Deníček uživatele beba

26.05.2011

Ahoj,
my už jsme taky dlouho nepsali, tak to teď napravíme.

Martínek
Martínek
Martínek

juu ten je krásný...a šikovný...to slyšim poprvy že díteti co má nad 7kg že mu mlíko nestačí. To mi přijde divný, moje mamka kojila sestru plne do pul roka a taky mela hrozne moc...byla to takový koule ;). Njn zase co dr to jiný názor :00:.

Jéé, ten je krásňučkej, a pořádnej kus chlapáka teda :one:
S tím kojením - já si teda myslím, že když ti takhle kásně přibírá a je spokojenej a ty máš mlíčka dos, tak není důvod dávat příkrm jen proto, že má přes 7kg. Já osobně bych radši začala s příkrmama klidně i dýl než v půl roce,pokud by malé kojení stačilo (třeba o měsíc, o dva dýl), ale už teď to vypadá, že zanedlouho už jí moje mlíko stačit nebude :$$: Tak uvidíme, jestli to dotáhnem aspoň do těch 6ti měsíců.
To noní kojení sice není nic moc, ale vždyť ono už to zas tak dlouho trvat nebude, tak jestli to zvládáš, tak vydrž, dáváš mu tím to nejlepší :ww:
Co chodíš cvičit? Co se může při kojení? Já se pořád vymlouvám, že při kojení nemůžu, ale měla bych začít co nejdřív, nebo už těch 5kg navíc nedám dolů nikdy :€[€:

In reply to by Šáruška2

Presne, taky mi prijde zbytecny dokrmovat... Jinak ja si kojeni celkem uzivam, takze bych taky chtela plne co nejdyl. tak uvidime...
Jinak ja chodim do posilovny a plavat. Ale nijak to neprehanim... Malymu mlicko chutna takze na chut to nema vliv. Tak uvidis, ale myslim, ze po kojeni naplno to pujde lip...

28.02.2011

Ahoj,

8 týdnů
8 týdnů
8 týdnů
8 týdnů

To je ale kulíšek krásný :-) Koukám, že jsme na tom skoro podobně s mírami :-) Nám bude zítra 10 týdnů a měříme 58cm a 5600g.

26.01.2011

Tak včera nám byly 3 týdny. A taky jsme měli první kontrolu kyčlí. Pan doktor byl skvělej a malej je v pořádku, takže krása.

Tak nám byly 3 týdny

Teda, to je malej chlapák! Moc pěknej. :c: To je dobře, že dobře papá a pěkně přibírá. Jen je mi ho líto s tou rýmičkou, tak snad to bude brzo ok. :*[]: Tak se hlavně drž, zvládáš to dobře, i když to musí být pěknej záhul, že se kolikrát ani téměř nevyspíš a navíc, jak píšeš, že máš ještě dělat něco dalšího od února, to tě obdivuju. Tak hodně zdaru a pevných nervů! :a:

12.01.2011

Tak taky popíšu náš porod. Měla jsem termín 29.12. Ale nakonec se malý narodil 4.1. večer.

Náš porod

tak parada,takovy pekny porod :€p€: ,to Ti zavidim a souhlasim:hejbat se pri kontrakcich!
A gratulaceee velikaaaaa! :€s€:

krásný porod.Celkem útěcha-připravuji se na to ,že budu mít určo také ,,macíka".Hezky se ,,regenerujte" a odpočívejte :a:

Teda holky, vy tady máte samý krásný mimča! Moc gratuluju k Martínkovi, který je teda pořádný macík! :€s€: Tak ať se vše daří!

ten je krásný! jojo chodit a dýchat, nejlepší věc u porodu a ještě sebou tatku, který říká ted dýchej a dýchá s tebou :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka