

Ahojky milé maminky,

Jak roste Filípek a nové fotečky
Jak roste Filípek a nové fotečky
Jak roste Filípek a nové fotečky
Jak roste Filípek a nové fotečky
Jak roste Filípek a nové fotečky

koukám, jak malej už pěkně vyrostl a má se čile k světu. A z těch zánětů si nic nedělej, mám to taky:(. Je to fakt děsný, obzvlášť ty vysoký horečky mě deptají. A bradavky mám sice v pořádku, zato dvorce mám úplně rudý a taky hrozně bolestivý, takže kojení je spíš za trest. Ale taky hodlám vydržet :). Teď jsem zjistila, že mi pomáhá namazat bepanthenem a přes to ještě čistou vazelínou a nechat chvíli na vzduchu, tak snad naděje na zlepšení :). Moc ti držim palce, ať se ti to taky zlepší :one: . Měj se moc hezky a pohlaď ode mě Filípka :€s€: :a:

Ahoj Dáši, krásně Filípek vyrostl a takovej šikulka !!! mě Sofinka vyžaduje už od narození ;) Kolik Ti toho Filípek přes den naspinkal a nyní? Mě Sofinka od začátku tak dvě hoďky dopoledne a pak odpoledne v kočárku, nyní dopoledne tak 1/2 hoďky a pak v kočárku i 4hod a to máme skoro 6týdnů, ale dobře Ti spinká v noci, mě se zatím Sofí vzbouzí po těch 3hod na mlíčko.

Tak se opatrujte a ať Vám dělá jen radost Kata a Sofinka :k:

21.02.2011

Milé maminky ( únorčátka 2011),

Seznámek miminek - únorčátka 2011

Ahoj Dášo,
tak jsem tu s další aktualizací ;)
Malá má už 8 týdnů, váží 4370g a měří 57cm. Kontrola kyčliček už je taky za námi a má je ok, další kontrola až v červnu :\x: Žloutenka už je definitivně pryč, takže jediná komplikace už je jenom to věčný ublinkávání... Ale co, už jsem si na to celkem zvykla a jí to evidentně absolutně nevzrušuje. Dokonce se mi už kolikrát stalo že se na mě krásně smála, hodila šavli :sick: a smála se dál!!!
Jinak už krásně pase koníky, směje se, i nahlas, povídá, a je celkově hrozně živá :s: V noci už se na papání budí jen 2x :dance:
Pac a pusu :kiss: tobě i Filípkovi.

Dnesni kontrola u dr...prevazeni,mame 5600g...a je nam 8 tydnu.Jinak jsme v poradku a pry jsme sikovny.Uz jsme pry podle tabulek...napsala nam na brisko kapky Sab Simplex, a za 14 dni jdeme na prvni ockovani

18.02.2011

Milé maminky a těhulky,

Filípkův 7 týden :-)
Filípkův 7 týden :-)
Filípkův 7 týden :-)
Filípkův 7 týden :-)
Filípkův 7 týden :-)
Filípkův 7 týden :-)
Filípkův 7 týden :-)
Filípkův 7 týden :-)

Dáši,
Rostete pěkně do krásy, Filípek je na nádherný!!!
Ať vám dopadnou všechny ty vyšetření dobře a zase se těšíme na fotečky.
Hanka

Dáši, jste krásní a tak šikovní! Filípek je taky vzorně prospívající miminko! Chtěla jsem ti říct, že jsi měla ve všem pravdu, když jsi mi říkala, že se všechno zlepší a malej se mi rozpapá! Už se rozkojil krásně - přibírá necelého čtvrt kg za týden. Už máme 54cm a 4330g. Prostě je to macek.
Doufám, že vám na neurologii, kyčlích i očním všechno dobře dopadne!! Pak dej vědět! My už jsme na neurologii byli. Docela dobře to dopadlo, ale stejně budeme chodit od příštího týdna na rehabilitaci - Tobínek rád točí hlavičku na pravo a už a má ji na pravé straně trošku placatou. Tak to budem pěkně procvičovat. No, raději dřív, než aby pak bylo pozdě a bylo to horší! A taky musíme trénovat pasení koníčků... hlavičku tedy udrží, ale musíme pěkně posilovat svalečky.
Na kyčličky jdeme taky příští týden.
A jak se tak dívám na tvé fotky - tak ty po probuzejí jsou jako přes kopírák s našima! :) Filípek je tam neskutečně miloučkej, jak je rozespinkanej a protahuje se! A ty jeho rtíky! Já jsem na rtíky u dětí přímo ulítlá a ty vaše - to je krása jak jsou vytvarované!

Ahojky,
jejda vy krásně rostete :\x: Když si vzpomenu jakej to byl drobínek když se narodil...
Fotečky jsou moc krásný :qu: Naše malá dělá úplně stejný ksichtíky a protahuje se jako Filda když se probudí :C]]: Je to sranda :s: Tak takhle hezky prospívejte dál!!!

Teeeeeeeeda, to už budou 2 měsíce. Já se tahám ještě pořád s břichem :€O: a ten tvůj Filda už dělá nádherné ksichtíky, jsou fak dobrý. :qu:

Dášo Filípek je nádherný,je to už pořádný chlapák,na to jak byl malinký,tak krásně roste :qu: a ten sexík,tan ti budem s holkama závidět,ale my se taky dočkáme,už jen 3 týdny a taky bude :*O*: noc plná vášní :dance:

16.02.2011
15.02.2011

přemýšlela jsem co dál se seznámkem ,jestli neudělat až odrodíme nový kde bychom mohly sledovat např.
-týdny
-váhu
-délku
-krmení ( kojení, kojení + Um, UM)

In reply to by mala.manelka

já byla sice zakladatelka klubu únorčátek ale rodila jsem už 30.12.2010 , ale už tak nějak srdcem patřím k vám ,takže je zván kdokoliv pokud bude aktualizovat :one: :one: :one: a rodil od ledna do března :-)

Ahojky, myslím, že to je supr nápad! mám termín pozítří a už moooc chci mít Kubíčka taky u sebe :/;x: zároveň se dost bojím, chjo...hezkej den Radka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky