Deníček uživatele blazha

11.06.2009

Ahoj holky!

Nam budou 20.6. 3mesice a Davidek kandi tak 2-3x do tydne.ale nekdy treba i 1x za 10dni nebo 1x za 8dni...
Je to OK taky je plne kojeny,je to tim,ze telo vsechno spotrebuje a nema zbytky.Neni to nic spatneho.
Dr. rikala,ze meli rekordmana,ktery nekakal 21dni ;) jo a strukruta je jina.Takova hmave hnedo oranzova :a: :a: :a:
http://www.prckoviste.cz/davidek

tak nám jsou 3 měsíce a taky kaká několikrát za den,ale četla jsem,že kojená miminka nemusí kakat i 14 dní a je to normální,že prý všechno strávějí a prostě nemají co kakat,no mě se zdá že 14 dní je moc,ale když ti nekaká 5 den,tak to snad je v pohodě.No uvidíš co ti napíše někdo jiný. :a:

Ahojky. Mojí Aničce je 6 týdnů a kaká třeba 1 za týden, ted je to dokonce 9 dní, kdy naposledy kakala. Doktorka říkala, že to může být až deset dní u plně kojených miminek, ale už začínám být nervozní, ani rektální rourka zatím nepomáhá.

11.06.2009

Ahoj!
Chci se zeptat, kdy jste nechaly holčičkám nastřelit náušničky? Někdo říká před, jiný zase po očkování, tak nevím....
Dík, Hana.

moje dr chtěla po očkování, jenže to nakonec bylo kolem půl roka, myslím a Monča si je během 14ti dní vytrhla a máme prd, tak já myslím, že je lepší dřív..

21.04.2009

Ahoj holky!

mela jsem taky zlomenou klicni kost.Ale asi to bylo v pohode,mamka nikdy nerozebirala,takze se to asi hoji rychle.

Ahoj, naše Gabča měla taky zlomenou klíční kost, ale řekli mi, že ji jen nemám tahat za tu ručku a mám dávat pozor při oblékání, abych ji nějak nenatáhla, jinak žádná omezení, že do týdne se kolem té zlomeninky udělá takový jakýsi svalek, který to zafixuje a že to velmi rychle srůstá, takže se nemám ničeho bát... a taky jsem na Gabče ani nepoznala, že by měla nějaké problémy nebo že by ji to třeba pobolívalo... vůbec nic, jako by nic neměla... ale ona na boku stejně nelehávala, nejvíc se jí líbilo na zádech... ale kdyby mi to při vizitě doktor neřekl, tak bych to sama ani nepoznala a nevěděla...

11.04.2009

Ahoj holky!

01.04.2009

Ahoj holky!

Ahoj, já si myslím, že dnes nechají přenášet max. 10 dní od TP, alespoň tak to chodí u nás ve Znojmě a tak mi to řekla sestřička. Jo, ty telefonáty a dotazy mi už taky lezou krkem, já mám termín v neděli a denně mi volá tak 5 lidí co už, jako bychom jim pak asi nechtěli napsat. Už jsem se rozhodla, že od neděle neberu telefony, jen manželovi.

Tak ja mela termin podle utz 28.3. podle PM 29.3. a stale jsem tady. Nasi Viky se proste nechce :) Na nejake vyvolavaci metody kaslu, proste cekam.

Ahojky Blazho!Tak ja měla taky ten termin toho 30.3 a pořád NIC... :§) Od pondelka každý den dojizdim daleko do nemocnice na snímání a to budu muset i o víkendu,taky už mě to nebaví jak některé holky mají miminka už u sebe. :cc):Taky sexik sme mely,ukízím jak bláhova,do schodu nemuzu protoze zadne nemame i když bydlime v baračku a pořád nic. Budu mit první mimi tak i přítel už je docela nervozní co a jak jestly budu rodit nebo ne.Zatim se pry neotvírám a zatka mi taky jeste neodešla(akorad mam poslicky) ani ze se nechystam rodit.Doktor mi rekl že v Pondělí už bych měla nastoupit do nemocnice a asi 3dny počkají a pak mi vyvolají porod.No tak doufam že se zítra neco konečně dovím.Tak ti aspon preji at to tobe vyjde a mimi se uz bude tlacit na svet papa :a: :\x:

Ahojky holky!
už jsem pukala závistí nad článečky, že už některé šťastlivkyně, 38+ něco málo, porodily.. Také jsem měla termín 30.3.09, ale mimís se drží jako klíště.. Prostě se mu nechce.. Zkoušela jsem snad všechno možný, svařené červené víno, úklid i na stavbě, sexík, skákání po schodech, dlouhé procházky atd.. a pořád níc.. Ani Dr. mě nepotěšil, napsal mi na pátek další monitor a pak už pošupajdím do porodnice.. Jsem otrávená a asi už mě chytá slušná depka, ještě když mi každý den volá mamka "jak se cítíš?", vím, že to myslí dobře, ale už mi to leze krkem.. A přítel to samé, každý telefon "už?".. Asi budeme mít princátko, když na sebe nechává takhle čekat. Dělá mu to dobře, když na něj čekáme, je to první mimi a taky vnouče.. UF.. V PO bychom měli jít už do nemocnice.. Holky, držím pěstě, ať to zvládneme před příjmem do porodnice a máme to alespoň rychle za sebou, když to čekání je tak dlouhé..

já jsem měla první termín 11.3. :jawdrop: nicméně druhý, který berou jakko pravděpodobnější 26.3. ... :00: a jsem stále 2in1 ... prvorodičky nechají přenášet jen 10dní, ale když už děti máš tak nevím jak to je ... já mám za sebou taky hamiltona, sex, nekonečné úklidy a pořád nic, ani mi snad neodešla zátka, nebo o tom nic nevím :? Ty lidi kolem mě přímo se ... jako by nestačilo, že se všude vláčim s obrovskym pupkem, mám křeče v nohou a milion dalších nepříjemných věcí a když si mě pak dementní sousedka prohlídne od hlavy k patě a zeptá se: Tak co, pořád nic? ... tak bych jí nejradši kopla někam ... :s:

20.03.2009

Ahoj holky!

Mě odchází hlenová zátka od neděle..je lehce narůžovělá,což prý znamená,že by ten porod měl být už "na cestě".Každý den objevím něco na slipce..někdy trošku jindy zase víc..a poslíčky mám od soboty. Někdy je to v pohodě ale někdy mám šílený bolesti v křížích a taky mi hodně tvrdne bříško :\/: což není vůbec příjemný.. už bych to taky měla ráda za sebou..hlavně kvůli těm bolestem,ale ještě se nám zatím na svět nechce :dance: takže se uvidí.. termín mám v pondělí:)

Já jsem rodila před 3 týdny a hlen. zátka mi odcházela po Hamiltonu cca 3 dny před porodem, ale pak i v průběhu porodu. Bylo toho docela dost, mn. nevím, ale vím, že mě překvapilo, že toho bylo dost a já už vždycky myslela, že je to všechno a pak zase ještě kousek vyšel. Porod mi vyvolávali, přenášela jsem, a kdyby ne, tak tady straším asi pořád s i bříšánkem :!k:

Holky, s hlenovou zatkou jsem na tom stejne jako Vy a take stale nic :-( Jen me obcas chytaji silene bodave krece nebo bolesti do trisel, ale to je fakt sila-to jsem pak uplne odrovnana! Uz kvuli tomu ani nechodim sama na vychazky :-( Takze budte rady, ze jste usetreny...

Já byla na kontrole v pondělí, sem stejný týden, taky sem špinila a pak takový chrchel asi dva dny. Ale na dávku bych to spočítala asi stejně bylo to jen pár "takových". Ted už to vypadá že je klid že už to bylo všechno tak nevim. A co nějaký bolesti?Nebo další náznaky porodu?U mě právě vůbec nic zatim tak nevim :-( už ci aby to byloooo :-) moc se těším!

22.10.2008

Ahoj holky!

Mrkni na downovu chorobu. Mě taky vyšly výsledky z krve špatně a nakonec bylo vše v pořádku. já to měla myslím na down.1z700 a riziko NTD 1z3100. Ale to jsou výsledky z 16 tt. pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka