Deníček uživatele Carrie

20.02.2012

Ahoj holky, tak se hlásím z dnešní poradny. Všechno máme v pořádku až na zvýšený cukr a prďolka krásně prospívá. Dr.

Pupíček a dnešní kontrola
Pupíček a dnešní kontrola

jé hezký pupíček a jde vidět teda ten zadeček co na vás vystrčil :-) ale hlavně, že krásně rostete a jste zdraví a s tím cukrem se to snad srovná ještě ;-)

20.01.2012

Ahoj srpňátka, přikládám fotku ze včerejšího ultrazvuku, krásně jsme vyrostli a z fazolky se stal malý človíček velký něco přes 6cm:) Mějte se krásně a pohlaďte pupíčky :€s€:

jak jsme povyrostli 12tt+0
jak jsme povyrostli 12tt+0

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, Kacko presne tak. Den sem den tam...az se bude chtit vyklubat, tak se bude chtit vyklubat;)

21.12.2011

Ahoj holky, tak dneškem jsem oficiálně těhulka;) Máme za sebou první kontrolu a zároveň i první poradnu. Prcek odpovídá 7tt+4 a krásně mu bije srdíčko.

Dnešní návštěva u Dr. - teď už můžu říct, že jsem těhulka;)
08.07.2011

Ahoj holky, jsem tu nová a prosím o radu. Jsem asi ve 4tt a chytla jsem nějakýho odpornýho bacila - nejdřív horečka, bolest v krku a teď mám rýmu se suchým kašlem.

ahojky, já to měla uplne stejne...i diky memu onemocneni jsem prisla na to ze jsem tehu...odpocivej, pij hodne caje, kup si vincentku ve spreji do nosu a vydrz..ja az sem mela 39 horecku, tak mi doktorka povolila paralen, jinak zabaly, priznitz na krk, jitrocelovej sirup...a tak...nemuzes si temer nic vzit..ale musis vydrzet..ja uz mam dneska 9ti měsíční holčičku a je v pořádku...i tehu bylo...

Děkuji. No je to jako zlý sen, celý rok jsem nechytla ani rýmu a teď tohle. K dr. mám strach jít, ono to teď v okolí docela řádí, tak tam nechci chodit, ať nechytnu ještě něco horšího. Zatím teda čajíčkuju a odpočívám. Je ale dobrý si přečíst, že byl někdo hned tak na začátku nemocný a všechno pak bylo v pořádku. Jsem docela vyjukaná, aby se něco nepokazilo.

Ahojky, neboj...to bude dobrý...já byloa taky cca v 5 týdnu nemocná, měla jsem teplotu 38,5 a navíc střevní chřipku! Brala jsem paralen - ten můžeš a kdyby to bylo hodně špatný v krku, tak můžeš Bioparox - je to inhalační jakoby antibiotikum a je tam nástavec jak do pusy, tak i do nosu....Chuťově je to sice dost hořký, ale mě to teda pomohlo.....Jinak čajíčky, čajíčky a zase čajíčky a ležet.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka