Deníček uživatele Cvrček2014

23.02.2015

Teda nevím jak vy, ale druhé těhu prožívám mnohem víc než to první. U prvního jsem lítala jak drak, břicho nebřicho a teď mám do mateřské ještě cca měsíc, 10 Kg nahoře a jsem úplně hotová.

Ahoj, ten měsíc Ti uteče jak voda ;) a 10 kg je v pohodě. Já přibrala druhé těhu 16 kg :s: a nějak jsem to nehrotila ;) d

Ahoj, neřeš prkotiny - 10kg je zcela normální, spíš nízký přírůstek na váze. Držím palce, ať je ten posl. měsíc pohodový. Ale promiň mi to, ale spousta lidí tady řeší tedy mnohem závažnější starosti-tím tedy nechci shazovat tvůj příspěvek, ale když jsi šla do těhotenství, tak jsi asi mohla čekat, že to nebude "jako bys nebyla těhotná" a že bys porodila pomalu za chůze a všechno pokračovalo dál jako bys ani těhotná nebyla. Je to zátěž pro tělo, pro organismus, apod., buď ráda, že nemáš nějaké větší komplikace, že jsi zdravá a všechno je tak, jak má být. :€s€:

In reply to by Keltka

Právě, že mě samotnou překvapuje, jak mě to zmáhá...bylo to myšleno spíš jako konverzační téma, navíc to, že nemám komplikace nebo neznamená, že si nemůžu postesknou i když jsem věděla do čeho jdu.

In reply to by Cvrček2014

Ahoj, tak to chápu. :€s€: Na konci těhotenství je to asi těžké pro každou těhulku. Spíše jsem to myslela tak, že se tu řeší někdy horší problémy a že na 10kg příbytku na váze si stěžovat je spíš legrační. :s:

26.01.2015

Tak jsem včera byla trochu na nervy, dopoledne mi začal takový silný výtok (víc než obvykle a měl hnědavou barvu. Vždycky všechno odkládám,ale tentokrát po pročtení všeho možného jsem se rozhodla jít k dr.

27.10.2014

Ahoj, 6.10. jsem byla na kontrole a podle UZ jsem byla 8+4, TP 14.5.2014. Dnes jsem byla znovu po třech týdnech (tzn měla bych být 11+4) a podle UZ jsem 12+2, ale dr to napsal jen do Ultrazvukových vyšetření, ani termín porodu nezměnil. Trochu mě to znervóznilo. Jestli není mimušo moc velké. Koza jsem se nezeptala, jsem tam vždycky tak vyplašená a dotazy mi dojdou až pak :?

20.10.2014

Ahoj, posledních pár dní trápí občas taková ostrá bolest jak na vaječnících nebo vejcovodech. Jsem asi 10+4. Máte s tím některá zkušenosti?

Děkuji

Ahoj já měla v těhotenství(v těch prvních 13-ti týádnech) kolikrát až křeče v břiše, ale podle všech vyšetření to nic nebylo.Syn se narodil přirozeně a všechno bylo v pořádku , i syn je.

Ahoj, taky se mi to stává, jsem v 15. týdnu, někdy mi to vyvolá to, když rychleji vstanu ze židle, z postele, zkrátka, když se to břicho jakoby "natáhne" nebo jak to popsat :///: Jindy jen tak, bez zjevné příčiny. Vysvětluji si to tím, jak se děloha zvětšuje, a napínají se tak i vazy, které ji drží, proto je zkrátka občas cítit. U mě je to vždy jen chvilička (ta bolest) a přejde to. Zpočátku mě břicho bolelo často a v kuse, jako křeče před MS, to už ale pominulo.

10.09.2014

Ahoj, jsem asi ve 4 tt, na uz ještě není vidět srdíčko, ale dr, zmínil, že by mohli být mimuška dvě. Což si nedovedu představit.
Poslední dva dny mám takové zvláštní pocity v podbřišku a pořád se mi chce čůrat, večer je to nejhorší, jsou to podobné pocity jako v posledních týdnech těhotenství co jsem měla u první dcery.

nevím jestli je to normální a mám trochu strach :€\€:

Ahojki, my jsme teď 10+1 je to moje první těhu.. Dlouho jsem ani nepociťovala nějaké těhu krom pozitivního testu.. Teď mívám častý hlad, chodím pořád na záchod (i v noci min. 2 krát), a bolí mě prsa úplně pořád a občas tlaky v podbříšku.. Takže si myslím, že každé těhu je u všech jiné, i když některé jich mělo více, pořád není stejné.. Ale pokud máš pochybnosti určitě si zajdi, od toho tam ti doktoři jsou :-) Tak držím palečky ať se vám daří :-) :a:

Jsem skoro v 10tt a tlaky v podbříšku mám taky a čůrat chodím taky pořád,nemůžu kolikrát dojít ani do města a v noci chodím i 2x za noc..takže jsi myslím,že je to normální u prvního prcka jsem chodila taky pořád na wc :s:

09.09.2014

Ahoj, máte někdo zkušenost? Vyplatí se? Lákají mě, vypadají pohodl, jako klasické jednorázovky. Praní mi nevadí, ale jde mi o pohodlí mimuška a praktičnost.

Děkuji

Ahoj, to se nedá takhle jednoduše říct, protože různí výrobci vyrábějí pleny jinak - střihy, materiály. Stejně tak je každé dítě jiné. Já sama mám dvě, obě "odchované" na látkovkách a po dceři jsem musela většinu prodat a nakoupit jiné, protože synovi neseděly ;)
AIO jsem teda měla minimum, ale když už tak to byly Anavy a Pop-in. Ale Anavy mi na nevyhovovaly - vcelku protýkaly, ale měla jsem je jen u kluka, kdoví, třeba holce by sedly. Jinak naopak klasické Anavy, na které je třeba ještě nasadit svrchní kalhotky pro mě byly na prvním místě. A Pop-in jsem měla starý střih, teď už se dělá jiný a ten neznám, ale ty staré jsem měla taky ráda (u obou dětí). Ovšem dnes už je zase x jiných značek, které neznám, přeci jen děti jsou už bez plen dlouho ;)

In reply to by femme.fatale

ještě teď na to koukám a napadá mě jedna věc. AIO se teda dělají v drtivé většině jednovelikostní, ale obecně jsou určitě lepší - hlavně pro ty malinkatý miminka - nějaký vícevelikostní, tj. jako prostě co nejmenší velikost. Ony jim ty velké pleny často odstávají, a tudíž protýkají. A taky v nich mají zbytečně velikej zadeček, že půlku oblečení (který se šije na tenký jednorázovky) nedopneš ;)

08.09.2014

Ahoj, tak kontrola za mnou, zatím jen těhotenský váček (možná dva), kontrola za 3 týdy, já to snad nepřežiju :00:

Nejdříve gratulace k :€O: Je to krásný pocit :) Neboj uteče to jako voda, před asi 5 týdny jsem prožívala úplně stejné pocity, a teď už jsme 9+6 a v pátek první poradna a konečně průkazka a malé zase uvidím po 3 týdnech, už se nemůžu dočkat, takhle jenom zatím vidím ult co mám na lednici :h: :h:

Co znamená těhotenský váček??? To jako, že už je vidět zárodek, ale bez srdíčka??? Kolikátý týden jsi??? Já jdu na UZV,když budu 5+4, tak jsem zvědavá co tam bude. Ale spíš si myslím, že neuvidím ještě ani :h:

In reply to by Lálinka

Já byla 5+3 mám pocit, jak jsem šla poprvé na kontrolu a potvrdit těhu.. U mě nebylo nic vidět krom černé šmouhy :s: Ale to je individuální, každé mimi roste jinak.. Ale to překrásný pocit, když ti doktorka poví, že se v tobě hnízdí nový život :)

In reply to by Lálinka

Ahoj, tak jak píšeš, jsem těhu, ale ještě není vidět srdíčko, u prvního těhu jsem byla cca cca v 5 týdnu a srdíčko už bylo, teď jsem asi ve 4.
Ale u první dcery jsem měla dost zvláštního doktora, ani nevím jak těhu počítal, myslím, že jsem byla už tak v 7 tt. Je možné, že ještě taky nic neuvidíš, tak nepropadej panice, bude to OK :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka