Deníček uživatele Baywatch

07.10.2010

Ahoj včelky, tak jsem po dlouhém rozmýšlení a za podpory Andělínky a Kometky založila tento deníček :///:

In reply to by Raduzka

Fakt jo? No tak to je rozdíl ta cena... ale to je jedno, já z toho obchodu brala víc věcí, tak je to za jedno poštovný. Jinak Šimiho takový věci právě zajímají. Hezky si už ve vaně hraje, tak si myslím, že se mu to líbit bude.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No něco podobného budeme taky kupovat. Ty puzzle zvířátka chci i se zvukem a ty korálky koupíme zítra v ikei :///:

14.09.2010

Ahoj včelky, asi je můj dotaz blbý a možná se to tady už řešilo, nevím, ale chtěla jsem se zeptat, zda mi má normálně přijít rodičák za srpen, když mi byla proplacena dovolená.

Ahoj, já to teď řešila, mám 45 dní dovolené a od 6.9. jsem na rodičáku. Ze mzdovky mi napsali, že si budu taď vybírat dovolenou a potom nastoupím na rodičák, ale na pracáku na sociálním odboru mě paní vyvedla z omylu. Prý už to tak dávno není, takže budu vybírat dovolenou a zároveň pobírat rodičák, že není důvod, abych byla tratná, tak jsem byla ráda, aspoň budou penízky na vánoční dárečky. Tak si myslím, že i ty to takhle budeš mít. Proč by jsme o ty penízky(rodíčák) měli přijít, máme na ně nárok :a:

In reply to by ivana dvorstakova

Přesně, jak píše barbu, jim je to jedno, že si čerpáš dovču, to jde mimo ně. Já odevzdávala papíry na rodičák a měla jsem tam datum až po vybrání dovolené(tak mi to napsali na mzdovce) a opravovala jsem si to na 6.9. (5.9 mi končila mateřská). Já si žádala o rodičák tak měsíc před koncem mateřské :a:

22.07.2010

Ahoj včelky, jak už některé ví z FB, včera jsem s Viktorkou absolvovaly kontrolu na neurologii :|€|: Vůbec jsem se netěšila, protože jsme tam byly naposledy ve dvou měsících a to mě do

Dobré i špatné zprávy včerejšího dne......

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moc děkuji za podporu. Já doufám, že to bude dobrý. :? Jinak kdy půjdeme na prochajdu?Už se těším, tento týden bychom mohly, pokud budeš moct, nebude ani vedro a flirtování určo bude :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Luci, moc děkujeme s Vikinkou za podporu. Vy se poperte s tou Vojtovkou, jak to jen půjde, hlavně se netrápit a být v pohodě pro prcky, to je základ :\x: Měj se moc hezky :€s€:

tak to jsem ráda, že ta neurologie dopadla dobře - uff :qu: Jste holky šikovné :girl: No a stím Sumetrolinem prosím tě: Madlenka ho bere od svého 2.měsíce denně vždy večer 1ml a když jdeme na vyšetření spojená s moč. cestami tak taky 2ml za den. S tím sluníčkem to zase neber tak váženě - naše malá je normálně denně venku (na přímé sluníčko jí asi stejně nedáváš, že?) :///: a vše úplně v pohodě. Taky jsem do 4měsíce plně kojila (teď už spíš má víc Nutrilonu a kojím jen v noci) a teď dostává tak 3týdny i ovocné přesnídávky a taky bez problémů... Sama jsem jedla normálně s ohledem na kojení. Takže klíííd :) Jo a s tím dávkováním... 1) Sumetrolin chutná jako ovocná žvejka (nic hnusného) a dobře se to podává přes stříkačku, se to i líp nabírá z té láhvičky a když tam necháš trochu vzduchu, tak si to může Viki sama vycucat :a\|: Budeme držet palce, uvidíte, že to bude v pohodě... kdyby byl něajký BIG problém, tak by měla teplotu a CRP (zánětlivé složky v krvi) by bylo vysoké... věř mi, s tímhle máme tóóólik zkušeností :a: Držte se a papa!!!

In reply to by Wer-Unka

Ahoj Weru, moc děkuji, uklidnila si mě s tím slunkem i přesnídávkami:-)Dneska měla jablečnou a je v pohodě :-)
Já jí to vždy odměřím tou odměrkou, co je přiložená(to pidi množství se odměřuje dost blbě) a pak jí to přeliju na lžičku. Tím, že už měsíc papkáme zeleninku, kašičku a v podstatě jsem jí od narození taky léky dávala lžičkou, tak jí to jde dobře :-)A máš pravdu, voní to jak žvýkačka :-)Stříkačku doma mám, ale je moc hrubá a nevleze se mi to té skleničky:-(
Tak moooc děkuji a pozdravuj Madlenku :\x:

18.06.2010

Ahoj včelky, tak hlásíme, že naše ledvinky jsou v naprostém pořádku.

Dnešní sono ledvin a pár úsměvů:-)
Dnešní sono ledvin a pár úsměvů:-)
Dnešní sono ledvin a pár úsměvů:-)
Dnešní sono ledvin a pár úsměvů:-)

In reply to by Andělína

mooooc děkujeme za držení palečků tobě i ženichovi Matyáškovi :+^*: Moc si toho vážíme.
Viktorka je krásnější každým dnem, mění se před očima a já jí miluji každým dnem víc a víc :h: Ale to ti určitě nemusím psát, to sama znáš :dance: Bude z nich ale krásný páreček, teto :qu:

11.06.2010

Ahoj včelky, tak jsme včera byly s Vikuškou na kyčlíkách, musíme ještě jednou za 8 týdnů, že prý ještě nemá jadérka :€\€: Ale jinak má kyčlíky pořád volné, nemusíme široce

Nevěstinko naše neboj, kyčličky budou v pořádku, jen si Vás pan dr. ohlídá :h: a k pití bych dala třeba jen vodu - to doporučuje naše dr. Že prý chutě stejně nerozlišují a vodu jsem dávala už při horečkách... Opatrujte se zlatíčka :a:

Ahoj, my jsme byli na kontrole kyčliček v šesti týdnech a měl jadérko prý jen v jedné kyčli. Tak tam jdeme znova příští týden ve středu, tak jsem zvědavá. Ale taky mi k tomu nikdo nic neřekl. Prý tam prostě není a to je vše, co o tom vím. Tak snad je to fakt běžný, jak píšou holky... :)

Aho Bay...ani rozárka nemá jadérka...na kontrolu jdeme v půl roce, tak jsem zvědavá.S čajíkem neporadím. Jen kojím :a:

Ahojky, my byly v 6. tydnech naposledy na kyclickach a taky nemame jaderko ani jedno...a ceka nas kontrola ve 4. mesicich, tak uvidime, co nam na sono reknou.
Ja davam cajik Babylove, myslim, ze je fenikovy, ale maly mi vypije pres den maxim. 20ml a jinak davam jenom materske mleko.
Ja nechci davam caje od Hippu, protoze jsou slazene a bojim se, ze kdyz jednou spozna chut sladkeho nebude chtit nic jine a rozhodne neslazene caje jsou i proti zizni lepsi.

Ahoj, Adámek taky nemá ještě jadérka. Ptala jsem se na to doktorky a ona mi povídala že je nemá skoro každé druhé mimčo a že se nemám bát. a jdeme na kontrolu v pul roce

01.06.2010

Ahoj včeličky, mamka se vám moc omlouvá, ale dříve to prostě nestihla napsat, protože ji docela hodně zaměstnávám :°: Ale stejně mi pořád říká, jaké jsem její zlatíčko a miláč

Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)
Máme 3 měsíce a týden k tomu:-)

Ahoj včeličko mrňavá :a: Ráda jsem si přečetla Tvůj článeček a koukla na fotky a je super, že vím, jak vypadá maminka, je to kočka! :) Pozdravuj mi ji :h: a neboj, lítání po doktorech zvládnete :h:

20.05.2010

Ahoj včelky, tak podávám hlášení z dnešní nečekané návštěvy u paní doktorky :*8*: Neshledala na ní nic, říkala, že vypadá skvěle, nemá teplotu, na plících taky žádný šelest,

Musíme na sono ledvin:-((

Ahojky, my byli na sono ledvin v pátek , pak to napíšu do deníčku , ale poradím ti , odsaj si mlíčko do flašky . Protože jestli to je vyšetření jako u nás, tak ji pichnou kanylu do hlavinky a musí v klidu ležet na stole půl hodiny, než ji změří a pokud bude mít hlad , tak ti tam bude neklidná . Držím palečky at Vám to dobře dopadne

ahoj Bay, malá je nádherná... vidím, že jste taky v kojícím polštáři... u nís je to druhá postýolka, mates mi v tom vždycky usne :)..... at je všechno v pořádku sluníčka :h:

17.05.2010

Ahoj tety :*[]: , tak jak jsem slíbila, vkládám fotečky nových hadříčků pro Vikinku :girl: Ještě čekáme zásilku z Laclíka, tak bude pokračování :one:

Viktorčiny nové oblečky:-)
Viktorčiny nové oblečky:-)
Viktorčiny nové oblečky:-)
Viktorčiny nové oblečky:-)
Viktorčiny nové oblečky:-)
Viktorčiny nové oblečky:-)
Viktorčiny nové oblečky:-)

Viki, ty budeš frajerka... maminka mooc dobře nakoupila... škoda, že na klučíky nejsou taková krásné věcičky :(

12.05.2010

Ahoj včelky, chtěla jsem se zeptat, nakupujete některá na netu nové oblečení pro vaše včelátka?Já bych chtěla malé něco objednat už na léto, ale nějak nemůžu narazit na nějaké dob

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka